- 24 Ekim 2017
- 395
- 618
- 23
- 35
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #12.601
Oleeyyy yarın bebegimi görmeye gidiyoruuuzzz...İnşallah sagliklidir. Cinsiyetinide öğrenebilirsek süper olur. Ben kız olmasini cok istiyorum ama herkes o kadar çok erkek dediki kesin erkek olacak. Olsun yeterki sağlıklı olsun. Ay cok heyecanliiii.14+3te belli olur dimi kızlar ?[/QUOv
Vallaha canim benim 14+1 9 gun once doktor haftaya gel kesin soylerim dedi:) hastanedeyiz heyecanla bekliyoruz bakalim:))
Canim sirtustu yatilmamasi gerekiyor bilmeyenler yanlis ogrenmesinBende öyle ya, sağ da daha rahat ediyorum, sol tarafta batma oluyor korkuyorum.. Doğrusu hangisi bilemedim. Sırt üstü yatmaya çalışıyorum..
Aynısı bana da oldu herkes erkek dedi bende erkeğe alıştırdım kendimi ama kızım olsun çok istiyodum ve bir hafta önce öğrendim kızım olucakmışAy hadi inşallah. Erkeğe o kadar alistirdim ki kendimi doktor kız dese inanmiycam sanırım. Her gören erkek diyor. Ama söyle cimcime bi kızım olsa ne güzel olur. Hayirlisi olsun hakkimizda
lansinoh krem cok işe yapadı bendeO zaman şimdi yediğimiz ayvaların çekirdeğini biriktirelim. çok mu erken olur acaba. Göğüs ucu yaraları için;
-Kantaron yağı
-Hindistan cevizi yağı
-Ayva çekirdeği (jel kıvamında olacak)
Bunları not edelim kızlar valla o gün gelince işimize yarayacak
Sırtüstü hic yatmayın diyorlar
O zaman şimdi yediğimiz ayvaların çekirdeğini biriktirelim. çok mu erken olur acaba. Göğüs ucu yaraları için;
-Kantaron yağı
-Hindistan cevizi yağı
O zaman şimdi yediğimiz ayvaların çekirdeğini biriktirelim. çok mu erken olur acaba. Göğüs ucu yaraları için;
-Kantaron yağı
-Hindistan cevizi yağı
Sırtüstü hic yatmayın diyorlar
Yani imkanlar ayniysa olmamali bu fiyat farkı. Bursada zaten tek bi tane var medical park ama bu yeni VM lerden belki onla alakalidir.Can'ım bulunduğu semtle ilgili sanırım. Çünkü medikalpark semte göre fiyatları farklılık gösteriyor. İstanbulda da çok pahalı şubeleri var.
Rabbim sifasini versin tez zamanda insallahKızlar arkadaşım geçen gün erken doğum yaptı 24 haftalık ve 3 hafta hastane de yattı sürekli ultrason la baktılar kuz dediler hep malesef doğum oldu ve oğlu oldu cinsiyet kızdada erkek tede karışabiliyor Rabbim sağlıklı yavrular nasip etsin inş herkese ve arkadaşıma sağlıklı bir yavrusu olması için dua istiyorum hepinizden ikinci kez acıyı yaşadı ikiside erken doğum adı özlem lütfen dua edelim kimin duası kabul olur bilinmez çok üzülüyorum.... Evlat acısı Çok zorr
Ya resmen yumurtlama donemi akintim gibi off doktorada surekli bisey sormaya çekiniyorumDoktorun numarasi varsa yine ara gorus eve gelince boyle oldu diye benim kullandim ilac bi kesildi sonra tekrarladi bendende pihti geldi. Doktor istirahat dedi zaten bu haftalarda pek birsey yapamadiklarini bebegin sadece durumuna bakabildiklerini soylediler bana sen aksatma yine doktorunla gorus bu durumu.
