- 10 Mayıs 2011
- 1.805
- 1.719
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #12.581
Gözün aydın canım belirsizlik.gibisi yok öğrenince rahatlıyo insan :)Kizlarrr sonunda anketi doldurabildimoglusum oluyor
Ayyy hadi hayirli olsun biz de bugün ogrencez insallah:)Kizlarrr sonunda anketi doldurabildimoglusum oluyor
yarin bende doktora gitcem ins ogreniriz cinsiyeti bence sende belli olur ;Oleeyyy yarın bebegimi görmeye gidiyoruuuzzz...İnşallah sagliklidir. Cinsiyetinide öğrenebilirsek süper olur. Ben kız olmasini cok istiyorum ama herkes o kadar çok erkek dediki kesin erkek olacak. Olsun yeterki sağlıklı olsun. Ay cok heyecanliiii.14+3te belli olur dimi kızlar ?
Ay hadi inşallah. Erkeğe o kadar alistirdim ki kendimi doktor kız dese inanmiycam sanırım. Her gören erkek diyor. Ama söyle cimcime bi kızım olsa ne güzel olur. Hayirlisi olsun hakkimizdayarin bende doktora gitcem ins ogreniriz cinsiyeti bence sende belli olur ;
Geçmiş olsun bende de aynı sıkıntı var plesenta aşağıda inşallah en kısa zamanda yukarı çıkar canım hamilelik takvimin en altı sağda çoklu alıntıla var ona tıklıyorsun cevap vermek istediğin her msj için sonra cevap kısmında çoklu alıntıları ekle seçeneği var yine sağda ona da basınca ekleniyor hepsi cevap kısmınaKizlar nolur su coklu alintiyi ogretin @fcevriye sen guzel yapiyosun :). Ya kizlar hepinize tesekkur ederim. Acilde igne yapilmisti. Bugun adetin son gunu olan lekelenme sekline dondu. Bugunde kendi doktoruma gittim hap basladik. Sabah aksam kullanicam. Cok korktum ya.weryew amin insallah zamaninda alalim kucagimiza. Şimdilik istirahat verdi. Plasenta rahim agzina yakin dedi zamanla yukari cikar dedi. O yapmis olabilir dedi. Bide wcde ikindim kahverengi uzayan akinti geldi adet gunundeki gibi doktordan gelince oldu. Bebekle ilgili degildir insallah ya
Ben ilk kez anne olcam yeni heves oda da yapıcam yanıma da yatak alcam... açıkcası ben uzun süre yanımda yatırmak istemiyorum o yüzden odası hazır olsun önce gündüzleri 3-4 ay sonra da geceleri odasına koymayı düşünüyorum.. o yüzden hepsini hazırlıcam yerim müsait ev büyük yapayım hevesimi alayım diyorum.. ama tabi tecrübeli anneler daha sağlıklı yorum yaparlar..
Kızlar bugün kan ilacına başladım. Adı Maltofer Fol. Değişik çikolata gibi bi ilaç tadıda öyle. Bir de çiğnenerekte kullanılabilirmiş. Aranızda bu ilacı kullanan var mi? herhangi bir yan etkisi oluyor mu acaba?[/QUOTben iki haftadır kullanıyorum aç karnına bana bi sorun yapmadı
Bana bi yan etkisi olmadı iki haftadır kullanıyorumKızlar bugün kan ilacına başladım. Adı Maltofer Fol. Değişik çikolata gibi bi ilaç tadıda öyle. Bir de çiğnenerekte kullanılabilirmiş. Aranızda bu ilacı kullanan var mi? herhangi bir yan etkisi oluyor mu acaba?
