2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yok canim kullanmiyorum. Doktora soyledim gecen hafta. Magnezyum vermedi ama multivitamin verdi sanirim onun icinde var. Normalde bir dahaki randevum 1 ay sonraydi ama agri devam ederse giderim yine. Tesekkurler
Multivitamin ben de kullanıyorum. Decavit.
Magnezyumu ayrıca veriyorlar. Suya katıp içiyorsun.

Gözün aydın canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Ben 12.haftada ikili testle birlikte ayrıntılı da yaptırdım 20. Hafta da tekrar yapılacak koç üni hastanesine gidiyorum ama orda ayrıntılıyı Ebru Hnm ya da Hande Hnm diye 2 tane perinatolog var onlardan biri yapıyor Elif Hnm diye birini ne perinatolojide ne de kadın Doğumda duymadım. Ben Ebru Hnm ı tercih etmiştim hem doçent olması hem de mesleki tecrübeleri sebebiyle çokçok ta memnun kaldım. 20. Haftada tekrar gideceğim hatta. Fiyat olarakta 300 tl ayrıntılı.

Ben karistirdim ismi ebru sanirim :). Guleryuzlu insan olsunlar . Tesekkur ederim canim 3 dr arasinda biraz daha arastirip bakarim artik.

Yaaa kizlar yarin bebek esyalarinda indirim olurmu. Keske bu kdr erken donemde olmasaydikta doldursaydik ihtiyaçlarimizi :)

benimde iki gündür var.ama kaşık ağrısı daha çok arada karnında ağrıyor.bazen genital bölgede de kas ağrısı gibi ağrılar oluyor.takip ettiğim gebelik programı 4 ayda bebeğin ve plasentanın hızlı büyüyeceğini yazıyordu.ben ona yoruyorum.arada da gerilme hissediyorum.şimdiden kocaman karnım oldu bakalım doğuma kadar nasıl olacam :)

bana soruyorlar muayene saatini,muayene saatini 20 dk geçer geçmez arayıp gel diyorlar.
bende artık rapor almaya bakıcam ama ne diyeceğim bilmiyorum. çünkü saat soruyorlar
Rapor almak daha kötü yani en azından benim için. Bizim şirket senenin sadece ilk raporunu ödüyor kaç gün olursa olsun kesinti yapmıyor. İkinci rapordan itibaren bir gün dahi rapor almış olsan bile maaşından kesiyor. O nedenle ben rapor alamam. Hamileyim, muayeneye gidiyorum diyerek bu hakkımı kullanmam lazım. O zaman maaşımdan kesilmez. Üff vallahi bilmiyorum, ben gayet çalışıyorum tüm gün, doktor kontrollerim de hep akşam oluyor özel muayenaneye gittiğim için

Bu akşam gittiğim doktor gayet görüyorum burun kemiğini dedi, bana da gösterdi ( her ne kadar anlamasam da )
Bi sürü şeyini ölçtü, bence gayet sağlıklı bi bebek, ben sıkıntı göremiyorum dedi
Ve ben bişey demeden o da kıza benziyor dedi
O kadar rahatladım ki, şimdi salı gibi ikili testin sonucunu beklicem, sonuç riskli gelse ve nifty yaptırmaya karar versem bile en azından içim daha rahat yaptırıcam, sonucun iyi geleceğine inanarak
Yine kıpır kıpırdı bebeğim

Gözün aydın böyle.durumlarda bikac doktora gitmek en mantıklısi iyiki gitmişsin başka doktora

Cokkk sevindim cnm gözün aydın en iyisini yapmıssın icin rahatladı saglıkla kavus insallah kızına

Oo süper iyi ki gitmişsin
Hadi bakalım salı günü güzel sonuçlarını bekliyoruz

Ya gittiğim bütün doktorlar ayakta kalma diyor canım bence bizim iş olayı zorluyor bizi. Gerçekten perşembe cuma kendimi okadar güçsüz ve ağrılı hissediyorum ki. İş yerim de uzak benim yakın olsa kısa mesafe yürüme de iyi gelirdi ama maalesef.

çok iyi bir haber bu, gözün aydın, inşallah test sonucuda iyi gelecek , çok şükür iyi haberler alıyoruz, Allah'ım korusun yavrularımızı

Sorma bizi neler bekliyor acaba:)
insallah buyudugu icin agriyordur ilk gebelik benim ondan olabilir diye dusunmustum ben de.

Kızlar bugün kan ilacına başladım. Adı Maltofer Fol. Değişik çikolata gibi bi ilaç tadıda öyle. Bir de çiğnenerekte kullanılabilirmiş. Aranızda bu ilacı kullanan var mi? herhangi bir yan etkisi oluyor mu acaba?

Dogru benim de uzak is. Pers ve cuma gunu iyice zorluyor gercekten. Ikinci trimester daha kolay demislerdi ama oyle olmadi benim. Daha cok yoruluyorum. Buna da sukur tabi kii

AA çok güzel bir haber bu gözünaydın canım ben zaten inanmıyordum kötü birşey çıkacağına. Sıkıntısız atlatalım bu hamilelik sürecini inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…