2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Fotonun ustundeki siteden aldim. Besik alacagim bir de ev tipi ana kucagi. Enee ne bulduysam doldurcam ben evi galiba. Biz 2+1deyiz ama tasinmaya karar verdik sigamayacagiz bu gidisle diye.
Evi ivir zivirla doldirmamak lazim dedigin gibi. Ama heves ediyorim ne olucak boyle :) bi de bir arkadasimin kizi geldi eve 15 aylik ve bayildi babyneste. gosteriyordum arkadasa babybesti hop atladi icine hemen ve birakmadi bi turlu insallah bizimki de sever

Hanımlar sizin saçlar ne durumda benim normalde çok dolaşmayan kolay taranan saçlarım vardı şimdi sert sürekli dolaşan açmakta bile zorlandığım acayip bir hal aldı hormonlarla mı alakalı acaba kızımda böyle olmuşmuydu hiç hatırlamıyorum

Güle güle kullansın yavru bende alcsm canım bif bayana diktircem babynest ve emzirme yastığına 125 diyor pahalı almamışsın yani sen nerden aldın bu arada bende süslemeleri falan mint düşünüyorum

sadece kan alınıyor 4lü de ultrason yok :) yani bence de dogru tahmin etmiştir cinsiyeti diye düşünüyorum ama ben kendim bana gelen gebelerden çok duyuyorum kız diyip te ayrntılı da ya da bir sonra ki kontrolde erkek çıkan.kız için bbence 13-14. haftalar tahmin yürütmek için erken,bizim arkadaş dogum yaptı iki sene önce doktoru kocasıydı,adam ben 13.haftada gördüm aslında kız oldugunu ama belli de olmaz diye 16.haftaya kadar bekledim söylemek için demişti.adam kendi çocuugundan emin olamamış ben bir kontrole daha gideyim de 16.haftamda ozaman ne derse o diyip rahatça yaslanıcam arkama

Ya evet kusura bakma canım aslında önceki mesajda yazmalıydım. Tercihim bayan yönünde. İbrahim çelebi yi ben de duydum.
hımmmm,bayan olarak ta YASEMİN TONTUŞ vardı medikal park'ta hala orda mı bilmiyorum,eskiden GOPtaydı baya eski doktor o da bizim oralarda çok hastası var.bana gelen gebelerden çok duyuyorum adını,genelde de memnuun bütün hastaları onu düşünebilirsin.enazından hatrı sayılır hastadan iyi yorumlar duymuşumdur kaç senedir aksi birşey duymadım .

Ben de ne yesem derdi Yok da acayip ekmek yiyorum. Ekmek yemeden asla doymuyorum. Sabahtan beri bir ekmeği bitirdim. Ne olacak halimiz
Al benden de o kadar peyniri hep sevmisimdir zaten hamilelikten beri hep ekmek tereyag peynir yiyorum bende nerdeyse 2 ogun 4 kilo aldim zaten 74 ile kaldim cok korkuyorum ama canim istiyor

Ben de ne yesem derdi Yok da acayip ekmek yiyorum. Ekmek yemeden asla doymuyorum. Sabahtan beri bir ekmeği bitirdim. Ne olacak halimiz
Al benden de o kadar peyniri hep sevmisimdir zaten hamilelikten beri hep ekmek tereyag peynir yiyorum bende nerdeyse 2 ogun 4 kilo aldim zaten 74 ile kaldim cok korkuyorum ama canim istiyor

Ya evet kusura bakma canım aslında önceki mesajda yazmalıydım. Tercihim bayan yönünde. İbrahim çelebi yi ben de duydum.
ya aslında benim Koç üniversitesi hastaesinde ayrıntılı için gittiğim bayan doktor efsaneydi,yaklaşık 40dk muayene de baya sohbet etme şansımız oldu,mthiş deneyimli,pozitif süper bir kadın vee hem de doçent perinatolog.EBRU ÇELİK di adı. sana hastane olarak ters olmayacaksa orayı da dşünebilirsin.muyanesi de 122tl olması lazım.dogum için de bütçe olarak ne dşündün bilmiyorum ama 4500 sezeryan normal dogum biraz daha ucuzdur sanırım

Can'ım çok sağol. Onu da araştırayım. Peki hastane için ne diyorsun? Dr dışında hastaneyi de tavsiye eder misin? Yani ben yakın değilim aslında. Başakşehirdeyim. Ama buraya genel olarak uzak zaten hastaneler.
Ben de peynir domates delisiyim. Şimdi bile olsa yerim bir yarım ben de 66 ile kaldım. Son iki ay 2 kilo almışım sadece. 68 şuan. Ama bundan sonra alırım iyice artık

Can'ım evet hem senden hem birkaç kişiden çok iyi seyler duydum Koç Üni. İle ilgili. Ama bütçemizi aşıyor biraz. Ev aldık. Ödemeleri başladı. Bi taraftan da kiradayız. Mümkün mertebe uygun bir yer bakıyorum. Ama yine de aklımda olacak. Hiçbir yer içime sinmezse son çare orayı düşünebilirim.

İyi aksamlar güzel anneler bisey soracam size.kanınıza baktirdiniz mi hgb kaç seviyelerinde ve kan ilacina başlayan oldumu

Ya bende gobek falan cikmadi daha 1 kilo anca aldim. Ama bu gidisle bir ayda 5 kilo alirim yani. İstahim yeni artmaya basladi.

Evet doğru 16 da artık kesindir diye düşünüyorum. Ben 17 nin içindeyim birde yinede doktorumun açık kapı bırakması şaşırttı beni. Çok garantici risk almayan bi doktor ondan sanırım. Ben kabullendim ama kız diye. Sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…