2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Gerçekten belirsizlik çok kötü bı netlessede rahatlasak tabi en başta sağlık bakalım artık ayrıntılı bekliycez orda net öğreniriz

Aynen ayrintili onada cok var geliyor bana ama bu sekilde Yanilmalarda oluyor yani bi aya netlesiriz artik herald3

Selam kızlar , ya benim endişelerim gittikçe çoğalmaya başladı :/ Bebeğim 13 aylık ama yeme sıkıntısı hiç yok. 12 saat uyur gece hiç uyanmaz. Yine de kolay bir bebek olmasına rağmen ben onu ıhmal Edicem diye çok korkuyorum . Büyüdüklerinde güzel olcak biliyorum ama yine de aklım hep bu konu da .Hamileliğim de endişelerle geçsin istemiyorum benim gibi düşünceli olan arkadaşlar var mı ,

Sordum var dediler yenidoğan yoğun bakım ünitesi ama bu gidişimde doktorumla daha detaylı konuşucam bunları inşallah...hepsi hakkında iyi söyleyen de kötü söyleyen de oluyor...okulda biz 35 kişiyiz 30u kadın hepsi de doğum yapmış ama dediğim gibi kapı süsüne lohusa şerbetine verecek paramız yok, oğluma güzel bi oda yapmak istiyorum kardeşi gelmeden, parayı da bu a vermek daha mantıklı benim için...en iyi hastane ve doktorla da kötü şeyler yaşanabilir Allah korusun inşallah her şey yolunda gidersr ekstrem bir durum olmazsa böyle devam etmeyi düşünüyorum...bana burdaki sağlık sistemi gerçekten garip geldi özel muayenehane modası aşırı pahalı hastaneler...Kilis te yaşıyorduk biz bildiğin savaş ortamı vardı mülteciler kamplar vs ben Gaziantep teki o doktorumu hastanemi bulmuşken bi tane daha doğursaymışım keşke Bilmiyorum kii iyi olur inşallah

Dün gece evimizde doğal gaz kaçağı olmuş ve alarm ötmemiş , eşim salonda uyuyakalmış olmasa sabaha kadar zehirlenmiş olacaktık ...
iki gün öncede kırmızı ışıkta geçen araba , ani fren yapmasam arabama çarpıyordu...
çok şükür Rabbime iki olayıda kıl payı atlattık...
çok garip hissediyorum

Çok geçmiş olsun canım. Aman dikkat edin . Şükürler olsun iyisiniz

Benim kizimda 2 bucuk yasinda inan bende bundan korkuyorum onu ihmal edermim bazen sif ev temizlik yemek derken yorgun dusuyorum. Onunla oynayamiyorum. Ikinci bebekle daha yorulcami dusunuyorum. Ama mumkun oldugu kadar ikinci bebegimi yedirip degisip besik koycam kizima ilgi vericem cunku yeni dogan bebek 2 saatte bi emziriyorsn bakiyorsn zaten kizimida hep kapmayi dusunuyorum kiskanmasi istemiyorum. Beni en cok kardesi sevmeye kalkarken yanlis hareketinde onu uyarirsam alinirmi gibi dusunuyorum. Sonucda suan bile yanlis birsey yaptinda hayir desem. Hihhh kustum anne sana kustum ben diyor. Sonra saka yaptim diyor. Evde biz bu sekil davranmiyoruz nerden ogrendi bilmiyorum. Bana tirp simdiden atiyor. Sezeryan olucam icin kucamada pek alamicam hele ameliyat sonrasi bana gelince insallah ameliyat yerime bi yeri denk gelmez. benimde cok kaygim var ama bi sekilde ustunden gelcez insallah

ArkaDasim sadakanizi verin bin belayi geri atatmis. bende iki gun once cok kotu ruya gordum kizim hep camlara gitmeye basladi. Ustune ulasamayinca sehpayi cekip ustune cikip bakiyor ruyamdada camdan bas asagi dusuyor yanina kosuyorum kucana aldimda baygin burnu kaniyor gordum. Esime hemen sadakasini vermesini soyledim. Gercek gibi bi ruyaydi. Sanada cok gecmis olsun sukur esinle iyisiniz kendinize cok dikkat edin.

Verilmiş sadakaniz varmış çok geçmiş olsun.

Evet canım, Rabbim hepimizi korusun , bi taraftan seviniyorum çok şükür hafif atlattık diye bi taraftan üzülüyorum üst üste ne bu diye

Kızlar merhaba herkese bebegini sağlıklı sıhhatli kucağına almayi nasip etsin rabbim Benim bir sorunum var ayni sorunu yasayan varmi nefesimi kesen dayanilmaz bir takım ağrılar sonucu doktora gittim ve safra kesesinde tas oldugu ortaya çıktı benimle ayni durumda olanvarmi allah kimseye vermesin tabikide ne yapacağımi bilemiyorum ataklar Geldiginde

Ultrasondan bakmadimi. Ben doktora belli belirsiz lekelenme gibi dedim ultrasondan bakip kendi gördü kanama icerde basliyor sonucta. Surekli kendini takip et derim en ufak bir kanamayi ihmal etme olursa

Cok geçmiş olsun nazarmi acaba

Mesajını görünce ilk hamileligim aklıma geldi 5 aylıkken başlamıştı ağrılar. Sırtım ortası ve dediğin gibi nefes aldıkça ağrıyordu. Midemi bulandiriyordu, iki büklüm oluyordum. Bir iki ay ne olduğunu bilemediler. Reflü mu falan deyip serum yeyip geliyordum. Sonra safra kesesinde taş var dediler. Nerdeyse kızımı erken alıp ameliyat etmeliyiz dediler. Ben de istemedim tabi. Neyse o ağrıları çektim ben atak gelince serum yeyip geliyordum. Doğumdan sonra kalmadı,safra kesesi de taş yokmuş doğumdan sonra bı daha kontrol ettirdim,temiz çıktı. Bu hamileligimde de olacak mı bilmiyorum ama gerçekten çok zor bir ağrı,Allah sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…