- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #12.481
Multivitamin ben de kullanıyorum. Decavit.Yok canim kullanmiyorum. Doktora soyledim gecen hafta. Magnezyum vermedi ama multivitamin verdi sanirim onun icinde var. Normalde bir dahaki randevum 1 ay sonraydi ama agri devam ederse giderim yine. Tesekkurler
Gözün aydın canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar iyi akşamlar. İkili test sonucum çıkmış doktoruma gittim. Çok şükür iyi dedi. Bir sorunumuz yok şu an. Bekleyen arkadaslarima sabır diliyorum. Rabbim onlarında yüzlerini güldürsün.
Birde gebelik okuluna gittim. Müthiş bir uygulama olmuş. Hocamizda çok tatlı dilliydi. Yoga yaptık. Plates yaptik. Çay molası vs hepsi vardı. Sohbetli çok güzel bir ortamdı. 5 hafta sürüyor. Ayrıca doğumdan sonra anne ve bebek olarakta geliniyormus. Bebeğe yapılacak ufak tefek masajlar gibi. İnşallah bir aksilik çıkmazsa. Gidicem.
Devlet hastanesinde ücretsiz uygulama bu arada
İşten geldim yemek yapicam daha. Görüşmek üzere herkese iyi akşamlar
Ben 12.haftada ikili testle birlikte ayrıntılı da yaptırdım 20. Hafta da tekrar yapılacak koç üni hastanesine gidiyorum ama orda ayrıntılıyı Ebru Hnm ya da Hande Hnm diye 2 tane perinatolog var onlardan biri yapıyor Elif Hnm diye birini ne perinatolojide ne de kadın Doğumda duymadım. Ben Ebru Hnm ı tercih etmiştim hem doçent olması hem de mesleki tecrübeleri sebebiyle çokçok ta memnun kaldım. 20. Haftada tekrar gideceğim hatta. Fiyat olarakta 300 tl ayrıntılı.Kizlar ben detayli ultrason hakkinda tecrübesi olanlardan bilgi almak istiyorum. Cem batukan ve ibrahim bildiriciye giden ya da hakkinda yorum duyan bilen varmi? Bide koc unide elif hanim varmis. Cok kararsizim. Aslinda hepsi iyidir ama soyle pozitif yorumlar yapan biri olsun 50 dakka ultrasona bakip tek kelime etmeyen doktorlardan istemiyorum. Tabiki butun doktorlar isinin ehlidir. Ben bu konularda bilgi istiyorum
Ben karistirdim ismi ebru sanirim :). Guleryuzlu insan olsunlarBen 12.haftada ikili testle birlikte ayrıntılı da yaptırdım 20. Hafta da tekrar yapılacak koç üni hastanesine gidiyorum ama orda ayrıntılıyı Ebru Hnm ya da Hande Hnm diye 2 tane perinatolog var onlardan biri yapıyor Elif Hnm diye birini ne perinatolojide ne de kadın Doğumda duymadım. Ben Ebru Hnm ı tercih etmiştim hem doçent olması hem de mesleki tecrübeleri sebebiyle çokçok ta memnun kaldım. 20. Haftada tekrar gideceğim hatta. Fiyat olarakta 300 tl ayrıntılı.
Ağır iş dese iyiydi tamamen iş yapma dedi Progestan ve iğneye devam dedi kanaman olabilir dedi baya moralim bozuldu yine
Kizlar merhaba
Bugun benim de cok agrim var. Derste surekli ayakta mi kaldim nedir. COk da uyuyadim dun yorgunum. Kasik agrim vardi gecen hafta. Simdi daha yukarisi agriyor. Gobek deligi hizasi sag tarafim. Zor oturup kalkiyorum. Bi de biraz basim doner gibi yorgunluktan mi bilmiyorum. Normal mi bu agrilar doktora gitmeli miyim acaba? Boyle agri yasayan var mi acaba burada onceki gebeliklerinde? Belki bize bir fikir verir
Rapor almak daha kötübana soruyorlar muayene saatini,muayene saatini 20 dk geçer geçmez arayıp gel diyorlar.
