2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Ay hadi inşallah. Erkeğe o kadar alistirdim ki kendimi doktor kız dese inanmiycam sanırım. Her gören erkek diyor. Ama söyle cimcime bi kızım olsa ne güzel olur. Hayirlisi olsun hakkimizda
Aynısı bana da oldu herkes erkek dedi bende erkeğe alıştırdım kendimi ama kızım olsun çok istiyodum ve bir hafta önce öğrendim kızım olucakmış hiç belli olmuyor valla sen takma milleti

lansinoh krem cok işe yapadı bende

Sırtüstü hic yatmayın diyorlar

O zaman ben uyuyamam ki. Hep sırtüstü yatarım bide yanlardan yorgan sikistiririm. Kısacası kendimi kundaklarım öyle uyurum
Ilk hamileliğinde hiçbişi denememişti gerci bende sormamıştım. Son zamanlarimda ise arkama 4 yastik.koyup yarı oturur pozisyonda uyuyordum.

Kizlar ben daha hic dogum yapmadim ama kantaron yagini cok iyi bilirim. bizim evin olmazsa olmazlarindandir. iyi gelmedigi hic bir sey yok, mucize bir yağ. esimin elleri soguktan catlamisti kaniyordu resmen. aksam bolca kantaron yagi surduk eline eldiven gecirdik ve sabaha yaralari iyilesmisti. ben de herseye kullanirim. yara izlerine, catlaklara, kizarmis deriye. eminim gogus ucuna da cok iyi gelir ama gercek olanini bulmaya calisin. benm yagimi annem yapiyor her sene. kantaron yagi surup

Kizlar ben kantaron yagini her durumda kullanirim. iyi gelmedigi hic bir sey yok, mucize bir yağ. hindistan cevizi yagi da kullanirim ama kantaron ona bin basar.
cocuk emzirmedim hic ama goguse de iyi gelecegine eminim. benm ihtiyacim olursa ilk tercihim kantaron olucak kesinlikle.
ama kullandiginiz yagin gercek olduguna emin olun. benm yagimi annem kendi topladigi kantarondan hazirliyor. guvendiginiz bir yerden temin edin muhakkak yoksa etkisini goremeyebilirsiniz.

insallah bebisime kavusurum da sira gogus ucuma surecegim kantarona gelir hayirlisiyla :))

Can'ım bulunduğu semtle ilgili sanırım. Çünkü medikalpark semte göre fiyatları farklılık gösteriyor. İstanbulda da çok pahalı şubeleri var.
Yani imkanlar ayniysa olmamali bu fiyat farkı. Bursada zaten tek bi tane var medical park ama bu yeni VM lerden belki onla alakalidir.

Kızlar bu 3 boyutlu ultrasonu nerede yaptırabiliriz.. Yaptıran varmı, daha yarama zamanı gelmedi ama ben merak ediyorum..

Rabbim sifasini versin tez zamanda insallah

Ya resmen yumurtlama donemi akintim gibi off doktorada surekli bisey sormaya çekiniyorum

Insallah gecer canim

Bana asagida ama ilerki haftalarda bebek yukari cikabiliyo dedi takip edicez dedi eger cikmazsa rahim agzina dikis atilabiliyomis arastirdigim kadariyla bide normal doguma engel bir durummus. Yukari cikar umarim ya. 3 hafta dediyse herhangi bir durumdan korkmamistir icini ferah tut ben istirahat bitimi kontrole gidicem insallah duzelir hersey. Cok yasayan var demekki daha cok dua etmemiz lazim kizlar.

kızlar selam bugün randevum vardı şükür her şey yolundaymış 4 lü tarama yaptı kan testi ve organlara detaylı baktı üç boyutlu izlemek çok güzeldi 3 hafta sonra detaylı için randevu verdi. birde ben vajinada baskı hissediyordum meğer miniğin ayakları oradaymış oynattıkça ben kıpırtı hissettim bebek yukarı çıktıkça düzelir dedi

Aynısı bana da oldu herkes erkek dedi bende erkeğe alıştırdım kendimi ama kızım olsun çok istiyodum ve bir hafta önce öğrendim kızım olucakmış hiç belli olmuyor valla sen takma milleti
Ay ne güzel ya. Ben simdiye kadar hiç oğlum olur diye düşünmemiştim ama istisnasiz herkes erkek diyor. Rüyasında görenler bile oldu. Bilmiyorum sonuçta ikiside evlat ama kızım olursa daha çok sevinicem sanırım. Hayirlisi olsun Allah sağ saglim kucağımıza almayi nasip etsin insallah.

ben de senin gibiyim aynen
kanamam oldu, sonra ultrasonda kanama alanı var dendi
salı günkü kontrolde kanama alanı falan yok olmuş ama bu sefer de plasenta aşağıda dedi
hamileliğim sürekli bir tedirginlik içinde geçiyo
bugünümüze şükür yine de

benim de böyle oldu
ben kız çok istiyorum ama içime erkek doğuyodu, etrafımdaki herkes erkek dedi (karnım hemen sivrildi) ama hem salı kendi doktorum (12+5 te) hem de dün gittiğim doktor kız büyük ihtimal dedi

Canim sirtustu yatilmamasi gerekiyor bilmeyenler yanlis ogrenmesin
sırt üstü yatmak neden Zararlı ki ben ayağımın Altına yastık alıp genelde öyle yatıyorum

Sorma ya aynen bende hamd olsun diyorum psikolojiyi sağlam tutmaya çalışıyorum önce kanama geçsin diye dua ettik şimdide plesenta yukarı çıksın diye ne kadar sonra kontrole gideceksin sana ne önerdi Doktor

Gop medicalpark ın bi farkı var mı bursada vm medical park var orda 5000 tlden bahsediliyo doğum için
Canım semtine göre değişiyor, burda Bahçelievler ya da Fatih medikal parkta daha pahalıdır Eminim, bir de bu bahsettiğimizi Yen'i açtılar belki oyüzden de fiyatlar uygun olabilir.

B Berenimo877 dikiş Rahim ağzı yetersizliğinde olmuyor mu bende dün baya baktım okurdum okudukçada moralim bozuldu evet normal Doğuma engel ama keşke tek sıkıntısı o olsa maalesef daha büyük riskler var

benim bir sonraki kontrolüm taaa 21 aralıkta
bana ağır iş yapma, ilişki yasak, uzun yola çıkma dedi
onun dışında hiç kalkma etme vs demedi
herhalde çok sıkıntılı bir durum olarak görmedi, şimdi sizleri okuyunca ben de bi araştırdım da yukarı çıkması gerektiğini yeni öğrendim, demedi bana yukarı çıkar vs diye
ay iyi olalım artık lütfen

Beni baya korkuttu ya belkide daha aşağıdadır sürekli kanaman olabilir diyip durdu İnşallah rabbim herkese şifa versin dua etmekten başka birşey gelmiyor maalesef elden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…