- 17 Şubat 2016
- 1.510
- 2.264
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #12.981
Günaydın canlar nasılsınız?
Ultrasona ayda bir mi giriyorsunuz? Ben hem devlete hem de özele gitmek istiyorum hala doktoruma tam karar veremedim. 2 haftada bir zararlı mı olur ayrıca bebegimi çok özlüyorum hep görmek istiyorum.
kardelen384 canım eğer senin için zor olmayacaksa çoğu arkadaş cinsiyetini öğrendi bebeğinin ilk sayfaya kaydetsek diye düşündüm tabi ben hala öğrenemedim ne yazık ki.
İçim bir garip oldu ya, Allah korumuş sizi, neler olabilirdi düşüncesi bile çok çok kötü, verilmiş sadakanız varmış, bol bol şükür duası et, birşeyler dağıt, bizim buralarda böyle durumlarda tuz dağıtıyorlar, gerçekten çok çok çok geçmiş olsun, çok şükür iyisinizDün gece evimizde doğal gaz kaçağı olmuş ve alarm ötmemiş , eşim salonda uyuyakalmış olmasa sabaha kadar zehirlenmiş olacaktık ...
iki gün öncede kırmızı ışıkta geçen araba , ani fren yapmasam arabama çarpıyordu...
çok şükür Rabbime iki olayıda kıl payı atlattık...
çok garip hissediyorum
canım sarı kantaron yağı değil mi?
Hakkımızda hayırlısı inşallah evet yanyana odaları bidahaki kontrol nezaman belli birgun denk geliriz bellimi olur benim ayın 8 de2000 dediler canım sezeryan yada normal farketmiyormuş ikiside aynı fiyat bana öyle dediler. Bende gönül hanıma gidiyorum yanyana ikisinin odası zaten. Gönül hanımda aynı emre bey gibi cok sakinleştiriyor cok memnunum bende
Allaha emanet canım üzülme İnş Rabbim yavrunu sana bağışlasın evlat acısını bilirim Rabbim birdaha yaşatmasın İnş Dua edelim yavruna ve sana..Kızlar çok kötüyüm kanamam oldu baya doktora gittik progestn iğne yaptı hapını verdi ultrasonda bebeğin kalbini duydum ama bebeğin eşi rahim duvarına yapışmış sıkıntı dedi birden fazla kanama alanı var dedi kendi doktoruna görün dedi bu nöbetçi doktordu. Adam gibi bi açıklama yapmadı çok korkuyorum ilk bebegimi de 22 haftada kaybetmiştim dua edin lutfen
Bende pıhtılaşma yüzünden 26 da kaybettim kuzumu lütfen stres yapma stres felaket resmen bunu atlatıcaksınız İnş ikinizde yavrun güçlü olucak İnş görüceksin...Allahım herkesin yavrusunu korusun sağlıkla kavuştursun yine aynı şeyleri yasayacagm diye ödüm kopuyor ,Allah kimseye vermesin. Pihtilasmadan kalbi durmuştu ilkinde ne kanama ne ağrı olmamıştı normal kontrolde öğrenmiştik
Hakkımızda hayırlısı inşallah evet yanyana odaları bidahaki kontrol nezaman belli birgun denk geliriz bellimi olur benim ayın 8 de
Hadi hayırlısı benim Ocak 8 de ayrıntılı Aralık 8 de kontrol var ama bu aralar kasılmam çok fazla aslında korkuyorum bi devlete gitsemmi diye düşünüyorum adlındaBenim kontrolüm geçti 25 inde ayrıntılı ultrasonum var.
Günaydın, bacaklarımın üst kısmında ve biraz da göbeğimde kırmızı noktalar çıktı. Çok fazla değil
Demir hapının yan etkisi olduğunu düşünüyorum. Böyle bir durumla karşılaşan var mı?