bende artık rapor almaya bakıcam ama ne diyeceğim bilmiyorum.çünkü saat soruyorlar
Gözün aydın böyle.durumlarda bikac doktora gitmek en mantıklısi iyiki gitmişsin başka doktoraBu akşam gittiğim doktor gayet görüyorum burun kemiğini dedi, bana da gösterdi ( her ne kadar anlamasam da)
Bi sürü şeyini ölçtü, bence gayet sağlıklı bi bebek, ben sıkıntı göremiyorum dedi
Ve ben bişey demeden o da kıza benziyor dedi
O kadar rahatladım ki, şimdi salı gibi ikili testin sonucunu beklicem, sonuç riskli gelse ve nifty yaptırmaya karar versem bile en azından içim daha rahat yaptırıcam, sonucun iyi geleceğine inanarak
Yine kıpır kıpırdı bebeğim
Yarın ne indirimi var ki canım?Yaaa kizlar yarin bebek esyalarinda indirim olurmu. Keske bu kdr erken donemde olmasaydikta doldursaydik ihtiyaçlarimizi :)
200 mg sabah akşam fitil olarak kullanıyorum haftalık da iğne oluyorum canımbende protestan kullanıyorum 4 iğneden sonra bıraktık iğneyi protestan nasıl kullanıyorsun
Cokkk sevindim cnm gözün aydın en iyisini yapmıssın icin rahatladı saglıkla kavus insallah kızınaBu akşam gittiğim doktor gayet görüyorum burun kemiğini dedi, bana da gösterdi ( her ne kadar anlamasam da)
Bi sürü şeyini ölçtü, bence gayet sağlıklı bi bebek, ben sıkıntı göremiyorum dedi
O kadar rahatladım ki, şimdi salı gibi ikili testin sonucunu beklicem, sonuç riskli gelse ve nifty yaptırmaya karar versem bile en azından içim daha rahat yaptırıcam, sonucun iyi geleceğine inanarak
Oo süper iyi ki gitmişsinBu akşam gittiğim doktor gayet görüyorum burun kemiğini dedi, bana da gösterdi ( her ne kadar anlamasam da)
Ya gittiğim bütün doktorlar ayakta kalma diyor canım bence bizim iş olayı zorluyor bizi. Gerçekten perşembe cuma kendimi okadar güçsüz ve ağrılı hissediyorum ki. İş yerim de uzak benim yakın olsa kısa mesafe yürüme de iyi gelirdi ama maalesef.Kizlar merhaba
Bugun benim de cok agrim var. Derste surekli ayakta mi kaldim nedir. COk da uyuyadim dun yorgunum. Kasik agrim vardi gecen hafta. Simdi daha yukarisi agriyor. Gobek deligi hizasi sag tarafim. Zor oturup kalkiyorum. Bi de biraz basim doner gibi yorgunluktan mi bilmiyorum. Normal mi bu agrilar doktora gitmeli miyim acaba? Boyle agri yasayan var mi acaba burada onceki gebeliklerinde? Belki bize bir fikir verir
çok iyi bir haber bu, gözün aydın, inşallah test sonucuda iyi gelecek , çok şükür iyi haberler alıyoruz, Allah'ım korusun yavrularımızıBu akşam gittiğim doktor gayet görüyorum burun kemiğini dedi, bana da gösterdi ( her ne kadar anlamasam da)
Yine kıpır kıpırdı bebeğim[/QUOTE
Sorma bizi neler bekliyor acaba:)benimde iki gündür var.ama kaşık ağrısı daha çok arada karnında ağrıyor.bazen genital bölgede de kas ağrısı gibi ağrılar oluyor.takip ettiğim gebelik programı 4 ayda bebeğin ve plasentanın hızlı büyüyeceğini yazıyordu.ben ona yoruyorum.arada da gerilme hissediyorum.şimdiden kocaman karnım oldu bakalım doğuma kadar nasıl olacam :)
Dogru benim de uzak is. Pers ve cuma gunu iyice zorluyor gercekten. Ikinci trimester daha kolay demislerdi ama oyle olmadi benim. Daha cok yoruluyorum. Buna da sukur tabi kiiYa gittiğim bütün doktorlar ayakta kalma diyor canım bence bizim iş olayı zorluyor bizi. Gerçekten perşembe cuma kendimi okadar güçsüz ve ağrılı hissediyorum ki. İş yerim de uzak benim yakın olsa kısa mesafe yürüme de iyi gelirdi ama maalesef.
AA çok güzel bir haber bu gözünaydın canım ben zaten inanmıyordum kötü birşey çıkacağına. Sıkıntısız atlatalım bu hamilelik sürecini inşallahBu akşam gittiğim doktor gayet görüyorum burun kemiğini dedi, bana da gösterdi ( her ne kadar anlamasam da)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?