- 13 Nisan 2009
- 2.692
- 3.128
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #12.161
Arkadaşımın da burun kemiğini başta göremedi dr. Biraz genetik. onun ve eşinin burnu küçük ondan geç göründü. ikili testin sonucunu aldı dr tekrar baktı ve o zaman görünmüş burun kemiği. Bence sende test sonucunu bekle. dr tekrar bakınca burun kemiği de oluşmuş olacaktır inşallah.Perinatoloğa gitmedim, tüp bebek doktoruma gidiyorum o yaptı ikilinin ultrason taramasını
Detaylı ultrasonu perinatoloğa yaptırıcaz dedi
İstanbulda da yaşamıyorum bizim burda yok perinatolog, haftasonu istanbulda bi pernatoloğa gideyim ben olmadı
Çok teşekkür ederim . Doktor ayarlayıp gidicem inşallah herşey yolundadırÇok geçmiş olsun. Allahın izniyle birşey olmamıştır bebişine, içini rahat tut. Tabiki dr a görünmekte içini rahatlatacaktir
sağol canım inş..sende güle güle güle kullanEvet biraz gezmek gerek. Güle güle giyin inşllah. Ben de lcw dan BAktım biraz. En çok pantolon rahatlattı beni 3 kilo almışım ya hiçbiri olmuyordu
Anladım canım evet bende eminim yukarı cıktı baya yani o baskıyı hissetmiyorum mesela eskisi gibi daha sıkısıktı şimdi daha rahat ama göbek kısmı yağlı oldugundan hareketleride hissetmiyorum asagıdayken daha coktu hissim
Çok geçmiş olsun. Okurken ben bile ağladımHerkese merhaba ,bir saat kadar oldu öyle bir olay yaşadık ki elim ayağım titriyor hala . Eşimin yanına geldim eşyalarımı yerleştirip otelden çıktık arabaya bindik iki dakikalık yol gidicez kemerimi de takmadım hem hemen inicez hem de karnımın alt kısmı çok hassas bu ara sıkıyor sanki diye . Araba hareket etti eşime günlük nasılsın n’aptın sormaya yeltendim kiii .. yolun sağında park halindeki aracın arkasından 6-7 yaşlarında bir erkek çocuğu koşarak karşıya geçmeye çalışmaz mı koşarak ??!! Anında frene yüklendi eşim çocuk o hızla koşarken hem korna hem frenin sesiyle panikleyip yolun ortasında yere çömeldi . Milimetre farkla çocuğun önünde durduk . Durduk durmasına ama biz çocuğu ezdik sandık . O an çocuk öldü diye çığlık atmışım ağlıyorum haykırıyorum ama aynı zamanda torpidoya karnım çarptı ,eşimin göğsü direksiyona çarptı öylesine bir andı ki iki üç saniyede tüm bunlar oluverdi . Arabadan haykırarak indim ağrımı sızımı unuttum çocuk yerde bi çevirdim çocuğu sırtından öldü diye bana bakıp gülerek benim suçum biz oyun oynuyorduk demez mi! E be yavrum dedim sarıldım tüm içimi döktüm yolun ortasında ağlaya ağlaya Allah kurtardı çocuğu çok şükür . Birşeyler içirip evine götürmek istedik ama kabul etmedi hatasını bildiğinden yok oldu birden ortadan. Eşim sinir krizi geçirdi arabaya binince resmen sana ya bişi olduysa diye sinirini çıkardı bağırdı çağırdı çocuğa da saydı. Doktorumu aradım ağrın sızın kanaman akıntın olursa hemen hastaneye dedi . İyi hissediyorum fiziken ama ruhumu teslim ettim resmen . Bebeğime de korkuyorum açıkçası ama şu an il dışındayım ve burada doktorum yok araştırmaya başladım en erken yarın randevu alıp gitmek istiyorum bi doktora evham da yapmak istemiyorum. Dualarınızı bekliyorum Allah hepimizin evlatlarını saklasın.
