- Konu Sahibi kardelen384
-
- #12.521
bende 200 fitil olarak kullanıyorum ama sadece aksam 2 tablet birden.bu hafta doktorum ilaç hakkında bilgi verdi. Bu ilacı fitil olarak kullanınca doğum suresini uzattığımız dair yeni makaleler var dedi.ama biz riske atmayalım dedi.o yüzden özellikle nasıl kullanıyorsun diye sordum.seninde bilgin olsun
Doğum süresini uzatmak nasıl oluyor kusura bakma anlamadım
Şuan benim öyle sızlıyor ki ağlayacak haldeyim kaşıntı agrı dert ..sütün olur inş niye bu kadar takıyosun Allah çocuğun rızkınıda sütünüde verir rahat olKizlar derdime bir çaregogus uclarim cok agriyor. Tam ucu sadece agriyan. Dokunamiyirum. Bir de tum gogsum ara ara sizliyor. Mesela suan fena bir sizlama var. Sizde de oluyor mu? Ayrica bebegimi emzirirkendebboyle agriyacak mi yoksa daha mi fazla olacak. Yemin ederim dogumdan korkmuyorum emzirmekten korktugum kadar. Ayni zaman da sutum gelmez de bebegimi emziremem diye dencok korkuyorum. Bu meme bende fobi yaratti. Napacam nasil bu korkuyu aşacam. Ve bu sizi nasil gececek?
Yok canım emzirirken acır mı...ilk bikaç gün belki...ben 2 yıl emzirdim oglumu düşünsene acıyarak insan bunj yapabilir mi...Kizlar derdime bir çaregogus uclarim cok agriyor. Tam ucu sadece agriyan. Dokunamiyirum. Bir de tum gogsum ara ara sizliyor. Mesela suan fena bir sizlama var. Sizde de oluyor mu? Ayrica bebegimi emzirirkendebboyle agriyacak mi yoksa daha mi fazla olacak. Yemin ederim dogumdan korkmuyorum emzirmekten korktugum kadar. Ayni zaman da sutum gelmez de bebegimi emziremem diye dencok korkuyorum. Bu meme bende fobi yaratti. Napacam nasil bu korkuyu aşacam. Ve bu sizi nasil gececek?
Black friday indirimi varmis heryerde yaziyodu. Ya kizlar o kdr sok yasadimki aksamdan beri wcye gittim ne göreyim kipmirmizi kan akmis. Peceteye sildim kipkirmizi hemen acile gittim igne yapildi progestan. Yarinda doktoruma gidicem. Insan hafta ilerledi bisey olmaz diye dusunuyo kendinize dikkat edin. Varmi bu 15 18 haftalar arasi kanama yasayan. Gordugum manzarayla yasadigim korkuyu anlatmam. Allah kimseye yasatmasin.Yarın ne indirimi var ki canım?
İnsallah ya. Bilmiyorum ki fobi oldu bende.Şuan benim öyle sızlıyor ki ağlayacak haldeyim kaşıntı agrı dert ..sütün olur inş niye bu kadar takıyosun Allah çocuğun rızkınıda sütünüde verir rahat ol
Orasi oyle tabi. Ama bilmiyorum sanki cok acirmis gibi geliyorYok canım emzirirken acır mı...ilk bikaç gün belki...ben 2 yıl emzirdim oglumu düşünsene acıyarak insan bunj yapabilir mi...
Benimde cok acıyor özelliklede uçları. Birde kaşınıyorKizlar derdime bir çaregogus uclarim cok agriyor. Tam ucu sadece agriyan. Dokunamiyirum. Bir de tum gogsum ara ara sizliyor. Mesela suan fena bir sizlama var. Sizde de oluyor mu? Ayrica bebegimi emzirirkendebboyle agriyacak mi yoksa daha mi fazla olacak. Yemin ederim dogumdan korkmuyorum emzirmekten korktugum kadar. Ayni zaman da sutum gelmez de bebegimi emziremem diye dencok korkuyorum. Bu meme bende fobi yaratti. Napacam nasil bu korkuyu aşacam. Ve bu sizi nasil gececek?
Ya evet varmış ama söylemiyorlarmış
Evet geçen sene güzel alışveriş yapıp indirimi kapmıştık ama bangır bangır söyleniyordu mağazada. şimdi bisey demediler ilginçLcw'da indirim birkac yildir var ogretmenler gununde :) super denk geldi bu yil
Ben 3 ay ağlayarak emzirdim. özellikle ilk 1 ay çığlık atıyordum emzirirkenYok canım emzirirken acır mı...ilk bikaç gün belki...ben 2 yıl emzirdim oglumu düşünsene acıyarak insan bunj yapabilir mi...
