2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Aminn. Çok sevindim inanın. Gözününüz aydın. Detayliya daha var hiç stres olmayın bisi çıkmaz ondada. Artık keyifni çıkarın hamileligin

yani kızımda da yuvarlacıktı yayvan değildi ama ben zayıfım ve normalde hiç göbeğim yok öyle olması dediğin gibi vücut yapısıyla alakalı.yalnız bunda tekfark çok büyük karnım eşim herakşam hayrete düşüyo adam gördükçe bu niye bukadar çabuk büyüdü yaa diyor,ikici gebelikten desem kızım 6yaşında oldu karın kaslarımda rahim kaslarımda 50kere toparlanıp eski haline döndü,. ayy bilemedim valla,bence de pek alakası olduguunu düşünmüyorum çünkü bu da kız

ahahaha insanların hi,ç işi gücü yok he ettiği lafa bak,cehalet işte diyecek birşey yok.valla benim ilk gebeliğimde kafam kadar oldu memelerim öyle foşur foşur da değildi sütüm ve 20.ayın sonunda kızımı memeden kestiğimde elimde iki kuru üzüme dönmüş pörsük memeler kaldı noldu mecbur bıçak altına yattım 25 yaşındaydım ama 80yaşında nene memesi vardı. şimdi de büyüyor memelerim dün mağaza mağaza sütyen aradım kendime yok yok yokkkk enson marks'n spencerın kabininde ağladım sinirden yine mi aynı şeyler olacak diye. velhasıl küçük meme can'dır sen o densize öyle söyle çok üstelerse google dan pörsük meme fotosu at özel mesaj kutuusuna morali bozulsun

Oh ya iyi yapmişsın, şu moral bozucular her durumda varlar ilk hamileliğimde birise bana kız bu ne süt danası gibi olmuşsun nasıl şişmiş onlar demişti , çok duygusaldım aynaya bakıp ağlamıştım Şimdi gülüyorum

Hahaha iyi demişsin. Bende dün hikayeme fotoğrafımı koymuştum. Mutsuz bir arkadaş watsaptan yazdı. Hala kilo almaya başlamadın mı çok zayıf görünüyorsun yüzüm çökmüş diye. :)))

Karnın kocaman dediğinde çok kafaya takmıştım şimdi akıllandım vericem cevabımı onlar düşünsün kıskançlar ya insanlar ne kötü ... ben hamilelere ya da çocuğu olmayanlara hiç böyle dangıl dungul konuşmam bunlar kötü kötü

Evet canım fazlasıyla hakediyorlar , fesatlıktan oturmuş beni takip ediyorlar gün gün

Hocam gözünüz aydın. Darısı tüm sonuç bekleyenlere oldun. Allah hepimize çocuklarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

İyi demişsin.
Hem göğüs büyüklüğüyle ilgisi yokmuş ki. Burda mı okudum başka topikte mi hatırlamıyorum ama bir yazmıştı. Göğüsleri hiç büyümemiş ama çok uzun bi süre foşur foşur emzirdim diye.
Ablamın da normaldi o da çok rahat emzirdi valla.
Ayrıca Benim de göğüslerim aynen duruyor. Eşim büyüdü diyor dışardan bakınca ama bence aynı. sütyenlerimi aynen kullanıyorum çünkü. Fark olsa anlardım.
Büyük küçük fark etmez. Gönül ister ki emsin ama her bebek 2 yaşına kadar emecek diye de bişey Yok. Sağlıklı olsunlar yeter.

Büyük göğüsle olsaydı o emzirme işi ben hiç emziremezdim. Ve her büyük göğüs süt deposu diye bir olay da yok. Iyi cevap vermişsin büyüyüp pörsümeyecek

Gözünaydın canım çok şükür ,çok geçmiş olsun, darısı diğer arkadaşlarımızın başına, Allah tüm sıkıntılı olanlara, darda olanlara yardım etsin, yavrularımızı korusun;Aminnnn!...

W whatsup geçmiş olsun arkadaşım Allah bir daha yaşatmasın...kaçincı haftaydı kontrole gittiğinizde hiç belirtisi olmuyor muymuş

teşekkür ederim Amin hiçbirimize yaşatmasın insallah. bilmiyorum bazen olamayabiliyormuş böyle. kalbi durmuş 11+4 de. genetiğe gönderdik. kan verdim pıhtılaşma var mı yok mu ona bakılacak. hayırlısı artık. ama genelde ilk 12 hafta olan düşüklerde bebekte bi sakatlık hastalık varsa vücut kendi kendine durdurabiliyor, çok sık karşılaştığımız bişey dedi doktorum. sonuçlar gelsin öyle bi yol haritası çizicez dedi. umarım hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi.

Slm kızlar. 17 hafta bitiyor. Sizde bel ağrısı ve karin alt sançi varmi. Gündüz kasiklarimda sançi ölüyor.

Slm kızlar. 17 hafta bitiyor. Sizde bel ağrısı ve karin alt sançi varmi. Gündüz kasiklarimda sançi ölüyor.
Hayırlı olsun bebeğin Allah tamamına.erdirsin bugün evi süpürdüm.bel.agrisi şuan fena yattığı..yerden zor kalkiyorum

Bende 15. Haftayı bitiriyorum.. hiç hamile gibi değilim. Karnım büyüyo evet ama hamile gibi değil de şişko oluyorum gibi büyüyo böyle bi yayıldı bi değişik oldu.. cinsiyette öğrenemedim hala gerçi çokta umrumda değil sadece merak.. hamileliğinin başından beri hiçbir belirti yaşamayan sadece ultrasonda görünce hamile olduğunu anlayan var mı benim gibi??

Ayy göbeğim ve popom aşırı kaşınıyor yağlanmama rağmen( böyle hard hard hard kaşıyasım var

Reactions: tmz
Benim doktorum 9 ay gobekten vurulabilirsn cunku ignenin boyu cok kisa deri alti ignesi o, bebege biseye degemez dedi. Ama karin buyuyup sisince deri gerilecek ya ozaman vurmak zor olur diye dusunuyorum ozaman gecerim kola falan. Koluna Sen kendin mi vuruyosun kolun yumusak kismi arka taraf ya ben yetisemiyorm vurmaya o tarafa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…