- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #12.801
Ben internetten almicam büyük ihtimal evimin yakınlarında biyerden alırımValla canım bilmiyorum ama baya büyük yani içifaln iyi bunun bir sürü çeşiti var beyazı falan aynısı bi çok sitede 400 küsür liralarda bn n 11 de 329 liraya buldum bilgin olsun
Canım oglumda doruk cekirgede yaptım yine orda yapıcam büyük ihtimal doktorum dısardan nerde istersen orda yapıyo dorugada 3500 dedi sezeryana dorugun kendisindeki doktorlrda 3000 buluyomus sanırım pembe maviyide begeniyorum ama orası cok uçukSelam canım sen nerde yapcaksın doğumu hiç fiyat aldınmı varmı bilgin.
Mrb hanimlar bugün 16 hafta 4 günlük olduk kontrolümuz vardı bebeğin esi aşağıda görünüyo dedi bu kötü biseymi anlamadım bide 13 haftalıkken %90 kız demişti bugün bı başka doktorda erkek dedi kafam çok karıştı başka doktora gitmelimiyim acaba? Kendimi kıza hazırlamıştım ama bugünde doktor erkek diyince şüpheye düştüm ister istemez
Plesantanin asagida olmasi düşük riski denilir yanilmiyosam. ama panikleme çoğu kiside olan bir durum. Kendine dikkat et yorucu isler yapma.Mrb hanimlar bugün 16 hafta 4 günlük olduk kontrolümuz vardı bebeğin esi aşağıda görünüyo dedi bu kötü biseymi anlamadım bide 13 haftalıkken %90 kız demişti bugün bı başka doktorda erkek dedi kafam çok karıştı başka doktora gitmelimiyim acaba? Kendimi kıza hazırlamıştım ama bugünde doktor erkek diyince şüpheye düştüm ister istemez
Gerçekten belirsizlik çok kötü bı netlessede rahatlasak tabi en başta sağlık bakalım artık ayrıntılı bekliycez orda net öğrenirizCanim bende kizimda bu durum yasadim. ayrintili kesin oldu. bendede 12 hafta 6 gun erkek dediler ama ben de hala bekliyorum. Cunku ilkinde erkek dediler erkek kiyafet almaya basladim ayrintili ultrasyonda kiz cikti sok oldum. Bundada erkek diyolar bakalim kesinlessin bi
Bende şimdi netten baktım gerçekten iyi şeyler yazmıyo erken doğum riski falan doktorum bundan bahsetmedi bu haftadan sonra yukarı çıkabilir dedi inşallah çıkar ...Plesantanin asagida olmasi düşük riski denilir yanilmiyosam. ama panikleme çoğu kiside olan bir durum. Kendine dikkat et yorucu isler yapma.
Benim de sürekli akıntım var.Kızlar akıntınız oluyo mu ya kız yada erkek anneleri durumlr aynı mı farklı mı benim hep bi akıntım var
Benim durumumda öyle, kanamayla ogrendim biraz is yapmıştım oyle cok birseyde degildi askinda. Ayakta cok kalma yorulma fazla is yapma demisti doktorum. Progestan kullaniyorum bu sebepleBende şimdi netten baktım gerçekten iyi şeyler yazmıyo erken doğum riski falan doktorum bundan bahsetmedi bu haftadan sonra yukarı çıkabilir dedi inşallah çıkar ...
Çok pahalı değil mi yaaCanım oglumda doruk cekirgede yaptım yine orda yapıcam büyük ihtimal doktorum dısardan nerde istersen orda yapıyo dorugada 3500 dedi sezeryana dorugun kendisindeki doktorlrda 3000 buluyomus sanırım pembe maviyide begeniyorum ama orası cok uçuk
Mrb hanimlar bugün 16 hafta 4 günlük olduk kontrolümuz vardı bebeğin esi aşağıda görünüyo dedi bu kötü biseymi anlamadım bide 13 haftalıkken %90 kız demişti bugün bı başka doktorda erkek dedi kafam çok karıştı başka doktora gitmelimiyim acaba? Kendimi kıza hazırlamıştım ama bugünde doktor erkek diyince şüpheye düştüm ister istemez
Bende de aynı durum var canım dokturun birşey demedi mi benimki mümkün olduğu kadar dinlen ağır kaldırma çok yürüme gibi şeyler söyledi Progestan 200mg birde haftalık iğne oluyorum inşallah hepimizin ki yukarı çıkmış olur bir daha ki kontrollere gittiğimizde cinsiyet işinde benim Dr çok tedbirli gibi ilk %52 kız dedi bu sefer %54 milim :)Benim durumumda öyle, kanamayla ogrendim biraz is yapmıştım oyle cok birseyde degildi askinda. Ayakta cok kalma yorulma fazla is yapma demisti doktorum. Progestan kullaniyorum bu sebeple
Banada kanaman varmı diye sordu doktor Protestan vercekti kanamam yok dedim o zaman gerekde yok dedi bende anlamadımBenim durumumda öyle, kanamayla ogrendim biraz is yapmıştım oyle cok birseyde degildi askinda. Ayakta cok kalma yorulma fazla is yapma demisti doktorum. Progestan kullaniyorum bu sebeple
Banada kanaman varmı diye sordu doktor Protestan vercekti kanamam yok dedim 3 yaşında kızım var sürekli onu kaldırıp indiriyorum allaha emanet artık bebislerimizBenim durumumda öyle, kanamayla ogrendim biraz is yapmıştım oyle cok birseyde degildi askinda. Ayakta cok kalma yorulma fazla is yapma demisti doktorum. Progestan kullaniyorum bu sebeple
