2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
aynı durumdayız canm bizde heyecanla beklıyoruz hareketlerıni ama hafıften kıpırtı karıncalanma gıbı sol tarafımda hissediyorum bende kızıma yoruyorum doktora da sordum oyle deyınce 20.haftaları sabırsızlıkla beklıyoruz senın az kalmış yakında hissedersin bnce

Ay ne güzel inşallah sağlıkla büyüsün de hissedeyim artık. Kilo alamadım hiç acaba yavrum kaç gram kaldı

Kızlar akıntınız oluyo mu ya kız yada erkek anneleri durumlr aynı mı farklı mı benim hep bi akıntım var

Aynen benimde var çamaşırı değiştirmezsem çok kötü oluyor günlük ped de kullanamıyoruz
Oğlum da hatırlamıyorum bu kadar varmıydı

Nasılsınız ? Bu bebiş neden hala tekmelemiyor beni ya hissedenler olmuş bizde tık Yok
Hissedersin yakında. Ben iki haftadır hissediyorum. Son günlerde hergun hissediyorum. Hatta karnımı açtığımda da gözle görülüyor. Ikıncı hamileliğin benim buarada. Fakat ilkinde de 16 da hissetmiştim. Çok zayıfım belki ondandır.

Merhabalar bugun randevum vardi herkesin bende dahil erkek hissettigim bebegime doktor kiz dedi bi tek esim kiz oldugunu iddia ediyordu. Doktor cok cok kesin konusmadi ama kiz oldugunu dusunuyorum kolay kolay degismez dedi. Yine de bir sure bir sey almayi dusunmuyorum. Bu arada 15+6 olan bebegim 17+2 cikti 180 gr ve boyu 16 cm dedi. Biraz iri bir bebek mi dedim hayir normal sizde uzun boylusunuz dedi. Siz ne dersiniz

Hadi gözün aydın cnm belirsizlik bitmiş sen bursadaydın dimi kime gidiyosun doktora

Kizlar bu progestan kullananlar. Ozellikle hap seklinde kullananlara bi sorum olucak. Bu sizde vajinal akintiyi azalttimi. Sureli olan seffaf beyaz akinti artik yok. ( HayatGayem )

Bende his gitti ya benimde ikinci oğlumu 16 da hissetmiştim bunuda daha önceki hflarda hissettim kasığıma yakındı şimdi daha yukarı cıktı sertliği hissediyorum ama hareket yok bunda daha kiloluyum onun etkisi sanırım böyle oluncada acaba önceden hissetiklermde değil miydi diye düşünüyorum

Uykudan once derken, gunde bir tanemi iciyorsun bana doktor sabah ogle aksam dedi
Evet gunde bir tane dedi.tabi gunde birden fazla olunca gece icme Sansi kalmiyor malesef.Bende bu hamilelige ozel bu ilaci icecek bir durum yok sadece onceki gebelik kaybima yonelik onlem amacli icirtiyor.O yuzden bi tane vermis olabilir.kafani karistirmiyim yani canim

Kizlar bu progestan kullananlar. Ozellikle hap seklinde kullananlara bi sorum olucak. Bu sizde vajinal akintiyi azalttimi. Sureli olan seffaf beyaz akinti artik yok. ( HayatGayem )
Ilk 12hafta crinone jel kullandim akintinin tillahini yasadim.jelden dolayi.sonra bazen losyon gibi geldi bikackere ama cok akintim olmadi crinone sonrasi benim.enfeksiyon olmasin diye bol su iciyorum.hamilelikte seffaf akinti normal deniliyor.renksiz kokusuz olan ama illa akinti olmak zorunda degildir herhalde diye dusunuyorum.

Son düzenleme:
Öyle oluyor biliyormusun? Önden bir iki hissediyorsun sonra gunlerce bisi yok. Sonra tekrar başlıyor ve sıklasiyor. Erken haftalarda kuvvetli bir kaç hareketini hissediyoruz anladigim kadarıyla

Çok güzel canım.bende bundan istiyorum kaç aya kadar kullanılabilir acaba
Valla canım bilmiyorum ama baya büyük yani içifaln iyi bunun bir sürü çeşiti var beyazı falan aynısı bi çok sitede 400 küsür liralarda bn n 11 de 329 liraya buldum bilgin olsun

Ay ne güzel maşallah ilk diye böyle herhalde benim , hayırlısı olsun artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…