2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Bana kalsa her hafta girerim ultrasona. Ama eşim izin vermiyor. Merak ediyorum hala yasiyorlar mı diye

Cinsiyet için herkes mesaja ekleyerek yazarsa bende bir ara girerim. Tek tek uğraşmak zor oluyor

İçim bir garip oldu ya, Allah korumuş sizi, neler olabilirdi düşüncesi bile çok çok kötü, verilmiş sadakanız varmış, bol bol şükür duası et, birşeyler dağıt, bizim buralarda böyle durumlarda tuz dağıtıyorlar, gerçekten çok çok çok geçmiş olsun, çok şükür iyisiniz

Hamilelikte kanama olmasi risk olsada aslinda normal bir durum. Çoğu kisinin yasadigi bir olay, onemsenmeli fakat telaş edilmemeli . Stres asıl büyük tehlikedir

Hakkımızda hayırlısı inşallah evet yanyana odaları bidahaki kontrol nezaman belli birgun denk geliriz bellimi olur benim ayın 8 de

Allaha emanet canım üzülme İnş Rabbim yavrunu sana bağışlasın evlat acısını bilirim Rabbim birdaha yaşatmasın İnş Dua edelim yavruna ve sana..

Ben hala doktor belirleyemedim gittigim hastaneyi gecici olarak secmistim simdilik devam ediyorum ama, anaadolu yakasindayim. Centrale giden birkac arkadas vardi hangi doktora gidiyorsunuz. Birde dogum ucretleri ile ilgili bilgi verebilirmisiniz

Bende pıhtılaşma yüzünden 26 da kaybettim kuzumu lütfen stres yapma stres felaket resmen bunu atlatıcaksınız İnş ikinizde yavrun güçlü olucak İnş görüceksin...

canim merhaba. benim de 1 ay kadar once kolumda, elimde, ayagimda minik kirmizi kasintili benekler olusmustu. o zaman demir hapi almiyordum. doktora sordum alerji demisti. yedigim birsey alerji yapmis. o hafta farkli bir gida tuketmemistim oysa. sadece gebe oldugum icin o hafta 2 defa balik ve deniz mahsulu (kalamar) yemistim. sanirim balik degil ama kalamar bunyeme fazla geldi ve alerji yapmis.

Had

Hadi hayırlısı benim Ocak 8 de ayrıntılı Aralık 8 de kontrol var ama bu aralar kasılmam çok fazla aslında korkuyorum bi devlete gitsemmi diye düşünüyorum adlında

Ben devlete bir kez gittim ve inan birdaha asla gitmem çok çok kötü eğer 15 gün geçmediyse ücretsiz kendi dr una gidebiliyorsun bence dr unu ara kendi doktoruna git. Devlet hastanesinde doğru düzgün neden olduğunu bile söylemiyor. Bursadaki hastane sistemlerini ben hiç beğenmiyorum :/

Ben neredeyse haftalık gidiyorum ilk defa kanama falan olmazsa 3 hafta sonra gel dedi

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim iyiki varsınız Allah razı olsun kendi doktorm izindeymis başka bir doktor buldum doç. Bugün 12 de ona gidicem ınş iyi şeyler söyler sizlerle paylasirim
GüZel haberlerle dönersin inşallah canım bizi de haberdar et

Arkadaşlar sizin başka konuda fikrinizi almak istiyorum ben 1 yıl kadar önce göğüsten kitle aldırdım ve doktor bana pet şişede güneşte bekleyen sulardan kesinlikle uzak dur dedi Ankara’da oturuyorum ve çoğu kişi suları içilmez diyor mecbur hazır alıyoruz ve malum bu dönemde bol su tüketmemiz lazım evlere takılan arıtıcılar gerçektende arıtım yapıyor mu sizce ? Özellikle büyük şehirlerde olan arkadaşlar içme suyunu nasıl temin ediyorsunuz?

Merhaba, bir arkadaşım evine kurdurdu arıtım, mutfak lavabosunun altına. Her şeyi o suyla yapıyor şu an, meyve senze yıkama, su içme vs çok memnun olduğunu söyledi. Test ölçümü de yaptırmış, arıtılan sudaki değerler iyi çıkmış. Ben düşünmediğim için çok kurcalamadım istersen daha çok bilgi alabilirim?
Ayrıca sadece senin değil hepimizin dikkat etmesi lazım güneş altında bekleyen pet şişeleri tüketmemeye çok tehlikeli olduğunu duymuştum, demek doğruymuş.

4 boyutlu ultrason zamanı en iyi ne zaman arkadaşlar? Kaçıncı hafta yaptırmak lazım? Doktorumda bu teknoloji yok o nedenle dışarda yaptırmam gerekecek. Ankara'da doktor önerisi olan var mı? İyi biri olsun istiyorum, ayrıntılı baksın konuşsun anlatsın bol bol, böyle ağzından cımbızla laf alınan doktorlardan olmasın istiyorum.

Can'ım arıtıcıların suyun içindeki mineralleri faydalı seyleri de arıttığını duydum. Markadan markaya fark vardır tabi ki.
Özellikle damacana sular çok zararlı. Mecburen 1,5 litrelik sulardan alıp tüketiyoruz biz. İstanbul'un musluk suyu bile damacana sulardan daha sağlıklıymış. Arkadaşlar İstanbul'un iski tesislerine gitmişlerdi. Oradaki uzmanlar musluktan Gönül rahatlığıyla içebilirsiniz demişler. Ama suyu dinlendirmek gerekiyormuş sadece ağzı açık olarak. Ama yine de emin olamıyor insan. Ankara için bu mümkün değil tabi. Oranın musluk suyu çok zararlıymış.
İyi araştırarak arıtıcı düşünebilirsin.

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim iyiki varsınız Allah razı olsun kendi doktorm izindeymis başka bir doktor buldum doç. Bugün 12 de ona gidicem ınş iyi şeyler söyler sizlerle paylasirim
İnşallah kötü şeyler duymayacaksın, güzel haberlerini bekliyoruz. Gerçekten son haftalara kadar kanaması olup sağlıklı çocuk doğuranlar var canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…