Bende de aynı durum var canım dokturun birşey demedi mi benimki mümkün olduğu kadar dinlen ağır kaldırma çok yürüme gibi şeyler söyledi Progestan 200mg birde haftalık iğne oluyorum inşallah hepimizin ki yukarı çıkmış olur bir daha ki kontrollere gittiğimizde cinsiyet işinde benim Dr çok tedbirli gibi ilk %52 kız dedi bu sefer %54 milim :)[/QUOTE
Bana hiç ağır kaldırma dinlen gibi şeyler söylemedi progestanda vermedi bende anlamadım acaba progestan alıp kullansammi ama doktor gerek görse soylemezmiydi kafamda deli sorular
Maalesef cnm orayı hiç bilmiyorum yani dogum yapan osmangazide değil mi burasıda cekirge öyle cok uzak değil aslında osmangaziye ama hastaneyi hiç bilmiyorum doktoru duydum ama memnun kalanları baktın mı yorumlara hastaneyle ilgiliÇok pahalı değil mi yaaBen bize yakı diye Aritmi ye gidiyorum Nagihan Uzun doktorum...doktor veya hastane hakkında bilginiz fikriniz var mı??? Ben Bursa yı pek bilmiyorum yeniyiz ve Yaseminpark ta oturuyoruz oğlum 5buçuk yaşında...2buçukta okuldan çıkıp 3teki randevuya yetişiyorum, sehrin öbür ucuna gidesim gelmedi
Bana doktor ağır kaldırma dinlen gibi hiç bişey söylemedi progestan da vermedi şu an kanamam olmadığı için bende hiç bişey anlamadım iyice aklım karıştıBende de aynı durum var canım dokturun birşey demedi mi benimki mümkün olduğu kadar dinlen ağır kaldırma çok yürüme gibi şeyler söyledi Progestan 200mg birde haftalık iğne oluyorum inşallah hepimizin ki yukarı çıkmış olur bir daha ki kontrollere gittiğimizde cinsiyet işinde benim Dr çok tedbirli gibi ilk %52 kız dedi bu sefer %54 milim :)
Burası kent meydanında önceki tıp merkezi halini beğenmiyorlar ama şimdi iyi gibi...doktor için de bilgisiyle tedavisiyle ilgili değil de işte suratsız vs gibi yorumlar var önemli değil bence bu...aile hekimimizin tavsiyesiyle gitmiştim ikisi de komşumuz ve epey ilgili geldi bana doktorum...sezaryen şu anda 1800 tl ymiş mayıs ta bilmiyorum ne kadar olur...ama sizin fiyatlara göre düşük kötü mü acaba...ben de öyle bebeğe zıbın lohusa şerbeti için falan 5000tl vermek istemiyorum yani...doruk ve jimer den randevu almaya çalıştım internet randevu sistemi yok telefon numaramı bırakıcam arıycaklar bu ne saçmalık...doktor yoksa ya da doluysa o tarihi kapatırsın takvimde bu kadar basit...ve en erken 1buçuk ay sonrasına falan randevu veriyorlardı gıcık oldum açıkçası ve doruk için herkes aşırı kalabalıktan şikâyetçiydi etrafımda...öyle işteMaalesef cnm orayı hiç bilmiyorum yani dogum yapan osmangazide değil mi burasıda cekirge öyle cok uzak değil aslında osmangaziye ama hastaneyi hiç bilmiyorum doktoru duydum ama memnun kalanları baktın mı yorumlara hastaneyle ilgili
Sanmıyorum cnm ya esentepe var mesela ihsaniye tarafında medicabil filan var onlarında o civarda fiyatlar sanırım evet doruk cok kalabalık benim doktorumda eskiden doruktaydı ama şimdi muaynanesi var o yüzden rahat doruk icin telefonla alıyosun randevu ama kime istersen ona veriyolar ya hiç öyle denk gelmedim 1 bucuk ay sonrasıda olabilir gercekten ama doktoruna göre değişir ben cok memnunum doktorumda cok güleryüzlü sakin yapısı var istediğim zamanda ulasabiliyorum doktorumda doruk jimer yasa pembe mavide yaptırıyo yoksa ihsaniye tarafındakileridr secebilirdim dediğim gibi pembe mavi bana daha yakın ama pahalı doruktada 2013 te yaptım dogum memnun kaldım hemşireler filan ilgililerdi yani yenidoğan üniteside var tercih sebeplerimden en önemliside o doktorunda memnunsan değiştirme derim içine sinmesi önemliBurası kent meydanında önceki tıp merkezi halini beğenmiyorlar ama şimdi iyi gibi...doktor için de bilgisiyle tedavisiyle ilgili değil de işte suratsız vs gibi yorumlar var önemli değil bence bu...aile hekimimizin tavsiyesiyle gitmiştim ikisi de komşumuz ve epey ilgili geldi bana doktorum...sezaryen şu anda 1800 tl ymiş mayıs ta bilmiyorum ne kadar olur...ama sizin fiyatlara göre düşük kötü mü acaba...ben de öyle bebeğe zıbın lohusa şerbeti için falan 5000tl vermek istemiyorum yani...doruk ve jimer den randevu almaya çalıştım internet randevu sistemi yok telefon numaramı bırakıcam arıycaklar bu ne saçmalık...doktor yoksa ya da doluysa o tarihi kapatırsın takvimde bu kadar basit...ve en erken 1buçuk ay sonrasına falan randevu veriyorlardı gıcık oldum açıkçası ve doruk için herkes aşırı kalabalıktan şikâyetçiydi etrafımda...öyle işte
Ahh sanırım benim bu ikinci diye böyle. Yoruluyorum çok gün içinde. İlkinde +28 kilo ile doğuma gittim deyaa ne güzel maşallah hiç kilo almamışsınız :) ben bi 5 kilo aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?