2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Allahım inşallah sağlıkla analı babalı büyütsün Özlem bebeği. Hayırlı uğurlu olsun ana babasına

Kahverengi lekelenmem oldugunu yazmistim cok hafif duzeydeydi yorulmariniz icin tesekkur ederm bende onemsemedim ama yinede gittim doktorum onemli oldugunu soyledi progestan verdi düşük riski var is yapma dedi. Sizlerde ihmal etmeyin kanamanin azı coguda bir demekki ciddiye almak gerekiyormus

Merhaba
bende 2018 mayıs annesi olacaktım ama bebeğimin 11 haftalıkken kalbi durmuş. hiç de belirti vermedi normal kontrolde öğrendim. kürtaj oldum. şimdi genetik inceleme falan yapılacak. Allah kimseye vermesin. ama isyan etmedim. Allahin vardır bir bildiği. Bi süre korunucam. sonra hayırlısıyla insallah tekrar olur. böyle tecrübesi olan var mı aranızda?

Geçmiş olsun istirahat et canım

Çok üzüldüm canım , geçmiş olsun . Rabbim hayırlısıyla ,sağlıkla evlat sahibi olmayı nasip etsin sana.

hımmm tabi benim dediğim 2013 senesi falandı,şimdi ne durumdadır hiç bilmiyorum.ozaman sen engüzeli medikal park a bir gel,internet sitesinden baktım dediiğim doktor yasemin de orda imiş hala.bi randevu al gel bakalım içine sinecek mi anlarsın zaten

çok geçmiş olsun allah birdaha yasatmasin inşallah

Evet canım ben de baktım. Yorumlarda iyi. Canayakın bir kadınmış. Benim için o da önemli. Bir de randevu almak da sıkıntı değil sanırım Hemen bir gün sonraya randevu görünüyor. Medipolde randevu almak da ölüm. Bir ay sonraya zar zor randevu bulunuyor. Ayrıntılı ultrasonum bir geçsin. Orayı düşüneyim. Şuan ulaşıma baktım 26 dk görünüyor. İstanbul için de iyi bir süre :))

ordan buraya geliş yönünde pek sıkıntı yaşamazsın zaten trafik burdan sizin oraya yogun oluyor asıl,oyuzden rahat gelirsin

çok geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda bebek sahibi olur ve sağlıkla alırsın kucağına, Allah yardımcın olsun...

ordan buraya geliş yönünde pek sıkıntı yaşamazsın zaten trafik burdan sizin oraya yogun oluyor asıl,oyuzden rahat gelirsin
Önemli olan da gelmek Zaten
Endişem acil durumda yetişme durumu falan. Arka yol da var trafiksiz orası zaten.
Valla hamile kalana kadar yıllarca ayrı dert. Kaldık şimdi ayrı dertler. Allah hepimizi sağlıkla yavrulara kavuşmayı nasip etsin

Ah canım gözünaydın. Çok sevindim Allah sağlıklı bir şekilde kavuşmayı nasip etsin.

W whatsup geçmiş olsun arkadaşım Allah bir daha yaşatmasın...kaçincı haftaydı kontrole gittiğinizde hiç belirtisi olmuyor muymuş

Aaa bi zararı olmuyormu peki bebişe ben de korkuyorum bişey olur diye sonuçta bebek büyüyor içerde denk gelir diye korkuyorum
Benim de yengem 9 ay boyunca karnından vurdu bebisi şuan 3 aylık maşallah turp gibi. son aylarda yanındaydım iğne vurduğunda sadece o an bebek olduğu yerden hareket ediyordu. Bence iğne onları rahatsız etmiyordur sonuçta deri 7 kat Ama etkiye tepki veriyorlar.

Kızında nasıldı karnın? Çünkü genelde kızda yaygın erkekte sivri olur derler ama bence onunla ilgisi yok vücut yapısıyla alakalı bir durum. Ama kızında yayvan bunda sivriyse cinsiyet farkından olabilir. benim oğlumda top gibi karnım vardı. 59 'la hamile kalıp doğuma 72 ile gittim. Bunda karnımın şeklini henüz anlayamadım.

Az önce moral bozma ekibinden , art niyetli bir sözde arkadaş senin hiç göğüslerin büyümedi sütün olmayacakmı acaba benimki kocaman olmuştu dedi bende sırf onu fıtık etmek için, aman büyümesin o ne öyle kocaman sonra sütten kesilince iniyolar aşağı yapışıyolar dedim seninki mors oldu gitti... oh canıma değsin yaptım pişman değilim yine olsa yine yaparım

Nasıl sevindim anlatamam gözünaydın Demek ki ikizin etkisinden riskli bir sonuç çıkmış. darısı sonuç bekleyen arkadaşların başına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…