2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Oyyy Allah korumuş. Çok çok geçmiş olsun

Kesinlikle düşürmezsin izninden canım. Sana iş yeri ücretli izin kullandırmak zorunda, yıllık izninden saatlik izninden mazeret izninden vs kesemez. Ben iş kanununu da okudum, belirli bir saat yok. Yani bir saatliğine izin de alsan gitsen aynı, bir günlük alsan da aynı. İş yeri izin vermek zorunda, ücretli izin, muayene izni olarak geçiyor. Sakın yıllık izinlerinden düşüreyim deme :)

Canım merhaba, çok araştırma yaptım internette böyle bir durumda bebeğe bir şey olur mu diye. Onları koruyan yastık görevi gören sıvı var içerde, senin rahim kasların cabası. Rahim duvarların da kapkalın şuan. Her şey bebişini korumak için programlanmış. Hiç canını sıkma içini ferah tut... Geçen hafta altımdaki sandalye gitmiş, toplantı odasındaki tüm sandalyeler tekerlekli. Olduğu gibi şaak die popomun üstüne yapıştım mermer zemine. Şiddetli de düştüm. Ağla ağla bithap oldum ağrım da oldu çok ama bebiş çok şükür iyi. Demek istediğim bunlar oluyor. Daha önümüz kış, düşeriz kalkarız çarparız vururuz. Onları koruyor çok şükür Allah. Sen canını sıkma bebişini de üzme. Kanaman olursa mutlaka doktora git ama kendini kasma ki o da hissetmesin. Ben inanıyorum her şey yolunda :)

Gecmis olsun cnm
Teşekkür ederim
çok teşekkür ederim , Allah korudu

Verilmis sadakaniz varmis cok sukur iyisiniz sende bebegini doktora git bi gor icin rahatlasin bi nefes al. Cunku huzursuzsn gibi geliyor bana Allah kucana almayi nasip etsi kazasiz belasiz insallah
Gidicem canım yarın inşallah , çok teşekkür ederim amin
Oyyy Allah korumuş. Çok çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim , çok şükür
bende yokluyorum interneti bi kaç saattir detaylı öğrendim dediğin yazdıkların gibi . Sana da çok geçmiş olsun , Allah korusun tüm melekleri . Çok teşekkür ederim inşallah öyledir , sağol

kızlar merhabalar, bugün kontrolüm vardı, cinsiyet tahmini beklemiyorduk ama doktor daha ultrason cihazını karnıma değdirdiği an cinsiyet kız dedi, ben de hocam ne ara gördünüz dedim ben görürüm dedi. sonra tekrar tekrar baktı ve kesin kız dedi. hocam bu haftalarda cinsiyet kesin görünmüyormuş ileriki haftalarda değişir mi bu dedim. benimki kesin değişmez dedi. çok şaşırdım ve sevindim. ancak çok fazla hareket etmiyordu, arada elini kolunu oynattı sadece. sizde bu haftalarda hareket durumu nedir

Ben meraktan ve ağrıdan erkene çektim biraz. Diğer kontrolü hiç sorma 25 aralık ayrıntılı.
Ayrıntılıdan sonra gel dedi.
Bir aydan fazla var. Dayan dayanabilirsen
Benimde 4 ocak ayrıntılı aslında aralık sonu 20 oluyorum ama hastane 21-24 arası alıyomus benim dr büyük ihtimal ayrıntılıdan sonra gel dicek karsı karsıya zaten hastaneyle doktorum ordan cıkıp doktora giderim ama belki ay sonu gel der ayrıntılıyı göstermeyede kontrol olarak giderim

ben şunu anlayamıyorum yıllık izinden gitmiyor zaten aldığım izinler. her ay 4 gün izin hakkımız var, ordan gidiyor. anladıgım kadarı ile 4 günden de gitmeyecek değilmi? yarın ilk iş bu durumu bi konusayım. 7,5 saat olayını geçtim zaten sabah 7 aksam 6 çalışıyoruz malesef. 7,5 saat olan hakkımı söyleyemiyorum bile bari izinlerim gitmesin
bu arada cok tesekkür edeirm

çok geçmiş olsun,Allah korumuş, verilmiş sadakanız varmış, Allah yavrularımızı esirgesin

aynen canım,

Ayrıntılıya girsek o da yeter Zaten Can'ım :)))

Cok gecmis olsun. Kontrol et kendini agrin sancin biseyin olursa mutlaka gorun doktora. Allahin izniyle bisey olmaz insallah bebise

Benim taa 18 ocak ayrintili. Bu hafta cumaya randevu aldim. Cinsiyet icin gidecem son kez. Ogrenemezsem de ayrintiliya kadar bir daha doktor gitmeyecem acil bir durum gerekmedikce. Heralde bir sey olmaz iki ay kontrole gitmesem.

İyi aksamlar güzel anneler.bebek istedigimizden beri formları takip ediyordum.çok şükür bende mayis annesi olacağım. İş yoğunluğu,hamilelikte yaşadığım bazı sıkıntılar yüzünden forma bayadır giremiyorum. Ayrıntılı yı konuşmuşsunuz ama bana doktorum hic bi tarih vermedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…