2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Gözün aydın canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
sağol canım, cümlemiz inşallah
gözün aydın arkadaşım, çok sevindim senin adına

Maliyeti yüksek olduğu için iki düşük olmadan yapmıyorlar. Özel hastaneler 1000-1500 civarı yapıyor. Hemogram da çıkmaz. Genetik bir test

En az 2 düşükte yapılıyor pahalıymış...Hem görümcemde hem de eltimde çıktı birine 1 düşük ve 30 haftalık ölü doğurduktan birine de 26 haftalık plasenta ayrılması sezaryen doğum bebek kaybından sonra yapıldı, üniversite hastanesinde yaptırdı ikisi de ve perinatolog tarafından yapılıp tespit edildi...

Evet canım n ilk hafta malesef zor oluyor emzirmek Sonra emzirirken rahatlıyorsun hatta göğsün boşaldoğı için hatta emsede azcık göğsüm yumuşasa diceksin rızıkları bol olsun inşallah

Burdan değil ama akrabam yaşadı 16 haftada atlattı şükür iğne ve istirahat le

Öğretmenlerimizin günü kutlu olsun... Ve hayırlı cumalar hepinize bugun acilen İstanbula gidicem yolculuk yapmaktan korkuyorum biraz kasılmam da var sanki kv ameliyat olmuş bana dememişler stres olmayayım diye tabi duyduk yani şimdi gidicem gelen giden olucak İnş bi sıkıntı yaşamadan gelirim evime

Dün gece bebek arabası için baktım sonra aynı markayı akakçe den arayınca daha düşük fiyatına buldum. Indirim diyor ama fiyatı şişirip aynı fiyata satıyor gibi geldi bilemedim ki

ben bebek için bek bakmadim.1 ay kadar kanama sorunu yaşayınca korkuyorum biseyler almaya gerçi arılı tulumlardan aldım ama dan brown son kitabi var mesela 20 tl yeğenime doğum günü için hediye aldım oda normale göre 10 tl daha uygun.

geçmiş olsun, önemli birşey yoktur inşallah, stres yapma, kendine dikkat et dinlen, Allah bebeklerimizi korusun, Aminnn...

Kizlar nolur su coklu alintiyi ogretin F fcevriye sen guzel yapiyosun :). Ya kizlar hepinize tesekkur ederim. Acilde igne yapilmisti. Bugun adetin son gunu olan lekelenme sekline dondu. Bugunde kendi doktoruma gittim hap basladik. Sabah aksam kullanicam. Cok korktum ya. weryew amin insallah zamaninda alalim kucagimiza. Şimdilik istirahat verdi. Plasenta rahim agzina yakin dedi zamanla yukari cikar dedi. O yapmis olabilir dedi. Bide wcde ikindim kahverengi uzayan akinti geldi adet gunundeki gibi doktordan gelince oldu. Bebekle ilgili degildir insallah ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…