- Konu Sahibi kardelen384
-
- #12.421
Aminn. Çok sevindim inanın. Gözününüz aydın. Detayliya daha var hiç stres olmayın bisi çıkmaz ondada. Artık keyifni çıkarın hamileliginArkadaşlar merhaba, genetik test sonucum çıkmış. Allah a şükür sonuç NORMAL geldi. Darısı sonuç bekleyen tüm arkadaşların başına. Inşallah ayrıntılı ultrasonda da bir sıkıntı çıkmaz ve hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza
Desteğiniz için hepinize teşekkür ederim
yani kızımda da yuvarlacıktı yayvan değildi ama ben zayıfım ve normalde hiç göbeğim yok öyle olması dediğin gibi vücut yapısıyla alakalı.yalnız bunda tekfark çok büyük karnım eşim herakşam hayrete düşüyo adam gördükçe bu niye bukadar çabuk büyüdü yaa diyor,ikici gebelikten desem kızım 6yaşında oldu karın kaslarımda rahim kaslarımda 50kere toparlanıp eski haline döndü,. ayy bilemedim valla,bence de pek alakası olduguunu düşünmüyorum çünkü bu da kızKızında nasıldı karnın? Çünkü genelde kızda yaygın erkekte sivri olur derler ama bence onunla ilgisi yok vücut yapısıyla alakalı bir durum. Ama kızında yayvan bunda sivriyse cinsiyet farkından olabilir. benim oğlumda top gibi karnım vardı. 59 'la hamile kalıp doğuma 72 ile gittim. Bunda karnımın şeklini henüz anlayamadım.
ahahaha insanların hi,ç işi gücü yok he ettiği lafa bak,cehalet işte diyecek birşey yok.valla benim ilk gebeliğimde kafam kadar oldu memelerim öyle foşur foşur da değildi sütüm ve 20.ayın sonunda kızımı memeden kestiğimde elimde iki kuru üzüme dönmüş pörsük memeler kaldı noldu mecbur bıçak altına yattım 25 yaşındaydım ama 80yaşında nene memesi vardı. şimdi de büyüyor memelerim dün mağaza mağaza sütyen aradım kendime yok yok yokkkk enson marks'n spencerın kabininde ağladım sinirden yine mi aynı şeyler olacak diye.Az önce moral bozma ekibinden , art niyetli bir sözde arkadaş senin hiç göğüslerin büyümedi sütün olmayacakmı acaba benimki kocaman olmuştu dedibende sırf onu fıtık etmek için, aman büyümesin o ne öyle kocaman sonra sütten kesilince iniyolar aşağı yapışıyolar dedim seninki mors oldu gitti... oh canıma değsin yaptım pişman değilim yine olsa yine yaparım
Oh ya iyi yapmişsın, şu moral bozucular her durumda varlar ilk hamileliğimde birise bana kız bu ne süt danası gibi olmuşsun nasıl şişmiş onlar demişti , çok duygusaldım aynaya bakıp ağlamıştım Şimdi gülüyorumAz önce moral bozma ekibinden , art niyetli bir sözde arkadaş senin hiç göğüslerin büyümedi sütün olmayacakmı acaba benimki kocaman olmuştu dedibende sırf onu fıtık etmek için, aman büyümesin o ne öyle kocaman sonra sütten kesilince iniyolar aşağı yapışıyolar dedim seninki mors oldu gitti... oh canıma değsin yaptım pişman değilim yine olsa yine yaparım
Hahaha iyi demişsin. Bende dün hikayeme fotoğrafımı koymuştum. Mutsuz bir arkadaş watsaptan yazdı. Hala kilo almaya başlamadın mı çok zayıf görünüyorsun yüzüm çökmüş diye. :)))Az önce moral bozma ekibinden , art niyetli bir sözde arkadaş senin hiç göğüslerin büyümedi sütün olmayacakmı acaba benimki kocaman olmuştu dedibende sırf onu fıtık etmek için, aman büyümesin o ne öyle kocaman sonra sütten kesilince iniyolar aşağı yapışıyolar dedim seninki mors oldu gitti... oh canıma değsin yaptım pişman değilim yine olsa yine yaparım
Hahaha iyi demişsin. Bende dün hikayeme fotoğrafımı koymuştum. Mutsuz bir arkadaş watsaptan yazdı. Hala kilo almaya başlamadın mı çok zayıf görünüyorsun yüzüm çökmüş diye. :)))
