- 8 Eylül 2017
- 1.351
- 1.258
- 53
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #12.861
Gecmis olsunn
Ben de neden hala hissetmiyorum diye dusunuyordum. Demek ki daha vakti olabilir sabretmek lazim.
Can'ım ben devit 15 damla, decavit, magnezyum bir de progestan etkili vajinal jel kullanıyorum.Kizlar hangi vitaminleri veya ilaclari kullaniyorsunuz? Ben her sabah ac karna Euthyrox aliyorum TSH icin. Bir de ekledigim vitaminleri. Hep icimde birsey atliyor muyum eksik yapiyor muyum korkusu var. Folic asid hamile kalmadan 3-4 ay once basladim ve hamile kalinca ilk 3 ay devam edip biraktim.
Cok geçmiş olsun nazarmi acaba
Cnm tam ortada sirtta baslayan iki kaburgnin tam ortasinda ve sag boşluk tarafina dogru ilerleyen bir agrimi bu kastettiginKizlar bi sorum olacak benim gibi karninda agrimidir sancimidir anlmadigim birsey ceken varmi ben boyle agri sanci gibi birsey cekiyorum 3 dort gundur yani kizimda boyle sanci dogumda bile yasamadim 41 hafta oldum boyle hic birseyim olmadi. Normalmi bilmiyorum ikinci hamileligim. Yanlardan ortaya dogru usten asagi dogru tum karnimi kapsayan birsey tarif bile edemiyorum.
Ne yazıkki öyle insanlar var allah kem gozlerden korusun hepimiziValla bende anlamadım öyle facede falan paylaşım yapmıyorum ama akrabalarla foto paylaşıyorum , iş yerindekilerle soru sorduklarında cevap veriyorum ama iş yerimde bazı insanlardan hiç pozitif enerji almıyorum, yok göbeğin kocaman yok göğüslerin büyümedi yok sen niye dışarda yemek yemiyorsun çok pipiriklisin bi grup işi gücü bırakmış beni inceliyo, ben kimseye kötülük yapmam kimse kötü olsun istemem hele hele çocuklara hamilelere istemedende olsa zararrım dokunacak diye çok düşünürüm ince elerim ama bazı insanlar çok acımasız ...
Cnm tam ortada sirtta baslayan iki kaburgnin tam ortasinda ve sag boşluk tarafina dogru ilerleyen bir agrimi bu kastettigin
daha beklemeliyim o zamanBen ilkinde 21 . Haftada hissettiğim için artık acele etmiyorum
amin canımSağol canım, şükürler olsun. Rabbim hepimize sağsalim bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin
geçmiş olsun. Ben normalde de mide sıkıntısı çeken biriyim ilaçsız geçmezdi hiç bir hftam , safra suyum mideye döküldüğünden sorunlarım bayaydı. Gebelikte de arttı tabi ilaç da içemiyorum artık. ama yeme içmene dikkat etmen lazım yağlı , salçalı zor sindirilen yiyeceklerden uzak dur. Zaten insan hissedebiliyor neyin ağır geldiğini. Akşam 7 sen sonra yemek yemeyi kes. Böylelikle ağrıların dinecektir. Bol su da tüketmen gerek.Kızlar merhaba herkese bebegini sağlıklı sıhhatli kucağına almayi nasip etsin rabbim Benim bir sorunum var ayni sorunu yasayan varmi nefesimi kesen dayanilmaz bir takım ağrılar sonucu doktora gittim ve safra kesesinde tas oldugu ortaya çıktı benimle ayni durumda olanvarmi allah kimseye vermesin tabikide ne yapacağımi bilemiyorum ataklar Geldiginde
Hadi hayirli olsun canim saglikli sihhatli dogsun inşallah:)Kızlar benim cinsiyet belli oldu . Erkek :)
Balikyaginda A vitamini mi varmiiss bunu bilmiyordum ama A vitaminin fazlasinin zararli oldugnu duymustum ne kadar fazlasi zararli scaba bir arastirma yapayim :)Bende gebeliğimin başından beri elevit kullanıyorum ayda bir d vitamini birde elevitle birlikte hergün balıkyağıda alayım diyorum ama a vitamini fazlalığı olur diye korkuyorum fazlası tehlikeliymiş
Simdi baktim benimkilerin markasi ocean plus balik yagi ve ocean plus mummy. Ikisinde de A vitamini yok iceriginde. Olsa yazardi sanirim. Insallah :) Bazen cok guvenemiyor insan. Doktoruma bir daha danisayim en iyisi.Bende gebeliğimin başından beri elevit kullanıyorum ayda bir d vitamini birde elevitle birlikte hergün balıkyağıda alayım diyorum ama a vitamini fazlalığı olur diye korkuyorum fazlası tehlikeliymiş
Neredeyse hicbirsey yemiyorum ama suyu az içiyordum onada dikkat etmeye çalışıyorum simdi insaallah kolay gecerdaha beklemeliyim o zaman
amin canım
geçmiş olsun. Ben normalde de mide sıkıntısı çeken biriyim ilaçsız geçmezdi hiç bir hftam , safra suyum mideye döküldüğünden sorunlarım bayaydı. Gebelikte de arttı tabi ilaç da içemiyorum artık. ama yeme içmene dikkat etmen lazım yağlı , salçalı zor sindirilen yiyeceklerden uzak dur. Zaten insan hissedebiliyor neyin ağır geldiğini. Akşam 7 sen sonra yemek yemeyi kes. Böylelikle ağrıların dinecektir. Bol su da tüketmen gerek.