Can'ım çok geçmiş olsun sana da. Devamı GelmeZ inş. Dikkatli ol fırsat buldukça totoşu dinlendir :)Amin canım inşallah, çalıştığım için çok zor dinlenmek ama işimde masa başı cok yorulmuyorum aslında. Allahım beterlerinden saklasın biz gözümüzden sakınırken bazen anlamadan oluyor böyle şeyler. Ne yapacağını şaşırıyor. Sanada çok geçmiş olsun kolay değil saniyelik birşey insanın canından can alıyor sanki. Bol bol dua et. Allahım yanımızda olsun inşallah.
Doktorum biraz rahat alırsın diyip duruyorAma sen çok zayifsiiinnn. Doktorun bir şey dedi mi peki görüştün mu hiç ?
Çok geçmiş olsun çok şükür çocuğa birşey olmamış sende de sıkıntı olmaz inşallah canım sadaka verHerkese merhaba ,bir saat kadar oldu öyle bir olay yaşadık ki elim ayağım titriyor hala . Eşimin yanına geldim eşyalarımı yerleştirip otelden çıktık arabaya bindik iki dakikalık yol gidicez kemerimi de takmadım hem hemen inicez hem de karnımın alt kısmı çok hassas bu ara sıkıyor sanki diye . Araba hareket etti eşime günlük nasılsın n’aptın sormaya yeltendim kiii .. yolun sağında park halindeki aracın arkasından 6-7 yaşlarında bir erkek çocuğu koşarak karşıya geçmeye çalışmaz mı koşarak ??!! Anında frene yüklendi eşim çocuk o hızla koşarken hem korna hem frenin sesiyle panikleyip yolun ortasında yere çömeldi . Milimetre farkla çocuğun önünde durduk . Durduk durmasına ama biz çocuğu ezdik sandık . O an çocuk öldü diye çığlık atmışım ağlıyorum haykırıyorum ama aynı zamanda torpidoya karnım çarptı ,eşimin göğsü direksiyona çarptı öylesine bir andı ki iki üç saniyede tüm bunlar oluverdi . Arabadan haykırarak indim ağrımı sızımı unuttum çocuk yerde bi çevirdim çocuğu sırtından öldü diye bana bakıp gülerek benim suçum biz oyun oynuyorduk demez mi! E be yavrum dedim sarıldım tüm içimi döktüm yolun ortasında ağlaya ağlaya Allah kurtardı çocuğu çok şükür . Birşeyler içirip evine götürmek istedik ama kabul etmedi hatasını bildiğinden yok oldu birden ortadan. Eşim sinir krizi geçirdi arabaya binince resmen sana ya bişi olduysa diye sinirini çıkardı bağırdı çağırdı çocuğa da saydı. Doktorumu aradım ağrın sızın kanaman akıntın olursa hemen hastaneye dedi . İyi hissediyorum fiziken ama ruhumu teslim ettim resmen . Bebeğime de korkuyorum açıkçası ama şu an il dışındayım ve burada doktorum yok araştırmaya başladım en erken yarın randevu alıp gitmek istiyorum bi doktora evham da yapmak istemiyorum. Dualarınızı bekliyorum Allah hepimizin evlatlarını saklasın.
Kimse üzülsün istemezdim içimde de tutamadım olayın şokuyla.Çok geçmiş olsun. Okurken ben bile ağladım
Bu hamilelik nasıl bir duygu durumuna sokuyor. İçim kötü oldu valla.
