- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.371
- 598
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #12.781
aynı durumdayız canm bizde heyecanla beklıyoruz hareketlerıni ama hafıften kıpırtı karıncalanma gıbı sol tarafımda hissediyorum bende kızıma yoruyorum doktora da sordum oyle deyınce 20.haftaları sabırsızlıkla beklıyoruz senın az kalmış yakında hissedersin bnceBende iyiyim şükür . İlk Gebeliğim , heyecanla kıpırdamasını bekliyoruz ama yok . Ufaktan kıpırtı var ama sanki bağırsaklarında gibi . Çünkü o hareketlerden sonra wc ye çıktığım oluyor . Öyle bir tahminim var ama bilemiyorum
Ay ne güzelaynı durumdayız canm bizde heyecanla beklıyoruz hareketlerıni ama hafıften kıpırtı karıncalanma gıbı sol tarafımda hissediyorum bende kızıma yoruyorum doktora da sordum oyle deyınce 20.haftaları sabırsızlıkla beklıyoruz senın az kalmış yakında hissedersin bnce
Kızlar akıntınız oluyo mu ya kız yada erkek anneleri durumlr aynı mı farklı mı benim hep bi akıntım var
amin canım inş sağlıklı olsunlar en önemlısı o merak etme az kalmıs yakındır hissetmen,minik ayakları,elleri duyalım allahın iznıyleAy ne güzelinşallah sağlıkla büyüsün de hissedeyim artık. Kilo alamadım hiç acaba yavrum kaç gram kaldı
Amin canım. Senin nasıl gidiyor gebeliğin?amin canım inş sağlıklı olsunlar en önemlısı o merak etme az kalmıs yakındır hissetmen,minik ayakları,elleri duyalım allahın iznıyle
Anladim canim sagol bizdeki de yeni bi yere tasindi falan keske oda uygun olsaCanım semtine göre değişiyor, burda Bahçelievler ya da Fatih medikal parkta daha pahalıdır Eminim, bir de bu bahsettiğimizi Yen'i açtılar belki oyüzden de fiyatlar uygun olabilir.
Anladim bariz fark varsa tabiki fiyatta da fark olacaktirİmkanların tam olarak aynı olduğunu düşünmüyorum açıkçası. doktorların popülerliğinin bile etkisi oluyordur.
Yani örneğin Bahçelievler medikalpark çok pahalı diye biliyorum.
Hissedersin yakında. Ben iki haftadır hissediyorum. Son günlerde hergun hissediyorum. Hatta karnımı açtığımda da gözle görülüyor. Ikıncı hamileliğin benim buarada. Fakat ilkinde de 16 da hissetmiştim. Çok zayıfım belki ondandır.Nasılsınız ?Bu bebiş neden hala tekmelemiyor beni ya hissedenler olmuş bizde tık Yok
Merhaba anneler bebeklerinizin cinsiyetlerini ne zaman öğrendiniz ? Ben 12+5 de öğrendim ikiz benimkiler bir oğluşum bir kızım olacak Allahın izniyle :)
Hadi gözün aydın cnm belirsizlik bitmiş sen bursadaydın dimi kime gidiyosun doktoraMerhabalar bugun randevum vardi herkesin bende dahil erkek hissettigim bebegime doktor kiz dedibi tek esim kiz oldugunu iddia ediyordu. Doktor cok cok kesin konusmadi ama kiz oldugunu dusunuyorum kolay kolay degismez dedi. Yine de bir sure bir sey almayi dusunmuyorum. Bu arada 15+6 olan bebegim 17+2 cikti 180 gr ve boyu 16 cm dedi. Biraz iri bir bebek mi dedim hayir normal sizde uzun boylusunuz dedi. Siz ne dersiniz
Bende his gitti yaHissedersin yakında. Ben iki haftadır hissediyorum. Son günlerde hergun hissediyorum. Hatta karnımı açtığımda da gözle görülüyor. Ikıncı hamileliğin benim buarada. Fakat ilkinde de 16 da hissetmiştim. Çok zayıfım belki ondandır.
Evet gunde bir tane dedi.tabi gunde birden fazla olunca gece icme Sansi kalmiyor malesef.Bende bu hamilelige ozel bu ilaci icecek bir durum yok sadece onceki gebelik kaybima yonelik onlem amacli icirtiyor.O yuzden bi tane vermis olabilir.kafani karistirmiyim yani canimUykudan once derken, gunde bir tanemi iciyorsun bana doktor sabah ogle aksam dedi
Ilk 12hafta crinone jel kullandim akintinin tillahini yasadim.jelden dolayi.sonra bazen losyon gibi geldi bikackere ama cok akintim olmadi crinone sonrasi benim.enfeksiyon olmasin diye bol su iciyorum.hamilelikte seffaf akinti normal deniliyor.renksiz kokusuz olan ama illa akinti olmak zorunda degildir herhalde diye dusunuyorum.Kizlar bu progestan kullananlar. Ozellikle hap seklinde kullananlara bi sorum olucak. Bu sizde vajinal akintiyi azalttimi. Sureli olan seffaf beyaz akinti artik yok. (HayatGayem )
Hadi gözün aydın cnm belirsizlik bitmiş sen bursadaydın dimi kime gidiyosun doktora
Öyle oluyor biliyormusun? Önden bir iki hissediyorsun sonra gunlerce bisi yok. Sonra tekrar başlıyor ve sıklasiyor. Erken haftalarda kuvvetli bir kaç hareketini hissediyoruz anladigim kadarıylaBende his gitti yabenimde ikinci oğlumu 16 da hissetmiştim bunuda daha önceki hflarda hissettim kasığıma yakındı şimdi daha yukarı cıktı sertliği hissediyorum ama hareket yok bunda daha kiloluyum onun etkisi sanırım böyle oluncada acaba önceden hissetiklermde değil miydi diye düşünüyorum
Valla canım bilmiyorum ama baya büyük yani içifaln iyi bunun bir sürü çeşiti var beyazı falan aynısı bi çok sitede 400 küsür liralarda bn n 11 de 329 liraya buldum bilgin olsunÇok güzel canım.bende bundan istiyorum kaç aya kadar kullanılabilir acaba
Ay ne güzel maşallahHissedersin yakında. Ben iki haftadır hissediyorum. Son günlerde hergun hissediyorum. Hatta karnımı açtığımda da gözle görülüyor. Ikıncı hamileliğin benim buarada. Fakat ilkinde de 16 da hissetmiştim. Çok zayıfım belki ondandır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?