- Konu Sahibi kardelen384
-
- #12.941
İnşaAllah durum Dr un dediği gibi vahim değildir rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişiniKızlar çok kötüyüm kanamam oldu baya doktora gittik progestn iğne yaptı hapını verdi ultrasonda bebeğin kalbini duydum ama bebeğin eşi rahim duvarına yapışmış sıkıntı dedi birden fazla kanama alanı var dedi kendi doktoruna görün dedi bu nöbetçi doktordu. Adam gibi bi açıklama yapmadı çok korkuyorum ilk bebegimi de 22 haftada kaybetmiştim dua edin lutfen
Tahlillerimi aile hekiminde yaptırıyorum ve 1 defa da ücretsiz muayene etti beni doktorum...bence bunlar çok önemli sırf para için ne tahliller ameliyatlar yapılıyor demek ki öyle niyeti yok 2li taramayı bile iyi e anlattı istersen yapalım dedi ısrar etmedi hatta pek istekli olmadı yapmaya...dediğim gibi ben bebek zıbınına lohusa şerbetine kapı süsüne 5000tl veremem yazık gunah...sag salim doğsun 1 gece yatar çıkar alır geliriz inşallah evimizde yaparız şerbetimizi süsümüzü...Allah hayırlısını versin
Cok yakin zamanda yasadim ne hissettigini cok iyi anliyorum. 3 doktora gittim ucude yapilcak tek sey igne ilac ve dinlenmek asla elden baska bisey gelmiyo dediler. Smdi dinlen yarin kendi doktoruna git bi guzel muayene ol. 22. Haftada neydi sıkıntı yine kanamamiKızlar çok kötüyüm kanamam oldu baya doktora gittik progestn iğne yaptı hapını verdi ultrasonda bebeğin kalbini duydum ama bebeğin eşi rahim duvarına yapışmış sıkıntı dedi birden fazla kanama alanı var dedi kendi doktoruna görün dedi bu nöbetçi doktordu. Adam gibi bi açıklama yapmadı çok korkuyorum ilk bebegimi de 22 haftada kaybetmiştim dua edin lutfen
Ben ameliyati hamilelik esnasinda olmaktan korkuyorum aslinda hani bebegime birsey olur diye alah korusun hamileykende sence kolay olurmu hani bunu ilaci var agri kesicisi azda olsa sancisi var ne bileyim ya hamilelikte katlanilabilir bir operasyonmu sence
Icimi rahatlattin inan jinekologumda olabilirsin derse olurum belki ameliyati bska bir çözüm yolu bulunmazsa gercekten cok sağolKatlanılabilir canım ben 2 ayda 2 kez antibiyotik kullandım hamileliğimde mecbur kaldım. Ama safra ameliyatından sonra ne ilaç ne agrı kesici kullandım. Öyle cok agrılı sızılı değil inan. 3 yada 4 delikle yapıyolar ben 3 günde işe başladım. Ameliyatımda tektim kimse yoktu yanımda her işimi yapabiliyodum. Senin ameliyatı geciktirmen daha riskli eğer taş kanala düşerse daha tehlikeli allah korusun. Hamileliğinde daha riskli ameliyat olanları biliyorum safra kesesi kolay bi ameliyat sonrasıda agrısı cok olmuyo.
Doktoruma 5 gün önce gitmistm herşey iyi demişti anlamadım ama son 3 gündür dehşet yoruldum kuyruk sokumum belim agriyodu meğer sanciymis o sinyaliymis anlayamadım yarın gidicem ınş doktoruma sağolunGeçmiş olsun canım Allah korusun kendi doktoruna en son ne zaman gitmiştin? Görünmedi mi plasentanın rahim duvarına yapışık olduğu falan ultrasonda??? Bu zamana kadar bir terslik olmuş muydu
Sagolasn canım yarın ilk iş gidicem doktora bu geceyi atlatalım da ınşKendi doktorunu telefonla bi arasan yada yarin acilen doktoruna gitsen, nasil olur? Bazi doktorlar tam felaket tellali. Yarina kadar yat dinlen ve kendi doktoruna yada guvendigin baska bi doktor varsa ona gorun. Bisey olmaz allahin izniyle.