Can'ım çok geçmiş olsun sana da. Devamı GelmeZ inş. Dikkatli ol fırsat buldukça totoşu dinlendir :)
Çok şükür canım inşallah, tabiki .Doktorum biraz rahat alırsın diyip duruyor
Çok geçmiş olsun çok şükür çocuğa birşey olmamış sende de sıkıntı olmaz inşallah canım sadaka ver
Çok teşekkür ederimDilaraginosss çok geçmiş olsun
Can'ım nub görünmüyor karanlık çıkmış alt kısım o açıdan yorum yapamıyorum ben.Eki Görüntüle 2070212 arkadaşlar cinsiyet tahmini alabilir miyim 12+3 de
Bebek yüz üstü yatıştırıcı doktor ancak bunu çektiCan'ım nub görünmüyor karanlık çıkmış alt kısım o açıdan yorum yapamıyorum ben.
Benimde daha haftaya carsamba cokk varAynen canım. Hatta o yüzden panikledim ben de üstüne bi de ağrı olunca
Gecmis olsun cnmHerkese merhaba ,bir saat kadar oldu öyle bir olay yaşadık ki elim ayağım titriyor hala . Eşimin yanına geldim eşyalarımı yerleştirip otelden çıktık arabaya bindik iki dakikalık yol gidicez kemerimi de takmadım hem hemen inicez hem de karnımın alt kısmı çok hassas bu ara sıkıyor sanki diye . Araba hareket etti eşime günlük nasılsın n’aptın sormaya yeltendim kiii .. yolun sağında park halindeki aracın arkasından 6-7 yaşlarında bir erkek çocuğu koşarak karşıya geçmeye çalışmaz mı koşarak ??!! Anında frene yüklendi eşim çocuk o hızla koşarken hem korna hem frenin sesiyle panikleyip yolun ortasında yere çömeldi . Milimetre farkla çocuğun önünde durduk . Durduk durmasına ama biz çocuğu ezdik sandık . O an çocuk öldü diye çığlık atmışım ağlıyorum haykırıyorum ama aynı zamanda torpidoya karnım çarptı ,eşimin göğsü direksiyona çarptı öylesine bir andı ki iki üç saniyede tüm bunlar oluverdi . Arabadan haykırarak indim ağrımı sızımı unuttum çocuk yerde bi çevirdim çocuğu sırtından öldü diye bana bakıp gülerek benim suçum biz oyun oynuyorduk demez mi! E be yavrum dedim sarıldım tüm içimi döktüm yolun ortasında ağlaya ağlaya Allah kurtardı çocuğu çok şükür . Birşeyler içirip evine götürmek istedik ama kabul etmedi hatasını bildiğinden yok oldu birden ortadan. Eşim sinir krizi geçirdi arabaya binince resmen sana ya bişi olduysa diye sinirini çıkardı bağırdı çağırdı çocuğa da saydı. Doktorumu aradım ağrın sızın kanaman akıntın olursa hemen hastaneye dedi . İyi hissediyorum fiziken ama ruhumu teslim ettim resmen . Bebeğime de korkuyorum açıkçası ama şu an il dışındayım ve burada doktorum yok araştırmaya başladım en erken yarın randevu alıp gitmek istiyorum bi doktora evham da yapmak istemiyorum. Dualarınızı bekliyorum Allah hepimizin evlatlarını saklasın.
Evt tam anlamıyla böyle durum 12 yaşında oglum 6 yadinsa kizim var hergün üzerine birazdaha sevgi koyduğunuz bişey evlat .Kesinlikle seninle ayni fikirdeyim. Bana gore de annelik ogrenilen bir sey. İcgudusel olan onu sevmekten cok onu koruma istegi. Benim ilk gebeligim, ve aklimdaki tek sey bebegimi koruyabilmek. Yani evet tabiki simdiden baglandim ve seviyorum ama ne esimin ne kardesimin yerini tutabilir. Dogduktan sonra mutlaka durum degisecektir. Ama hamile olur olmaz o kutsal annelik duygularina burunmuyor insan. Hatta dun laf arasi esime bebegimizle alakali “ dur bakalim o kafar sevecek miyim” dedim. Esim guldu sevmeyecek misin dedi. Ben de dogurmadan bi cevap veremiyorum illa ki severim ama dedim. Dusun yani. Bence annelik bebegini kucagina aldiktan sonra zamanla gelisen bir sey.
