- Konu Sahibi kardelen384
-
- #12.341
Benimde Çin'de rusta erkek diyor yarın ogrencm Allah izin verirse.sey sorcaktim iki testte beta HCG kaçtı 100/50 altını ustumu benim ni orda 50 üzeri olduğu için kız diye düşünüyorum nette öyle yaziyodu
Saol cnm Allah razı olsunVallaha onu bilmiyorum çünkü sonucu telefonda söylemişti doktorum.test sonucunu almadım.Allah gönlünüzden geçeni hayırlısı ile nasip etsin inşaallah.
Hamilelikte sac dokulmesi yavaslarmis dolgunlasirmis. Benim yaglanmasi gecti uc dort gun de ancak yaglaniyor normalde gun aşırı yikamak zorunda kalırdım. Tabi dogumdan sonra eskiye dönüp hızla dökülecekmis oyle okumustum tecrubem yok hic dogurmadimHanımlar sizin saçlar ne durumda benim normalde çok dolaşmayan kolay taranan saçlarım vardı şimdi sert sürekli dolaşan açmakta bile zorlandığım acayip bir hal aldı hormonlarla mı alakalı acaba kızımda böyle olmuşmuydu hiç hatırlamıyorum
Al benden de o kadar. Ekmek bulantima da iyi geliyor. Eskisi kadar olmasa da benim bulantilarim tam geçmedi. Her yemekle ekmek yiyorumBen de ne yesem derdi Yok da acayip ekmek yiyorum. Ekmek yemeden asla doymuyorum. Sabahtan beri bir ekmeği bitirdim. Ne olacak halimiz
Ben tam.anlayamiyorum.cunku zaten gobegim vardi cnmKiz bebek anneleri, karni sivri olupda yine kiz bekleyen var mi? Bana 12. Haftada ultrasonda kiz gibi demislerdi ama 14de sivrildi karnim. Cok merak ediyorum. Ikinci ultrasonum (ayrintili) 20 inci haftada. Daha bir ay var. Zaman gecmek bilmiyor.
Normalde hamilelikte saçlar canlanır dökülme durur. Emzirme de tekrar kat kat dökülmeye başlar. Ama benim hala çok dökülüyor. oğlumda hamilelikte dökülme durmuştu. Bunda henüz dökülme durmadiHamilelikte sac dokulmesi yavaslarmis dolgunlasirmis. Benim yaglanmasi gecti uc dort gun de ancak yaglaniyor normalde gun aşırı yikamak zorunda kalırdım. Tabi dogumdan sonra eskiye dönüp hızla dökülecekmis oyle okumustum tecrubem yok hic dogurmadim
Al benden de o kadar oğluma hamileyken tek tel dokulmuyodu saclaim ben vitamindendir diyodum acaba nede nNormalde hamilelikte saçlar canlanır dökülme durur. Emzirme de tekrar kat kat dökülmeye başlar. Ama benim hala çok dökülüyor. oğlumda hamilelikte dökülme durmuştu. Bunda henüz dökülme durmadi
Benim oğlumda da saçlarım çok güzelleşmişti şimdi de sanki saç tellerim kalınlaştı hiç kırık vs yok saçlarım canlı canlı pırıl pırıl ve dökülmüyor...Normalde hamilelikte saçlar canlanır dökülme durur. Emzirme de tekrar kat kat dökülmeye başlar. Ama benim hala çok dökülüyor. oğlumda hamilelikte dökülme durmuştu. Bunda henüz dökülme durmadi
Bulantıdan değil Can'ım iştahtan benimkiAl benden de o kadar. Ekmek bulantima da iyi geliyor. Eskisi kadar olmasa da benim bulantilarim tam geçmedi. Her yemekle ekmek yiyorum
Tecrübeli arkadaşlar cevap verirse sevinirim benim evin dublex yatak Odam üst katta mecbur 2 beşik alcam sepet beşikler çok şık duruyo ama kullanışlı mı yatak odasına nasıl salona nasıl almalıyım tavsiyeleri bekliyorumGünaydın kızlar @Dilaraginosss çok geçmiş olsun allah beterinden korusun. Evde odada kullanmak için bebeğe küçük sepet tarzı beşiklerden alsam mı yoksa gümdüz uyuduğundada yatak odama koyacağım beşiğinemi yatırsam siz ne düşünüyorsunuz gündüz oturduğunuz odada ne kullanacaksınız
