2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Verilmiş sadakaniz varmış. Çok çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Hiç bişey olmamıştır Allah'ın izniyle. Ama tedbiren doktora görünmekte fayda var. Tekrar geçmiş olsun canım

Hamilelerin doktora gittiği süre yasal olarak çalışma saatinden sayılıyor. Bu senin yasal hakkın kendi izin gününü boşa kullanma hatta internetten bakarsan eğer konuyla ilgili birsürü yazı var.

Cok gecmis olsun bebegin iyidir Allahin izniyle Allahdan birsey olmamis sen kendine dikkat et dualarimiz seninle. Malssef boyle seyler yasoyoruz Allah beteriniyasatmasin insallah

Geçmiş olsun çok, bugün nasıl birgünse birsürü kötü şeyler oluyor. Allah bebeklerimizi korusun evham yapma sakin olmaya çalış. Eğer birşey olursa hemen doktora gidersin. Bende bugün pempe akıntıyla evham yaptım ama. Doktorum çocuğu düşürecek süreyi geçtin ama gel kontrol edelim dedi sakın evham yapma bende çok korktum ama yarını beklicem. İnşallah bir sıkıntı olmaz. Dualarımız seninle ve tüm anne adaylarımızla.

Benim istahim acilali iki uc hafta anca oluyor. Etten tiksindim hala yiyemiyorum. Duzelir bence seninkide.
@sofiarya kızlar ikili test sonucumu aldım yaş riskim yüksek çıktı bi bakıp yorumlar mısınız anlayanlar lütfen başka bir test yaptirmama gerek var mı?
Yas riski hic onemli degil sikma canini.
bir ara resmen limonlu turpla beslendim uc ogun
Canım burun kemiğini görmedi doktor ya bunu kafama çok takmalı mıyım sence?
Sonuçlar çıkınca büyük ihtimal nifty test yapacağız
Dörtlü test de istedi 1 ay sonraya falan
Sen ne önerirsin?
Bebegini aldirmayi dusunmuyorsan hic yaptirma. Sonucta minnacik daha kucucuk burnu var :)
Baş popo arası 6.2 cm çıktı, normalde 12+5 im ama ultrasonda 12+4 çıktı
Küçük değil mi ya, normal haftasına göre dedi ama ben bi 8cm falan bekliyodum sanırım

Aa bak hamilleik takvimin bile bu haftada boyunun5,4 cm oldugunu soyleuyor. Senin bebis uzun bile :)) sikma canini.

Verilmiş sadakaniz varmış. Çok çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Hiç bişey olmamıştır Allah'ın izniyle. Ama tedbiren doktora görünmekte fayda var. Tekrar geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim canım aynen Allah esirgedi. Yavrumu da o çocuğu da . Doktor araştırıyorum yarın randevular dolu . Bulunduğum ilçede kadın doğumcu da Yok bakalım ünşallaj randevu ayarlarım en yakın zamanda yakın bi şehirden

Amin canım , sana da çok geçmiş olsun yavrularımızı rabbim bize bağışlasın . Sakin bi yapım var normalde ama normal bir durum yaşamadık . Sakin olmaya çalışıyorum . İnşallah kötülerle karşılaşmayız . Sen de istirahat et lütfen

Cok gecmis olsun bebegin iyidir Allahin izniyle Allahdan birsey olmamis sen kendine dikkat et dualarimiz seninle. Malssef boyle seyler yasoyoruz Allah beteriniyasatmasin insallah
Amin canım inşallah . Bugün rabbim iki anneye de acıdı o çocuk gözümden gitmiyor nasıl korktu kim bilir . Ben zaten kafa bi milyon. Allahım esirgesin hepimizin bebeğini

İnşallah bulursun canım. Bol bol sadaka vermekte fayda var hepimiz için geçerli. Allah hepimizi görünür görünmez kazadan beladan korusun

Amin canım inşallah, çalıştığım için çok zor dinlenmek ama işimde masa başı cok yorulmuyorum aslında. Allahım beterlerinden saklasın biz gözümüzden sakınırken bazen anlamadan oluyor böyle şeyler. Ne yapacağını şaşırıyor. Sanada çok geçmiş olsun kolay değil saniyelik birşey insanın canından can alıyor sanki. Bol bol dua et. Allahım yanımızda olsun inşallah.

İnşallah bulursun canım. Bol bol sadaka vermekte fayda var hepimiz için geçerli. Allah hepimizi görünür görünmez kazadan beladan korusun
Adağımız vardı nasip olursa maaşı bekliyordu eşim alsın hayırdan çıkarmasın Allah onu dağıtacağım biran önce . Sadaka vermek , hayır duası almak , gerçekten kaza belayı esirgiyor . Çok şükür . Teşekkür ederim tekrardan canım herşey yolunda diye telkinlerde bulunuyorum kendime

Bende masa başı çalışıyordum gebelik öncesi . Bu mevsimlerde ayaklarını sıcak tut ve saat başı bir tur at ofiste hareketsiz kalma . Çok önemli ben dikkat ederdim hep. Ve bel boşluğuna sığacak bir yastığın olsun sandalyende , ağrılarını önler . Çok teşekkür ederim tekrardan , Allah hepimizin evladını bağışladın hayırlı Doğumlar versin

Bel yastığım var arada faturalar için aşağı inip çıkıyorum. Ama neden oldu anlamadım hiç. İnsan karnındayken bile böyle korkuyoken kucağımıza alınca nasıl olcak çok merak ediyorum. İnşallah hepimiz buralarda dualarımızla birbirimize destek olcaz.

Allah yerine ulastirsin canım. içini ferah tut.

Öyleymiş canım sağolun hepiniz içimi rahatlattiniz.

O zaman iyi . Ya kanamalar akıntılar normal bende yaşadım ta en başında birde tüp bebek olunca yüreğimiz ağzımızda transfer sonrası hergün o peçeteye birşey bulaşmış mı korkusu . Seni anlıyorum . Ama istirahat ve olumlu düşünme bol dua her belayı def ediyor Allah’ın izniyle . Sen korkma neden plmuştur diye de kafanı yorma . Bebeğinin iyi olduğunu düşün sadece .

Amin canım inşallah . Bugün rabbim iki anneye de acıdı o çocuk gözümden gitmiyor nasıl korktu kim bilir . Ben zaten kafa bi milyon. Allahım esirgesin hepimizin bebeğini
Çok geçmiş olsun. Allahın izniyle birşey olmamıştır bebişine, içini rahat tut. Tabiki dr a görünmekte içini rahatlatacaktir

Tamam simdi netleşti tamamen. :) sağlıkla gelsin bebikler kız erkek boş :) planlı mı oldu senin. Bizimkisi birazcık sürpriz yumurta da
Tamamen plansız oldu :))
Adetim baya geç olur benim pco olduğum için.
Yine gecikti diyerek adet söktürücü kullanmaya başladım, kullandım ama ne gelen var ne giden.
Tabi olmaz diye korunmadim da çünkü oğlum tüp bebek tedavisi ile oldu ve kolay hamile kalamıyordum.
Allahın işi işte hamile kalmışım :) umutsuzca test yaptim baktım ki pozitif :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…