2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar akıntınız oluyo mu ya kız yada erkek anneleri durumlr aynı mı farklı mı benim hep bi akıntım var

Reactions: tmz
Kızlar çok hastayım grip oldum. Belim tutuldu sanırım magnezyumdan. Dişlerim bile ağrıyor. Benim kuzu sömürüyor beni. Kızım da hasta. Eşe yüklendik o da hastalanacak gibi. Allah yardımcımız olsun
Gecmiş olsun cnm bende öyleyim bugün biraz daha iyiyim şükür ana üç gündür kolum kanadım kalkmadı bugünde benim diş agrısı basladı dediğin gibi benimkide sömürmeye basladı sanırım

Kızlar akıntınız oluyo mu ya kız yada erkek anneleri durumlr aynı mı farklı mı benim hep bi akıntım var
Bende de oluyor doktoro söylediğimde idrar testi yaptı, çok az bir enfeksiyon var dedi. tek kullanımlık bir fitil ve yine tek kullanımlık 1 bardak suya atılınca eriyen ilaçtan verdi. kullandım ama pek birsey değişmedi. devam ederse doktora tekrar bahsetmem gerekecek galiba bu konudan

Bende söyliyim bakıyım cnm gidince hamileliğin basında yaptırmıstm bi sıkıntı yoktu ama gene yaptırayım olmazsa kokusu filan yok rengide kötü değil ama devam ediyo yani

Bence de. Ben daha hic hissedemedim)
@kirgincicekler canım gyne Ferro bende kabızlık yaptı ilk gebelikte ama yine de şimdi de kullanıyorum bol su icsem daha iyi olacak
Basta bende de kabizlik yapti. Ama suan ne zaman icsem sabahina tuvaletteyim. Ben gece yatarken kullaniyorum.
Benim basindan beri oluyor.

Uykudan once derken, gunde bir tanemi iciyorsun bana doktor sabah ogle aksam dedi

İyiyiz canm sen nasılsın? İlk hamılelığin mi senınde 20 haftadan önce hissedılmez genelde dedı doktorm bana
Bende iyiyim şükür . İlk Gebeliğim , heyecanla kıpırdamasını bekliyoruz ama yok . Ufaktan kıpırtı var ama sanki bağırsaklarında gibi . Çünkü o hareketlerden sonra wc ye çıktığım oluyor . Öyle bir tahminim var ama bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…