2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Benim de tüp bebek
İğneyi transfer öncesi kullandım sanırım ben
Transfer sonrası 7. Haftaya kadar coraspin kullandım ama 7. Hafta bir kanamam oldu diye bıraktırdı coraspini, o zamandan beri kan sulandırıcı hiçbir şey kullanmıyorum
İki doktorun fikir ayrılığı olması çok kötü olmuş
Daha önce düşüğü olanlar doğuma kadar kullanıyor diye biliyorum ama tüp bebek doktorun da garantici bir insan demek, bu iyi bir şey
Aslında şu pıhtılaşma genetik tesleri zorunlu yapılsa tedavi başında en iyisi olacak
Ben doktora iğne kullanmayacak mıyım diye sorduğumda tedavi başında pıhtılaşma ile ilgili bir şeylere baktık sıkıntı görmedim ben gerek yok demişti
Ama baktıkları tabi o her yerde yapılmayan genetik pıhtılaşma testi değildi

Canım benim ailemde de düşük ya da tekrarlayan kayıplar yok. Ama bende pıhtılaşma çıktı. Bence testlerini yaptır ona göre bırak igneyi

cevabnız için .ok teşekkür ederim. düşüneceğim .çok sağolun

evet anladım. çok teşekkür ederim. :)

7 haftadan itibaren kulanıyorum sabah akşam vajinal olarak 200 mg aynen dediğin gibi son zamanlarda çok zor olmaya başladı bende bazen çok ağız kısmında kaldığı içim ilacın çoğu boşa gidiyor doktoru arayıp birkaç gün ara versem sorun olur nu diye sormayı düşünüyorum

Birde kantoron yagini kullanirsaniz cildinize surdukten sonra tekrar tekrar sürmeyin yikadikca yenileyin alerji yapar. Ve zeytin gibi agir bi kokusu var. Banyo yapacaginiz gün surup bi sure emilmesini bekleyip sonra dus alabilirsiniz
Alerji mi yapıyor

Bence tüp bebek dr güven son zamanlarda bıraktırıyorlar doğum da risk olmasın diye öyle biliyorum

Canım bende yapmayı düşünmüyorum öyle seyler ilktede yapmadım zaten evet bursa maalesef pahalı ama hastanelerde muaynaneden farklı değil cok doruk jimer 120 diye biliyorum bende 150 veriyorum kontrol süremde 15 gün süs püs yerine nasip olursa güzel fotoğraflar cektirmek istiyorum oğlumun kardesini gördüğü anı filan

Canım benim oğlumda öyle yıldızı düşük olanlara cok cabuk nazar değer atletini yada bişeyi içine ters giy derler ben inanamıyorum ya oğlumda nazarla cok ugrastık ordan biliyorum

Can'ım benim de tüp bebek ve öncesinde bir başarısız transfer ve 8 haftalık bir düşüğüm var. Buna rağmen hiç iğne kullanmadım. Sadece coraspin kullandım onu da 9. Haftada kesti doktorum.
Açıkçası ben iğneyi sadece pıhtılaşması olanlar kullanıyor diye duymuştum.
Ama tüp bebek doktorun da tedbirli davranıyor anladığım kadarıyla ancak boşuna neden kullanasın ki. Her gün iğne olmak da çok zor çünkü. Acaba başka bir sebeple kullandırıyor olabilir mi? Örneğin benim bir arkadaşım tansiyon hastası olduğu için kullanıyor iğneyi. Pıhtılaşmaya bakılmadı bildiğime göre.
Sana iğneyi bırak asla diyemem. Allah korusun yaşayacağın bir olumsuzluğun altından kalkamazsın sen de. Vicdan azabı zor gelir.
Eğer maddi imkanın varsa pıhtılaşma testi yaptır ve ona göre tüp bebek doktorunun dediklerini uygula.
Benim de tüp bebek doktorum crinoneyi kesmişti. Ama gebelik doktorum tekrar başlattı. Böyle farklılıklar olabiliyor.

Esentepe nilüferde canım mudanya yolunda. Nagihan hanımı duymuştum önceden bahar hastanesinde calısıyodu cok iyiymiş hatta benim doktorumla beraber görev yapmıslar. Ama hastane olarak bende bilmiyorum aritmi nasıl bir hastane. Esentepe hastanesi benim evime yakın hemde daha önce ameliyatoldum memnundum baya. Doğum içinde şuanda hiç olumsuz yorum görmedim bakalım. Hem muayene hem dogum fiyatı olarak suan için en uygunlarından.

Benim doktorum 12. Haftadan sonra bıraktırdı. Rahme giden kan akışına baktı ultrasonda, gayet iyi kullanmana gerek yok dedi. Ben de tedirgin oldum, test falan yapmadık illa kötü bir tecrübe yaşayınca mi test yapılıyor falan dedim. Bu iğneyi kullanmaman düşüğe neden olmaz dedi. Kk de bir şehir efsanesi dedi hatta :) ben ultrasondan baktım sıkıntı yok bırakabilirsin dedi.
Bi arkadaşım da ünlü bir tüp bebek doktoruna gitmişti ona da doktoru 9 ay kullandırdı. Bu biraz doktorların karar vermesi gereken bir durum. Biz ne desek yanlış olur.

Gaz sancisi gibi degil anlam veremiyorum hani oyle olsa zaten derim gaz sancisi diye doktora yarin gitmeyi dusunuyorum.

Sağol cnm bende doktor a sordum ıhlamur icebilirsin dedi ballı sıcak su meyve ama geçmedi ya acile gittim iki tane serum taktilar inş bebegime bişey olmaz tek endişem o
bir sey olmaz umarim. bebegin henuz akciger sistemi gelismedi o yuzden ust solunum yollari hasta olamaz ama baska bir etkisi olur mu bilmem. Siz yine de kendinize dikkat edin akcigerlerinize inmesini engellemeye calisin. Bunun icin bol miktarda c vitamini bolca da sicak icecek.

gecmis olsun

Gecmis olsun samsundayim yazmissinizda merak ettim doktorunuz kim

Benim de muayene 75 lira doğuma da 1800 dediler, değişir tabi ocak tan sonra da...ben de Yaseminpark ta oturuyorum 2buçukta okuldan çıkıp 3teki randevuya yetişebiliyorum işimi bitirip oğlumun okul çıkışına da yetişiyorum...diğer uçuk fiyatlara göre epey uygun geldi de bu sefer de tedirgin oldum ucuza kaçmış gibi mi oldum doktor hastane iyi mi acaba falan diye...doktorumdan memnunum şimdilik...inşallah bi aksilik çıkmazsa böyle devam etmeyi düşünüyorum

Herkese merhaba tetanoz aşısı ne zaman yapılıyor acaba? Sağlık ocağından aramadılar beni aşı için henüz. Bide nette okumuştum son on yıl içinde yapılmışsa gerek yok diyordu ben üç yıl önce elim kesildiğinde yaptırmıştım şimdi yaptırmasam olur mu acaba bilgisi olan var mı?

Beni 20. Hafta çağırdılar. Süresi ile ilgili bilgim Yok maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…