2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Oleeyyy yarın bebegimi görmeye gidiyoruuuzzz...İnşallah sagliklidir. Cinsiyetinide öğrenebilirsek süper olur. Ben kız olmasini cok istiyorum ama herkes o kadar çok erkek dediki kesin erkek olacak. Olsun yeterki sağlıklı olsun. Ay cok heyecanliiii. 14+3te belli olur dimi kızlar ?

yarin bende doktora gitcem ins ogreniriz cinsiyeti bence sende belli olur ;

yarin bende doktora gitcem ins ogreniriz cinsiyeti bence sende belli olur ;
Ay hadi inşallah. Erkeğe o kadar alistirdim ki kendimi doktor kız dese inanmiycam sanırım. Her gören erkek diyor. Ama söyle cimcime bi kızım olsa ne güzel olur. Hayirlisi olsun hakkimizda

Geçmiş olsun bende de aynı sıkıntı var plesenta aşağıda inşallah en kısa zamanda yukarı çıkar canım hamilelik takvimin en altı sağda çoklu alıntıla var ona tıklıyorsun cevap vermek istediğin her msj için sonra cevap kısmında çoklu alıntıları ekle seçeneği var yine sağda ona da basınca ekleniyor hepsi cevap kısmına

Evet cnim bende ayni senin gibiyim aslinda.odasi olsun istiuorum ama ne bilim bi taraftanda tecrubeli annelerin dedikleride mantikli baya

Kızlar günaydın. Yatarken hep sol tarafınıza mi yatiyorsunuz. Ben dağ tarafta daha rahat ediyorum ama soltarafa donuk yatmaya çalışıyorum. Gece bi uyanıyorum ki yine sağa dönmüşüm
Bende öyle ya, sağ da daha rahat ediyorum, sol tarafta batma oluyor korkuyorum.. Doğrusu hangisi bilemedim. Sırt üstü yatmaya çalışıyorum..

Reactions: tmz
Ilk adimi yapiyorum ikinci adimi yapmiyomusum . Doktorun herhangi birsey dedi mi. Takıp edicez dedi bana. Senin kanaman olmusmuydu. Ya benim 1 ay oncede oldu ama rengi o kdr aciktiki. Adet degilde sanki yumurtlama donemlerimde oluyo diyorum

Doktorun numarasi varsa yine ara gorus eve gelince boyle oldu diye benim kullandim ilac bi kesildi sonra tekrarladi bendende pihti geldi. Doktor istirahat dedi zaten bu haftalarda pek birsey yapamadiklarini bebegin sadece durumuna bakabildiklerini soylediler bana sen aksatma yine doktorunla gorus bu durumu.

korkma canım.benim kanamalarim seninki kadar olmasada 1 ay kadar devam etti. Arada kanama oldu devamı kahverengi çamur gibi akıntı olarak devam etti. Doktorum bana düşükte kasik ağrısı ve adet gibi yoğun kanamam olur dedi. İlacını kullan düzenli kafana takmamaya çalış ve dinlen.benimki çok şükür 3 hafta önce geçti seninki de geçecektir

bana doktorum 11+4 de erkeğe benziyo demişti

Ilk adimi yapiyorum ikinci adimi yapmiyomusum . Doktorun herhangi birsey dedi mi. Takıp edicez dedi bana. Senin kanaman olmusmuydu. Ya benim 1 ay oncede oldu ama rengi o kdr aciktiki. Adet degilde sanki yumurtlama donemlerimde oluyo diyorum
Ben 7 haftada baya kanama geçirdim rahimde kanama alanları vardı kırmızı kahve rengi devam etti Dr 3 ayı atlattıktan sonra rahatlarsın büyük ihtimal dedi bir haftadırda bitmişti kanamalarım bir umut herşey yolunda haberi için gittim dün şimdi de plesenta çıktı sürekli dinlen yürüme iş yapma cinsel ilişki yasak dedi 3 hafta sonra gel dedi ama o kadar bekleyebilir miyim bilmiyorum senin Dr ne söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…