- Konu Sahibi kardelen384
-
- #12.881
Aynı bende bunları içiyorum yalnız benim demir sıvı şekildeBen decavit, dvit3, balık yağı, demir hapı, ve coraspin içiyorum.. decavit yarın bitiyo yeniden alcakmıyım acaba?
Dogum sancısı degilse bu benimde boyleydi nefeaim kesiliyordu ama senin dogum vaktin gelmis yani eger degilse benim gibi degildir inşallah ya safrada tas varmis benim cok fen ağrısı
Bu konu semi çok zorluyor eminim arkadaşımın başına geldi hatta gebeyken ameliyat oldu dayanamayıp bursa medical de oldu nerde oturuyorsun sen.. Yediklerine çook dikkat et yağlı hamur asla yeme Allah yardım etsinKızlar merhaba herkese bebegini sağlıklı sıhhatli kucağına almayi nasip etsin rabbim Benim bir sorunum var ayni sorunu yasayan varmi nefesimi kesen dayanilmaz bir takım ağrılar sonucu doktora gittim ve safra kesesinde tas oldugu ortaya çıktı benimle ayni durumda olanvarmi allah kimseye vermesin tabikide ne yapacağımi bilemiyorum ataklar Geldiginde
BenHamilelikte benim gibi ağır bi grip geçiren var mı ne içip yedinizde geçti bu illet mahvetti beni
Ben sadece gyno ferro sanol ve decavit kullaniyordum. Doktor ikisini bir al dedi ama ben fazla gelecegini dusunerek bir gun birini bir gun digerini aliyoeum. Hatta arada ara verdigim bile oluyor.Kizlar hangi vitaminleri veya ilaclari kullaniyorsunuz? Ben her sabah ac karna Euthyrox aliyorum TSH icin. Bir de ekledigim vitaminleri. Hep icimde birsey atliyor muyum eksik yapiyor muyum korkusu var. Folic asid hamile kalmadan 3-4 ay once basladim ve hamile kalinca ilk 3 ay devam edip biraktim.
Koylu tanidiklariniz yok mu? Onlar kendileri uapiyor genelde. Saracogluna guvenmezdim ben olsam.Kızlar bir arkadaş çatlaklar için kantaron yağını önermişti.bu sarı kantaron mu olacak?ve orjinal nerden alabiliriz?saraçoğlunun sitesindede var kararsızım
Cok fazla degil mi bu kullandiklarin?Ben decavit, dvit3, balık yağı, demir hapı, ve coraspin içiyorum.. decavit yarın bitiyo yeniden alcakmıyım acaba?
Ben de esentepe ye gidiyorum evet 2000 Di zamla nolcak bakalım. İnş çok zam olmaz maddi anlamda zorlamak istemiyorum bide kış geldi doğalgaz faturalsrı başladı Rabbim önce sağlık versin tabide bide doğumla bitmiyor ki masraf çoookBenimde doktorum esentepede sorduğumda 2000 dedi ama ocakta değişcekmiş sezeryan normal değişmiyormuş. Bakalım ocaktan sonra ne olcak.
Ben de esentepe ye gidiyorum evet 2000 Di zamla nolcak bakalım. İnş çok zam olmaz maddi anlamda zorlamak istemiyorum bide kış geldi doğalgaz faturalsrı başladı Rabbim önce sağlık versin tabide bide doğumla bitmiyor ki masraf çoook
Esentepe neresi oluyor tam olarak...ben kent meydanında Aritmi ye gidiyorum Nagihan Uzun a...bir bilginiz fikriniz var mı doktor ya da hastane hakkında...Bursa da yeniyiz...aile hekimimiz önermişti doktorumdan memnunum ama yine de fazla bilgim yok...ne dersinizBen de esentepe ye gidiyorum evet 2000 Di zamla nolcak bakalım. İnş çok zam olmaz maddi anlamda zorlamak istemiyorum bide kış geldi doğalgaz faturalsrı başladı Rabbim önce sağlık versin tabide bide doğumla bitmiyor ki masraf çoook
Balikyaginda A vitamini mi varmiiss bunu bilmiyordum ama A vitaminin fazlasinin zararli oldugnu duymustum ne kadar fazlasi zararli scaba bir arastirma yapayim :)
Teşekkür ederim Benim doğumum 11 mayıs görünüyor aksilik çıkmazsa inşallahBen sadece decavit kullanıyorum aslında baya halsizlim ama Dr 16 haftada bakarız kan değerlerine falan diyince birşey demedim
Hayırlı olsun daha öncede yazmıştım mayıs ortasından önce olan bebeler erkek sonrası kız gibi genellikle :)
Benim ihtiyacım var çünkü ben çok ağır diyetten sonra hamile kaldım vucudumda çok eksikler var onun için o kadar kullanıyorum galibaBenhenuz gecmedi hatta yeni oldum. Bir aydir hissediyordum olacagimi. Sonunda oldum ben zaten hayatim boyu kisa girerken ve yaza girerken mutlaka olurum. Cok agir da gecse ilac vs almam. Bu sene hamilelikle aldigim vitamin ilacindan kaynakli olmam diyordum ama gene oldum. Ama gecen yillara oranla daha hafif seyrediyor. Bekleyecem gecmesini. Usumemeye calis.