Dogum sancısı degilse bu benimde boyleydi nefeaim kesiliyordu ama senin dogum vaktin gelmis yani eger degilse benim gibi degildir inşallah ya safrada tas varmis benim cok fen ağrısıKaburgamdan asa dogru sag ve sol boslugumdan ortaya dogru Elimle tutunca daha hissettim birsey
Sağol cnm bende doktor a sordum ıhlamur icebilirsin dedi ballı sıcak su meyve ama geçmedi ya acile gittim iki tane serum taktilar inş bebegime bişey olmaz tek endişem obiraz mandalina portakal yeseniz? Vitamin aliyor musunuz? Hamilelerde icin olan karisik vitaminler var ondan da alin. Cok Bitki cayi icemiyoruz ama surekli sicak su icmeye calisin. Artik limon damlatin, icine kuru kayisi atin filan bir sekilde onu Bitki cayimsi bir sey donusturup icin.
Hafta ici her gun taze zencefil be taze limon suyu karisimindan yaklasik yarim cay bardagi kadar iciyorum. Zencefil icin hamilelik de hem iyi hem rahimi uyarir kotu diyorlar. Hamilelik oncesinde de iciyordum o yuzden negatif etkilemedi sanirim. Isterseniz sizde deneyin
Canım oglumda doruk cekirgede yaptım yine orda yapıcam büyük ihtimal doktorum dısardan nerde istersen orda yapıyo dorugada 3500 dedi sezeryana dorugun kendisindeki doktorlrda 3000 buluyomus sanırım pembe maviyide begeniyorum ama orası cok uçuk
Ben sadece decavit kullanıyorum aslında baya halsizlim ama Dr 16 haftada bakarız kan değerlerine falan diyince birşey demedimKizlar hangi vitaminleri veya ilaclari kullaniyorsunuz? Ben her sabah ac karna Euthyrox aliyorum TSH icin. Bir de ekledigim vitaminleri. Hep icimde birsey atliyor muyum eksik yapiyor muyum korkusu var. Folic asid hamile kalmadan 3-4 ay once basladim ve hamile kalinca ilk 3 ay devam edip biraktim.
Hayırlı olsun daha öncede yazmıştım mayıs ortasından önce olan bebeler erkek sonrası kız gibi genellikle :)Kızlar benim cinsiyet belli oldu . Erkek :)
Mecitefendinin ürünlerini kullaniyorum kantaron yagi yillardir kullanirim evden eksik olmaz .Kızlar bir arkadaş çatlaklar için kantaron yağını önermişti.bu sarı kantaron mu olacak?ve orjinal nerden alabiliriz?saraçoğlunun sitesindede var kararsızım
Decavitii doktorum doguma kadar surekli kullanacaksin demisti hatta gerekirse dogumdan sonra bi sure daha kullanirsin dedi. Genelde gebelik boyunca kullaniliyor muhtemelen yeniden almalisinBen decavit, dvit3, balık yağı, demir hapı, ve coraspin içiyorum.. decavit yarın bitiyo yeniden alcakmıyım acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?