- Konu Sahibi kardelen384
-
- #12.181
Oyyy Allah korumuş. Çok çok geçmiş olsunHerkese merhaba ,bir saat kadar oldu öyle bir olay yaşadık ki elim ayağım titriyor hala . Eşimin yanına geldim eşyalarımı yerleştirip otelden çıktık arabaya bindik iki dakikalık yol gidicez kemerimi de takmadım hem hemen inicez hem de karnımın alt kısmı çok hassas bu ara sıkıyor sanki diye . Araba hareket etti eşime günlük nasılsın n’aptın sormaya yeltendim kiii .. yolun sağında park halindeki aracın arkasından 6-7 yaşlarında bir erkek çocuğu koşarak karşıya geçmeye çalışmaz mı koşarak ??!! Anında frene yüklendi eşim çocuk o hızla koşarken hem korna hem frenin sesiyle panikleyip yolun ortasında yere çömeldi . Milimetre farkla çocuğun önünde durduk . Durduk durmasına ama biz çocuğu ezdik sandık . O an çocuk öldü diye çığlık atmışım ağlıyorum haykırıyorum ama aynı zamanda torpidoya karnım çarptı ,eşimin göğsü direksiyona çarptı öylesine bir andı ki iki üç saniyede tüm bunlar oluverdi . Arabadan haykırarak indim ağrımı sızımı unuttum çocuk yerde bi çevirdim çocuğu sırtından öldü diye bana bakıp gülerek benim suçum biz oyun oynuyorduk demez mi! E be yavrum dedim sarıldım tüm içimi döktüm yolun ortasında ağlaya ağlaya Allah kurtardı çocuğu çok şükür . Birşeyler içirip evine götürmek istedik ama kabul etmedi hatasını bildiğinden yok oldu birden ortadan. Eşim sinir krizi geçirdi arabaya binince resmen sana ya bişi olduysa diye sinirini çıkardı bağırdı çağırdı çocuğa da saydı. Doktorumu aradım ağrın sızın kanaman akıntın olursa hemen hastaneye dedi . İyi hissediyorum fiziken ama ruhumu teslim ettim resmen . Bebeğime de korkuyorum açıkçası ama şu an il dışındayım ve burada doktorum yok araştırmaya başladım en erken yarın randevu alıp gitmek istiyorum bi doktora evham da yapmak istemiyorum. Dualarınızı bekliyorum Allah hepimizin evlatlarını saklasın.
Kesinlikle düşürmezsin izninden canım. Sana iş yeri ücretli izin kullandırmak zorunda, yıllık izninden saatlik izninden mazeret izninden vs kesemez. Ben iş kanununu da okudum, belirli bir saat yok. Yani bir saatliğine izin de alsan gitsen aynı, bir günlük alsan da aynı. İş yeri izin vermek zorunda, ücretli izin, muayene izni olarak geçiyor. Sakın yıllık izinlerinden düşüreyim deme :)Merhaba ben tam anlayamadımbende özel sektörde calısıyorum. aynı sekilde haftada 1 gün iznimiz oluyor. bulundugumuz yerde kadın doğum olmadığı için şehir dışına gitmek durumunda kalıyorum. öyle ise o gün doktora gitmek için aldıgım izni, izimden düşürmemiş mi olacağım?
