- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #12.901
Hanımlar bir sorum olucak. Tüp bebek tedavisine başlarken test falan yapılmadan ( önceden gebeliğim ,düşüğüm de Yok bu arada) kan sulandırıcı kullanmaya başlatıldım. clexan kullanıyorum . Tüp bebek Doktorum ısrarla Doğuma kadar kullanacaksın diyor. Kendi doktorum ailede düşük örneği herhangi bir hastalık Yok bırak artık iğneyi deyip közüyle üstüne. En son 13 haftalık kontrolümde bırak demişti korkumdan bırakamadım . Arada tüp bebek dpktorum atayıp iğneyi yokluyor. Şimdi kafamı kurcalayan şu gidip kan pıhtılaşma ve genetik testlerimi yaptırsam en azından sonuç çıkana kadar devam etsem iğneye , sonuç temiz çıkarsa doktorumu da ikna eder kullanmam artık diyorum. Fikirleriniz nedir ? Ayrıca kan sulandırıcı kullanmak normal Doğuma engel görülüyor ve tabi bugün öğrendim kombine ( spinalw+epidural ) sezeryana da almıyorlar sizi . Kararsızım çok , boş yere hergün iğne yapmaktan kasılıyorum karnım Nasır tuttu resmen iğnelerden
Hanımlar bir sorum olucak. Tüp bebek tedavisine başlarken test falan yapılmadan ( önceden gebeliğim ,düşüğüm de Yok bu arada) kan sulandırıcı kullanmaya başlatıldım. clexan kullanıyorum . Tüp bebek Doktorum ısrarla Doğuma kadar kullanacaksın diyor. Kendi doktorum ailede düşük örneği herhangi bir hastalık Yok bırak artık iğneyi deyip közüyle üstüne. En son 13 haftalık kontrolümde bırak demişti korkumdan bırakamadım . Arada tüp bebek dpktorum atayıp iğneyi yokluyor. Şimdi kafamı kurcalayan şu gidip kan pıhtılaşma ve genetik testlerimi yaptırsam en azından sonuç çıkana kadar devam etsem iğneye , sonuç temiz çıkarsa doktorumu da ikna eder kullanmam artık diyorum. Fikirleriniz nedir ? Ayrıca kan sulandırıcı kullanmak normal Doğuma engel görülüyor ve tabi bugün öğrendim kombine ( spinalw+epidural ) sezeryana da almıyorlar sizi . Kararsızım çok , boş yere hergün iğne yapmaktan kasılıyorum karnım Nasır tuttu resmen iğnelerden
cevabnız için .ok teşekkür ederim. düşüneceğim .çok sağolunMerhaba, Ankara'da yasamıyorum ama fikrimi belirtmek isterim, çünkü bende epey bir araştırma yaptım bu konuda.
Özel mi yoksa devletmi orası için bir fikrim yok ben Erzurum'a yakınım ve burda Özele gidicez nasipse Aralık ayında. imkanınız var ise elbette yaptırın; Olası kalp hastalıkları, böbrek-beyin rahatsızlıkları tespit ediliyor. Eğer böyle bir durum var ise ki hersey Allahtan, hazırlıklı olup ön arastırma yapmamız, doktor-hastahane bulmamız gerekebilir ki bu devirde bunlara ulaşımda sıkıntı. ha geçmişte var mıydı sanki? yoktu ama bu kadar kalabalıkta imkan da yoktu. Ne bize ne de bebeğe bir zararı olmuyor. bebeğin 4boyutlu görüntüsü oluyormuş vs inanın burasında değilim ben işim. benim yeğenim kalp hastası olarak doğdu, çok şükür ozamanki şartlar dahilinde bir sıkıntı çıkmadan doktor hastahane vs ulasabildik. iş yerimdeki arkadasımnda bebeğinde kalp rahatsızlığı var, ama onunkini eve geldikten 2 ay sonra farketti doktorlar ve geç kalmış olmaya ramak kaldı diyebilirim. böyle seyleri düşünürek yaptırmak gerekir diye düşünüyorum.
inşallah hepimiizn bebeği sağlıklı sihhatli olur hanımlar ve bizler onlara sıcacık bir yuva verebiliriz.
sevgilerle
evet anladım. çok teşekkür ederim. :)Detayli ultrasyonda bebegin parmaklari ic organlari cinsiyeti basi hersey bakiliyor renkli goruyorsn. Gercekden guzel oluyor bu kadar detayli gormek. Ben ankarada degilim kizimi ozelde yaptirdim bunu devlete yaptirmayi dusunuyorum. 19 haftada muhane icin yer buldum. Arastirma insallah yer kalmissa ayrintili icin gun alacagim. Kizimdayken ozele gittim cok memnun kaldim. Ama benim kuzenim var o yaptirmamisti illa yaptircan diye birsey de yok. Ama simdiye kadar yapilan iki uclu felandi onlar bak sitres isi belki ama bu guzel oluyor.