Oh ya iyi yapmişsın, şu moral bozucular her durumda varlar ilk hamileliğimde birise bana kız bu ne süt danası gibi olmuşsun nasıl şişmiş onlar demişti , çok duygusaldım aynaya bakıp ağlamıştım Şimdi gülüyorum
ahahaha insanların hi,ç işi gücü yok he ettiği lafa bak,cehalet işte diyecek birşey yok.valla benim ilk gebeliğimde kafam kadar oldu memelerim öyle foşur foşur da değildi sütüm ve 20.ayın sonunda kızımı memeden kestiğimde elimde iki kuru üzüme dönmüş pörsük memeler kaldı noldu mecbur bıçak altına yattım 25 yaşındaydım ama 80yaşında nene memesi vardı. şimdi de büyüyor memelerim dün mağaza mağaza sütyen aradım kendime yok yok yokkkk enson marks'n spencerın kabininde ağladım sinirden yine mi aynı şeyler olacak diye.velhasıl küçük meme can'dır sen o densize öyle söyle çok üstelerse google dan pörsük meme fotosu at özel mesaj kutuusuna morali bozulsun
Hocam gözünüz aydın. Darısı tüm sonuç bekleyenlere oldun. Allah hepimize çocuklarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinArkadaşlar merhaba, genetik test sonucum çıkmış. Allah a şükür sonuç NORMAL geldi. Darısı sonuç bekleyen tüm arkadaşların başına. Inşallah ayrıntılı ultrasonda da bir sıkıntı çıkmaz ve hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza
Az önce moral bozma ekibinden , art niyetli bir sözde arkadaş senin hiç göğüslerin büyümedi sütün olmayacakmı acaba benimki kocaman olmuştu dedibende sırf onu fıtık etmek için, aman büyümesin o ne öyle kocaman sonra sütten kesilince iniyolar aşağı yapışıyolar dedim seninki mors oldu gitti... oh canıma değsin yaptım pişman değilim yine olsa yine yaparım
Az önce moral bozma ekibinden , art niyetli bir sözde arkadaş senin hiç göğüslerin büyümedi sütün olmayacakmı acaba benimki kocaman olmuştu dedibende sırf onu fıtık etmek için, aman büyümesin o ne öyle kocaman sonra sütten kesilince iniyolar aşağı yapışıyolar dedim seninki mors oldu gitti... oh canıma değsin yaptım pişman değilim yine olsa yine yaparım
Gözünaydın canım çok şükürArkadaşlar merhaba, genetik test sonucum çıkmış. Allah a şükür sonuç NORMAL geldi. Darısı sonuç bekleyen tüm arkadaşların başına. Inşallah ayrıntılı ultrasonda da bir sıkıntı çıkmaz ve hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza
sagolun amin insallah hiçbirimize yaşatmasınçok geçmiş olsun allah birdaha yasatmasin inşallah
Amin sagolun insallah hepimizeÇok üzüldüm canım , geçmiş olsun .Rabbim hayırlısıyla ,sağlıkla evlat sahibi olmayı nasip etsin sana.
Hayırlı olsun bebeğin Allah tamamına.erdirsin bugün evi süpürdüm.bel.agrisi şuan fena yattığı..yerden zor kalkiyorumSlm kızlar. 17 hafta bitiyor. Sizde bel ağrısı ve karin alt sançi varmi. Gündüz kasiklarimda sançi ölüyor.
Benim doktorum 9 ay gobekten vurulabilirsn cunku ignenin boyu cok kisa deri alti ignesi o, bebege biseye degemez dedi. Ama karin buyuyup sisince deri gerilecek ya ozaman vurmak zor olur diye dusunuyorum ozaman gecerim kola falan. Koluna Sen kendin mi vuruyosun kolun yumusak kismi arka taraf ya ben yetisemiyorm vurmaya o tarafaDoktorun ne zamana kadar dedi peki göbekten vurulmanı benim 16 kadar dedi eşim karnın çıktı diye korkuyor izin vermiyor aslında 2 hafta sonra randevum var ozamana kadar bendemi vursam 16 da bırak demişti doktor... Sen 17 olmuşsun maşallah demekki 16 dan sonrada sıkıntı olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?