2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
200 mg sabah akşam fitil olarak kullanıyorum haftalık da iğne oluyorum canım

Dolunay22 maalsef canım yol 7 saat sürüyor uzun yolculukta yasak şu aşamada

bende 200 fitil olarak kullanıyorum ama sadece aksam 2 tablet birden.bu hafta doktorum ilaç hakkında bilgi verdi. Bu ilacı fitil olarak kullanınca doğum suresini uzattığımız dair yeni makaleler var dedi.ama biz riske atmayalım dedi.o yüzden özellikle nasıl kullanıyorsun diye sordum.seninde bilgin olsun

Dogru benim de uzak is. Pers ve cuma gunu iyice zorluyor gercekten. Ikinci trimester daha kolay demislerdi ama oyle olmadi benim. Daha cok yoruluyorum. Buna da sukur tabi kii
Kolay diyenlerden biri de bendim ama bus sefer böyle olmadı benim de. Karnım kocaman bel ağrım hat safhada. 10 da pilim bitiyor ben küçük kızıma bağlıyorum. İlkinde gelir yatar dinlenirdim

Gözünaydın canım sevindim kuzunun iyi olmasına. Eğitim olayı da süpermiş ama ben kızımı bırakamayabilirim benim için sıkıntı yani

Kızlar lcw da öğretmen kartıyla kasada %15 İndirim varmış. Kendinizin ya da yakınınızın varsa işinize yarar belki. Ben de yeni öğrendim. Yarın bakacağım.

Banada doktorum dün mevcut kullandigim kan ilacını değiştirip maltofer verdi. Fakat benimki solüsyon. Küçük şişelerde kırmızı bi sıvı. Mide bulantim bitmedi benim. Kan hapı vitamin vs. Yapıyordur diye düşündü.sanirim maltoferin yan etkisi daha az.

15. Hafta yapmışlardı onunda basin i yokmuş sanırım yavrularının İnş birdaha ki yavrusunu sağ salim alır kucağına

Çok şükür canım gözün aydın sağlıklı bir şekilde kucağına al İnşallah yavrunu ne güzel bugun sıkıntılı arkadaşlar san hep iyi haberler geldi çoook şükür darısı diğer arkadaşlarımız başına inşallah

Kızlar lcw da öğretmen kartıyla kasada %15 İndirim varmış. Kendinizin ya da yakınınızın varsa işinize yarar belki. Ben de yeni öğrendim. Yarın bakacağım.
Ben bugün lcw dan alışveriş yaptım bisey demediler. Bugün de varmıydı indirim

B
ve ben doğum sonrası kullandım bi yan etkisi yok sanırım onun ama benimki minik şişelerde sıvıydı kan gibi tek sıkıntı oydu

Bezmi aleme her gittiginde internetten randevu mu aliyosun icerden vermiyolar mi sonraki randevulari
Can'ım ben hiç kadın Doğum bölümüne gitmedim. Tüp bebek ünitesi ayrı. Oraya 10 günü geçince internet randevusu alıyorsun. Kadın Doğum da öyledir. Kadın Doğuma sadece ikili test için gitmiştim.
Ama randevu bulmanın sıkıntı olduğu yazıyordu yorumlarda.

Benim de bulantım geçmedi malesef. Sırf bulantım var diye doktorun 8. hafta da verdiği kan ilacına bugün başladım. Yediklerinmi çıkardığım için kullanmaya cesaret edemedim. Solüsyonu içmek daha zor olmaz mı. Benim ki normal hap şeklinde kahverengi çikolata gibi. çiğnenerek ya da suyla kullanılabiliyor

Kolay diyenlerden biri de bendim ama bus sefer böyle olmadı benim de. Karnım kocaman bel ağrım hat safhada. 10 da pilim bitiyor ben küçük kızıma bağlıyorum. İlkinde gelir yatar dinlenirdim
Ahh minik kizin mi var Allah bagislasin. Benim bu ilk bebek ve boyleyim :) cok nazlamayayim kendimi en iyisi belki biraz da psikolojiktir bu yorgunluk.

Evet canım var ve yarın son gün, öğretmen kartının fotokopisini alıyorlar. Ben daha erken diye bir şey almak istemiyorum ama gidince dayanamıyorum. Kızımıza ikili zıbın, müslin battaniye, bir de tulum aldım yenidoğan takımları vardı altılı set halinde onu alıp almamakta da çok kararsız kaldım. Pembe baskılıydı, baskıları çıkar belki dedim. Bir de erken diye tedirgin oluyorum. Şimdiden alışveriş yapmak pek iyi değil diye, hep bir endişe oluyor kucağımıza alana kadar da bitmeyecek herhalde.
Kendime de bir bluz aldım. Pek bir şey bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…