- Konu Sahibi kardelen384
-
- #12.441
Benim durumum da seninki ile benzer. karnim yanlara dogru genisledi hafif de gobegim cikti ama iyi mi kotu mu bilmiyorum ne mide bulantisi ne baska belirti yok. ultrasonda gorunce sesini duyunca anliyorum icimde oldugunu. o yuzden her hafta doktora gidip bebegime bakasim geliyor :))Bende 15. Haftayı bitiriyorum.. hiç hamile gibi değilim. Karnım büyüyo evet ama hamile gibi değil de şişko oluyorum gibi büyüyo böyle bi yayıldı bi değişik oldu.. cinsiyette öğrenemedim hala gerçi çokta umrumda değil sadece merak.. hamileliğinin başından beri hiçbir belirti yaşamayan sadece ultrasonda görünce hamile olduğunu anlayan var mı benim gibi??
Canim gop medicalparkta dogum fiyatini biliyor musunmedikal parkta arkadaşım dogum yaptı birkaç hafta önce gayet memnundu,odaları falanda çok ferah ve temiz hastane otelcilik olarakta gayet iyi gibi gözüküyor,ama sen başakşehirden buralara yine uzak yaa medipol mega falan daha yakın değil mi sana,oranın doktorları da gayet iyi doç bir kadın vardı eltimin dogumunu yaptırmıştı epidural normal dogum oldu gayet de memnundu onu da düşünebilirsin
benim plasenta aşağıda imişMerhaba arkadaşlar kontrolüm vardı Bugün rahimde ki kanama alanları düzelmiş çok şükür ama bu seferde plesenta Rahim ağzını tamamen kapatmış durumda Yürümek ev işi yapmak cinsel ilişki yasak dedi bu durumu yaşayan var mı? Cinsiyet %53 kız dedi ben hala erkek hissediyorum Allah herkesin gönlüne göre versin
başka biryerle karıştırmıyorsam eğer 2500 tl olması lazım sezeryan fiyatı,normal dogum nekadar bilmiyorum hiç ama daha ucuz olacaktır sonuçtaCanim gop medicalparkta dogum fiyatini biliyor musun
Canim ben de 2 sene once medipol megaya gidiyordum 22 haftaya kadar gittim. Ucuncu aydan sonra bayiliyodum gozum karariyor 've on dk falan gorme kaybi yasiyodum siddetli bi bas agrisi esliginde. Elif isimli bir doktora gidiyodum en populer doktoruydu oranin , diger on doktor 50-60 alirken elif muayeneden 85 aliyodu sirf tutuluyor diye. Bu belirtiler kan pihtilasmasini isaret ediyomus meger 22. Haftada kalbinin durdugunu ogrendim. Olu dogum yaptim doktor sezeryana gitti benim acilmam oldugunda yanima bile gelmedi ben sedyede dogumhaneye giremeden bebegin kafasi dogdu 2000 tl para odedim . Sanci cekerken odada da odayi bosaltin dogum yapan biri gelecek bos oda yok dendi halbuki yatista biz pesin odedik oda operasyon parasini. Bildigin suni ilacla kendim dogurdum. Ve sunu anladim buyuk hastaneler degil gercek merhametli doktorlar hayat kurtariyomus. Kesinlikle onermiyorum. Ama esenler medipol var ona yakin okuldaki ogretmenler gitti cok memnundular 've fiyatlar yarisi kadar daha uygunmusMedipol mega son çare benim için. İlk yıllar çok iyiymiş ama son yıllarda çok olumsuz yorumları. Saatlerce randevu bekliyormuşsun. Bir de orda beni hemen sezaryene alacaklarmış gibi bi his var. Tüp bebek olduğu için. Genel olarak doktorları sezaryen yapıyormuş Zaten. Normal Doğum oranı çok düşük.
