- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #12.381
Allah yardımcısı olsun inşallah tekrsr bebisi olur ve gununu tamamlayıp dünyaya gelirKızlar arkadaşım geçen gün erken doğum yaptı 24 haftalık ve 3 hafta hastane de yattı sürekli ultrason la baktılar kuz dediler hep malesef doğum oldu ve oğlu oldu cinsiyet kızdada erkek tede karışabiliyor Rabbim sağlıklı yavrular nasip etsin inş herkese ve arkadaşıma sağlıklı bir yavrusu olması için dua istiyorum hepinizden ikinci kez acıyı yaşadı ikiside erken doğum adı özlem lütfen dua edelim kimin duası kabul olur bilinmez çok üzülüyorum.... Evlat acısı Çok zorr
Bahsettiğim anne yanı iç ölçüleri 60*100 , park yatakların ise 60*120 . Çok farketmiyor ama derinlikten ediyor tabi haklısınız çocuk büyüdükçe tehlike . Nasıl bir belirsizliktir içinde kaldımCanım arkadasım anne yanı beşik aldı, hatta bende kullanmasını dört gözle bekledim çünkü bende istiyordum, 3 ay yatırdı bebegını sadece. Hemen daralmış beşik. iç Haznesi küçük olunca. Yine de sen bilirsin tabi
Endişelenme ; Kahverengi lekeleri bi çok kişi yaşıyor kasık Ağrın, akıntın şiddetlenirse , kanamaya dönerse doktoruna gidersin .Dun gece hafif kahvemsi lekelenmem oldu önemsemelimiyim? Normalmi degilmi bilemedim aciliyeti varmi doktora gideyimmi ?
Kullanmıyorum aslında ben folik asiti de bırakalı 3-4 hafta oluyor çunkü içsem de kusuyordum acı acı...bütün değerlerim çok iyiydi kanım 11.9 a düşmüş ilk defa o da kustuğumdan heralde... belki sadece elevit decavit tarzı bi vitamin verir bu sefer demirde...hormonlardan bence geçen hamileliğimde kuaförüm bile ilk defa saçlarını bu kadar iyi görüyorum derdi...bu sefer daha bi de ucu boyalı dibi gelmiş boyalar akmış vs ama çok sağlıklı görünüyorVitamin ve kan ilacı kullanıyor musun? Onların etkisi var normalde. Kullanmıyorsan hormonların etkisi olmalı
Çok erken olmuş Allah kolaylık versinKızlar arkadaşım geçen gün erken doğum yaptı 24 haftalık ve 3 hafta hastane de yattı sürekli ultrason la baktılar kuz dediler hep malesef doğum oldu ve oğlu oldu cinsiyet kızdada erkek tede karışabiliyor Rabbim sağlıklı yavrular nasip etsin inş herkese ve arkadaşıma sağlıklı bir yavrusu olması için dua istiyorum hepinizden ikinci kez acıyı yaşadı ikiside erken doğum adı özlem lütfen dua edelim kimin duası kabul olur bilinmez çok üzülüyorum.... Evlat acısı Çok zorr
al benden de o kadarSanırım herkes aynı durumda özellikle akşamları kurabiye canavarı gibi etrafa saldırıyorum ne yesem diye , özellikle ekmeği çok tüketiyorum tereyağı ekmek peynir zeytin
Enflasyon gibi durmak bilmiyor iştahım
al benden de o kadar, önüne geçemiyorum bu iştahın yiyorum yiyorum bir de kendimden utanmıyorum ; bu kadar yenir mi diye , aklımda hep yiyecekler of şimdi bile sabah sabah neler geçiyor aklımdan inanamazsınız , geçen ay bulantılarım oluyordu çıkarıyordum ama yinede yiyordum , bu nasıl bir iştah anlamıyorum , neyse kızlar Allah'ın izniyle sağsalim doğumlarımızı yapalım sonra bir de hem bebeklerimizi büyütürken birbirimize destek olmak, hem de kiloları vermek için toplanalım hep beraber olmaz mı???
Benim de karnım top gibi ve 5-6aylık gebeymişim gibi.kalçalarım hiç büyümedi,kiloda sadece 2kilo aldım.ama karnımmmm gören herkes istinasız erkek herhalde diyor ama doktorum geçen hafta %90 kız dedi gayet kendinden emin bir şekilde 13.haftada nasıl okadar emin konuştu bende şaşkınım ama 16.da gidicem tekrar eski doktoruma ozaman kesinleşir tamamıyleKiz bebek anneleri, karni sivri olupda yine kiz bekleyen var mi? Bana 12. Haftada ultrasonda kiz gibi demislerdi ama 14de sivrildi karnim. Cok merak ediyorum. Ikinci ultrasonum (ayrintili) 20 inci haftada. Daha bir ay var. Zaman gecmek bilmiyor.
Ya bana da nedense senin erkek gibi geliyor ya :)Benim de karnım top gibi ve 5-6aylık gebeymişim gibi.kalçalarım hiç büyümedi,kiloda sadece 2kilo aldım.ama karnımmmm gören herkes istinasız erkek herhalde diyor ama doktorum geçen hafta %90 kız dedi gayet kendinden emin bir şekilde 13.haftada nasıl okadar emin konuştu bende şaşkınım ama 16.da gidicem tekrar eski doktoruma ozaman kesinleşir tamamıyle
Gözünaydın Can'ım :))Selam hanımlar bugün kontrolum vardı. Çok şükür herşey yolunda. Cinsiyet kesin erkek dedi. Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah.
