2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
canım medikal park ta ibrahim çelebi diye bir doktor var benim şuan birlikte çalıştığım bir ebem ablam yıllarca bakırköy dogumevinde virlikte çalışmış çok iyi doktor diyordu hatta bildiğim kadarıyla ivf uzmanı olması lazım onun da. bir de hemen yanında benim kızıma hamileyken gittiğim doktorum dr ahmet koca'nın muayeneanesi var. sgk ile anlaşmalı muayene fiyatları gayet uygun,dogumu da medicak park ya da gaziosmanpaşa hastanedinde yaptırıyor. onu düşünürsen kesinlikle kefilim doktoruma çok iyidir. ben şimdi 16haftalık olunca gidicem ona.senin için bayan erkek farkediyor mu?

Aa öylemi? Omurga testi diyince anlamadım ben. Dörtlüyude ikili gibi hatırlıyorum yani ultrason ve kan ölçümü gibi. Çok zaman geçince unutmusum demekki. Saolasin aydinlattigin icin. Yuzde 90 da buyuk bir oran. Hafta olarakta 14 un içindeymişsin. Bence yanılma payı çok azdır. Artık detaylida filan erkek derlersede bi şoka girer atlatırız :)) benim ablama kız dediler. Detaylida erkek olduğunu öğrendi .

Ya evet kusura bakma canım aslında önceki mesajda yazmalıydım. Tercihim bayan yönünde. İbrahim çelebi yi ben de duydum.

Bu ara istahim bir Açıldı pir Açıldı. Kizlar napacam? Var mi istahiyla basa cikmanin yolunu bulan. Az once yemek yedim. Aklim hala acaba ne yesem derdinde?

ama bu senin yasal halkın, doktordan o gün muayenede olduğuna dair bir kağıt alıp götürsen ogün izinli sayılıyorsun, bu bir hak, kabul etmiyorlar mı? Aslında mecburlar

Bebişinin iyi olmasına sevindim. Bir kızımız daha geliyor. Kızkar atağa geçti bence kız senesi. Ya bence değişmez bana da 13 de kız sesi doktorum valla kızım diye seviyorum çok eskiseniz bence o değişme haberleri. Yenilerde hiç duymadım ama yine de Allah bilir tabi

Bu ara istahim bir Açıldı pir Açıldı. Kizlar napacam? Var mi istahiyla basa cikmanin yolunu bulan. Az once yemek yedim. Aklim hala acaba ne yesem derdinde?
Of ben. Şimdiden kocaman oldu karnım. Sürekli yemek düşünüyorum. Ve ilk Gebelikte kilo maceram çok kötüydü. Herşeyi geçtim zor hareket etme yorulma tansiyon ödem falan vardı kilodan. Bunda okadar almak istemiyorum ama yemek tatlı düşüncesinden vazgeçemiyorum

Merhaba kese teorisi ilk ultrasonda bebek kesenin ne tarafinda duruyorsa ona gore yorumlaniyor sagdaysa kiz soldaysa erkekti yanilmiyosam.ya aslinda bu teorilerin bircogunun bilimsel yada kanitlanmis bi tarafi yok ama insan meraktan ne duysa yapiyor.Allah once sagliklisini versin.ama herkesin gonlunde bisey yatiyor.

Babynest bende heveslenip dikmiştim geçen sene poşetleyip kaldırdım rengi sarı kızımda kullanırım İnş birtek araba koltuğu eksik onuda şimdi almam asla doğsun zaten hemen koyamayız ona sağlıklı sıhhatli doğsunlar İnş ben kucağımda da taşırım minnakı kızlar kan sulandırıcı iğne vurulanlar kaçıncı haftada göbekten vurmayı kestiniz ben 14 de bıraktım kola geçtim göbüş çıkınca kötü hissettim iyice sizde durumlar ne

Saolasin. Insan dayanamıyor artık kızsa kız erkekse erkek öğrenmek istiyor. Değişmesinler bi zahmette bIzde hazırlık planlarını ona gore yapalım :)

Bugun bacaktan deneyecektim cesaret edemedim. Gobekten vurdum

Kizlar Merhaba umarim herkes iyidir ve guzel haberler almistir bugun.

Ben babynest aldim gecen hafta. Mint yesili renginde cok tatli birsey. Biliyorum belki bebis hic kullanmayacak belki sevmeyecek ama dayanamadim aldim denemeden bilemem ki dedim en kotu yataginda veya besiginde kullanirim en baslarda cok kuccukken diye dusundum. Ayni renklerin emzirme yastigini da aldim ama o daha gelmedi. Tahmin ediyorum pahaliya aldim (kargo ile 100 tl) biraz arastirsam ucuzini bulurdum belki ama bu para islerinde cok kotuyum. Battik biz kesin bu donemde :) aldigim babynest modeli ve rengini ekledim. Mavi yada pembe renklerini hiic sevmem o yuzden boyle aldim

Eklentiler

• 20171122_193606.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 109
Can'ım çok tatlı. Siteden mi aldın? Fiyat da normal sanki genel de o fiyata yakın benim baktıklarım da. Keşke dikmek elimizden gelse. Ya ben de çok istiyorum ama evim küçük olacak bir sürü ıvır zıvır dolsun da istemiyorum. Ev tipi ana kucağı park yatak anneydim beşik (belki)
Evin yarısını ona ayırmamız gerekecek.

Bugun bacaktan deneyecektim cesaret edemedim. Gobekten vurdum
Ben yarin 17 haftalik olucam ve hala gobekten vuruyorum gobek yagli yumusak diye kolay geliyor kol ya da bacaga korkuyorum denemedim gobegim de baya var 6 aylik gibi. Bir ay daha idare ederim gobekle sanirim sonra hastaneye gidip vurdurcam biraz alisana kadar

çok güzelmiş, güle güle kullanın

Bu arada cin takvimi,rus takvimi, nub teorisi kese teorisi yuzuk makas bicak kalp atis sayisi hersey tuttu.hepsi kiz diyordu.
Benimde Çin'de rusta erkek diyor yarın ogrencm Allah izin verirse.sey sorcaktim iki testte beta HCG kaçtı 100/50 altını ustumu benim ni orda 50 üzeri olduğu için kız diye düşünüyorum nette öyle yaziyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…