2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Dün gece bebek arabası için baktım sonra aynı markayı akakçe den arayınca daha düşük fiyatına buldum. Indirim diyor ama fiyatı şişirip aynı fiyata satıyor gibi geldi bilemedim ki
Kesinlikle öyle canım benim takip ettiğim birkaç ürün vardı güya indirim yapmışlar normaldeki fiyatını yükseltip indirim yapmış gibi göstermişler

Kızlar sizce nasil
Bana bunlar bavul gibi geliyor bebegi tasirken birde bunlari tasimak yorucu sanki. Ben buyuk bir sırt cantasi düşünüyorum cok kullanisli tasimasida kolay. Illa bebeksi bakim cantalarina gerek yok bence. Yaniliyorda olabilirim tabi ama ben normal hayattada hep sirt cantasi kullanirim

Gercekten cok tesekkur ederim zaman ayirip cevap verdigin icin.ferritinin hgb gibi bi kisaltmasi yoksa ferritin diye biseye bakilmamis malesef.tekrar kan vericem malesef.

Büyük çantayı memlekete falan giderken hastane için küçükte günlük bir yere giderken düşünmüştüm. Bende tam bilmiyorum açıkçası hangisi daha kullanışlı olur

hiye Küçükken bende o çantalardan kullandım. 5 li Set olarak almisti. Bir yaşına gelip hareketlenince sırt çantası aldım. Ikisini de kullandım. Küçükken kolda taşıyabiliyorsun ama büyüyünce zor oluyor
M Mavi0411 inde dediği gibi sırt çantası çok kullanışlı bebek eşyalarını taşımak için ama yinede sen bilirsin

Herkese iyi akşamlar bugün ebebeğe uğradık sanırım bu alışveriş festivaliyle ilgili çok indirim vardı araba koltukları orbit baby’nin 1500 tl olan 400 e inmiş bebek arabaları inanılmaz indirimliydi yakın olanlar haftasonu gidip bakabilirr

Sırt çantasını tek geçerim bebeğimizi güzelce kavrayabiliyoruz böylece çanta düşecek derdi yok yanında muhakkak gözü olmalı yani ufak bi suluk emzik vb koymak için tabiki yoksa sırttan çıkarmsk zor olabilir sürekli

Kızlar sizce nasil
Canım bende oğlumda böyle aldım ama kullanıslı değil en güzeli sırt cantası ben söyle bi model buldum ali ekspreste var ama instagramdada var aynı fiyata geliyo ali ekspress hem uzun sürüyo hem güvenilir mi değil mi iyi arastırmak lazım

Eklentiler

• D1D31E3E-559A-46A5-B0D2-275694FA6AA0.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 69
  • AD333260-026E-41F9-9232-B17943007C21.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 79
Aktarlarda satılan orijinal degilmidir acaba

Yani imkanlar ayniysa olmamali bu fiyat farkı. Bursada zaten tek bi tane var medical park ama bu yeni VM lerden belki onla alakalidir.
İmkanların tam olarak aynı olduğunu düşünmüyorum açıkçası. doktorların popülerliğinin bile etkisi oluyordur.
Yani örneğin Bahçelievler medikalpark çok pahalı diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…