2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ultrasondan bakmadimi. Ben doktora belli belirsiz lekelenme gibi dedim ultrasondan bakip kendi gördü kanama icerde basliyor sonucta. Surekli kendini takip et derim en ufak bir kanamayi ihmal etme olursa
Ultrasondan bakmadimi. Ben doktora belli belirsiz lekelenme gibi dedim ultrasondan bakip kendi gördü kanama icerde basliyor sonucta. Surekli kendini takip et derim en ufak bir kanamayi ihmal etme olursa
Ultrasonda bakıp söyledi zaten bebeğin esi aşağıda duruyo bu haftadan sonra yukarı cikmasi lazım dedi kanaman varsa sıkıntı olabilir dedi o kadar inşallah yukarı çıkarda bi sıkıntı olmaz

Insaallah olmaz ya çok zor banada ilk reflu dediler fakulte hastanesine gidince safra tasi teşhisi kondu hergun hastanedeyi nerdeyse son aylar dahada zorlar dediler ve cok korkuyorum ne yiyecegimi nasil hareket edecegimi şaşırdım

Çok geçmiş olsun. Allah korumuş.

Bende şimdi netten baktım gerçekten iyi şeyler yazmıyo erken doğum riski falan doktorum bundan bahsetmedi bu haftadan sonra yukarı çıkabilir dedi inşallah çıkar ...
Ya bu problemi yasiyorum canim 3 gündür. Ssnin yukarda yazdıklarını gormedim ama soyle anlatiyim kendi basimdan geceni 3 gun once kanamam oldu doktora gittim igne vs sonrasi ertesi gun kendi doktorum plasentan asagida ondan dolayi olmus olabilir dedi. Kesinde birsey soylemedi. Bu haftadan sonra yukari dogru cikar istirahat ediceksin dedi. Ve bunu takip etmemiz gerekiyor dedi. Sanirim cikmasi gerekir bununda takibi onemli. Sende kanama oldumu

Insaallah olmaz ya çok zor banada ilk reflu dediler fakulte hastanesine gidince safra tasi teşhisi kondu hergun hastanedeyi nerdeyse son aylar dahada zorlar dediler ve cok korkuyorum ne yiyecegimi nasil hareket edecegimi şaşırdım
Aynen ben de oyleydim,seni çok iyi anliyorum. Genelde gece oluyor yatmadan önce çok biseyler yememeye çalış ama ataklar geliyor yine de. İnşallah bı çaresini bulursun ve hafif atlatirsin

Mutlaka mutlaka mutlaka bi sadaka ver cok gecmis olsun

Hamilelikte benim gibi ağır bi grip geçiren var mı ne içip yedinizde geçti bu illet mahvetti beni
biraz mandalina portakal yeseniz? Vitamin aliyor musunuz? Hamilelerde icin olan karisik vitaminler var ondan da alin. Cok Bitki cayi icemiyoruz ama surekli sicak su icmeye calisin. Artik limon damlatin, icine kuru kayisi atin filan bir sekilde onu Bitki cayimsi bir sey donusturup icin.

Hafta ici her gun taze zencefil be taze limon suyu karisimindan yaklasik yarim cay bardagi kadar iciyorum. Zencefil icin hamilelik de hem iyi hem rahimi uyarir kotu diyorlar. Hamilelik oncesinde de iciyordum o yuzden negatif etkilemedi sanirim. Isterseniz sizde deneyin

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun canım Verilmiş sadakaniz varmis

Kizlar bi sorum olacak benim gibi karninda agrimidir sancimidir anlmadigim birsey ceken varmi ben boyle agri sanci gibi birsey cekiyorum 3 dort gundur yani kizimda boyle sanci dogumda bile yasamadim 41 hafta oldum boyle hic birseyim olmadi. Normalmi bilmiyorum ikinci hamileligim. Yanlardan ortaya dogru usten asagi dogru tum karnimi kapsayan birsey tarif bile edemiyorum.

27 aylık bir oğlum var , bende de hep aynı deli sorular.Tabi bizim afacan biraz yaramaz yemek yemez ,uyumaz , hala kucak ister, tabi son bombası var bide karnıma vurup bebek vudum diyo

Aynen ben de oyleydim,seni çok iyi anliyorum. Genelde gece oluyor yatmadan önce çok biseyler yememeye çalış ama ataklar geliyor yine de. İnşallah bı çaresini bulursun ve hafif atlatirsin
Cok tesekkurler gercekten gecede gunduzde birsey yememeye çalışıyorum yeterki agrim olmasin diyorum ama stres yada buna benzer seyler bile agriyi tetikliyormis allah kolaylik versin hepimize annelik zor zanaat rabbim.kolayligini verir insaallah hepimiz icin

Gecmis olsunn
Ben ilkinde 21 . Haftada hissettiğim için artık acele etmiyorum
Ben de neden hala hissetmiyorum diye dusunuyordum. Demek ki daha vakti olabilir sabretmek lazim.

Kizlar hangi vitaminleri veya ilaclari kullaniyorsunuz? Ben her sabah ac karna Euthyrox aliyorum TSH icin. Bir de ekledigim vitaminleri. Hep icimde birsey atliyor muyum eksik yapiyor muyum korkusu var. Folic asid hamile kalmadan 3-4 ay once basladim ve hamile kalinca ilk 3 ay devam edip biraktim.

Eklentiler

• 20171126_123418.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 66

Bende gebeliğimin başından beri elevit kullanıyorum ayda bir d vitamini birde elevitle birlikte hergün balıkyağıda alayım diyorum ama a vitamini fazlalığı olur diye korkuyorum fazlası tehlikeliymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…