2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Arkadaşımın da burun kemiğini başta göremedi dr. Biraz genetik. onun ve eşinin burnu küçük ondan geç göründü. ikili testin sonucunu aldı dr tekrar baktı ve o zaman görünmüş burun kemiği. Bence sende test sonucunu bekle. dr tekrar bakınca burun kemiği de oluşmuş olacaktır inşallah.

Aynen canım. Hatta o yüzden panikledim ben de üstüne bi de ağrı olunca

Çok geçmiş olsun. Okurken ben bile ağladım
Bu hamilelik nasıl bir duygu durumuna sokuyor. İçim kötü oldu valla.

Can'ım çok geçmiş olsun sana da. Devamı GelmeZ inş. Dikkatli ol fırsat buldukça totoşu dinlendir :)

Ama sen çok zayifsiiinnn. Doktorun bir şey dedi mi peki görüştün mu hiç ?
Doktorum biraz rahat alırsın diyip duruyor
Çok geçmiş olsun çok şükür çocuğa birşey olmamış sende de sıkıntı olmaz inşallah canım sadaka ver

Kimse üzülsün istemezdim içimde de tutamadım olayın şokuyla. Ayrıca çok teşekkür ederim

Gecmis olsun cnm

Evt tam anlamıyla böyle durum 12 yaşında oglum 6 yadinsa kizim var hergün üzerine birazdaha sevgi koyduğunuz bişey evlat .

bebeğinizi gördükten sonra hergün üzerine birazdaha sevgi kattığınız bisey annelik .enteresan olan şu ki o sevgi katma olayı hiç bitmiyo yani benim en büyüğü 12 yasinda hala sevgi buyuyo amin Allah hepimizin evlatlarını bağışlasın bizleri onlara onları bizlere

Bana hic boyle bilgi verilmedi ustelik dun oradaydim. Illaki verilir cunku pek cok hastane yapmaya basladi.

Birçok hastanede var ama bilgi vermiyorlar. Ben yakacık kadın doğuma gidiyorum orada var ama bilgi vermediler kapıda a4 e yazılı kağıttan okudum. Ama lütfü kırdar eğitim araştırmada yoktu.

Okurken gozyaslarimi tutamadım. Coook coook geçmiş olsun. Verilmiş sadakaniz varmış. Allah iki anneyi de üzüntüden korumuş.

Amin canım inşallah . Bugün rabbim iki anneye de acıdı o çocuk gözümden gitmiyor nasıl korktu kim bilir . Ben zaten kafa bi milyon. Allahım esirgesin hepimizin bebeğini

Verilmis sadakaniz varmis cok sukur iyisiniz sende bebegini doktora git bi gor icin rahatlasin bi nefes al. Cunku huzursuzsn gibi geliyor bana Allah kucana almayi nasip etsi kazasiz belasiz insallah

Aynen pek cok hastane var ama doktor bu konuda bilgi vermiyor bende ozel hastanede gordum ucretsiz veriyolar diye afis olmasa kimsenin haberi olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…