Canlar Merhaba
Progestan adlı ilacı fitil olarak kullananlar sizlere danışmam gereken bir şey var
Bu ilacı uzun zamandır çok rahat koyuyor ve ittirebildigim kadar ittirip ilerletiyordum
Ama son iki gündür ilacı koyuyorum ilerletemiyorum Sanki orayı yani vajina girişini bir şey kapatmış Tam tarif de edemiyorum suan Ne olabilir bu durum acaba?
Alerji mi yapıyorBirde kantoron yagini kullanirsaniz cildinize surdukten sonra tekrar tekrar sürmeyin yikadikca yenileyin alerji yapar. Ve zeytin gibi agir bi kokusu var. Banyo yapacaginiz gün surup bi sure emilmesini bekleyip sonra dus alabilirsiniz
Bence tüp bebek dr güven son zamanlarda bıraktırıyorlar doğum da risk olmasın diye öyle biliyorumHanımlar bir sorum olucak. Tüp bebek tedavisine başlarken test falan yapılmadan ( önceden gebeliğim ,düşüğüm de Yok bu arada) kan sulandırıcı kullanmaya başlatıldım. clexan kullanıyorum . Tüp bebek Doktorum ısrarla Doğuma kadar kullanacaksın diyor. Kendi doktorum ailede düşük örneği herhangi bir hastalık Yok bırak artık iğneyi deyip közüyle üstüne. En son 13 haftalık kontrolümde bırak demişti korkumdan bırakamadım . Arada tüp bebek dpktorum atayıp iğneyi yokluyor. Şimdi kafamı kurcalayan şu gidip kan pıhtılaşma ve genetik testlerimi yaptırsam en azından sonuç çıkana kadar devam etsem iğneye , sonuç temiz çıkarsa doktorumu da ikna eder kullanmam artık diyorum. Fikirleriniz nedir ? Ayrıca kan sulandırıcı kullanmak normal Doğuma engel görülüyor ve tabi bugün öğrendim kombine ( spinalw+epidural ) sezeryana da almıyorlar sizi . Kararsızım çok , boş yere hergün iğne yapmaktan kasılıyorum karnım Nasır tuttu resmen iğnelerden
Canım bende yapmayı düşünmüyorum öyle seyler ilktede yapmadım zaten evet bursa maalesef pahalı ama hastanelerde muaynaneden farklı değil cok doruk jimer 120 diye biliyorum bende 150 veriyorum kontrol süremde 15 gün süs püs yerine nasip olursa güzel fotoğraflar cektirmek istiyorum oğlumun kardesini gördüğü anı filanSordum var dediler yenidoğan yoğun bakım ünitesi ama bu gidişimde doktorumla daha detaylı konuşucam bunları inşallah...hepsi hakkında iyi söyleyen de kötü söyleyen de oluyor...okulda biz 35 kişiyiz 30u kadın hepsi de doğum yapmış ama dediğim gibi kapı süsüne lohusa şerbetine verecek paramız yok, oğluma güzel bi oda yapmak istiyorum kardeşi gelmeden, parayı da bu a vermek daha mantıklı benim için...en iyi hastane ve doktorla da kötü şeyler yaşanabilir Allah korusun inşallah her şey yolunda gidersr ekstrem bir durum olmazsa böyle devam etmeyi düşünüyorum...bana burdaki sağlık sistemi gerçekten garip geldi özel muayenehane modası aşırı pahalı hastaneler...Kilis te yaşıyorduk biz bildiğin savaş ortamı vardı mülteciler kamplar vs ben Gaziantep teki o doktorumu hastanemi bulmuşken bi tane daha doğursaymışım keşkeBilmiyorum kii iyi olur inşallah
Canım benim oğlumda öyle yıldızı düşük olanlara cok cabuk nazar değer atletini yada bişeyi içine ters giy derler ben inanamıyorum ya oğlumda nazarla cok ugrastık ordan biliyorumValla bende anlamadım öyle facede falan paylaşım yapmıyorum ama akrabalarla foto paylaşıyorum , iş yerindekilerle soru sorduklarında cevap veriyorum ama iş yerimde bazı insanlardan hiç pozitif enerji almıyorum, yok göbeğin kocaman yok göğüslerin büyümedi yok sen niye dışarda yemek yemiyorsun çok pipiriklisin bi grup işi gücü bırakmış beni inceliyo, ben kimseye kötülük yapmam kimse kötü olsun istemem hele hele çocuklara hamilelere istemedende olsa zararrım dokunacak diye çok düşünürüm ince elerim ama bazı insanlar çok acımasız ...