Tahmin edebiliyorum. Benim de bu yuzden korkum var. İlk gebeligim ama bende hep iyi gelecek seyler arastiriyorum. Ayva cekirdegi biriktirmeye basladim aimdiden. Cok iyi geliyormus diyorlar . İnsallah hic aci cekmeyiz ve hic gerek kalmazBen 3 ay ağlayarak emzirdim. özellikle ilk 1 ay çığlık atıyordum emzirirkençünkü o kadar çatlamıştı ki uçları kan geliyordu sütle beraber. sütün rengi pembemsi olmuştu. ona rağmen dr emzir dedi. denemediğim şey kalmadı. Sırf bu korkumdan şimdiden araştırmaya başladım ne iyi gelir diye. Kantaron yağı yazıyor çoğu yerde. o zaman duymamıştım. şimdi bu yağı alicam son aylarda sürmeye başlarım inşallah. Ben aşırı hassas biriyim onunla ilgisi olduğunu düşünüyorum. Bence insan önlemini almalı çünkü göğüs ucu acısının tarifi yok Ssedmikraska
Canım bişey olmaz inşallah ağrın sızın varmı..ayaklarını yukarıya uzat yarına kadar yerinden kımıldamaBlack friday indirimi varmis heryerde yaziyodu. Ya kizlar o kdr sok yasadimki aksamdan beri wcye gittim ne göreyim kipmirmizi kan akmis. Peceteye sildim kipkirmizi hemen acile gittim igne yapildi progestan. Yarinda doktoruma gidicem. Insan hafta ilerledi bisey olmaz diye dusunuyo kendinize dikkat edin. Varmi bu 15 18 haftalar arasi kanama yasayan. Gordugum manzarayla yasadigim korkuyu anlatmam. Allah kimseye yasatmasin.
Hindistan cevizi yağı şimdiden göğüslerimede sürüyorum emzirme zamanı tüm arkadaşlarım bununla rahat geçirdilerBen 3 ay ağlayarak emzirdim. özellikle ilk 1 ay çığlık atıyordum emzirirkençünkü o kadar çatlamıştı ki uçları kan geliyordu sütle beraber. sütün rengi pembemsi olmuştu. ona rağmen dr emzir dedi. denemediğim şey kalmadı. Sırf bu korkumdan şimdiden araştırmaya başladım ne iyi gelir diye. Kantaron yağı yazıyor çoğu yerde. o zaman duymamıştım. şimdi bu yağı alicam son aylarda sürmeye başlarım inşallah. Ben aşırı hassas biriyim onunla ilgisi olduğunu düşünüyorum. Bence insan önlemini almalı çünkü göğüs ucu acısının tarifi yok Ssedmikraska
Hindistan cevizi yağı şimdiden göğüslerimede sürüyorum emzirme zamanı tüm arkadaşlarım bununla rahat geçirdiler
iyi geceler anne adaylari.ins hepimiz kucamiza aliriz bebislerimizi saglikla sihhatle.ben haziran annesiyim nasipse.sizlere birsey danismak istedim aranizda 2.kez anne olucaklar veya ilk kez tadicaklar bebek odasi yapmak mi mantikli?yoksa bi park yatak almak mi?
Ayva çekirdeği...suya koyulup jel yapılıyor hicbir tadı ve kokusu yok silmeden bile bebek emzirebiliyorsunuz...benim göğüs uçlarım yok denecek kadar kücüktü sivilce kadardı anca...ucunu annemle oynaya oynaya sündürdük çıkardık öyle kararlıydım ki emzirmeye 3 gün süt gelmedi 3 gün çocuk aç...doktor bisey vermeyin emsin süt çıkarsın dedi vermedik...o arada benim acı vs umrumda değil çünkü ona benzemez ne acılar çekiyorum eşim ve ailesi yüzünden...zaten bir süre sonra bebek memeti doğru tutunca o kuruluk yara bere bişey kalmadı geçti gittiBir de tam göğüs uçlarımın acısı tamamen geçip emzirmekten keyif aldığım sıralarda oğlum 6 aylık falan diş çıkardı. 7. ay civarı göğüs ucunu ısırdı resmen bıçak gibi kestitekrar aynı acıları baştan yaşadım. Allah düşmanıma yaşatmasın. Ödüm kopuyor aynı şeyleri yaşicam diye. Kızlar bu çok önemli bi konu araştırıp ne iyi geliyor paylaşalım.
Benim kullandıklarım:
Lansinoh krem (hicbir ise yaramadi)
Soğan sür dediler ( faydası olmadı)
Tahin yağı ( acıyı biraz hafifletti, en iyi o geldi) diğer yaptıklarım aklıma gelmiyor.
Şimdi kantaron yağı aklımda birde göğüs ucuna takılan gümüş kalkanlar var silverette. şu an onu kullanan çok fazla fakat fiyatı çok uçuk gümüş olduğu için 280 tl civarı. onu almak saçma geliyor.
Oğluma kullanisli bir kıyafet dolabı ve şifonyeri takım halinde aldık. Bebek odasının sadece yatağını almadık onun yerine park yatak aldık. şuan 3 yaşında iyiki öyle yapmisim diyorum. nasipse yaza montesori yatak eklicez beyaz ahşap dolabına uygun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?