2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Dogum sancısı degilse bu benimde boyleydi nefeaim kesiliyordu ama senin dogum vaktin gelmis yani eger degilse benim gibi degildir inşallah ya safrada tas varmis benim cok fen ağrısı

Dogumuma cok var hem sezeryan olacam yani boyle bi hastaligimda yok yani

Bu konu semi çok zorluyor eminim arkadaşımın başına geldi hatta gebeyken ameliyat oldu dayanamayıp bursa medical de oldu nerde oturuyorsun sen.. Yediklerine çook dikkat et yağlı hamur asla yeme Allah yardım etsin

Hamilelikte benim gibi ağır bi grip geçiren var mı ne içip yedinizde geçti bu illet mahvetti beni
Ben henuz gecmedi hatta yeni oldum. Bir aydir hissediyordum olacagimi. Sonunda oldum ben zaten hayatim boyu kisa girerken ve yaza girerken mutlaka olurum. Cok agir da gecse ilac vs almam. Bu sene hamilelikle aldigim vitamin ilacindan kaynakli olmam diyordum ama gene oldum. Ama gecen yillara oranla daha hafif seyrediyor. Bekleyecem gecmesini. Usumemeye calis.
Ben sadece gyno ferro sanol ve decavit kullaniyordum. Doktor ikisini bir al dedi ama ben fazla gelecegini dusunerek bir gun birini bir gun digerini aliyoeum. Hatta arada ara verdigim bile oluyor.
Kızlar bir arkadaş çatlaklar için kantaron yağını önermişti.bu sarı kantaron mu olacak?ve orjinal nerden alabiliriz?saraçoğlunun sitesindede var kararsızım
Koylu tanidiklariniz yok mu? Onlar kendileri uapiyor genelde. Saracogluna guvenmezdim ben olsam.
Ben decavit, dvit3, balık yağı, demir hapı, ve coraspin içiyorum.. decavit yarın bitiyo yeniden alcakmıyım acaba?
Cok fazla degil mi bu kullandiklarin?

Kizlar gercekten bu kadar fazla vitamin vs.. almaya gerek var mi? Doktor bana decavit ve gyno ferro verdi. Ben fazla gelir diye birgun birini bir gun digerini aliyorum. Bana boyle takviye seklinde almak yerine yiyeceklerimizden almak daha dogru gibi geliyor.

Benimde doktorum esentepede sorduğumda 2000 dedi ama ocakta değişcekmiş sezeryan normal değişmiyormuş. Bakalım ocaktan sonra ne olcak.
Ben de esentepe ye gidiyorum evet 2000 Di zamla nolcak bakalım. İnş çok zam olmaz maddi anlamda zorlamak istemiyorum bide kış geldi doğalgaz faturalsrı başladı Rabbim önce sağlık versin tabide bide doğumla bitmiyor ki masraf çoook

Birde kantoron yagini kullanirsaniz cildinize surdukten sonra tekrar tekrar sürmeyin yikadikca yenileyin alerji yapar. Ve zeytin gibi agir bi kokusu var. Banyo yapacaginiz gün surup bi sure emilmesini bekleyip sonra dus alabilirsiniz

Demir hapi kullanirken kan degerlerini kontrol ettirmek gerekir gereginden fazla demir alımı zehirlenmelere yol açar

Hangi doktora gidiyorsun. Aynen inşallah cok zam olmaz. Gercekten masraf cok. Bence 2300 falan olur gibime geliyor. Yinede diğer hastanelere göre en ucuzlardan birisi suan.

Esentepe neresi oluyor tam olarak...ben kent meydanında Aritmi ye gidiyorum Nagihan Uzun a...bir bilginiz fikriniz var mı doktor ya da hastane hakkında...Bursa da yeniyiz...aile hekimimiz önermişti doktorumdan memnunum ama yine de fazla bilgim yok...ne dersiniz

Teşekkür ederim Benim doğumum 11 mayıs görünüyor aksilik çıkmazsa inşallah

Canlar Merhaba
Progestan adlı ilacı fitil olarak kullananlar sizlere danışmam gereken bir şey var
Bu ilacı uzun zamandır çok rahat koyuyor ve ittirebildigim kadar ittirip ilerletiyordum
Ama son iki gündür ilacı koyuyorum ilerletemiyorum Sanki orayı yani vajina girişini bir şey kapatmış Tam tarif de edemiyorum suan Ne olabilir bu durum acaba?

Belirtisiznesne Esentepe neresi oluyor tam olarak...ben kent meydanında Aritmi ye gidiyorum Nagihan Uzun a...bir bilginiz fikriniz var mı doktor ya da hastane hakkında...Bursa da yeniyiz...aile hekimimiz önermişti doktorumdan memnunum ama yine de fazla bilgim yok...ne dersiniz

Hanımlar bir sorum olucak. Tüp bebek tedavisine başlarken test falan yapılmadan ( önceden gebeliğim ,düşüğüm de Yok bu arada) kan sulandırıcı kullanmaya başlatıldım. clexan kullanıyorum . Tüp bebek Doktorum ısrarla Doğuma kadar kullanacaksın diyor. Kendi doktorum ailede düşük örneği herhangi bir hastalık Yok bırak artık iğneyi deyip közüyle üstüne. En son 13 haftalık kontrolümde bırak demişti korkumdan bırakamadım . Arada tüp bebek dpktorum atayıp iğneyi yokluyor. Şimdi kafamı kurcalayan şu gidip kan pıhtılaşma ve genetik testlerimi yaptırsam en azından sonuç çıkana kadar devam etsem iğneye , sonuç temiz çıkarsa doktorumu da ikna eder kullanmam artık diyorum. Fikirleriniz nedir ? Ayrıca kan sulandırıcı kullanmak normal Doğuma engel görülüyor ve tabi bugün öğrendim kombine ( spinalw+epidural ) sezeryana da almıyorlar sizi . Kararsızım çok , boş yere hergün iğne yapmaktan kasılıyorum karnım Nasır tuttu resmen iğnelerden

Benim ihtiyacım var çünkü ben çok ağır diyetten sonra hamile kaldım vucudumda çok eksikler var onun için o kadar kullanıyorum galiba

Dogumuma cok var hem sezeryan olacam yani boyle bi hastaligimda yok yani
41 hafta oldum deyince ben bu bebeginde sandim gebelik cizelgene bakmamisim kusura bakma ama bence bir doktora gorun iki hftadir basladi benimde dayanilmaz bir sanci tarifi yok sirta bir sanciyla basliyor sonrasag bosliga dogru yayiliyor ama evde atlatma sansim yok nefes kesen bir sancı eger seninde böyleyse hemen bir doktora görün ama insallah basit bir gaz sancisidir bende iki kiz bebek dogum yaptım hic boyle olmadim sezeryanla oldu ama normal suni sanciyida biliyorum az cok buda ona benziyor nerdeyse

Ben samsundayim cok zorluyor aynen banada 16 haftadan sonra operasyin gecirebilirsin dedi dokto m ben bebegim icin endise ediyorum herey olabilir kisa suren bir ameliyat da olsa kararsiz kaldim ben yediklerime cok dikkat ediyorum ama suyu az iciyordum onud fzlalastirdim insallah duzelir bir sekilde

Benimde tüp bebek ama ben claxene tedaviye başladığımda değil transferle birlikte başladım tedavi sırasında coraspin kullaniyordum. Sonra 8. Haftada yoğun bir kanama gecirince doktorum igneyide coraspinide kesti ozamandan beri de kullanmıyorum çok şükür bir sıkıntı yok ama herkesin surecide farklidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…