Çok pardon, mesajı bulamadım, neyden bahsediyorsunuz?Aynen pek cok hastane var ama doktor bu konuda bilgi vermiyor bende ozel hastanede gordum ucretsiz veriyolar diye afis olmasa kimsenin haberi olmayacak
Canım merhaba, çok araştırma yaptım internette böyle bir durumda bebeğe bir şey olur mu diye. Onları koruyan yastık görevi gören sıvı var içerde, senin rahim kasların cabası. Rahim duvarların da kapkalın şuan. Her şey bebişini korumak için programlanmış. Hiç canını sıkma içini ferah tut... Geçen hafta altımdaki sandalye gitmiş, toplantı odasındaki tüm sandalyeler tekerlekli. Olduğu gibi şaak die popomun üstüne yapıştım mermer zemine. Şiddetli de düştüm. Ağla ağla bithap oldum ağrım da oldu çok ama bebiş çok şükür iyi. Demek istediğim bunlar oluyor. Daha önümüz kış, düşeriz kalkarız çarparız vururuz. Onları koruyor çok şükür Allah. Sen canını sıkma bebişini de üzme. Kanaman olursa mutlaka doktora git ama kendini kasma ki o da hissetmesin. Ben inanıyorum her şey yolunda :)Herkese merhaba ,bir saat kadar oldu öyle bir olay yaşadık ki elim ayağım titriyor hala . Eşimin yanına geldim eşyalarımı yerleştirip otelden çıktık arabaya bindik iki dakikalık yol gidicez kemerimi de takmadım hem hemen inicez hem de karnımın alt kısmı çok hassas bu ara sıkıyor sanki diye . Araba hareket etti eşime günlük nasılsın n’aptın sormaya yeltendim kiii .. yolun sağında park halindeki aracın arkasından 6-7 yaşlarında bir erkek çocuğu koşarak karşıya geçmeye çalışmaz mı koşarak ??!! Anında frene yüklendi eşim çocuk o hızla koşarken hem korna hem frenin sesiyle panikleyip yolun ortasında yere çömeldi . Milimetre farkla çocuğun önünde durduk . Durduk durmasına ama biz çocuğu ezdik sandık . O an çocuk öldü diye çığlık atmışım ağlıyorum haykırıyorum ama aynı zamanda torpidoya karnım çarptı ,eşimin göğsü direksiyona çarptı öylesine bir andı ki iki üç saniyede tüm bunlar oluverdi . Arabadan haykırarak indim ağrımı sızımı unuttum çocuk yerde bi çevirdim çocuğu sırtından öldü diye bana bakıp gülerek benim suçum biz oyun oynuyorduk demez mi! E be yavrum dedim sarıldım tüm içimi döktüm yolun ortasında ağlaya ağlaya Allah kurtardı çocuğu çok şükür . Birşeyler içirip evine götürmek istedik ama kabul etmedi hatasını bildiğinden yok oldu birden ortadan. Eşim sinir krizi geçirdi arabaya binince resmen sana ya bişi olduysa diye sinirini çıkardı bağırdı çağırdı çocuğa da saydı. Doktorumu aradım ağrın sızın kanaman akıntın olursa hemen hastaneye dedi . İyi hissediyorum fiziken ama ruhumu teslim ettim resmen . Bebeğime de korkuyorum açıkçası ama şu an il dışındayım ve burada doktorum yok araştırmaya başladım en erken yarın randevu alıp gitmek istiyorum bi doktora evham da yapmak istemiyorum. Dualarınızı bekliyorum Allah hepimizin evlatlarını saklasın.
Teşekkür ederimGecmis olsun cnm
çok teşekkür ederim , Allah koruduBirçok hastanede var ama bilgi vermiyorlar. Ben yakacık kadın doğuma gidiyorum orada var ama bilgi vermediler kapıda a4 e yazılı kağıttan okudum. Ama lütfü kırdar eğitim araştırmada yoktu.
Okurken gozyaslarimi tutamadım. Coook coook geçmiş olsun. Verilmiş sadakaniz varmış. Allah iki anneyi de üzüntüden korumuş.
