- 11 Nisan 2011
- 2.677
- 51
- 163
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #12.841
Ultrasondan bakmadimi. Ben doktora belli belirsiz lekelenme gibi dedim ultrasondan bakip kendi gördü kanama icerde basliyor sonucta. Surekli kendini takip et derim en ufak bir kanamayi ihmal etme olursa
Ultrasonda bakıp söyledi zaten bebeğin esi aşağıda duruyo bu haftadan sonra yukarı cikmasi lazım dedi kanaman varsa sıkıntı olabilir dedi o kadar inşallah yukarı çıkarda bi sıkıntı olmazUltrasondan bakmadimi. Ben doktora belli belirsiz lekelenme gibi dedim ultrasondan bakip kendi gördü kanama icerde basliyor sonucta. Surekli kendini takip et derim en ufak bir kanamayi ihmal etme olursa
Insaallah olmaz ya çok zor banada ilk reflu dediler fakulte hastanesine gidince safra tasi teşhisi kondu hergun hastanedeyi nerdeyse son aylar dahada zorlar dediler ve cok korkuyorum ne yiyecegimi nasil hareket edecegimi şaşırdımMesajını görünce ilk hamileligim aklıma geldi 5 aylıkken başlamıştı ağrılar. Sırtım ortası ve dediğin gibi nefes aldıkça ağrıyordu. Midemi bulandiriyordu, iki büklüm oluyordum. Bir iki ay ne olduğunu bilemediler. Reflü mu falan deyip serum yeyip geliyordum. Sonra safra kesesinde taş var dediler. Nerdeyse kızımı erken alıp ameliyat etmeliyiz dediler. Ben de istemedim tabi. Neyse o ağrıları çektim ben atak gelince serum yeyip geliyordum. Doğumdan sonra kalmadı,safra kesesi de taş yokmuş doğumdan sonra bı daha kontrol ettirdim,temiz çıktı. Bu hamileligimde de olacak mı bilmiyorum ama gerçekten çok zor bir ağrı,Allah sabır versin
Çok geçmiş olsun. Allah korumuş.Dün gece evimizde doğal gaz kaçağı olmuş ve alarm ötmemiş , eşim salonda uyuyakalmış olmasa sabaha kadar zehirlenmiş olacaktık ...
iki gün öncede kırmızı ışıkta geçen araba , ani fren yapmasam arabama çarpıyordu...
çok şükür Rabbime iki olayıda kıl payı atlattık...
çok garip hissediyorum
Ya bu problemi yasiyorum canim 3 gündür. Ssnin yukarda yazdıklarını gormedim ama soyle anlatiyim kendi basimdan geceni 3 gun once kanamam oldu doktora gittim igne vs sonrasi ertesi gun kendi doktorum plasentan asagida ondan dolayi olmus olabilir dedi. Kesinde birsey soylemedi. Bu haftadan sonra yukari dogru cikar istirahat ediceksin dedi. Ve bunu takip etmemiz gerekiyor dedi. Sanirim cikmasi gerekir bununda takibi onemli. Sende kanama oldumuBende şimdi netten baktım gerçekten iyi şeyler yazmıyo erken doğum riski falan doktorum bundan bahsetmedi bu haftadan sonra yukarı çıkabilir dedi inşallah çıkar ...
Aynen ben de oyleydim,seni çok iyi anliyorum. Genelde gece oluyor yatmadan önce çok biseyler yememeye çalış ama ataklar geliyor yine de. İnşallah bı çaresini bulursun ve hafif atlatirsinInsaallah olmaz ya çok zor banada ilk reflu dediler fakulte hastanesine gidince safra tasi teşhisi kondu hergun hastanedeyi nerdeyse son aylar dahada zorlar dediler ve cok korkuyorum ne yiyecegimi nasil hareket edecegimi şaşırdım
Mutlaka mutlaka mutlaka bi sadaka ver cok gecmis olsunDün gece evimizde doğal gaz kaçağı olmuş ve alarm ötmemiş , eşim salonda uyuyakalmış olmasa sabaha kadar zehirlenmiş olacaktık ...
iki gün öncede kırmızı ışıkta geçen araba , ani fren yapmasam arabama çarpıyordu...
çok garip hissediyorum
biraz mandalina portakal yeseniz? Vitamin aliyor musunuz? Hamilelerde icin olan karisik vitaminler var ondan da alin. Cok Bitki cayi icemiyoruz ama surekli sicak su icmeye calisin. Artik limon damlatin, icine kuru kayisi atin filan bir sekilde onu Bitki cayimsi bir sey donusturup icin.Hamilelikte benim gibi ağır bi grip geçiren var mı ne içip yedinizde geçti bu illet mahvetti beni
Dün gece evimizde doğal gaz kaçağı olmuş ve alarm ötmemiş , eşim salonda uyuyakalmış olmasa sabaha kadar zehirlenmiş olacaktık ...
çok garip hissediyorum
Evet canım, Rabbim hepimizi korusun , bi taraftan seviniyorum çok şükür hafif atlattık diye bi taraftan üzülüyorum üst üste ne bu diye
27 aylık bir oğlum var , bende de hep aynı deli sorular.Tabi bizim afacan biraz yaramaz yemek yemez ,uyumaz , hala kucak ister, tabi son bombası var bide karnıma vurup bebek vudum diyoSelam kızlar , ya benim endişelerim gittikçe çoğalmaya başladı :/ Bebeğim 13 aylık ama yeme sıkıntısı hiç yok. 12 saat uyur gece hiç uyanmaz. Yine de kolay bir bebek olmasına rağmen ben onu ıhmal Edicem diye çok korkuyorum . Büyüdüklerinde güzel olcak biliyorum ama yine de aklım hep bu konu da .Hamileliğim de endişelerle geçsin istemiyorumbenim gibi düşünceli olan arkadaşlar var mı ,
Cok tesekkurler gercekten gecede gunduzde birsey yememeye çalışıyorum yeterki agrim olmasin diyorum ama stres yada buna benzer seyler bile agriyi tetikliyormis allah kolaylik versin hepimize annelik zor zanaat rabbim.kolayligini verir insaallah hepimiz icinAynen ben de oyleydim,seni çok iyi anliyorum. Genelde gece oluyor yatmadan önce çok biseyler yememeye çalış ama ataklar geliyor yine de. İnşallah bı çaresini bulursun ve hafif atlatirsin
Gecmis olsunnDün gece evimizde doğal gaz kaçağı olmuş ve alarm ötmemiş , eşim salonda uyuyakalmış olmasa sabaha kadar zehirlenmiş olacaktık ...
çok garip hissediyorum
Ben de neden hala hissetmiyorum diye dusunuyordum. Demek ki daha vakti olabilir sabretmek lazim.Ben ilkinde 21 . Haftada hissettiğim için artık acele etmiyorum
Çok geçmiş olsun. Allah korumuş.
Mutlaka mutlaka mutlaka bi sadaka ver cok gecmis olsun
Çok geçmiş olsun canım Verilmiş sadakaniz varmis
Allah beterinden korusun sagsalim yavrunuzu kucaniza alin insallah
Kizlar hangi vitaminleri veya ilaclari kullaniyorsunuz? Ben her sabah ac karna Euthyrox aliyorum TSH icin. Bir de ekledigim vitaminleri. Hep icimde birsey atliyor muyum eksik yapiyor muyum korkusu var. Folic asid hamile kalmadan 3-4 ay once basladim ve hamile kalinca ilk 3 ay devam edip biraktim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?