Ya evet bende de sebepsiz bir soru işareti var kafam karışık,bakalım 2haftaya netleşecekYa bana da nedense senin erkek gibi geliyor ya :)
Sanki yanılmışlar gibi. Kız fikrini kabullenemedim
Bende o ineden vuruyorm ama. Ben koldan vuruyorm dr sordum kol oluyormuş diğer gebeliğimdede koldan vurdum dün yine sordum koldan vurulur ama karından hiç babağe zarar vermez sezeryanda kaç kat kısiyorz bebeğe ulaşmak için o ine mi bebğe zarar verecek dediDoktorun ne zamana kadar dedi peki göbekten vurulmanı benim 16 kadar dedi eşim karnın çıktı diye korkuyor izin vermiyor aslında 2 hafta sonra randevum var ozamana kadar bendemi vursam 16 da bırak demişti doktor... Sen 17 olmuşsun maşallah demekki 16 dan sonrada sıkıntı olmuyor
medikal parkta arkadaşım dogum yaptı birkaç hafta önce gayet memnundu,odaları falanda çok ferah ve temiz hastane otelcilik olarakta gayet iyi gibi gözüküyor,ama sen başakşehirden buralara yine uzak yaa medipol mega falan daha yakın değil mi sana,oranın doktorları da gayet iyi doç bir kadın vardı eltimin dogumunu yaptırmıştı epidural normal dogum oldu gayet de memnundu onu da düşünebilirsinCan'ım çok sağol. Onu da araştırayım. Peki hastane için ne diyorsun? Dr dışında hastaneyi de tavsiye eder misin? Yani ben yakın değilim aslında. Başakşehirdeyim. Ama buraya genel olarak uzak zaten hastaneler.
Ben de peynir domates delisiyim. Şimdi bile olsa yerim bir yarımben de 66 ile kaldım. Son iki ay 2 kilo almışım sadece. 68 şuan. Ama bundan sonra alırım iyice artık
Can'ım evet hem senden hem birkaç kişiden çok iyi seyler duydum Koç Üni. İle ilgili. Ama bütçemizi aşıyor biraz. Ev aldık. Ödemeleri başladı. Bi taraftan da kiradayız. Mümkün mertebe uygun bir yer bakıyorum. Ama yine de aklımda olacak. Hiçbir yer içime sinmezse son çare orayı düşünebilirim.
ben büyük yatak aldım oğluma br ay filan 4 5 aylıkken yatrdım çok tehlikeli benim oğlan yaramaz içinden çkmaya çalışıyordu daha o aylarda tutunup baş aşağı çkmaya çalışıyordu koymadım içindeki yatağıda çkardm nafile şimdi ise bacaklarını atıyor çıkıyor yani anlayacağınız ben hiç yatağa koyamıyorum bide çok kötü br uykusu var yerde uyutuyorm mecburuyettenBahsettiğim anne yanı iç ölçüleri 60*100 , park yatakların ise 60*120 . Çok farketmiyor ama derinlikten ediyor tabi haklısınız çocuk büyüdükçe tehlike . Nasıl bir belirsizliktir içinde kaldımen iyisi doğana kadar bişi almıyım
Oğlum şuan 1 yaş 3 aylıkben büyük yarak aldım oğluma br ay filan 4 5 aylıkken yatrdım çok tehlikeli benim oğlan yaramaz içinden çkmaya çalışıyordu daha o aylarda tutunup baş aşağı çkmaya çalışıyordu koymadım içindeki yatağıda çkardm nafile şimdi ise bacaklarını atıyor çıkıyor yani anlayacağınız ben hiç yatağa koyamıyorum bide çok kötü br uykusu var yerde uyutuyorm mecburuyetten
Medipol mega son çare benim için. İlk yıllar çok iyiymiş ama son yıllarda çok olumsuz yorumları. Saatlerce randevu bekliyormuşsun. Bir de orda beni hemen sezaryene alacaklarmış gibi bi his var. Tüp bebek olduğu için. Genel olarak doktorları sezaryen yapıyormuş Zaten. Normal Doğum oranı çok düşük.medikal parkta arkadaşım dogum yaptı birkaç hafta önce gayet memnundu,odaları falanda çok ferah ve temiz hastane otelcilik olarakta gayet iyi gibi gözüküyor,ama sen başakşehirden buralara yine uzak yaa medipol mega falan daha yakın değil mi sana,oranın doktorları da gayet iyi doç bir kadın vardı eltimin dogumunu yaptırmıştı epidural normal dogum oldu gayet de memnundu onu da düşünebilirsin
Park yataklar şu an için en çok tavsiye edilen ve en kullanışlı olanları sanırım . Bende markalara bakmaya başladım hangisi daha kullanışlı diyeben büyük yatak aldım oğluma br ay filan 4 5 aylıkken yatrdım çok tehlikeli benim oğlan yaramaz içinden çkmaya çalışıyordu daha o aylarda tutunup baş aşağı çkmaya çalışıyordu koymadım içindeki yatağıda çkardm nafile şimdi ise bacaklarını atıyor çıkıyor yani anlayacağınız ben hiç yatağa koyamıyorum bide çok kötü br uykusu var yerde uyutuyorm mecburuyetten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?