Kizlar ben daha hic dogum yapmadim ama kantaron yagini cok iyi bilirim. bizim evin olmazsa olmazlarindandir. iyi gelmedigi hic bir sey yok, mucize bir yağ. esimin elleri soguktan catlamisti kaniyordu resmen. aksam bolca kantaron yagi surduk eline eldiven gecirdik ve sabaha yaralari iyilesmisti. ben de herseye kullanirim. yara izlerine, catlaklara, kizarmis deriye. eminim gogus ucuna da cok iyi gelir ama gercek olanini bulmaya calisin. benm yagimi annem yapiyor her sene. kantaron yagi surup
Kizlar ben kantaron yagini her durumda kullanirim. iyi gelmedigi hic bir sey yok, mucize bir yağ. hindistan cevizi yagi da kullanirim ama kantaron ona bin basar.
cocuk emzirmedim hic ama goguse de iyi gelecegine eminim. benm ihtiyacim olursa ilk tercihim kantaron olucak kesinlikle.
ama kullandiginiz yagin gercek olduguna emin olun. benm yagimi annem kendi topladigi kantarondan hazirliyor. guvendiginiz bir yerden temin edin muhakkak yoksa etkisini goremeyebilirsiniz.
insallah bebisime kavusurum da sira gogus ucuma surecegim kantarona gelir hayirlisiyla :))