- 23 Ocak 2017
- 1.622
- 2.585
- 53
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #12.621
Canım kan pıhtılaşması için yapılan test genetik tanı alanına giren zahmetli ve pahalı bir test. Tıp ta neyazık ki işler risk almayalım herşeyi yapalım mantığıyla yürümüyor. Her türlü girişim için izlenmesi gereken basamaklar var. Hepsi adım adım gidiyor. Bunda da arkadaşlar yazmışlar zaten üstüste yaşanan düşükler erken Doğum öyküsü gibi tıbbi gereklilik görülen durumlarda yapılıyor bu testte. He yapılmaz mı yapılııııır verirsin parasını gerekirse ısrar edersin doktora yaptırırsın ama bu ya uçak düşerse diye sırtında paraşütle yolculuk yapmaya benzer, ne o yolculuk öyle geçer ne de hayat böyleBayanlar henuz bir sikinti olmadan kan pihtilasmasi testi yaptiramiyor muyuz. Bu test nasil yapilir? Kotu bir sey olmadan onlem alinsa. Ben boyle seyler soyleyince doktorum azarliyor beni senin kan degerlerine bakmisizdir diyip geciyor. Sonra esim de bana kiziyor.
Adet uzerinesofiarya yi ekliyorum. Bizi aydinlatsin
Tesekkur ederim csnim benim cumlemizin inslhhayırlı olsun, sağlıkla doğsun inşallah minik
Kızlar listeyle ilgilenemedim. 4000 kalmış,almak ısteyen var mi
ER RAHİM - 66564
Rahmet,merhamet,şevkat eden.En iyi şekilde koruyup bağışlayan;rahmet ve merhamet sahibi.
kardelen384 =1564
@Deli mavi prenses =1000
kirgincicekler =2000
Z Zynp0606 =1000
@emsaLus =1000
@Kelebeklibride 3000
Zeynosrkn84 2000
hiye 1000
Pelininumudu 2000
tmz 2000
Derin88 2000
A Ayse1995 =3000
M Minikmucizem61 5000
weryew 3000
ANNONA 5000
P prenses2534 3000
elifahsen 2000
loveren 3000
ahsenitakvim34 1000
@fancy life 1000
ftmkya 2000
toist 2000
beren20 2000
D Denizzccan 4000
semabsrn 2000
_meLinDa_ 3000
B Berenimo877 = 1000
N nisann_tr 1000
M Mavi0411 = 1000
Kalan=4000[/QUOT
2000 ben alıyorum
Tatlim baski dedigin nasi bisey boyle biri vajinanin altindan igne batirip cekiyo tarzi bosey mi tarif edebilirmisnkızlar selam bugün randevum vardı şükür her şey yolundaymış 4 lü tarama yaptı kan testi ve organlara detaylı baktı üç boyutlu izlemek çok güzeldi 3 hafta sonra detaylı için randevu verdi. birde ben vajinada baskı hissediyordum meğer miniğin ayakları oradaymış oynattıkça ben kıpırtı hissettim bebek yukarı çıktıkça düzelir dedi
AYva cekirdegini simdiden toplamaya basladim ben buzlukta. Zaten bir ayvadan 4-5 saglam cekirdek anca cikiyor. Bi de ayva mevsimi kisa. Mart nisan gibi bulamayiz. Simdiden biriktirmek lazim.O zaman şimdi yediğimiz ayvaların çekirdeğini biriktirelim. çok mu erken olur acaba. Göğüs ucu yaraları için;
-Kantaron yağı
-Hindistan cevizi yağı
-Ayva çekirdeği (jel kıvamında olacak)
Bunları not edelim kızlar valla o gün gelince işimize yarayacak
Sirt ustu yatmak bebege giden kan damarlarina baski yapiyormus. O yuzden cok zararli. İlla her sirtustu yatana bir sey olacak diye bir sey yok ama riske atmamak lazim. Malesef ben de sag tarafimda yatiyorum cogu zaman. Hatta hamilelik oncesi sirt ustu hic yatamazken simdi en rahat sirt ustu pozisyondayim ama hemen degistiriyorum kendimi oyle buldum mu.Bende öyle ya, sağ da daha rahat ediyorum, sol tarafta batma oluyor korkuyorum.. Doğrusu hangisi bilemedim. Sırt üstü yatmaya çalışıyorum..
Benim 18 ocakta devlette randevum var. Simdiden cok erken. Daha bebislerimizin organlari tamamlanmadi.Kızlar bu 3 boyutlu ultrasonu nerede yaptırabiliriz.. Yaptıran varmı, daha yarama zamanı gelmedi ama ben merak ediyorum..
Olmaz mii??Arkadaşlar bel ağrısı olan varmı
Canım değerin gayet iyi ama burda asıl önemli olan Ferittin değerin ona bakmışlar kı? Eğer o da referans aralıgıbdaysa kullanmana gerek yok. Benim enson 11,4 çıkmıştı hemoglobin allt sınıra yakın yani ama ferritinin 88di bu da gayet güzel bir değer doktorum sıkıntı Yok hiçbirşey kullanmadan devam dedi. Ferritin önemlisofiarya bugun saglikocagi test yapti.kan testi.hgb 12,6cikmis.doktorumda maltofer vermisti.deger referans araliginda goruluyor ama normal insanlar icin sanirim.hamilelerde bu deger nasil sence.hapa basliyimmi artik.doktora haftaya persembe gidicem.arayamiyorum doktoruda rica etsem dusunceni paylasirmisin?
18. Haftada başlıyormus hamile arkadaşım söyledi.az önce çok hafif bir kıpırdanma hissettim.sen ?? Aynı haftayız bu aradabebeğini hisseden var mı?
Ya resmen yumurtlama donemi akintim gibi off doktorada surekli bisey sormaya çekiniyorum
Insallah gecer canim
Bana asagida ama ilerki haftalarda bebek yukari cikabiliyo dedi takip edicez dedi eger cikmazsa rahim agzina dikis atilabiliyomis arastirdigim kadariyla bide normal doguma engel bir durummus. Yukari cikar umarim ya. 3 hafta dediyse herhangi bir durumdan korkmamistir icini ferah tut ben istirahat bitimi kontrole gidicem insallah duzelir hersey. Cok yasayan var demekki daha cok dua etmemiz lazim kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?