Insallah gecer canimkorkma canım.benim kanamalarim seninki kadar olmasada 1 ay kadar devam etti. Arada kanama oldu devamı kahverengi çamur gibi akıntı olarak devam etti. Doktorum bana düşükte kasik ağrısı ve adet gibi yoğun kanamam olur dedi. İlacını kullan düzenli kafana takmamaya çalış ve dinlen.benimki çok şükür 3 hafta önce geçti seninki de geçecektir
Bana asagida ama ilerki haftalarda bebek yukari cikabiliyo dedi takip edicez dedi eger cikmazsa rahim agzina dikis atilabiliyomis arastirdigim kadariyla bide normal doguma engel bir durummus. Yukari cikar umarim ya. 3 hafta dediyse herhangi bir durumdan korkmamistir icini ferah tut ben istirahat bitimi kontrole gidicem insallah duzelir hersey. Cok yasayan var demekki daha cok dua etmemiz lazim kizlar.Ben 7 haftada baya kanama geçirdim rahimde kanama alanları vardı kırmızı kahve rengi devam etti Dr 3 ayı atlattıktan sonra rahatlarsın büyük ihtimal dedi bir haftadırda bitmişti kanamalarım bir umut herşey yolunda haberi için gittim dün şimdi de plesenta çıktı sürekli dinlen yürüme iş yapma cinsel ilişki yasak dedi 3 hafta sonra gel dedi ama o kadar bekleyebilir miyim bilmiyorum senin Dr ne söyledi
Ay ne güzel ya. Ben simdiye kadar hiç oğlum olur diye düşünmemiştim ama istisnasiz herkes erkek diyor. Rüyasında görenler bile oldu. Bilmiyorum sonuçta ikiside evlat ama kızım olursa daha çok sevinicem sanırım. Hayirlisi olsun Allah sağ saglim kucağımıza almayi nasip etsin insallah.Aynısı bana da oldu herkes erkek dedi bende erkeğe alıştırdım kendimi ama kızım olsun çok istiyodum ve bir hafta önce öğrendim kızım olucakmışhiç belli olmuyor valla sen takma milleti
Ben 7 haftada baya kanama geçirdim rahimde kanama alanları vardı kırmızı kahve rengi devam etti Dr 3 ayı atlattıktan sonra rahatlarsın büyük ihtimal dedi bir haftadırda bitmişti kanamalarım bir umut herşey yolunda haberi için gittim dün şimdi de plesenta çıktı sürekli dinlen yürüme iş yapma cinsel ilişki yasak dedi 3 hafta sonra gel dedi ama o kadar bekleyebilir miyim bilmiyorum senin Dr ne söyledi
Aynısı bana da oldu herkes erkek dedi bende erkeğe alıştırdım kendimi ama kızım olsun çok istiyodum ve bir hafta önce öğrendim kızım olucakmışhiç belli olmuyor valla sen takma milleti
sırt üstü yatmak neden Zararlı ki ben ayağımın Altına yastık alıp genelde öyle yatıyorumCanim sirtustu yatilmamasi gerekiyor bilmeyenler yanlis ogrenmesin
Sorma ya aynen bende hamd olsun diyorum psikolojiyi sağlam tutmaya çalışıyorum önce kanama geçsin diye dua ettik şimdide plesenta yukarı çıksın diye ne kadar sonra kontrole gideceksin sana ne önerdi Doktorben de senin gibiyim aynen
kanamam oldu, sonra ultrasonda kanama alanı var dendi
salı günkü kontrolde kanama alanı falan yok olmuş ama bu sefer de plasenta aşağıda dedi
hamileliğim sürekli bir tedirginlik içinde geçiyo
bugünümüze şükür yine de
Canım semtine göre değişiyor, burda Bahçelievler ya da Fatih medikal parkta daha pahalıdır Eminim, bir de bu bahsettiğimizi Yen'i açtılar belki oyüzden de fiyatlar uygun olabilir.Gop medicalpark ın bi farkı var mı bursada vm medical park var orda 5000 tlden bahsediliyo doğum için
benim bir sonraki kontrolüm taaa 21 aralıktasırt üstü yatmak neden Zararlı ki ben ayağımın Altına yastık alıp genelde öyle yatıyorum
Sorma ya aynen bende hamd olsun diyorum psikolojiyi sağlam tutmaya çalışıyorum önce kanama geçsin diye dua ettik şimdide plesenta yukarı çıksın diye ne kadar sonra kontrole gideceksin sana ne önerdi Doktor
Beni baya korkuttu ya belkide daha aşağıdadır sürekli kanaman olabilir diyip durdubenim bir sonraki kontrolüm taaa 21 aralıkta
bana ağır iş yapma, ilişki yasak, uzun yola çıkma dedi
onun dışında hiç kalkma etme vs demedi
herhalde çok sıkıntılı bir durum olarak görmedi, şimdi sizleri okuyunca ben de bi araştırdım da yukarı çıkması gerektiğini yeni öğrendim, demedi bana yukarı çıkar vs diye
ay iyi olalım artık lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?