2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Gogus ucu kalkaninin bende cok ise yaradigini duydun ama dedigin gibi cok pahali. Plastikleri ise yaramiyor mudur acab?

O zaman şimdi yediğimiz ayvaların çekirdeğini biriktirelim. çok mu erken olur acaba. Göğüs ucu yaraları için;
-Kantaron yağı
-Hindistan cevizi yağı
-Ayva çekirdeği (jel kıvamında olacak)

Bunları not edelim kızlar valla o gün gelince işimize yarayacak

Gogus ucu kalkaninin bende cok ise yaradigini duydun ama dedigin gibi cok pahali. Plastikleri ise yaramiyor mudur acab?
ikisi farklı. gümüş olanı emzirmedigin zamanlarda takıyorsun yara iyileştirici ve önleyici özelliği var. Diğerini emzirirken kullanıyorsun bir süre. Burda kullanan arkadaşlar var ama bence yara olmasını engellemek daha mantıklı. Bazı bebekler plastik kalkana alışıyor. Bir de onu iyi dezenfekte etmek lazım.

Dmek istedigim onlar degil. Bu gumusle ayni islevi yapan plastik koruyucular. Philipsin falan olmasi lazim. Ayni mantikla calisiyor sadece gumus degil.

Bilgim war o felsefeyle ilgili.ama baya pahali urunler
Bende bebegim bir yasina yaklasirken montessoriye gecmeyi dusunuyorum ama dedigin gibk yataklar asiri pahali oluyor. Ben bunu esime gosterdim ben yaparim bunu dedi. Esimin elinden de oyle isler gelir. Bebegim sag salim dogsun bir yasina yaklastigi zaman yaptiracam esime o yataklardan. O zamana kadar da su klasik bebek besiklerinden alacam. Hem aallanan hem sabitlenen alttan iki cekmecesi olan klasik besik :))

Aa nwguzel esinin yapabilmesi..peki sadece besik mi alicaksin bi dolap falan almicakmisjn?

Aa nwguzel esinin yapabilmesi..peki sadece besik mi alicaksin bi dolap falan almicakmisjn?
Hayir canim dolap almayacam. Safece besik alacam. Bebegime Ayri oda yapamayacaz malesef. Ev 3+1 ama kiraciyiz ve bir sekilde musait olmuyor ev. Bosta kalan oda yaz kis buz gibi asla isinmiyor. Ve evdeki yayak yorgN, fazla ceyiz, kitaplik calisma masasi ne varsa i odaya doldurduk. Bebegimizi yatak odamiza alacaz. Kendi gardobumuzunda bir kismini ona ayiracam. Zaten esim de ben de kiyafet suakunu insanlar degiliz. Hatta ben minimallesmeye calistigim icin tum giymedigim kiyafetleri birer birer elden cikartiyoeum. Bebegime de oyle fazla bir sey almam kiyafet manasinda. Kendi evimizi alana kadar bu sekilde idare etmeyi planliyoruz. Ama bir bir bucuk yasina geldiginde hala ev alamamis olursak mutlaka bebegime ayri oda yaparim.

Az esya az is hakliisn walla.

Peki bu çekirdekleri nasıl saklayacagiz kurutup mu yoksa buzlukta mi.

Ben de her ultrasona girdiğimde ayy ben gerçekten hamileyim galiba diyorum.. sonra ki kontrole kadar hep içim içimi yiyo acaba iyi mi inşallah bi problem yoktu falan neyse ki 4. Aya girdik bu aydan sonra yarıdan aşağı düşücez hayırlısıyla

Ben ilk kez anne olcam yeni heves oda da yapıcam yanıma da yatak alcam... açıkcası ben uzun süre yanımda yatırmak istemiyorum o yüzden odası hazır olsun önce gündüzleri 3-4 ay sonra da geceleri odasına koymayı düşünüyorum.. o yüzden hepsini hazırlıcam yerim müsait ev büyük yapayım hevesimi alayım diyorum.. ama tabi tecrübeli anneler daha sağlıklı yorum yaparlar..

benim anladığım hafta olarak uzatıyor tam soramadım bende doktoru ameliyathaneden çağırdılar o ara.haftaya cuma kontrölüm var unutmazsam soracam yeniden
Benim sezaryan olacak zaten canım o sıkıntı olmaz inşallah

Geçmiş olsun canım inşallah önemli birşey değildir bize de yaz Dr gidince

Ben 14 haftalarda yasadim pecetede kirmiizi kan sonra banyo girdimdede geldi bende acile gittim progestan baslatti duran kanim bi kac gun sonra yine basladi o haftadan beri esimdi kizimi kaldirmaydi evi cekio silmek cam silmek carsi pazar gezmek agir kaldirmak yasak bidaha gittimde artik risk bittimi diye soracagim ama bu seferde sancilarim oluyo artik. ALLAH cocuklarimizi kollarimiza almayi zamank gelince nasip etsin insallah

Biriktirdim yine.

Serkaj olmak nedir?

Şuan benim öyle sızlıyor ki ağlayacak haldeyim kaşıntı agrı dert ..sütün olur inş niye bu kadar takıyosun Allah çocuğun rızkınıda sütünüde verir rahat ol
canim

benim cok kasiniyordu ve aciyordu. Artik kuruluktan Kabuk kabuk olmustu. Palmer's in cacao butter catlak izi kremi kesti bir Tek. Uzerinde hamile kadin resmi var. Esim egzamasi oldugu icin evimde kutu kutu krem var. Baska Hic biri ise yaramadi. Tavsiye ederim.

Acile gidin isterseniz. Buyuk ihtimal progesterone verirler, sikintiniz kalmaz. Cok gecmis olsun

gecmis olsun. Bende de grafik yok. Ama sizin sonuclariniz mukemmel cikmis. Daha iyisini duymadim henuz.
1/10000 gibi olan rakamlara bakin. 10000 de 1 ihtimal demek. Doktorlar 1/200 lerde ikincil testleri istiyor. Siz bu degerlerden cok uzaksiniz. Cok iyi yani

@nil1919 beni de yazın sancılılar kervanına hele bugün hareket edemiyorum.

Benim karnım çok ağrıyor ya sizinde oluyor mu yarın Dr gitcem galiba

Benimde sancim vardi. Bir iki kez bukuldum kaldim kipirdayamadim.biri bicakla gobek deligimden 4-5 parmak Altina sagdan Sola kesik atip gitmis gibi bir sanci geliyor. Doktoruma soyledim. Round ligament ( yuvarlak ligamen Karin Kasi) agrisi dedi. Karnin buyurken bu kaslarin agriyarak esnemesi normalmis. Ani hareketlerden kacinacaksiniz. Oturdugunuz yerden cook yavas kalkacaksiniz. Bazen koltukta otururken Esime elimi uzatiyorum o kaldiriyor beni. Ben biraz nazliyim. Internetten bakin bu agrilar icin bazi masaj vs onerilerde vardi.

Bayanlar henuz bir sikinti olmadan kan pihtilasmasi testi yaptiramiyor muyuz. Bu test nasil yapilir? Kotu bir sey olmadan onlem alinsa. Ben boyle seyler soyleyince doktorum azarliyor beni senin kan degerlerine bakmisizdir diyip geciyor. Sonra esim de bana kiziyor.

Adet uzerine sofiarya yi ekliyorum. Bizi aydinlatsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…