2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Allah yardımcısı olsun inşallah tekrsr bebisi olur ve gununu tamamlayıp dünyaya gelir

Bahsettiğim anne yanı iç ölçüleri 60*100 , park yatakların ise 60*120 . Çok farketmiyor ama derinlikten ediyor tabi haklısınız çocuk büyüdükçe tehlike . Nasıl bir belirsizliktir içinde kaldım en iyisi doğana kadar bişi almıyım

Vitamin ve kan ilacı kullanıyor musun? Onların etkisi var normalde. Kullanmıyorsan hormonların etkisi olmalı
Kullanmıyorum aslında ben folik asiti de bırakalı 3-4 hafta oluyor çunkü içsem de kusuyordum acı acı...bütün değerlerim çok iyiydi kanım 11.9 a düşmüş ilk defa o da kustuğumdan heralde... belki sadece elevit decavit tarzı bi vitamin verir bu sefer demirde...hormonlardan bence geçen hamileliğimde kuaförüm bile ilk defa saçlarını bu kadar iyi görüyorum derdi...bu sefer daha bi de ucu boyalı dibi gelmiş boyalar akmış vs ama çok sağlıklı görünüyor

Çok erken olmuş Allah kolaylık versin sebebini araştırıp bu sefer olmaması için bir şeyler yapamadılar mı...büyük yıkım bi kadın için

al benden de o kadar , önüne geçemiyorum bu iştahın yiyorum yiyorum bir de kendimden utanmıyorum ; bu kadar yenir mi diye, aklımda hep yiyecekler of şimdi bile sabah sabah neler geçiyor aklımdan inanamazsınız , geçen ay bulantılarım oluyordu çıkarıyordum ama yinede yiyordum , bu nasıl bir iştah anlamıyorum , neyse kızlar Allah'ın izniyle sağsalim doğumlarımızı yapalım sonra bir de hem bebeklerimizi büyütürken birbirimize destek olmak, hem de kiloları vermek için toplanalım hep beraber olmaz mı???

İnşallah , bi doğsunlarda kilo işi kolay

Kiz bebek anneleri, karni sivri olupda yine kiz bekleyen var mi? Bana 12. Haftada ultrasonda kiz gibi demislerdi ama 14de sivrildi karnim. Cok merak ediyorum. Ikinci ultrasonum (ayrintili) 20 inci haftada. Daha bir ay var. Zaman gecmek bilmiyor.
Benim de karnım top gibi ve 5-6aylık gebeymişim gibi.kalçalarım hiç büyümedi,kiloda sadece 2kilo aldım.ama karnımmmm gören herkes istinasız erkek herhalde diyor ama doktorum geçen hafta %90 kız dedi gayet kendinden emin bir şekilde 13.haftada nasıl okadar emin konuştu bende şaşkınım ama 16.da gidicem tekrar eski doktoruma ozaman kesinleşir tamamıyle

Ya bana da nedense senin erkek gibi geliyor ya :)
Sanki yanılmışlar gibi. Kız fikrini kabullenemedim

Slm anneler öncelikle cinsiyetti belli olanların gözü aydın olmayanların Allah gönüllerine göre varsin rahatsız olanlara allah şifa versin amin . Ben dün dr gittim krsin bişi demedi cinsiyet için erkeğe benziyor dedi açıya bakarak dik havaya bakıyorsa buyuk br ihtimalle erkek diyorz palal aşağıya bakıyorsa kız diyorz dedi brnim 1 hafta geç yumurtlama olmuş bilgisi olan varsa daha bilgilendirebilirmi tşk

Bende o ineden vuruyorm ama. Ben koldan vuruyorm dr sordum kol oluyormuş diğer gebeliğimdede koldan vurdum dün yine sordum koldan vurulur ama karından hiç babağe zarar vermez sezeryanda kaç kat kısiyorz bebeğe ulaşmak için o ine mi bebğe zarar verecek dedi

medikal parkta arkadaşım dogum yaptı birkaç hafta önce gayet memnundu,odaları falanda çok ferah ve temiz hastane otelcilik olarakta gayet iyi gibi gözüküyor,ama sen başakşehirden buralara yine uzak yaa medipol mega falan daha yakın değil mi sana,oranın doktorları da gayet iyi doç bir kadın vardı eltimin dogumunu yaptırmıştı epidural normal dogum oldu gayet de memnundu onu da düşünebilirsin

ben büyük yatak aldım oğluma br ay filan 4 5 aylıkken yatrdım çok tehlikeli benim oğlan yaramaz içinden çkmaya çalışıyordu daha o aylarda tutunup baş aşağı çkmaya çalışıyordu koymadım içindeki yatağıda çkardm nafile şimdi ise bacaklarını atıyor çıkıyor yani anlayacağınız ben hiç yatağa koyamıyorum bide çok kötü br uykusu var yerde uyutuyorm mecburuyetten

Oğlum şuan 1 yaş 3 aylık

Medipol mega son çare benim için. İlk yıllar çok iyiymiş ama son yıllarda çok olumsuz yorumları. Saatlerce randevu bekliyormuşsun. Bir de orda beni hemen sezaryene alacaklarmış gibi bi his var. Tüp bebek olduğu için. Genel olarak doktorları sezaryen yapıyormuş Zaten. Normal Doğum oranı çok düşük.
Bir de 2.5 sene önce ben orda histereskopi oldum boşuna yapmışlar. Sonrasında birçok dr söyledi bunu. Tabi doktordan da kaynaklanıyor olabilir ama. Genel itibarıyla sürpriz faturalarla çıkıyormuş insanlar ordan.

Park yataklar şu an için en çok tavsiye edilen ve en kullanışlı olanları sanırım . Bende markalara bakmaya başladım hangisi daha kullanışlı diye

Hanımlar bi sorum olucak , gebe fotolarınızı editlemek için kullandığınız program var mı önereceğiniz ? Hatıra olarak öektiğim haftalık fotolarım var ama onları süslemek gerek AppStore dam indirebileceğim önerileriniz olursa sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…