2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım arkadasım anne yanı beşik aldı, hatta bende kullanmasını dört gözle bekledim çünkü bende istiyordum, 3 ay yatırdı bebegını sadece. Hemen daralmış beşik. iç Haznesi küçük olunca. Yine de sen bilirsin tabi

Dun gece hafif kahvemsi lekelenmem oldu önemsemelimiyim? Normalmi degilmi bilemedim aciliyeti varmi doktora gideyimmi ?

Kiz bebek anneleri, karni sivri olupda yine kiz bekleyen var mi? Bana 12. Haftada ultrasonda kiz gibi demislerdi ama 14de sivrildi karnim. Cok merak ediyorum. Ikinci ultrasonum (ayrintili) 20 inci haftada. Daha bir ay var. Zaman gecmek bilmiyor.
Bunda şimdilik karnım o kadar belli değil ama ilk hamileliğimde öyleydi arkadan bakınca hiç hamile gibi durmuyordum ama kızım oldu sanırım karın şekli çok cinsiyeti etkilemiyor

Al benden de o kadar peyniri hep sevmisimdir zaten hamilelikten beri hep ekmek tereyag peynir yiyorum bende nerdeyse 2 ogun 4 kilo aldim zaten 74 ile kaldim cok korkuyorum ama canim istiyor

Sanırım herkes aynı durumda özellikle akşamları kurabiye canavarı gibi etrafa saldırıyorum ne yesem diye , özellikle ekmeği çok tüketiyorum tereyağı ekmek peynir zeytin
Enflasyon gibi durmak bilmiyor iştahım

Kızlar günaydın. Yatarken hep sol tarafınıza mi yatiyorsunuz. Ben dağ tarafta daha rahat ediyorum ama soltarafa donuk yatmaya çalışıyorum. Gece bi uyanıyorum ki yine sağa dönmüşüm

Canım ben kızımda sadece park yatak almıştım kızım sağolsun 3 yaşındayken yan tarafını ayağıyla vura vura patlattı internetten baktım park yataklar epey pahalanmış mobilya beşiklerede bir bakalım dedik ona göre karar vercez sepet beşiği ben sadece ilk zamanlar için düşünmüştüm gündüz yanımda uyr diye ama donra sepetten vazgeçtim babyneste döndüm

Kızlar günaydın. Yatarken hep sol tarafınıza mi yatiyorsunuz. Ben dağ tarafta daha rahat ediyorum ama soltarafa donuk yatmaya çalışıyorum. Gece bi uyanıyorum ki yine sağa dönmüşüm
Günaydın canım, doktor şu anda sağa sola yatabilirsin dedi geçen hafta. Daha erken dönem olduğu için sanırım karna baskı olmadığı sürece problem yok.

K
Dun gece hafif kahvemsi lekelenmem oldu önemsemelimiyim? Normalmi degilmi bilemedim aciliyeti varmi doktora gideyimmi ?
Kahve rengi lekeler kırmızı lekelere göre daha önemsizdir. Kan uyuşmazlığı durumu yoksa akşama kadar bekleyip ona göre karar verebilirsin. Artış yada azalışa göre. Ama kan uyuşmazlığı varsa her ihtimale karşı gidip doktoruna bi görün derim ben.

Kiz bebek anneleri, karni sivri olupda yine kiz bekleyen var mi? Bana 12. Haftada ultrasonda kiz gibi demislerdi ama 14de sivrildi karnim. Cok merak ediyorum. Ikinci ultrasonum (ayrintili) 20 inci haftada. Daha bir ay var. Zaman gecmek bilmiyor.

benim bildiğim erkek deyipte yanılma ihtimali oluyormuş kordon bağı yüzünden ama kız deniliyorsa yanılma payı çok az olurmuş.benimki ede erkek diyorlar ama herkesin kesin mi diye sormasın dan bende şüpheye düşüyorum artik :)

Ayy valla çok sağolun park yatak bilgisi için bende almayı düşünüyorum ama teredduteydim. Benimde bitane almm lazım yer sıkıntım var taşınabilir diye park yatak ya karar kıldım en son.

aslında normal değil canım ama endişe de etme fazla. Benin 3 ayda kanama başladı ve lekeleme kanama gibi devam etti 4 hafta boyunca. Sen yine bugün doktoruna git ultrasonla önce bebeğe bakıyorlar sonra büyük ihtimal protestan başlatırlar ben doğum başından beri kullanıyorum ve kanama başlayınca haftada bir progetan depo ya başlamıştım. Doktorum bana adet kanaması gibi şidetli olursa ve karin ve kasik bölgesinde şidetli ağrın olursa o zaman hemen gel demişti

Doktorun ne zamana kadar dedi peki göbekten vurulmanı benim 16 kadar dedi eşim karnın çıktı diye korkuyor izin vermiyor aslında 2 hafta sonra randevum var ozamana kadar bendemi vursam 16 da bırak demişti doktor... Sen 17 olmuşsun maşallah demekki 16 dan sonrada sıkıntı olmuyor

F fcevriye cnm o belli olmuyor benim oglumdada sivri top gibi altta duruyodu karnım kizimdada aynıydı hep erkek diye düşünüyordum her şeyiyle karnım aynıydı ama kız oldu bence o kişinin karın tipiyle alakalı bir durum bundada daha tam birşey çıkmadı ilerde bakalım nasıl olacak

Canım benimde iki gün önce pembe oldu peçeteye geldi sonrada kahverengi oldu. Doktoruma gittim hiçbir sıkıntı yok dedi iyice baktı bazen olabilir böyle dedi telaş yapma. Zaten önemli olan kırmızı olan kanamalar dedi pembe ve kahverenginden korkulcak birşey yok dedi. Telaş yapma bence eğer kırmızıya dönük kanaman olursa gidersin.

Kızlar arkadaşım geçen gün erken doğum yaptı 24 haftalık ve 3 hafta hastane de yattı sürekli ultrason la baktılar kuz dediler hep malesef doğum oldu ve oğlu oldu cinsiyet kızdada erkek tede karışabiliyor Rabbim sağlıklı yavrular nasip etsin inş herkese ve arkadaşıma sağlıklı bir yavrusu olması için dua istiyorum hepinizden ikinci kez acıyı yaşadı ikiside erken doğum adı özlem lütfen dua edelim kimin duası kabul olur bilinmez çok üzülüyorum.... Evlat acısı Çok zorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…