Bir de 2.5 sene önce ben orda histereskopi oldum boşuna yapmışlar. Sonrasında birçok dr söyledi bunu. Tabi doktordan da kaynaklanıyor olabilir ama. Genel itibarıyla sürpriz faturalarla çıkıyormuş insanlar ordan.
Arkadaşlar merhaba, genetik test sonucum çıkmış. Allah a şükür sonuç NORMAL geldi. Darısı sonuç bekleyen tüm arkadaşların başına. Inşallah ayrıntılı ultrasonda da bir sıkıntı çıkmaz ve hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza
Desteğiniz için hepinize teşekkür ederim
Aa iyiymis piyasaya gore, tesekkur ederim canimbaşka biryerle karıştırmıyorsam eğer 2500 tl olması lazım sezeryan fiyatı,normal dogum nekadar bilmiyorum hiç ama daha ucuz olacaktır sonuçta
Çok sağol Can'ım. Çok geçmiş olsun ya. İnan yüreğim dolarak okudum yazdıklarını. Bir an kendim yaşamış gibi.Canim ben de 2 sene once medipol megaya gidiyordum 22 haftaya kadar gittim. Ucuncu aydan sonra bayiliyodum gozum karariyor 've on dk falan gorme kaybi yasiyodum siddetli bi bas agrisi esliginde. Elif isimli bir doktora gidiyodum en populer doktoruydu oranin , diger on doktor 50-60 alirken elif muayeneden 85 aliyodu sirf tutuluyor diye. Bu belirtiler kan pihtilasmasini isaret ediyomus meger 22. Haftada kalbinin durdugunu ogrendim. Olu dogum yaptim doktor sezeryana gitti benim acilmam oldugunda yanima bile gelmedi ben sedyede dogumhaneye giremeden bebegin kafasi dogdu 2000 tl para odedim . Sanci cekerken odada da odayi bosaltin dogum yapan biri gelecek bos oda yok dendi halbuki yatista biz pesin odedik oda operasyon parasini. Bildigin suni ilacla kendim dogurdum. Ve sunu anladim buyuk hastaneler degil gercek merhametli doktorlar hayat kurtariyomus. Kesinlikle onermiyorum. Ama esenler medipol var ona yakin okuldaki ogretmenler gitti cok memnundular 've fiyatlar yarisi kadar daha uygunmus
Basin sagolsun, Allah sabir versin canim. Benimde ilk bebegimin rutin kontrolde 22 haftada kalbi durdugunu ogrendim. Genetikte kan pihtilasmasi cikti. Ihmal etme testlerini canim , simdi igne kullaniyorm ben. Insallah Allahim acini hafifletecek hayirli evlatlar versin kucagini doldursunMerhaba
bende 2018 mayıs annesi olacaktım ama bebeğimin 11 haftalıkken kalbi durmuş. hiç de belirti vermedi normal kontrolde öğrendim. kürtaj oldum. şimdi genetik inceleme falan yapılacak. Allah kimseye vermesin. ama isyan etmedim. Allahin vardır bir bildiği. Bi süre korunucam. sonra hayırlısıyla insallah tekrar olur. böyle tecrübesi olan var mı aranızda?
Yakın Zana'nda Doğum yapan birinden 2250 gibi birşey duydum sezaryen için. Tekrar sorucam.Canim gop medicalparkta dogum fiyatini biliyor musun
Ah canım gözünaydın. Çok sevindimAllah sağlıklı bir şekilde kavuşmayı nasip etsin.