bebeğinizi gördükten sonra hergün üzerine birazdaha sevgi kattığınız bisey annelik .enteresan olan şu ki o sevgi katma olayı hiç bitmiyo yani benim en büyüğü 12 yasinda hala sevgi buyuyo amin Allah hepimizin evlatlarını bağışlasın bizleri onlara onları bizlereAllah analı babalı büyütsün inşallah evlatlarinizi. Ya çevre faktörü insan üzerinde o kadar etkili ki. Kimse boyle duygular yaşadığından bahsetmedigi için kendimi iyice kötü hissetmeye başlamıştım. Ama buraya yazmak çok iyi geldi. Resmen haififledim. Çok teşekkür ederim . Allah hepimize sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah
Bana hic boyle bilgi verilmedi ustelik dun oradaydim. Illaki verilir cunku pek cok hastane yapmaya basladi.
Herkese merhaba ,bir saat kadar oldu öyle bir olay yaşadık ki elim ayağım titriyor hala . Eşimin yanına geldim eşyalarımı yerleştirip otelden çıktık arabaya bindik iki dakikalık yol gidicez kemerimi de takmadım hem hemen inicez hem de karnımın alt kısmı çok hassas bu ara sıkıyor sanki diye . Araba hareket etti eşime günlük nasılsın n’aptın sormaya yeltendim kiii .. yolun sağında park halindeki aracın arkasından 6-7 yaşlarında bir erkek çocuğu koşarak karşıya geçmeye çalışmaz mı koşarak ??!! Anında frene yüklendi eşim çocuk o hızla koşarken hem korna hem frenin sesiyle panikleyip yolun ortasında yere çömeldi . Milimetre farkla çocuğun önünde durduk . Durduk durmasına ama biz çocuğu ezdik sandık . O an çocuk öldü diye çığlık atmışım ağlıyorum haykırıyorum ama aynı zamanda torpidoya karnım çarptı ,eşimin göğsü direksiyona çarptı öylesine bir andı ki iki üç saniyede tüm bunlar oluverdi . Arabadan haykırarak indim ağrımı sızımı unuttum çocuk yerde bi çevirdim çocuğu sırtından öldü diye bana bakıp gülerek benim suçum biz oyun oynuyorduk demez mi! E be yavrum dedim sarıldım tüm içimi döktüm yolun ortasında ağlaya ağlaya Allah kurtardı çocuğu çok şükür . Birşeyler içirip evine götürmek istedik ama kabul etmedi hatasını bildiğinden yok oldu birden ortadan. Eşim sinir krizi geçirdi arabaya binince resmen sana ya bişi olduysa diye sinirini çıkardı bağırdı çağırdı çocuğa da saydı. Doktorumu aradım ağrın sızın kanaman akıntın olursa hemen hastaneye dedi . İyi hissediyorum fiziken ama ruhumu teslim ettim resmen . Bebeğime de korkuyorum açıkçası ama şu an il dışındayım ve burada doktorum yok araştırmaya başladım en erken yarın randevu alıp gitmek istiyorum bi doktora evham da yapmak istemiyorum. Dualarınızı bekliyorum Allah hepimizin evlatlarını saklasın.
Amin canım inşallah . Bugün rabbim iki anneye de acıdı o çocuk gözümden gitmiyor nasıl korktu kim bilir . Ben zaten kafa bi milyon. Allahım esirgesin hepimizin bebeğini
Birçok hastanede var ama bilgi vermiyorlar. Ben yakacık kadın doğuma gidiyorum orada var ama bilgi vermediler kapıda a4 e yazılı kağıttan okudum. Ama lütfü kırdar eğitim araştırmada yoktu.
Okurken gozyaslarimi tutamadım. Coook coook geçmiş olsun. Verilmiş sadakaniz varmış. Allah iki anneyi de üzüntüden korumuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?