Can'ım benim de tüp bebek ve öncesinde bir başarısız transfer ve 8 haftalık bir düşüğüm var. Buna rağmen hiç iğne kullanmadım. Sadece coraspin kullandım onu da 9. Haftada kesti doktorum.Hanımlar bir sorum olucak. Tüp bebek tedavisine başlarken test falan yapılmadan ( önceden gebeliğim ,düşüğüm de Yok bu arada) kan sulandırıcı kullanmaya başlatıldım. clexan kullanıyorum . Tüp bebek Doktorum ısrarla Doğuma kadar kullanacaksın diyor. Kendi doktorum ailede düşük örneği herhangi bir hastalık Yok bırak artık iğneyi deyip közüyle üstüne. En son 13 haftalık kontrolümde bırak demişti korkumdan bırakamadım . Arada tüp bebek dpktorum atayıp iğneyi yokluyor. Şimdi kafamı kurcalayan şu gidip kan pıhtılaşma ve genetik testlerimi yaptırsam en azından sonuç çıkana kadar devam etsem iğneye , sonuç temiz çıkarsa doktorumu da ikna eder kullanmam artık diyorum. Fikirleriniz nedir ? Ayrıca kan sulandırıcı kullanmak normal Doğuma engel görülüyor ve tabi bugün öğrendim kombine ( spinalw+epidural ) sezeryana da almıyorlar sizi . Kararsızım çok , boş yere hergün iğne yapmaktan kasılıyorum karnım Nasır tuttu resmen iğnelerden
Belirtisiznesne Esentepe neresi oluyor tam olarak...ben kent meydanında Aritmi ye gidiyorum Nagihan Uzun a...bir bilginiz fikriniz var mı doktor ya da hastane hakkında...Bursa da yeniyiz...aile hekimimiz önermişti doktorumdan memnunum ama yine de fazla bilgim yok...ne dersiniz
Benim doktorum 12. Haftadan sonra bıraktırdı. Rahme giden kan akışına baktı ultrasonda, gayet iyi kullanmana gerek yok dedi. Ben de tedirgin oldum, test falan yapmadık illa kötü bir tecrübe yaşayınca mi test yapılıyor falan dedim. Bu iğneyi kullanmaman düşüğe neden olmaz dedi. Kk de bir şehir efsanesi dedi hatta :) ben ultrasondan baktım sıkıntı yok bırakabilirsin dedi.Hanımlar bir sorum olucak. Tüp bebek tedavisine başlarken test falan yapılmadan ( önceden gebeliğim ,düşüğüm de Yok bu arada) kan sulandırıcı kullanmaya başlatıldım. clexan kullanıyorum . Tüp bebek Doktorum ısrarla Doğuma kadar kullanacaksın diyor. Kendi doktorum ailede düşük örneği herhangi bir hastalık Yok bırak artık iğneyi deyip közüyle üstüne. En son 13 haftalık kontrolümde bırak demişti korkumdan bırakamadım . Arada tüp bebek dpktorum atayıp iğneyi yokluyor. Şimdi kafamı kurcalayan şu gidip kan pıhtılaşma ve genetik testlerimi yaptırsam en azından sonuç çıkana kadar devam etsem iğneye , sonuç temiz çıkarsa doktorumu da ikna eder kullanmam artık diyorum. Fikirleriniz nedir ? Ayrıca kan sulandırıcı kullanmak normal Doğuma engel görülüyor ve tabi bugün öğrendim kombine ( spinalw+epidural ) sezeryana da almıyorlar sizi . Kararsızım çok , boş yere hergün iğne yapmaktan kasılıyorum karnım Nasır tuttu resmen iğnelerden
İnşallah benimde böbreğimde büyüme varmış . Tel takılacak böbreğime inşallah sıkıntısız atlatırız bu dönemiBenimde 11 mayis görünüyor hayırlısıyla insaallah hepimiz icin sagilkli sıhhatli agrisiz sanciaiz gecsin insaallah bu gunler
Üst üste kullanilirsa kizariklik yapiyor. Dogru kullanildigi surece mesele yok :)Alerji mi yapıyor
