- 23 Ocak 2017
- 1.622
- 2.585
- 53
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #12.121
yani evet aslında eşinin fikri mantıklı.çünkü acıbadem ya da o limitlerde herhangi bir hastanede perinatolog muayenesi 250-300den aşagı değildir.Ben koç üniversitesi hastanesine gidiyorum orada doç perinatologa 350tl vermiştim ayrıntılı için. ee şimdi 300-400 ona vericeksin o da diyecekki göremedim hadi bidaaa 2000-3000 fetal DNA için vermen gerekecek. ki yani doktorun burun kemiğini görememiş olma ihtimali için fazladan 400-500 tl vermeye değmez çünkü o ihtimal düşük bir ihtimal. şöyle de yapabilirsin aslında,perinatologa değilde başka bir kadındogumcuya gidebilirsin cihaz kalitesine güvendiğin.netice de sanki heryerde perinatologlar mı yapıyor ikili testi yoooo hayır,normal bir kadındogumcu da görebilir raharlıkla burun kemiğini.bence denemeye değer.Acıbadem hastanelerindeki perinatolog muayene ücreti ne kadar bilginiz var mı?
Ya da başka özel bir hastane de olabilir
Eşim direkt nifty yaptıralım tekrar muayeneye gerek yok diyo ama kararsızım çok
Ben sata gore 13+3 ken ultrasona gore 14+1 cikmisti boyu 8,1 cm di. Normal boyu benceBaş popo arası 6.2 cm çıktı, normalde 12+5 im ama ultrasonda 12+4 çıktı
Küçük değil mi ya, normal haftasına göre dedi ama ben bi 8cm falan bekliyodum sanırım
Yani canım burun pek görülmeyecek şey değil yani... İstersen direk yaptır genetikse bile için rahat edecektir ikili testin %60 oranını burun kemiği belirler sen istersen nifty odaklan yoksa amniyosentez yapılacak mecburen canım ama sonucu lütfen kötü düşünme dediğim gibi genetik bişey de olmuştur muhakkak ama es geçilmesi zor bi durum yap rahatlaAcıbadem hastanelerindeki perinatolog muayene ücreti ne kadar bilginiz var mı?
Ya da başka özel bir hastane de olabilir
Eşim direkt nifty yaptıralım tekrar muayeneye gerek yok diyo ama kararsızım çok
Anladım canım evet bende eminim yukarı cıktı baya yani o baskıyı hissetmiyorum mesela eskisi gibi daha sıkısıktı şimdi daha rahat ama göbek kısmı yağlı oldugundan hareketleride hissetmiyorum asagıdayken daha coktu hissimAh kuzum çok sağol. Valla o kadar stresli gittim ki bırak yerini sormayı nerden baktığını bile hatırlamıyorumnormalde bakardım cihazı nerede tutuyor diye şuan hiçbi şey hatırlamıyorum. Ama ağrının bebekle hiç ilgisi olmadığını söyledi. Demek ki bebek yukarı çıkmış iyice. Çünkü arada mesafe var baya.
günaydın kızlar, @beren20 çok iyi olucak sen içini ferah tut canım,
Belirtisiznesne çok geçmiş olsun canım Rabbim heimizin bebeklerini korusun
weryew canım devlet hastanesinde gebelik okulu açılmış bilgin varmı
ben bugün telefonla arayıp kayıt yaptırdım, sanırım plates eğitimi vs vericekler
çünkü gelirken tayt yada eşofman gibi rahat kıyafet getirin dediler,
birde 3 saat sürüyormuş eğitim atıştırmalık yiyecek
Cok gecmis olsun bisey yoktur insallah icini ferah tutCanım benimde bugün pembe akıntım oldu peçeteye geldi. Doktorum gel dedi ama anca yarın gidebilcem bende. Gittinmi doktora ne dediler sana.
2015 eylül annelerindeydim ama hatırladım seni :) çok şükür canım bir oğlum daha olacak. :) sen nasılsınCanım merhaba nasılsın?
2015 Ağustos anneleri grubunda beraberdik hatırlamışsındır umarım :)
Bu da tipimizEki Görüntüle 2070180 [/QUOTE kordonuna bak yarabbim sen ne büyüksün yavrularımızı bize bağışla
Eylül müydü bak unutmuşum :)2015 eylül annelerindeydim ama hatırladım seni :) çok şükür canım bir oğlum daha olacak. :) sen nasılsın
Yaa kesinlikle. 3 boyutlu görünce çok ağladım. O kadar netti ki. Rabbim cümlesini korusun. Kucaklarımıza almayı nasip etsin sağ salim
Bu da pipimiz diye okudum bir an masallah ne pipi var cocukta diyorum
Cok gecmis olsun bisey yoktur insallah icini ferah tut
Biz de çok sevindik. Kız hayali kuruyordum ama kısmet tabiki :) seninki kız miydi canım. Allah sağlıklı bir sekilde gönlüne göre versin insallah.Bir de sen yurt dışında mıydın ben mi yanlış hatırlıyorum :)Eylül müydü bak unutmuşum :)
Ay ne güzel maşallah Allah tamamına erdirsin canım.
Ne güzel iki erkek fikirleri de aynı olur anlaşırlar bir çok konuda..
Hamdolsun ben de iyiyim bizim cinsiyet öbür aya belli olacak :)
AhahahahBu da pipimiz diye okudum bir an masallah ne pipi var cocukta diyorum
Masallah bebegine
Benim de bi oğlum var canım.Biz de çok sevindik. Kız hayali kuruyordum ama kısmet tabiki :) seninki kız miydi canım. Allah sağlıklı bir sekilde gönlüne göre versin insallah.Bir de sen yurt dışında mıydın ben mi yanlış hatırlıyorum :)
Aynen ben de bu kez daha kesin bir şekilde öğrenirim diye düşünmüştüm ama sonuç hüsran özele gidiyorum ben de bir ay sonra ayrıntılıya geldiğinde bakarız dedi çok üzüldüm ama bebeklerimiz sağlıklı olsunda ne yapim beklicem 1 ay daha hem daha kesin olur bu defa :) napim teselli ediyorum kendimi :)
Merhaba ben tam anlayamadımYani tüm gün mü alıyordun izni? hımm öyleyse çok iyiymiş, ben de uygulayabilirim çünkü işyerim çok uzakta şehir dışında diyebiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?