Nasıl sevindim anlatamam gözünaydınDemek ki ikizin etkisinden riskli bir sonuç çıkmış. darısı sonuç bekleyen arkadaşların başına inşallah
Aminn. Çok sevindim inanın. Gözününüz aydın. Detayliya daha var hiç stres olmayın bisi çıkmaz ondada. Artık keyifni çıkarın hamileligin
Hocam gözünüz aydın. Darısı tüm sonuç bekleyenlere oldun. Allah hepimize çocuklarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
ahh nasıl sevindim
darısı başıma, başımıza inşallah
ben de bu akşam nifty için kan verecektim ama içimden bir ses başka doktora daha muayene ol, belki o görür burun kemiğini dedi, o sebeple başka bir doktora da görünücem
salı ikili sonucum çıkınca da nifty için kan vericem
hayatı kendime zehir ettim resmen
Sagolasin canim, ben de seninle ayni durumdayim daha 4 ayda 6-7 doktor gezdim icime sinmedi , hem pihtilasma hem tiroid hastasiyim oyuzden buyuk no hastane olsun acil mudahale icin diyorm ama iyi bir doktor bulamiyorm ilkinde agzimiz yandi doktordan bunda cok korkuyorum ins icimize sinen hayirli bir doktor hastane buluruz saglikla yavrularimiza kavusuruzÇok sağol Can'ım. Çok geçmiş olsun ya. İnan yüreğim dolarak okudum yazdıklarını. Bir an kendim yaşamış gibi.
Zaten gerek doktorları gerek hastane ile ilgili hep olumsuz seyler duyuyorum. Ben de bir tek nagihan hanımı duydum hem canayakınmış hem de normal doğumu destekliyormuş. Ama doktorları gece gelmiyormuş sanırım. Senin yazdıklarını da görünce iyice soğudum ya. Esenlerde Yen'i doğan yoğun bakımı Yok maalesef. Tercihim o yönde. Arkadaşım orda Doğum yaptı. Çok da memnun değildi o da.
Şimdilik aklımda medikalpark var fiyatları çok uçuk değilse.
Valla en sonumda bezmi aleme gidicem sanırım. Hem üniversite hastanesi hem yenidoğan yoğun bakımı var hem de birkaç kişiden memnuniyetleri duydum.
Evet canım senin için de yenidoğan yoğun bakımı olan bir yer olması iyi olur.Sagolasin canim, ben de seninle ayni durumdayim daha 4 ayda 6-7 doktor gezdim icime sinmedi , hem pihtilasma hem tiroid hastasiyim oyuzden buyuk no hastane olsun acil mudahale icin diyorm ama iyi bir doktor bulamiyorm ilkinde agzimiz yandi doktordan bunda cok korkuyorum ins icimize sinen hayirli bir doktor hastane buluruz saglikla yavrularimiza kavusuruz
Ağır iş dese iyiydi tamamen iş yapma dedi Progestan ve iğneye devam dedi kanaman olabilir dedi baya moralim bozuldu yinebenim plasenta aşağıda imiş
bana da yasak ilişki ağır iş uzun yolculuk vs
Ben ben ben. Biliyorum normal ama ilk hamileliğimde hiç yoktu niye böyle bunda bilmiyorumSlm kızlar. 17 hafta bitiyor. Sizde bel ağrısı ve karin alt sançi varmi. Gündüz kasiklarimda sançi ölüyor.
Bezmi alem hepsinden iyi diye dusunuyorumÇok sağol Can'ım. Çok geçmiş olsun ya. İnan yüreğim dolarak okudum yazdıklarını. Bir an kendim yaşamış gibi.
Zaten gerek doktorları gerek hastane ile ilgili hep olumsuz seyler duyuyorum. Ben de bir tek nagihan hanımı duydum hem canayakınmış hem de normal doğumu destekliyormuş. Ama doktorları gece gelmiyormuş sanırım. Senin yazdıklarını da görünce iyice soğudum ya. Esenlerde Yen'i doğan yoğun bakımı Yok maalesef. Tercihim o yönde. Arkadaşım orda Doğum yaptı. Çok da memnun değildi o da.
Şimdilik aklımda medikalpark var fiyatları çok uçuk değilse.
Valla en sonumda bezmi aleme gidicem sanırım. Hem üniversite hastanesi hem yenidoğan yoğun bakımı var hem de birkaç kişiden memnuniyetleri duydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?