Canim 100 lira sadece babynest. Emzirme yastigi da 40 lira. Kargoyla birlikte 150 civari birsey olacak. Duzgun yazmamisim. Seninkinin fiyati iyo yaniGüle güle kullansın yavru bende alcsm canım bif bayana diktircem babynest ve emzirme yastığına 125 diyor pahalı almamışsın yani sen nerden aldın bu arada bende süslemeleri falan mint düşünüyorum
Bence o sepet tarzi olan besikler cok guzel ama cok kisa sureli kullaniliyor.3 4 ay sonra bebekler icin tehlikeli hale geliyo.asagiya park yatak yukariyada buyuk bi besik alabilirsin bence.Tecrübeli arkadaşlar cevap verirse sevinirim benim evin dublex yatak Odam üst katta mecbur 2 beşik alcam sepet beşikler çok şık duruyo ama kullanışlı mı yatak odasına nasıl salona nasıl almalıyım tavsiyeleri bekliyorum
Bence vitamin ve kan ilacı düzenli kullanılınca depolar doluyor ve saçlarda o vitaminlerden nasibini alıyor. Mesela ben decavite yeni başladım kan ilacına henüz başlamadım. üstelik demir depolarım boşAl benden de o kadar oğluma hamileyken tek tel dokulmuyodu saclaim ben vitamindendir diyodum acaba nede n
Vitamin ve kan ilacı kullanıyor musun? Onların etkisi var normalde. Kullanmıyorsan hormonların etkisi olmalıBenim oğlumda da saçlarım çok güzelleşmişti şimdi de sanki saç tellerim kalınlaştı hiç kırık vs yok saçlarım canlı canlı pırıl pırıl ve dökülmüyor...
Misafir varken en sevdikleri şey bize yapışmak sağolsunlar. Oğlumda öyle yapar genelde. Resmen misafirle ilgilendikçe bana yapışıyor. kucak istiyor, ağlıyor. ihmale gelmiyor miniklerSlm hanimlar kac gundur giremiyorum cunku kayinvalidemler bende kizim iyice huysuzlandi kucagimdan inmiyor benden baskasinda durmuyor wcye bile giremiyorum bir haller oldu kuzumabuna sebep giremedim amniyosentez sonuclari temiz cikan arkadaslarin gozleri aydin olsun rabbim kimseyi carewiz birakmasin cinsiyet ogreneler olmus onlarinda hayirli olsun sizi takipteyim yazilanlari okuyorum ama bir hafta kadar daha misafirlerim bende sohbete dahil olamicam simdilik minnaklarinizla beraber saglikla kalin.
Yatak odasına ıkea anne yanı beşiği tarzında bişey, salona da park yatak alabilirsin. Tercihlerinden birisi kesinlikle park yatak olmalı. 3 yaşında oğlum hala park yatakta yatıyor. çarptı düştü kafasını vurdu derdi yok ve kolaylikla taşınabiliyorTecrübeli arkadaşlar cevap verirse sevinirim benim evin dublex yatak Odam üst katta mecbur 2 beşik alcam sepet beşikler çok şık duruyo ama kullanışlı mı yatak odasına nasıl salona nasıl almalıyım tavsiyeleri bekliyorum
Benim doktorum 5.5 aylık olana kadar göbekten devam dedi..ben devam ediyorum..Babynest bende heveslenip dikmiştim geçen sene poşetleyip kaldırdım rengi sarı kızımda kullanırım İnş birtek araba koltuğu eksik onuda şimdi almam asla doğsun zaten hemen koyamayız ona sağlıklı sıhhatli doğsunlar İnş ben kucağımda da taşırım minnakı kızlar kan sulandırıcı iğne vurulanlar kaçıncı haftada göbekten vurmayı kestiniz ben 14 de bıraktım kola geçtim göbüş çıkınca kötü hissettim iyice sizde durumlar ne
Selamın aleyküm canım , benimde 16 mayıs gözüküyor tahmını Doğum tarihim :) cinsiyetini öğrenebildin miBende 15 haftalık hamileyim oğlum 19 Mayıs'ta doğmuştu.bu doğumda 16 Mayıs gözüküyor ins aynı tarihte doğar diye dua ediyorum boğa bebekleri muhteşem oluyorlr tatlılığı hiç kaybolmuyor 11 yaşında hala şirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?