2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Acıbadem hastanelerindeki perinatolog muayene ücreti ne kadar bilginiz var mı?
Ya da başka özel bir hastane de olabilir

Eşim direkt nifty yaptıralım tekrar muayeneye gerek yok diyo ama kararsızım çok
yani evet aslında eşinin fikri mantıklı.çünkü acıbadem ya da o limitlerde herhangi bir hastanede perinatolog muayenesi 250-300den aşagı değildir.Ben koç üniversitesi hastanesine gidiyorum orada doç perinatologa 350tl vermiştim ayrıntılı için. ee şimdi 300-400 ona vericeksin o da diyecekki göremedim hadi bidaaa 2000-3000 fetal DNA için vermen gerekecek. ki yani doktorun burun kemiğini görememiş olma ihtimali için fazladan 400-500 tl vermeye değmez çünkü o ihtimal düşük bir ihtimal. şöyle de yapabilirsin aslında,perinatologa değilde başka bir kadındogumcuya gidebilirsin cihaz kalitesine güvendiğin.netice de sanki heryerde perinatologlar mı yapıyor ikili testi yoooo hayır,normal bir kadındogumcu da görebilir raharlıkla burun kemiğini.bence denemeye değer.

Acıbadem hastanelerindeki perinatolog muayene ücreti ne kadar bilginiz var mı?
Ya da başka özel bir hastane de olabilir

Eşim direkt nifty yaptıralım tekrar muayeneye gerek yok diyo ama kararsızım çok
Yani canım burun pek görülmeyecek şey değil yani... İstersen direk yaptır genetikse bile için rahat edecektir ikili testin %60 oranını burun kemiği belirler sen istersen nifty odaklan yoksa amniyosentez yapılacak mecburen canım ama sonucu lütfen kötü düşünme dediğim gibi genetik bişey de olmuştur muhakkak ama es geçilmesi zor bi durum yap rahatla

Anladım canım evet bende eminim yukarı cıktı baya yani o baskıyı hissetmiyorum mesela eskisi gibi daha sıkısıktı şimdi daha rahat ama göbek kısmı yağlı oldugundan hareketleride hissetmiyorum asagıdayken daha coktu hissim

Bana hic boyle bilgi verilmedi ustelik dun oradaydim. Illaki verilir cunku pek cok hastane yapmaya basladi.

2015 eylül annelerindeydim ama hatırladım seni :) çok şükür canım bir oğlum daha olacak. :) sen nasılsın
Eylül müydü bak unutmuşum :)
Ay ne güzel maşallah Allah tamamına erdirsin canım.
Ne güzel iki erkek fikirleri de aynı olur anlaşırlar bir çok konuda..
Hamdolsun ben de iyiyim bizim cinsiyet öbür aya belli olacak :)

Biz de çok sevindik. Kız hayali kuruyordum ama kısmet tabiki :) seninki kız miydi canım. Allah sağlıklı bir sekilde gönlüne göre versin insallah.Bir de sen yurt dışında mıydın ben mi yanlış hatırlıyorum :)

Herkese merhaba , bir saat kadar oldu öyle bir olay yaşadık ki elim ayağım titriyor hala . Eşimin yanına geldim eşyalarımı yerleştirip otelden çıktık arabaya bindik iki dakikalık yol gidicez kemerimi de takmadım hem hemen inicez hem de karnımın alt kısmı çok hassas bu ara sıkıyor sanki diye . Araba hareket etti eşime günlük nasılsın n’aptın sormaya yeltendim kiii .. yolun sağında park halindeki aracın arkasından 6-7 yaşlarında bir erkek çocuğu koşarak karşıya geçmeye çalışmaz mı koşarak ??!! Anında frene yüklendi eşim çocuk o hızla koşarken hem korna hem frenin sesiyle panikleyip yolun ortasında yere çömeldi . Milimetre farkla çocuğun önünde durduk . Durduk durmasına ama biz çocuğu ezdik sandık . O an çocuk öldü diye çığlık atmışım ağlıyorum haykırıyorum ama aynı zamanda torpidoya karnım çarptı ,eşimin göğsü direksiyona çarptı öylesine bir andı ki iki üç saniyede tüm bunlar oluverdi . Arabadan haykırarak indim ağrımı sızımı unuttum çocuk yerde bi çevirdim çocuğu sırtından öldü diye bana bakıp gülerek benim suçum biz oyun oynuyorduk demez mi! E be yavrum dedim sarıldım tüm içimi döktüm yolun ortasında ağlaya ağlaya Allah kurtardı çocuğu çok şükür . Birşeyler içirip evine götürmek istedik ama kabul etmedi hatasını bildiğinden yok oldu birden ortadan. Eşim sinir krizi geçirdi arabaya binince resmen sana ya bişi olduysa diye sinirini çıkardı bağırdı çağırdı çocuğa da saydı. Doktorumu aradım ağrın sızın kanaman akıntın olursa hemen hastaneye dedi . İyi hissediyorum fiziken ama ruhumu teslim ettim resmen . Bebeğime de korkuyorum açıkçası ama şu an il dışındayım ve burada doktorum yok araştırmaya başladım en erken yarın randevu alıp gitmek istiyorum bi doktora evham da yapmak istemiyorum. Dualarınızı bekliyorum Allah hepimizin evlatlarını saklasın.

Ben hem ozel hem devlet gidiyorum artik ozel en son bi ay sonra gel dedi. Devlettekide dundu 3 hafta daha beklemyi dusunuyorum o arada arastirmaya yer bulmya caliscam ayrintili icin bakalim ne olur

Yani tüm gün mü alıyordun izni? hımm öyleyse çok iyiymiş, ben de uygulayabilirim çünkü işyerim çok uzakta şehir dışında diyebiliriz.
Merhaba ben tam anlayamadım bende özel sektörde calısıyorum. aynı sekilde haftada 1 gün iznimiz oluyor. bulundugumuz yerde kadın doğum olmadığı için şehir dışına gitmek durumunda kalıyorum. öyle ise o gün doktora gitmek için aldıgım izni, izimden düşürmemiş mi olacağım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…