- Konu Sahibi kardelen384
-
- #12.501
200 mg sabah akşam fitil olarak kullanıyorum haftalık da iğne oluyorum canım
Dolunay22 maalsef canım yol 7 saat sürüyor uzun yolculukta yasak şu aşamada
Kolay diyenlerden biri de bendim ama bus sefer böyle olmadı benim de. Karnım kocaman bel ağrım hat safhada. 10 da pilim bitiyor ben küçük kızıma bağlıyorum. İlkinde gelir yatar dinlenirdimDogru benim de uzak is. Pers ve cuma gunu iyice zorluyor gercekten. Ikinci trimester daha kolay demislerdi ama oyle olmadi benim. Daha cok yoruluyorum. Buna da sukur tabi kii
Gözünaydın canım sevindim kuzunun iyi olmasına. Eğitim olayı da süpermiş ama ben kızımı bırakamayabilirim benim için sıkıntı yaniKızlar iyi akşamlar. İkili test sonucum çıkmış doktoruma gittim. Çok şükür iyi dedi. Bir sorunumuz yok şu an. Bekleyen arkadaslarima sabır diliyorum. Rabbim onlarında yüzlerini güldürsün.
Birde gebelik okuluna gittim. Müthiş bir uygulama olmuş. Hocamizda çok tatlı dilliydi. Yoga yaptık. Plates yaptik. Çay molası vs hepsi vardı. Sohbetli çok güzel bir ortamdı. 5 hafta sürüyor. Ayrıca doğumdan sonra anne ve bebek olarakta geliniyormus. Bebeğe yapılacak ufak tefek masajlar gibi. İnşallah bir aksilik çıkmazsa. Gidicem.
Devlet hastanesinde ücretsiz uygulama bu arada
İşten geldim yemek yapicam daha. Görüşmek üzere herkese iyi akşamlar
Bezmi aleme her gittiginde internetten randevu mu aliyosun icerden vermiyolar mi sonraki randevulariİnş öyledir canım. Bakalım tecrübe edip göreceğiz.
Orda da Doğuma kimin gireceği belli olmuyormuş işte. Tek sorun bu.
Banada doktorum dün mevcut kullandigim kan ilacını değiştirip maltofer verdi. Fakat benimki solüsyon. Küçük şişelerde kırmızı bi sıvı. Mide bulantim bitmedi benim. Kan hapı vitamin vs. Yapıyordur diye düşündü.sanirim maltoferin yan etkisi daha az.Kızlar bugün kan ilacına başladım. Adı Maltofer Fol. Değişik çikolata gibi bi ilaç tadıda öyle. Bir de çiğnenerekte kullanılabilirmiş. Aranızda bu ilacı kullanan var mi? herhangi bir yan etkisi oluyor mu acaba?
15. Hafta yapmışlardı onunda basin i yokmuş sanırım yavrularının İnş birdaha ki yavrusunu sağ salim alır kucağınaAl
allah anasına babasına sabır versin çok zor kaybeden bilir ama br dahakine erkenden serklaj olması gerek bende o haftalarda açılma olmuştu oğlumda 23 24 haftada sancısız kanamasız normal kontrole gitmiştik açil srklaj dedi yaptı çok şükür zamanında kucağmıza aldık yine hamileyim aralık 13 sekülaj yapılacak Açılma yok ama dr riske atmayalım tekrar açılabilir kayıplarında var diyor arkadaşın bilgisi olsun allahın izniyle hamile kalsa açılma ihtimali var erken haftalarda serkaj olsun ozel dr tehlikeye atmaz allah sağlıklı vaktinde doğan çocklar nasıp etsin inş
Çok şükür canım gözün aydın sağlıklı bir şekilde kucağına al İnşallah yavrunu ne güzel bugun sıkıntılı arkadaşlar san hep iyi haberler geldi çoook şükür darısı diğer arkadaşlarımız başına inşallahBu akşam gittiğim doktor gayet görüyorum burun kemiğini dedi, bana da gösterdi ( her ne kadar anlamasam da)
Bi sürü şeyini ölçtü, bence gayet sağlıklı bi bebek, ben sıkıntı göremiyorum dedi
Ve ben bişey demeden o da kıza benziyor dedi
O kadar rahatladım ki, şimdi salı gibi ikili testin sonucunu beklicem, sonuç riskli gelse ve nifty yaptırmaya karar versem bile en azından içim daha rahat yaptırıcam, sonucun iyi geleceğine inanarak
Yine kıpır kıpırdı bebeğim
Ben bugün lcw dan alışveriş yaptım bisey demediler. Bugün de varmıydı indirimKızlar lcw da öğretmen kartıyla kasada %15 İndirim varmış. Kendinizin ya da yakınınızın varsa işinize yarar belki. Ben de yeni öğrendim. Yarın bakacağım.