Bende öyle ya, sağ da daha rahat ediyorum, sol tarafta batma oluyor korkuyorum.. Doğrusu hangisi bilemedim. Sırt üstü yatmaya çalışıyorum..Kızlar günaydın. Yatarken hep sol tarafınıza mi yatiyorsunuz. Ben dağ tarafta daha rahat ediyorum ama soltarafa donuk yatmaya çalışıyorum. Gece bi uyanıyorum ki yine sağa dönmüşüm
Ilk adimi yapiyorum ikinci adimi yapmiyomusumGeçmiş olsun bende de aynı sıkıntı var plesenta aşağıda inşallah en kısa zamanda yukarı çıkar canım hamilelik takvimin en altı sağda çoklu alıntıla var ona tıklıyorsun cevap vermek istediğin her msj için sonra cevap kısmında çoklu alıntıları ekle seçeneği var yine sağda ona da basınca ekleniyor hepsi cevap kısmına
Sırtüstü hic yatmayın diyorlarBende öyle ya, sağ da daha rahat ediyorum, sol tarafta batma oluyor korkuyorum.. Doğrusu hangisi bilemedim. Sırt üstü yatmaya çalışıyorum..
Kizlar nolur su coklu alintiyi ogretin @fcevriye sen guzel yapiyosun :). Ya kizlar hepinize tesekkur ederim. Acilde igne yapilmisti. Bugun adetin son gunu olan lekelenme sekline dondu. Bugunde kendi doktoruma gittim hap basladik. Sabah aksam kullanicam. Cok korktum ya.weryew amin insallah zamaninda alalim kucagimiza. Şimdilik istirahat verdi. Plasenta rahim agzina yakin dedi zamanla yukari cikar dedi. O yapmis olabilir dedi. Bide wcde ikindim kahverengi uzayan akinti geldi adet gunundeki gibi doktordan gelince oldu. Bebekle ilgili degildir insallah ya
Can'ım bulunduğu semtle ilgili sanırım. Çünkü medikalpark semte göre fiyatları farklılık gösteriyor. İstanbulda da çok pahalı şubeleri var.Gop medicalpark ın bi farkı var mı bursada vm medical park var orda 5000 tlden bahsediliyo doğum için
Kizlar nolur su coklu alintiyi ogretin @fcevriye sen guzel yapiyosun :). Ya kizlar hepinize tesekkur ederim. Acilde igne yapilmisti. Bugun adetin son gunu olan lekelenme sekline dondu. Bugunde kendi doktoruma gittim hap basladik. Sabah aksam kullanicam. Cok korktum ya.weryew amin insallah zamaninda alalim kucagimiza. Şimdilik istirahat verdi. Plasenta rahim agzina yakin dedi zamanla yukari cikar dedi. O yapmis olabilir dedi. Bide wcde ikindim kahverengi uzayan akinti geldi adet gunundeki gibi doktordan gelince oldu. Bebekle ilgili degildir insallah ya
Oleeyyy yarın bebegimi görmeye gidiyoruuuzzz...İnşallah sagliklidir. Cinsiyetinide öğrenebilirsek süper olur. Ben kız olmasini cok istiyorum ama herkes o kadar çok erkek dediki kesin erkek olacak. Olsun yeterki sağlıklı olsun. Ay cok heyecanliiii.14+3te belli olur dimi kızlar ?
Ben 7 haftada baya kanama geçirdim rahimde kanama alanları vardı kırmızı kahve rengi devam etti Dr 3 ayı atlattıktan sonra rahatlarsın büyük ihtimal dedi bir haftadırda bitmişti kanamalarım bir umut herşey yolunda haberi için gittim dün şimdi de plesenta çıktı sürekli dinlen yürüme iş yapma cinsel ilişki yasak dedi 3 hafta sonra gel dedi ama o kadar bekleyebilir miyim bilmiyorum senin Dr ne söylediIlk adimi yapiyorum ikinci adimi yapmiyomusum. Doktorun herhangi birsey dedi mi. Takıp edicez dedi bana. Senin kanaman olmusmuydu. Ya benim 1 ay oncede oldu ama rengi o kdr aciktiki. Adet degilde sanki yumurtlama donemlerimde oluyo diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?