- Konu Sahibi kardelen384
-
- #12.361
Canım benim çok yakın arkadasım 9 ay boyunca göbekten vuruldu.Benim doktorum 5.5 aylık olana kadar göbekten devam dedi..ben devam ediyorum..
Canım arkadasım anne yanı beşik aldı, hatta bende kullanmasını dört gözle bekledim çünkü bende istiyordum, 3 ay yatırdı bebegını sadece. Hemen daralmış beşik. iç Haznesi küçük olunca. Yine de sen bilirsin tabiAlışverişe başlamadım hiç , annemlerdeyim eşim uzakta bekle beni Ocak şubat gibi Alırız diyor onu beklemedeyim anlayacağın. Ya benim şöyle bir sorunum var evimizde yatak odası çok ufak , gardrop yatak şifonter zar zor sığmıştı odaya karyola alamıyorum ufak bir beşik hatta anne yanı olan portatif çözümler anca benim tarafıma sığabilir. Başka türlü bizim odada dönmek bile zulüm. Birde ufak odam var yatak odamın dibinde şu an orda çamaşır askısı ütü masası süpürge var . Acaba diyorum onları boşaltsam orayabir karyola iki kapılı bir gardrop mu alsam . En azından bebek yanımda uyuşa bile döküntüsü eşyası odasında durur temiz bi şekilde . Bu fikrime masraf olur diyen var çocuk senle yatcak uzun süre diyen var . Birde şu anne yanı yatakları çok ufak hani beşik yerine geçmez tabi ama bende çok kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum . Kendi dolabımda yada şifonterimde bebeğe yer ayırabilseydim hiç düşünmiyecektim fakat evde depolama alanı sorunsalı var bu sebeple bebeğe yerde veremiyorum yatak odasındaki dolaplarda. İkea dam falan mı alsam bir beşik bir dolap bilemiyorum .Fikirlere açığım bana akıl erin ya
Bunda şimdilik karnım o kadar belli değil ama ilk hamileliğimde öyleydi arkadan bakınca hiç hamile gibi durmuyordum ama kızım oldu sanırım karın şekli çok cinsiyeti etkilemiyorKiz bebek anneleri, karni sivri olupda yine kiz bekleyen var mi? Bana 12. Haftada ultrasonda kiz gibi demislerdi ama 14de sivrildi karnim. Cok merak ediyorum. Ikinci ultrasonum (ayrintili) 20 inci haftada. Daha bir ay var. Zaman gecmek bilmiyor.
Al benden de o kadar peyniri hep sevmisimdir zaten hamilelikten beri hep ekmek tereyag peynir yiyorum bende nerdeyse 2 ogun 4 kilo aldim zaten 74 ile kaldim cok korkuyorum ama canim istiyor
Amin inşallah canımCanim 100 lira sadece babynest. Emzirme yastigi da 40 lira. Kargoyla birlikte 150 civari birsey olacak. Duzgun yazmamisim. Seninkinin fiyati iyo yanisaglicakla kullansin yavrularimiz
Canım ben kızımda sadece park yatak almıştım kızım sağolsun 3 yaşındayken yan tarafını ayağıyla vura vura patlattı internetten baktım park yataklar epey pahalanmış mobilya beşiklerede bir bakalım dedik ona göre karar vercez sepet beşiği ben sadece ilk zamanlar için düşünmüştüm gündüz yanımda uyr diye ama donra sepetten vazgeçtim babyneste döndümTecrübeli arkadaşlar cevap verirse sevinirim benim evin dublex yatak Odam üst katta mecbur 2 beşik alcam sepet beşikler çok şık duruyo ama kullanışlı mı yatak odasına nasıl salona nasıl almalıyım tavsiyeleri bekliyorum
Günaydın canım, doktor şu anda sağa sola yatabilirsin dedi geçen hafta. Daha erken dönem olduğu için sanırım karna baskı olmadığı sürece problem yok.Kızlar günaydın. Yatarken hep sol tarafınıza mi yatiyorsunuz. Ben dağ tarafta daha rahat ediyorum ama soltarafa donuk yatmaya çalışıyorum. Gece bi uyanıyorum ki yine sağa dönmüşüm
Kahve rengi lekeler kırmızı lekelere göre daha önemsizdir. Kan uyuşmazlığı durumu yoksa akşama kadar bekleyip ona göre karar verebilirsin. Artış yada azalışa göre. Ama kan uyuşmazlığı varsa her ihtimale karşı gidip doktoruna bi görün derim ben.Dun gece hafif kahvemsi lekelenmem oldu önemsemelimiyim? Normalmi degilmi bilemedim aciliyeti varmi doktora gideyimmi ?
Kiz bebek anneleri, karni sivri olupda yine kiz bekleyen var mi? Bana 12. Haftada ultrasonda kiz gibi demislerdi ama 14de sivrildi karnim. Cok merak ediyorum. Ikinci ultrasonum (ayrintili) 20 inci haftada. Daha bir ay var. Zaman gecmek bilmiyor.
A.s bugün ogrencm hayırlısıyla 2.5 randevum daha bı tahmin bile almadım şimdiye kadar çok heyecanlıyım gece uyuyamadımSelamın aleyküm canım , benimde 16 mayıs gözüküyor tahmını Doğum tarihim :) cinsiyetini öğrenebildin mi
Ya göbek yakıyo ama kol ve bacak daha mı zor ne kasılıyo kolum resmen 15 dk ağrıyo resmen gözlerimden yaş geliyor sinirden ağlıyorum bazen..Bugun bacaktan deneyecektim cesaret edemedim. Gobekten vurdum
Ayy valla çok sağolun park yatak bilgisi için bende almayı düşünüyorum ama teredduteydim. Benimde bitane almm lazım yer sıkıntım var taşınabilir diye park yatak ya karar kıldım en son.Yatak odasına ıkea anne yanı beşiği tarzında bişey, salona da park yatak alabilirsin. Tercihlerinden birisi kesinlikle park yatak olmalı. 3 yaşında oğlum hala park yatakta yatıyor. çarptı düştü kafasını vurdu derdi yok ve kolaylikla taşınabiliyor
Dun gece hafif kahvemsi lekelenmem oldu önemsemelimiyim? Normalmi degilmi bilemedim aciliyeti varmi doktora gideyimmi ?
Doktorun ne zamana kadar dedi peki göbekten vurulmanı benim 16 kadar dedi eşim karnın çıktı diye korkuyor izin vermiyor aslında 2 hafta sonra randevum var ozamana kadar bendemi vursam 16 da bırak demişti doktor... Sen 17 olmuşsun maşallah demekki 16 dan sonrada sıkıntı olmuyorBen yarin 17 haftalik olucam ve hala gobekten vuruyorum gobek yagli yumusak diye kolay geliyor kol ya da bacaga korkuyorum denemedim gobegim de baya var 6 aylik gibi. Bir ay daha idare ederim gobekle sanirim sonra hastaneye gidip vurdurcam biraz alisana kadar
Dun gece hafif kahvemsi lekelenmem oldu önemsemelimiyim? Normalmi degilmi bilemedim aciliyeti varmi doktora gideyimmi ?
Aaa bi zararı olmuyormu peki bebişe ben de korkuyorum bişey olur diye sonuçta bebek büyüyor içerde denk gelir diye korkuyorumCanım benim çok yakın arkadasım 9 ay boyunca göbekten vuruldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?