Ben sadece gyno ferro sanol ve decavit kullaniyordum. Doktor ikisini bir al dedi ama ben fazla gelecegini dusunerek bir gun birini bir gun digerini aliyoeum. Hatta arada ara verdigim bile oluyor.
Koylu tanidiklariniz yok mu? Onlar kendileri uapiyor genelde. Saracogluna guvenmezdim ben olsam.
Cok fazla degil mi bu kullandiklarin?
Kizlar gercekten bu kadar fazla vitamin vs.. almaya gerek var mi? Doktor bana decavit ve gyno ferro verdi. Ben fazla gelir diye birgun birini bir gun digerini aliyorum. Bana boyle takviye seklinde almak yerine yiyeceklerimizden almak daha dogru gibi geliyor.
41 hafta oldum deyince ben bu bebeginde sandim gebelik cizelgene bakmamisim kusura bakma ama bence bir doktora gorun iki hftadir basladi benimde dayanilmaz bir sanci tarifi yok sirta bir sanciyla basliyor sonrasag bosliga dogru yayiliyor ama evde atlatma sansim yok nefes kesen bir sancı eger seninde böyleyse hemen bir doktora görün ama insallah basit bir gaz sancisidir bende iki kiz bebek dogum yaptım hic boyle olmadim sezeryanla oldu ama normal suni sanciyida biliyorum az cok buda ona benziyor nerdeyseDogumuma cok var hem sezeryan olacam yani boyle bi hastaligimda yok yani
Benimde 11 mayis görünüyor hayırlısıyla insaallah hepimiz icin sagilkli sıhhatli agrisiz sanciaiz gecsin insaallah bu gunlerTeşekkür ederim Benim doğumum 11 mayıs görünüyor aksilik çıkmazsa inşallah
Benimde tüp bebek ama ben claxene tedaviye başladığımda değil transferle birlikte başladım tedavi sırasında coraspin kullaniyordum. Sonra 8. Haftada yoğun bir kanama gecirince doktorum igneyide coraspinide kesti ozamandan beri de kullanmıyorum çok şükür bir sıkıntı yok ama herkesin surecide farklidirHanımlar bir sorum olucak. Tüp bebek tedavisine başlarken test falan yapılmadan ( önceden gebeliğim ,düşüğüm de Yok bu arada) kan sulandırıcı kullanmaya başlatıldım. clexan kullanıyorum . Tüp bebek Doktorum ısrarla Doğuma kadar kullanacaksın diyor. Kendi doktorum ailede düşük örneği herhangi bir hastalık Yok bırak artık iğneyi deyip közüyle üstüne. En son 13 haftalık kontrolümde bırak demişti korkumdan bırakamadım . Arada tüp bebek dpktorum atayıp iğneyi yokluyor. Şimdi kafamı kurcalayan şu gidip kan pıhtılaşma ve genetik testlerimi yaptırsam en azından sonuç çıkana kadar devam etsem iğneye , sonuç temiz çıkarsa doktorumu da ikna eder kullanmam artık diyorum. Fikirleriniz nedir ? Ayrıca kan sulandırıcı kullanmak normal Doğuma engel görülüyor ve tabi bugün öğrendim kombine ( spinalw+epidural ) sezeryana da almıyorlar sizi . Kararsızım çok , boş yere hergün iğne yapmaktan kasılıyorum karnım Nasır tuttu resmen iğnelerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?