Allah razı olsun inşallah iyiki varsınızCo geçmiş olsun Sakın kotu dusunme hersey iyi olacak allahin izniyle merak etme yarinda doktoruna gorunursun vakit kaybetmeden dinlen fazla hareket etme rabbim bebegini sag salim kucagina almayi nasip etsin insaallah
Allahım herkesin yavrusunu korusun sağlıkla kavuştursun yine aynı şeyleri yasayacagm diye ödüm kopuyor ,Allah kimseye vermesin. Pihtilasmadan kalbi durmuştu ilkinde ne kanama ne ağrı olmamıştı normal kontrolde öğrenmiştikCok yakin zamanda yasadim ne hissettigini cok iyi anliyorum. 3 doktora gittim ucude yapilcak tek sey igne ilac ve dinlenmek asla elden baska bisey gelmiyo dediler. Smdi dinlen yarin kendi doktoruna git bi guzel muayene ol. 22. Haftada neydi sıkıntı yine kanamami
Ya çok dikkat et canım, yazık ne bilsinler çocuk işte . Biz gözümüzü dört açacağız27 aylık bir oğlum var , bende de hep aynı deli sorular.Tabi bizim afacan biraz yaramaz yemek yemez ,uyumaz , hala kucak ister, tabi son bombası var bide karnıma vurup bebek vudum diyo
Canım selamın aleyküm nasılsın nasıl oldunuzKızlar çok kötüyüm kanamam oldu baya doktora gittik progestn iğne yaptı hapını verdi ultrasonda bebeğin kalbini duydum ama bebeğin eşi rahim duvarına yapışmış sıkıntı dedi birden fazla kanama alanı var dedi kendi doktoruna görün dedi bu nöbetçi doktordu. Adam gibi bi açıklama yapmadı çok korkuyorum ilk bebegimi de 22 haftada kaybetmiştim dua edin lutfen
Gecmis olsunn doktorunuzla gorusun telas yapmamaya calisin cok zor ama. Alahim hepimizin meleklerini korusunn saglikla alalim kucaklarimiza insallahh bizlerede haber edinKızlar çok kötüyüm kanamam oldu baya doktora gittik progestn iğne yaptı hapını verdi ultrasonda bebeğin kalbini duydum ama bebeğin eşi rahim duvarına yapışmış sıkıntı dedi birden fazla kanama alanı var dedi kendi doktoruna görün dedi bu nöbetçi doktordu. Adam gibi bi açıklama yapmadı çok korkuyorum ilk bebegimi de 22 haftada kaybetmiştim dua edin lutfen
Canim sen yine de 3 yil once asi oldugunu soyle. Eksik biliyor olabilirim cunku eskiden oldugun asilarin koruyuculugu oluyormus gercekten bazi durumlarda. Keske hamile kalmadan bitirseydim diyorum ben de asilari. Neyse artik bir dahaki hamilelige insallah :)Çok teşekkürler canım gayet açıklayıcı ve bilgilendirici oldu. Kan tahlili icin sağlık ocağına gitmem gerekiyordu bu vesile ile ebe ile de nu konuyu konuşacam. Tekrar teşekkür ediyorum
Gecmis olsun Allah yardimciniz olsun. Telefonla arayabilseniz doktorunuzu? Kiyamam ya onceli durumunu dusunup moralini bozma. Bu sefer bakin kontrol altindasiniz gerekirse yatarsiniz hastanede hersey duzelene kadar. Tekrar gecmis olsun.Kızlar çok kötüyüm kanamam oldu baya doktora gittik progestn iğne yaptı hapını verdi ultrasonda bebeğin kalbini duydum ama bebeğin eşi rahim duvarına yapışmış sıkıntı dedi birden fazla kanama alanı var dedi kendi doktoruna görün dedi bu nöbetçi doktordu. Adam gibi bi açıklama yapmadı çok korkuyorum ilk bebegimi de 22 haftada kaybetmiştim dua edin lutfen
Kızlar çok kötüyüm kanamam oldu baya doktora gittik progestn iğne yaptı hapını verdi ultrasonda bebeğin kalbini duydum ama bebeğin eşi rahim duvarına yapışmış sıkıntı dedi birden fazla kanama alanı var dedi kendi doktoruna görün dedi bu nöbetçi doktordu. Adam gibi bi açıklama yapmadı çok korkuyorum ilk bebegimi de 22 haftada kaybetmiştim dua edin lutfen
Kızlar çok kötüyüm kanamam oldu baya doktora gittik progestn iğne yaptı hapını verdi ultrasonda bebeğin kalbini duydum ama bebeğin eşi rahim duvarına yapışmış sıkıntı dedi birden fazla kanama alanı var dedi kendi doktoruna görün dedi bu nöbetçi doktordu. Adam gibi bi açıklama yapmadı çok korkuyorum ilk bebegimi de 22 haftada kaybetmiştim dua edin lutfen
Can'ım bir şey olmayacak Allahın izniyle.Kızlar çok kötüyüm kanamam oldu baya doktora gittik progestn iğne yaptı hapını verdi ultrasonda bebeğin kalbini duydum ama bebeğin eşi rahim duvarına yapışmış sıkıntı dedi birden fazla kanama alanı var dedi kendi doktoruna görün dedi bu nöbetçi doktordu. Adam gibi bi açıklama yapmadı çok korkuyorum ilk bebegimi de 22 haftada kaybetmiştim dua edin lutfen
Icimi rahatlattin inan jinekologumda olabilirsin derse olurum belki ameliyati bska bir çözüm yolu bulunmazsa gercekten cok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?