ve ben doğum sonrası kullandım bi yan etkisi yok sanırım onun ama benimki minik şişelerde sıvıydı kan gibi tek sıkıntı oyduKızlar bugün kan ilacına başladım. Adı Maltofer Fol. Değişik çikolata gibi bi ilaç tadıda öyle. Bir de çiğnenerekte kullanılabilirmiş. Aranızda bu ilacı kullanan var mi? herhangi bir yan etkisi oluyor mu acaba?
Amin canim insallah, evet hamileyim ins Allah hepimizin yuzunu guldursunsagol canım. testler yapıldı. kan pıhtılaşması için de kan verdim. daha gelmedi sonuçlar bakalım. sen hamilemisin şuan? Insallah saglıkla alırız kucağımıza hepimiz
Can'ım ben hiç kadın Doğum bölümüne gitmedim. Tüp bebek ünitesi ayrı. Oraya 10 günü geçince internet randevusu alıyorsun. Kadın Doğum da öyledir. Kadın Doğuma sadece ikili test için gitmiştim.Bezmi aleme her gittiginde internetten randevu mu aliyosun icerden vermiyolar mi sonraki randevulari
Benim de bulantım geçmedi malesef. Sırf bulantım var diye doktorun 8. hafta da verdiği kan ilacına bugün başladım. Yediklerinmi çıkardığım için kullanmaya cesaret edemedim. Solüsyonu içmek daha zor olmaz mı. Benim ki normal hap şeklinde kahverengi çikolata gibi. çiğnenerek ya da suyla kullanılabiliyorBanada doktorum dün mevcut kullandigim kan ilacını değiştirip maltofer verdi. Fakat benimki solüsyon. Küçük şişelerde kırmızı bi sıvı. Mide bulantim bitmedi benim. Kan hapı vitamin vs. Yapıyordur diye düşündü.sanirim maltoferin yan etkisi daha az.
Ya evet varmış ama söylemiyorlarmışBen bugün lcw dan alışveriş yaptım bisey demediler. Bugün de varmıydı indirim
Ahh minik kizin mi var Allah bagislasin. Benim bu ilk bebek ve boyleyim :) cok nazlamayayim kendimi en iyisi belki biraz da psikolojiktir bu yorgunluk.Kolay diyenlerden biri de bendim ama bus sefer böyle olmadı benim de. Karnım kocaman bel ağrım hat safhada. 10 da pilim bitiyor ben küçük kızıma bağlıyorum. İlkinde gelir yatar dinlenirdim
Evet canım var ve yarın son gün, öğretmen kartının fotokopisini alıyorlar. Ben daha erken diye bir şey almak istemiyorum ama gidince dayanamıyorum. Kızımıza ikili zıbın, müslin battaniye, bir de tulum aldımKızlar lcw da öğretmen kartıyla kasada %15 İndirim varmış. Kendinizin ya da yakınınızın varsa işinize yarar belki. Ben de yeni öğrendim. Yarın bakacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?