2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Çok sevindim gözünaydın darısı diğer arkadaşlara. Hepimiz güzel haberler alalım inşallah.

Ağır iş dese iyiydi tamamen iş yapma dedi Progestan ve iğneye devam dedi kanaman olabilir dedi baya moralim bozuldu yine
Can'ım ya niye bozuyorsun moralini. Bebişini sağlıkla al yeter ki. İnan işin gücün hiç önemi olmuyor. 6-7 yıldır ben bu bebişi bekliyorum. Her tedavi sürecinde işten güçten elimi kestim.
İnan ondan daha önemli değil hiçbir iş.

Canım 7 haftada kanama geçirdim ogünden beri yatıyorum bir çocuğum daha var aileden uzaktayım önce annem sonra kayınvalidem geldi ama onlarında kendilerine göre işe var tam kanama düzeldi herşey yoluna girecek derken şimdide böyle oldu hamd olsun ne diyeyim iyi dileklerin için teşekkür ederim inşallah

K
Allahım inşallah sağlıkla analı babalı büyütsün Özlem bebeği. Hayırlı uğurlu olsun ana babasına
kaybetti canım bebeğini İnş birdasağlıklı ve zamanında olur Rabbim onada bir yavru nasip etsin inşallah ve isteyen Bütün kardeşlerime

D
demiştim sana canım benim gözün aydın Rabbim sağlıklı sıhhatli evladını bağışlasın çoook sevindim inanki

İnşallah sağlıkla kucağına alırsın haklısın keşke sadece iş güç olsa bir kızım var tek olsan bir Şekilde idare ediyorsun şuan gelip kalacak kimsemde yok çocuk hastalık dinlemiyor onunda iyice psikolojisi bozuldu 2 aya. Yakındır yatan bir anne var karşısında ne yapacağımı şaşırdım Allah büyük yardım eder ünşallah hepimize

Eşim vuruyor sağolsun 2 gündür kola geçtim mahvetti acısı göbek daha kolay valla kontrole kadar göbeğimden vurcam sonra tekrar doktora sorarız olmadı

Kizlar merhaba

Bugun benim de cok agrim var. Derste surekli ayakta mi kaldim nedir. COk da uyuyadim dun yorgunum. Kasik agrim vardi gecen hafta. Simdi daha yukarisi agriyor. Gobek deligi hizasi sag tarafim. Zor oturup kalkiyorum. Bi de biraz basim doner gibi yorgunluktan mi bilmiyorum. Normal mi bu agrilar doktora gitmeli miyim acaba? Boyle agri yasayan var mi acaba burada onceki gebeliklerinde? Belki bize bir fikir verir

Slm kızlar. 17 hafta bitiyor. Sizde bel ağrısı ve karin alt sançi varmi. Gündüz kasiklarimda sançi ölüyor.

Hayırlı olsun bebeğin Allah tamamına.erdirsin bugün evi süpürdüm.bel.agrisi şuan fena yattığı..yerden zor kalkiyorum

Ben ben ben. Biliyorum normal ama ilk hamileliğimde hiç yoktu niye böyle bunda bilmiyorum

sagol canım. testler yapıldı. kan pıhtılaşması için de kan verdim. daha gelmedi sonuçlar bakalım. sen hamilemisin şuan? Insallah saglıkla alırız kucağımıza hepimiz

Anladım canım Allah yardımcın olsun. Keşke ailenin yanına gidip kalma imkanın falan olsa. O zaman kızın da bu kadar etkilenmez.

Can'ım benim de 1 haftadır kasık ağrım var. Salı günü doktora gittim. Magnezyum verdi bana.
Ve biraz hafifledi gibi sanki. Zira bugün temizlik bile yapabildim. Önceden olsa ağrıdan yapamazdım.
Magnezyum kullanıyor musun? Kullanmıyorsan sana da etkisi olabilir.

Kızlar iyi akşamlar. İkili test sonucum çıkmış doktoruma gittim. Çok şükür iyi dedi. Bir sorunumuz yok şu an. Bekleyen arkadaslarima sabır diliyorum. Rabbim onlarında yüzlerini güldürsün.

Birde gebelik okuluna gittim. Müthiş bir uygulama olmuş. Hocamizda çok tatlı dilliydi. Yoga yaptık. Plates yaptik. Çay molası vs hepsi vardı. Sohbetli çok güzel bir ortamdı. 5 hafta sürüyor. Ayrıca doğumdan sonra anne ve bebek olarakta geliniyormus. Bebeğe yapılacak ufak tefek masajlar gibi. İnşallah bir aksilik çıkmazsa. Gidicem.

Devlet hastanesinde ücretsiz uygulama bu arada

İşten geldim yemek yapicam daha. Görüşmek üzere herkese iyi akşamlar

Yok canim kullanmiyorum. Doktora soyledim gecen hafta. Magnezyum vermedi ama multivitamin verdi sanirim onun icinde var. Normalde bir dahaki randevum 1 ay sonraydi ama agri devam ederse giderim yine. Tesekkurler

Yazıldımı bilmiyorum ( geriden gelip okuyorum )
Baby pics kullanıyorum ücretliydi hatırladığım kadarıyla .

Yaaaaa çok sevindimmm Darısı başıma inşalahhhh Sağlıkla gelsin minik

Al
K
kaybetti canım bebeğini İnş birdasağlıklı ve zamanında olur Rabbim onada bir yavru nasip etsin inşallah ve isteyen Bütün kardeşlerime
allah anasına babasına sabır versin çok zor kaybeden bilir ama br dahakine erkenden serklaj olması gerek bende o haftalarda açılma olmuştu oğlumda 23 24 haftada sancısız kanamasız normal kontrole gitmiştik açil srklaj dedi yaptı çok şükür zamanında kucağmıza aldık yine hamileyim aralık 13 sekülaj yapılacak Açılma yok ama dr riske atmayalım tekrar açılabilir kayıplarında var diyor arkadaşın bilgisi olsun allahın izniyle hamile kalsa açılma ihtimali var erken haftalarda serkaj olsun ozel dr tehlikeye atmaz allah sağlıklı vaktinde doğan çocklar nasıp etsin inş

Çok sevindim gözünaydın darısı diğer arkadaşlara. Hepimiz güzel haberler alalım inşallah.
Inşallah canım sağ ol

D
demiştim sana canım benim gözün aydın Rabbim sağlıklı sıhhatli evladını bağışlasın çoook sevindim inanki
Çok teşekkür ederim canım sağ ol Allah hepimizin evlatlarını sağlıkla bize bağışlasın

Yaaaaa çok sevindimmm Darısı başıma inşalahhhh Sağlıkla gelsin minik
Çok teşekkür ederim canım darısı size inşallah hepimiz sağlıkla doğurup büyütelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…