Gidicem canım yarın inşallah , çok teşekkür ederim aminVerilmis sadakaniz varmis cok sukur iyisiniz sende bebegini doktora git bi gor icin rahatlasin bi nefes al. Cunku huzursuzsn gibi geliyor bana Allah kucana almayi nasip etsi kazasiz belasiz insallah
Çok teşekkür ederim , çok şükürOyyy Allah korumuş. Çok çok geçmiş olsun
bende yokluyorum interneti bi kaç saattir detaylı öğrendim dediğin yazdıkların gibi . Sana da çok geçmiş olsun , Allah korusun tüm melekleri . Çok teşekkür ederimCanım merhaba, çok araştırma yaptım internette böyle bir durumda bebeğe bir şey olur mu diye. Onları koruyan yastık görevi gören sıvı var içerde, senin rahim kasların cabası. Rahim duvarların da kapkalın şuan. Her şey bebişini korumak için programlanmış. Hiç canını sıkma içini ferah tut... Geçen hafta altımdaki sandalye gitmiş, toplantı odasındaki tüm sandalyeler tekerlekli. Olduğu gibi şaak die popomun üstüne yapıştım mermer zemine. Şiddetli de düştüm. Ağla ağla bithap oldum ağrım da oldu çok ama bebiş çok şükür iyi. Demek istediğim bunlar oluyor. Daha önümüz kış, düşeriz kalkarız çarparız vururuz. Onları koruyor çok şükür Allah. Sen canını sıkma bebişini de üzme. Kanaman olursa mutlaka doktora git ama kendini kasma ki o da hissetmesin. Ben inanıyorum her şey yolunda :)
Ben meraktan ve ağrıdan erkene çektim biraz. Diğer kontrolü hiç sormaBenimde daha haftaya carsamba cokk var
hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla gelsin minik GöktuğKızlar merhaba. Sonunda bugün cinsiyet öğrendik. Çok kesin olmamakla beraber çok büyük ihtimal erkek dedi. GÖKTUĞum geliyor. Oğluma erkek kardeş geliyor :)
Benimde 4 ocak ayrıntılı aslında aralık sonu 20 oluyorum ama hastane 21-24 arası alıyomus benim dr büyük ihtimal ayrıntılıdan sonra gel dicek karsı karsıya zaten hastaneyle doktorum ordan cıkıp doktora giderim ama belki ay sonu gel der ayrıntılıyı göstermeyede kontrol olarak giderimBen meraktan ve ağrıdan erkene çektim biraz. Diğer kontrolü hiç sorma25 aralık ayrıntılı.
Ayrıntılıdan sonra gel dedi.
Bir aydan fazla var. Dayan dayanabilirsen
ben şunu anlayamıyorumKesinlikle düşürmezsin izninden canım. Sana iş yeri ücretli izin kullandırmak zorunda, yıllık izninden saatlik izninden mazeret izninden vs kesemez. Ben iş kanununu da okudum, belirli bir saat yok. Yani bir saatliğine izin de alsan gitsen aynı, bir günlük alsan da aynı. İş yeri izin vermek zorunda, ücretli izin, muayene izni olarak geçiyor. Sakın yıllık izinlerinden düşüreyim deme :)
çok geçmiş olsun,Allah korumuş, verilmiş sadakanız varmış, Allah yavrularımızı esirgesinHerkese merhaba ,bir saat kadar oldu öyle bir olay yaşadık ki elim ayağım titriyor hala . Eşimin yanına geldim eşyalarımı yerleştirip otelden çıktık arabaya bindik iki dakikalık yol gidicez kemerimi de takmadım hem hemen inicez hem de karnımın alt kısmı çok hassas bu ara sıkıyor sanki diye . Araba hareket etti eşime günlük nasılsın n’aptın sormaya yeltendim kiii .. yolun sağında park halindeki aracın arkasından 6-7 yaşlarında bir erkek çocuğu koşarak karşıya geçmeye çalışmaz mı koşarak ??!! Anında frene yüklendi eşim çocuk o hızla koşarken hem korna hem frenin sesiyle panikleyip yolun ortasında yere çömeldi . Milimetre farkla çocuğun önünde durduk . Durduk durmasına ama biz çocuğu ezdik sandık . O an çocuk öldü diye çığlık atmışım ağlıyorum haykırıyorum ama aynı zamanda torpidoya karnım çarptı ,eşimin göğsü direksiyona çarptı öylesine bir andı ki iki üç saniyede tüm bunlar oluverdi . Arabadan haykırarak indim ağrımı sızımı unuttum çocuk yerde bi çevirdim çocuğu sırtından öldü diye bana bakıp gülerek benim suçum biz oyun oynuyorduk demez mi! E be yavrum dedim sarıldım tüm içimi döktüm yolun ortasında ağlaya ağlaya Allah kurtardı çocuğu çok şükür . Birşeyler içirip evine götürmek istedik ama kabul etmedi hatasını bildiğinden yok oldu birden ortadan. Eşim sinir krizi geçirdi arabaya binince resmen sana ya bişi olduysa diye sinirini çıkardı bağırdı çağırdı çocuğa da saydı. Doktorumu aradım ağrın sızın kanaman akıntın olursa hemen hastaneye dedi . İyi hissediyorum fiziken ama ruhumu teslim ettim resmen . Bebeğime de korkuyorum açıkçası ama şu an il dışındayım ve burada doktorum yok araştırmaya başladım en erken yarın randevu alıp gitmek istiyorum bi doktora evham da yapmak istemiyorum. Dualarınızı bekliyorum Allah hepimizin evlatlarını saklasın.
aynen canım,Merhaba ben tam anlayamadımbende özel sektörde calısıyorum. aynı sekilde haftada 1 gün iznimiz oluyor. bulundugumuz yerde kadın doğum olmadığı için şehir dışına gitmek durumunda kalıyorum. öyle ise o gün doktora gitmek için aldıgım izni, izimden düşürmemiş mi olacağım?