Gaz sancisi gibi degil anlam veremiyorum hani oyle olsa zaten derim gaz sancisi diye doktora yarin gitmeyi dusunuyorum.41 hafta oldum deyince ben bu bebeginde sandim gebelik cizelgene bakmamisim kusura bakma ama bence bir doktora gorun iki hftadir basladi benimde dayanilmaz bir sanci tarifi yok sirta bir sanciyla basliyor sonrasag bosliga dogru yayiliyor ama evde atlatma sansim yok nefes kesen bir sancı eger seninde böyleyse hemen bir doktora görün ama insallah basit bir gaz sancisidir bende iki kiz bebek dogum yaptım hic boyle olmadim sezeryanla oldu ama normal suni sanciyida biliyorum az cok buda ona benziyor nerdeyse
bir sey olmaz umarim. bebegin henuz akciger sistemi gelismedi o yuzden ust solunum yollari hasta olamaz ama baska bir etkisi olur mu bilmem. Siz yine de kendinize dikkat edin akcigerlerinize inmesini engellemeye calisin. Bunun icin bol miktarda c vitamini bolca da sicak icecek.Sağol cnm bende doktor a sordum ıhlamur icebilirsin dedi ballı sıcak su meyve ama geçmedi ya acile gittim iki tane serum taktilar inş bebegime bişey olmaz tek endişem o
gecmis olsunBenhenuz gecmedi hatta yeni oldum. Bir aydir hissediyordum olacagimi. Sonunda oldum ben zaten hayatim boyu kisa girerken ve yaza girerken mutlaka olurum. Cok agir da gecse ilac vs almam. Bu sene hamilelikle aldigim vitamin ilacindan kaynakli olmam diyordum ama gene oldum. Ama gecen yillara oranla daha hafif seyrediyor. Bekleyecem gecmesini. Usumemeye calis.
Ben sadece gyno ferro sanol ve decavit kullaniyordum. Doktor ikisini bir al dedi ama ben fazla gelecegini dusunerek bir gun birini bir gun digerini aliyoeum. Hatta arada ara verdigim bile oluyor.
Koylu tanidiklariniz yok mu? Onlar kendileri uapiyor genelde. Saracogluna guvenmezdim ben olsam.
Cok fazla degil mi bu kullandiklarin?
Kizlar gercekten bu kadar fazla vitamin vs.. almaya gerek var mi? Doktor bana decavit ve gyno ferro verdi. Ben fazla gelir diye birgun birini bir gun digerini aliyorum. Bana boyle takviye seklinde almak yerine yiyeceklerimizden almak daha dogru gibi geliyor.
Gecmis olsun samsundayim yazmissinizda merak ettim doktorunuz kimBen samsundayim cok zorluyor aynen banada 16 haftadan sonra operasyin gecirebilirsin dedi dokto m ben bebegim icin endise ediyorum herey olabilir kisa suren bir ameliyat da olsa kararsiz kaldim ben yediklerime cok dikkat ediyorum ama suyu az iciyordum onud fzlalastirdim insallah duzelir bir sekilde
Benim de muayene 75 lira doğuma da 1800 dediler, değişir tabi ocak tan sonra da...ben de Yaseminpark ta oturuyorum 2buçukta okuldan çıkıp 3teki randevuya yetişebiliyorum işimi bitirip oğlumun okul çıkışına da yetişiyorum...diğer uçuk fiyatlara göre epey uygun geldi de bu sefer de tedirgin oldum ucuza kaçmış gibi mi oldum doktor hastane iyi mi acaba falan diye...doktorumdan memnunum şimdilik...inşallah bi aksilik çıkmazsa böyle devam etmeyi düşünüyorumEsentepe nilüferde canım mudanya yolunda. Nagihan hanımı duymuştum önceden bahar hastanesinde calısıyodu cok iyiymiş hatta benim doktorumla beraber görev yapmıslar. Ama hastane olarak bende bilmiyorum aritmi nasıl bir hastane. Esentepe hastanesi benim evime yakın hemde daha önce ameliyatoldum memnundum baya. Doğum içinde şuanda hiç olumsuz yorum görmedim bakalım. Hem muayene hem dogum fiyatı olarak suan için en uygunlarından.
Beni 20. Hafta çağırdılar. Süresi ile ilgili bilgim Yok maalesef.Herkese merhaba tetanoz aşısı ne zaman yapılıyor acaba? Sağlık ocağından aramadılar beni aşı için henüz. Bide nette okumuştum son on yıl içinde yapılmışsa gerek yok diyordu ben üç yıl önce elim kesildiğinde yaptırmıştım şimdi yaptırmasam olur mu acaba bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?