Had
Hadi hayırlısı benim Ocak 8 de ayrıntılı Aralık 8 de kontrol var ama bu aralar kasılmam çok fazla aslında korkuyorum bi devlete gitsemmi diye düşünüyorum adlında
Ben neredeyse haftalık gidiyorum ilk defa kanama falan olmazsa 3 hafta sonra gel dediGünaydın canlar nasılsınız?
Ultrasona ayda bir mi giriyorsunuz? Ben hem devlete hem de özele gitmek istiyorum hala doktoruma tam karar veremedim. 2 haftada bir zararlı mı olur ayrıca bebegimi çok özlüyorum hep görmek istiyorum.
kardelen384 canım eğer senin için zor olmayacaksa çoğu arkadaş cinsiyetini öğrendi bebeğinin ilk sayfaya kaydetsek diye düşündüm tabi ben hala öğrenemedim ne yazık ki.
GüZel haberlerle dönersin inşallah canım bizi de haberdar etKızlar hepinize çok teşekkür ederim iyiki varsınız Allah razı olsun kendi doktorm izindeymis başka bir doktor buldum doç. Bugün 12 de ona gidicem ınş iyi şeyler söyler sizlerle paylasirim
hayırlı uğurlu olsun, sağsalim kucağına almayı nasip etsin Rabbim...Kızlar benim cinsiyet belli oldu . Erkek :)
Merhaba, bir arkadaşım evine kurdurdu arıtım, mutfak lavabosunun altına. Her şeyi o suyla yapıyor şu an, meyve senze yıkama, su içme vs çok memnun olduğunu söyledi. Test ölçümü de yaptırmış, arıtılan sudaki değerler iyi çıkmış. Ben düşünmediğim için çok kurcalamadım istersen daha çok bilgi alabilirim?Arkadaşlar sizin başka konuda fikrinizi almak istiyorum ben 1 yıl kadar önce göğüsten kitle aldırdım ve doktor bana pet şişede güneşte bekleyen sulardan kesinlikle uzak dur dedi Ankara’da oturuyorum ve çoğu kişi suları içilmez diyor mecbur hazır alıyoruz ve malum bu dönemde bol su tüketmemiz lazım evlere takılan arıtıcılar gerçektende arıtım yapıyor mu sizce ? Özellikle büyük şehirlerde olan arkadaşlar içme suyunu nasıl temin ediyorsunuz?
Can'ım arıtıcıların suyun içindeki mineralleri faydalı seyleri de arıttığını duydum. Markadan markaya fark vardır tabi ki.Arkadaşlar sizin başka konuda fikrinizi almak istiyorum ben 1 yıl kadar önce göğüsten kitle aldırdım ve doktor bana pet şişede güneşte bekleyen sulardan kesinlikle uzak dur dedi Ankara’da oturuyorum ve çoğu kişi suları içilmez diyor mecbur hazır alıyoruz ve malum bu dönemde bol su tüketmemiz lazım evlere takılan arıtıcılar gerçektende arıtım yapıyor mu sizce ? Özellikle büyük şehirlerde olan arkadaşlar içme suyunu nasıl temin ediyorsunuz?
Kızlar çok kötüyüm kanamam oldu baya doktora gittik progestn iğne yaptı hapını verdi ultrasonda bebeğin kalbini duydum ama bebeğin eşi rahim duvarına yapışmış sıkıntı dedi birden fazla kanama alanı var dedi kendi doktoruna görün dedi bu nöbetçi doktordu. Adam gibi bi açıklama yapmadı çok korkuyorum ilk bebegimi de 22 haftada kaybetmiştim dua edin lutfen
İnşallah kötü şeyler duymayacaksın, güzel haberlerini bekliyoruz. Gerçekten son haftalara kadar kanaması olup sağlıklı çocuk doğuranlar var canım.Kızlar hepinize çok teşekkür ederim iyiki varsınız Allah razı olsun kendi doktorm izindeymis başka bir doktor buldum doç. Bugün 12 de ona gidicem ınş iyi şeyler söyler sizlerle paylasirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?