2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Doğum süresini uzatmak nasıl oluyor kusura bakma anlamadım

Kizlar derdime bir çare gogus uclarim cok agriyor. Tam ucu sadece agriyan. Dokunamiyirum. Bir de tum gogsum ara ara sizliyor. Mesela suan fena bir sizlama var. Sizde de oluyor mu? Ayrica bebegimi emzirirkendebboyle agriyacak mi yoksa daha mi fazla olacak. Yemin ederim dogumdan korkmuyorum emzirmekten korktugum kadar. Ayni zaman da sutum gelmez de bebegimi emziremem diye dencok korkuyorum. Bu meme bende fobi yaratti. Napacam nasil bu korkuyu aşacam. Ve bu sizi nasil gececek?

Şuan benim öyle sızlıyor ki ağlayacak haldeyim kaşıntı agrı dert ..sütün olur inş niye bu kadar takıyosun Allah çocuğun rızkınıda sütünüde verir rahat ol

Yok canım emzirirken acır mı...ilk bikaç gün belki...ben 2 yıl emzirdim oglumu düşünsene acıyarak insan bunj yapabilir mi...

Yarın ne indirimi var ki canım?
Black friday indirimi varmis heryerde yaziyodu. Ya kizlar o kdr sok yasadimki aksamdan beri wcye gittim ne göreyim kipmirmizi kan akmis. Peceteye sildim kipkirmizi hemen acile gittim igne yapildi progestan. Yarinda doktoruma gidicem. Insan hafta ilerledi bisey olmaz diye dusunuyo kendinize dikkat edin. Varmi bu 15 18 haftalar arasi kanama yasayan. Gordugum manzarayla yasadigim korkuyu anlatmam. Allah kimseye yasatmasin.

Kızlar merhaba ikili test sonucu için doktor telefon edin demişti bugün için Telefon ettik bir sıkıntı yok demiş sadece eşim aramisti Ben gittiğimiz hastanenin internet sitesinden laboratuvar sonuçlarına baktım eklediğim resimdeki gibi ama sizin ikili test sonucunuz hep farklı farklı grafikler vs oluyor ?

Şuan benim öyle sızlıyor ki ağlayacak haldeyim kaşıntı agrı dert ..sütün olur inş niye bu kadar takıyosun Allah çocuğun rızkınıda sütünüde verir rahat ol
İnsallah ya. Bilmiyorum ki fobi oldu bende.
Yok canım emzirirken acır mı...ilk bikaç gün belki...ben 2 yıl emzirdim oglumu düşünsene acıyarak insan bunj yapabilir mi...
Orasi oyle tabi. Ama bilmiyorum sanki cok acirmis gibi geliyor insallah oyle olmaz.

Benimde cok acıyor özelliklede uçları. Birde kaşınıyor

iyi geceler anne adaylari.ins hepimiz kucamiza aliriz bebislerimizi saglikla sihhatle.ben haziran annesiyim nasipse.sizlere birsey danismak istedim aranizda 2.kez anne olucaklar veya ilk kez tadicaklar bebek odasi yapmak mi mantikli?yoksa bi park yatak almak mi?

Ben 3 ay ağlayarak emzirdim. özellikle ilk 1 ay çığlık atıyordum emzirirken çünkü o kadar çatlamıştı ki uçları kan geliyordu sütle beraber. sütün rengi pembemsi olmuştu. ona rağmen dr emzir dedi. denemediğim şey kalmadı. Sırf bu korkumdan şimdiden araştırmaya başladım ne iyi gelir diye. Kantaron yağı yazıyor çoğu yerde. o zaman duymamıştım. şimdi bu yağı alicam son aylarda sürmeye başlarım inşallah. Ben aşırı hassas biriyim onunla ilgisi olduğunu düşünüyorum. Bence insan önlemini almalı çünkü göğüs ucu acısının tarifi yok Ssedmikraska

Tahmin edebiliyorum. Benim de bu yuzden korkum var. İlk gebeligim ama bende hep iyi gelecek seyler arastiriyorum. Ayva cekirdegi biriktirmeye basladim aimdiden. Cok iyi geliyormus diyorlar . İnsallah hic aci cekmeyiz ve hic gerek kalmaz

Canım bişey olmaz inşallah ağrın sızın varmı..ayaklarını yukarıya uzat yarına kadar yerinden kımıldama

Bir de tam göğüs uçlarımın acısı tamamen geçip emzirmekten keyif aldığım sıralarda oğlum 6 aylık falan diş çıkardı. 7. ay civarı göğüs ucunu ısırdı resmen bıçak gibi kesti tekrar aynı acıları baştan yaşadım. Allah düşmanıma yaşatmasın. Ödüm kopuyor aynı şeyleri yaşicam diye. Kızlar bu çok önemli bi konu araştırıp ne iyi geliyor paylaşalım.
Benim kullandıklarım:
Lansinoh krem (hicbir ise yaramadi)
Soğan sür dediler ( faydası olmadı)
Tahin yağı ( acıyı biraz hafifletti, en iyi o geldi) diğer yaptıklarım aklıma gelmiyor.
Şimdi kantaron yağı aklımda birde göğüs ucuna takılan gümüş kalkanlar var silverette. şu an onu kullanan çok fazla fakat fiyatı çok uçuk gümüş olduğu için 280 tl civarı. onu almak saçma geliyor.

Hindistan cevizi yağı şimdiden göğüslerimede sürüyorum emzirme zamanı tüm arkadaşlarım bununla rahat geçirdiler

Oğluma kullanisli bir kıyafet dolabı ve şifonyeri takım halinde aldık. Bebek odasının sadece yatağını almadık onun yerine park yatak aldık. şuan 3 yaşında iyiki öyle yapmisim diyorum. nasipse yaza montesori yatak eklicez beyaz ahşap dolabına uygun

Ayva çekirdeği...suya koyulup jel yapılıyor hicbir tadı ve kokusu yok silmeden bile bebek emzirebiliyorsunuz...benim göğüs uçlarım yok denecek kadar kücüktü sivilce kadardı anca...ucunu annemle oynaya oynaya sündürdük çıkardık öyle kararlıydım ki emzirmeye 3 gün süt gelmedi 3 gün çocuk aç...doktor bisey vermeyin emsin süt çıkarsın dedi vermedik...o arada benim acı vs umrumda değil çünkü ona benzemez ne acılar çekiyorum eşim ve ailesi yüzünden...zaten bir süre sonra bebek memeti doğru tutunca o kuruluk yara bere bişey kalmadı geçti gitti

Aynen cnim buda mantikli bi fikir..peki montesori yatakta kac yasina kadar yatabilecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…