- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #12.401
Allah bağışlasınOğlum şuan 1 yaş 3 aylık
Teşekkür ederim canımGözünaydın Can'ım :))
Allahım inşallah sağlıkla analı babalı büyütsün Özlem bebeği. Hayırlı uğurlu olsun ana babasınaKızlar arkadaşım geçen gün erken doğum yaptı 24 haftalık ve 3 hafta hastane de yattı sürekli ultrason la baktılar kuz dediler hep malesef doğum oldu ve oğlu oldu cinsiyet kızdada erkek tede karışabiliyor Rabbim sağlıklı yavrular nasip etsin inş herkese ve arkadaşıma sağlıklı bir yavrusu olması için dua istiyorum hepinizden ikinci kez acıyı yaşadı ikiside erken doğum adı özlem lütfen dua edelim kimin duası kabul olur bilinmez çok üzülüyorum.... Evlat acısı Çok zorr
Geçmiş olsun istirahat et canımKahverengi lekelenmem oldugunu yazmistim cok hafif duzeydeydi yorulmariniz icin tesekkur ederm bende onemsemedim ama yinede gittim doktorum onemli oldugunu soyledi progestan verdi düşük riski var is yapma dedi. Sizlerde ihmal etmeyin kanamanin azı coguda bir demekki ciddiye almak gerekiyormus
Çok üzüldüm canım , geçmiş olsun .Merhaba
bende 2018 mayıs annesi olacaktım ama bebeğimin 11 haftalıkken kalbi durmuş. hiç de belirti vermedi normal kontrolde öğrendim. kürtaj oldum. şimdi genetik inceleme falan yapılacak. Allah kimseye vermesin. ama isyan etmedim. Allahin vardır bir bildiği. Bi süre korunucam. sonra hayırlısıyla insallah tekrar olur. böyle tecrübesi olan var mı aranızda?
hımmm tabi benim dediğim 2013 senesi falandı,şimdi ne durumdadır hiç bilmiyorum.ozaman sen engüzeli medikal park a bir gel,internet sitesinden baktım dediiğim doktor yasemin de orda imiş hala.bi randevu al gel bakalım içine sinecek mi anlarsın zatenMedipol mega son çare benim için. İlk yıllar çok iyiymiş ama son yıllarda çok olumsuz yorumları. Saatlerce randevu bekliyormuşsun. Bir de orda beni hemen sezaryene alacaklarmış gibi bi his var. Tüp bebek olduğu için. Genel olarak doktorları sezaryen yapıyormuş Zaten. Normal Doğum oranı çok düşük.
Bir de 2.5 sene önce ben orda histereskopi oldum boşuna yapmışlar. Sonrasında birçok dr söyledi bunu. Tabi doktordan da kaynaklanıyor olabilir ama. Genel itibarıyla sürpriz faturalarla çıkıyormuş insanlar ordan.
Merhaba
bende 2018 mayıs annesi olacaktım ama bebeğimin 11 haftalıkken kalbi durmuş. hiç de belirti vermedi normal kontrolde öğrendim. kürtaj oldum. şimdi genetik inceleme falan yapılacak. Allah kimseye vermesin. ama isyan etmedim. Allahin vardır bir bildiği. Bi süre korunucam. sonra hayırlısıyla insallah tekrar olur. böyle tecrübesi olan var mı aranızda?
Evet canım ben de baktım. Yorumlarda iyi. Canayakın bir kadınmış. Benim için o da önemli. Bir de randevu almak da sıkıntı değil sanırım Hemen bir gün sonraya randevu görünüyor. Medipolde randevu almak da ölüm. Bir ay sonraya zar zor randevu bulunuyor. Ayrıntılı ultrasonum bir geçsin. Orayı düşüneyim. Şuan ulaşıma baktım 26 dk görünüyor. İstanbul için de iyi bir süre :))hımmm tabi benim dediğim 2013 senesi falandı,şimdi ne durumdadır hiç bilmiyorum.ozaman sen engüzeli medikal park a bir gel,internet sitesinden baktım dediiğim doktor yasemin de orda imiş hala.bi randevu al gel bakalım içine sinecek mi anlarsın zaten
ordan buraya geliş yönünde pek sıkıntı yaşamazsın zaten trafik burdan sizin oraya yogun oluyor asıl,oyuzden rahat gelirsinEvet canım ben de baktım. Yorumlarda iyi. Canayakın bir kadınmış. Benim için o da önemli. Bir de randevu almak da sıkıntı değil sanırım Hemen bir gün sonraya randevu görünüyor. Medipolde randevu almak da ölüm. Bir ay sonraya zar zor randevu bulunuyor. Ayrıntılı ultrasonum bir geçsin. Orayı düşüneyim. Şuan ulaşıma baktım 26 dk görünüyor. İstanbul için de iyi bir süre :))
çok geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda bebek sahibi olur ve sağlıkla alırsın kucağına, Allah yardımcın olsun...Merhaba
Önemli olan da gelmek Zatenordan buraya geliş yönünde pek sıkıntı yaşamazsın zaten trafik burdan sizin oraya yogun oluyor asıl,oyuzden rahat gelirsin
Ah canım gözünaydın. Çok sevindimArkadaşlar merhaba, genetik test sonucum çıkmış. Allah a şükür sonuç NORMAL geldi. Darısı sonuç bekleyen tüm arkadaşların başına. Inşallah ayrıntılı ultrasonda da bir sıkıntı çıkmaz ve hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza
Desteğiniz için hepinize teşekkür ederim
Benim de yengem 9 ay boyunca karnından vurdu bebisi şuan 3 aylık maşallah turp gibi. son aylarda yanındaydım iğne vurduğunda sadece o an bebek olduğu yerden hareket ediyordu. Bence iğne onları rahatsız etmiyordur sonuçta deri 7 kat Ama etkiye tepki veriyorlar.Aaa bi zararı olmuyormu peki bebişe ben de korkuyorum bişey olur diye sonuçta bebek büyüyor içerde denk gelir diye korkuyorum
Kızında nasıldı karnın? Çünkü genelde kızda yaygın erkekte sivri olur derler ama bence onunla ilgisi yok vücut yapısıyla alakalı bir durum. Ama kızında yayvan bunda sivriyse cinsiyet farkından olabilir. benim oğlumda top gibi karnım vardı. 59 'la hamile kalıp doğuma 72 ile gittim. Bunda karnımın şeklini henüz anlayamadım.Benim de karnım top gibi ve 5-6aylık gebeymişim gibi.kalçalarım hiç büyümedi,kiloda sadece 2kilo aldım.ama karnımmmm gören herkes istinasız erkek herhalde diyor ama doktorum geçen hafta %90 kız dedi gayet kendinden emin bir şekilde 13.haftada nasıl okadar emin konuştu bende şaşkınım ama 16.da gidicem tekrar eski doktoruma ozaman kesinleşir tamamıyle
Nasıl sevindim anlatamam gözünaydınArkadaşlar merhaba, genetik test sonucum çıkmış. Allah a şükür sonuç NORMAL geldi. Darısı sonuç bekleyen tüm arkadaşların başına. Inşallah ayrıntılı ultrasonda da bir sıkıntı çıkmaz ve hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza
Desteğiniz için hepinize teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?