Ayrıntılıya girsek o da yeter Zaten Can'ım :)))Benimde 4 ocak ayrıntılı aslında aralık sonu 20 oluyorum ama hastane 21-24 arası alıyomus benim dr büyük ihtimal ayrıntılıdan sonra gel dicek karsı karsıya zaten hastaneyle doktorum ordan cıkıp doktora giderim ama belki ay sonu gel der ayrıntılıyı göstermeyede kontrol olarak giderim
Yakınsa bostancı köprüsünde Central hospital Mustafa kır. Fiyatı yüksek ama içine siniyor tavsiye ederim. 500 civarı sanırım
Çok pardon, mesajı bulamadım, neyden bahsediyorsunuz?
Cok gecmis olsun. Kontrol et kendini agrin sancin biseyin olursa mutlaka gorun doktora. Allahin izniyle bisey olmaz insallah bebiseHerkese merhaba ,bir saat kadar oldu öyle bir olay yaşadık ki elim ayağım titriyor hala . Eşimin yanına geldim eşyalarımı yerleştirip otelden çıktık arabaya bindik iki dakikalık yol gidicez kemerimi de takmadım hem hemen inicez hem de karnımın alt kısmı çok hassas bu ara sıkıyor sanki diye . Araba hareket etti eşime günlük nasılsın n’aptın sormaya yeltendim kiii .. yolun sağında park halindeki aracın arkasından 6-7 yaşlarında bir erkek çocuğu koşarak karşıya geçmeye çalışmaz mı koşarak ??!! Anında frene yüklendi eşim çocuk o hızla koşarken hem korna hem frenin sesiyle panikleyip yolun ortasında yere çömeldi . Milimetre farkla çocuğun önünde durduk . Durduk durmasına ama biz çocuğu ezdik sandık . O an çocuk öldü diye çığlık atmışım ağlıyorum haykırıyorum ama aynı zamanda torpidoya karnım çarptı ,eşimin göğsü direksiyona çarptı öylesine bir andı ki iki üç saniyede tüm bunlar oluverdi . Arabadan haykırarak indim ağrımı sızımı unuttum çocuk yerde bi çevirdim çocuğu sırtından öldü diye bana bakıp gülerek benim suçum biz oyun oynuyorduk demez mi! E be yavrum dedim sarıldım tüm içimi döktüm yolun ortasında ağlaya ağlaya Allah kurtardı çocuğu çok şükür . Birşeyler içirip evine götürmek istedik ama kabul etmedi hatasını bildiğinden yok oldu birden ortadan. Eşim sinir krizi geçirdi arabaya binince resmen sana ya bişi olduysa diye sinirini çıkardı bağırdı çağırdı çocuğa da saydı. Doktorumu aradım ağrın sızın kanaman akıntın olursa hemen hastaneye dedi . İyi hissediyorum fiziken ama ruhumu teslim ettim resmen . Bebeğime de korkuyorum açıkçası ama şu an il dışındayım ve burada doktorum yok araştırmaya başladım en erken yarın randevu alıp gitmek istiyorum bi doktora evham da yapmak istemiyorum. Dualarınızı bekliyorum Allah hepimizin evlatlarını saklasın.
Çok pardon, mesajı bulamadım, neyden bahsediyorsunuz?
Benimde 4 ocak ayrıntılı aslında aralık sonu 20 oluyorum ama hastane 21-24 arası alıyomus benim dr büyük ihtimal ayrıntılıdan sonra gel dicek karsı karsıya zaten hastaneyle doktorum ordan cıkıp doktora giderim ama belki ay sonu gel der ayrıntılıyı göstermeyede kontrol olarak giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?