2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Dualarımız seninle canım, inşallah güzel haberlerle gelirsin.

Fonetik nasilsin kuzu her doktorun dedigi ayni olmaz benimde ikinci kizimda neler neler demişti acil doktoru ama kendi doktorum korkulacak birsey yok demisti daha telefonda bile. Bazi doktorlar felaket tellalligindan hoşlanıyor ne yazikki

Doktoruma 5 gün önce gitmistm herşey iyi demişti anlamadım ama son 3 gündür dehşet yoruldum kuyruk sokumum belim agriyodu meğer sanciymis o sinyaliymis anlayamadım yarın gidicem ınş doktoruma sağolun
Insallah hayırlı haberlerle gel canım, dualarımız seninle. Birşey olmayacak Allahın izni ile.

Kesinlikle farklı tedaviler görüyoruz ama benim tüm tahlillerim temiz çıkmıştı pıhtılaşmaya ise hiç bakılmadan önlem olsun diye verildi o beni sıktı açıkçası. Kendi doktoruma gitmeden üni hastanesinden doktor arkadaşlarla görüştüm gidip pohtılaşma için test vericem sonuçlarını da 1 aya alırmışım bakalım inşallah temiz çıkar.
Kesinlikle ilk başta yapılmalı zaten masraf dünya kadar o da aradan çıksaydı keşke. Bana hiç bakmadılar o teste direkt al kullan. Birde başta para verip aldım o kadar iğne sonda yazdırmayı öğrendim de masraftan kurtuldum
Canım benim ailemde de düşük ya da tekrarlayan kayıplar yok. Ama bende pıhtılaşma çıktı. Bence testlerini yaptır ona göre bırak igneyi
Evet haklısın testi yaptırıcam kesin ne olur ne olmaz
Bence tüp bebek dr güven son zamanlarda bıraktırıyorlar doğum da risk olmasın diye öyle biliyorum
Ona çok güveniyorum Zaten kendi doktorum hem profesör hemds akrabam ama yinde tüp bebek doktorum benim sürecini biliyor diye ne dese yapıyorum valla
Çok haklısın bende hiç sorun bulamadılar dünyaca testler yaptırdım şekerdi tansiyondu hep bakıldı ama yine de rutin önlem dedi başlattı. İğneyi vurmak artık öyle zorlaştı ki karnım sertleşti artık ve büyüyor bacağıma da yapamam yarın bi gün napıcam diye korkuyorum
Evet canım bana da gebe takip doktorum 13. Haftada ayrıntılı baktı kan sulandırıcıya hiç gerek Yok tüm akış sağlam dedi . Bırak artık şu eziyeti demişti hatta bi daha geldiğinde karnında iz görmeyim bile dedi düşün . Ama korku başa beladır işte
Canım biz meslek gereği mezun olunca tetanoz oluyoruz bende mezuniyetimde ihmal etmiştim işe başladım ayağıma dört çivi girdi şantiyede , operasyonla aldılar o gün tetanoz aşımı yaptılar her dört yılda bir yenilenmeli demişti doktorum . Ben yine ihmal ettim üstünden beş yıl geçti yapmadım . Aile hekimliğinden hemşirem arayıp 20. Haftada aşınız var ihmal etmeyin mutlaka gelin dedi tarih yaklaşınca yine ararız demişti hatta . Onlar gebe olduğunu öğrenince kayıt açıyorlar sanırım. İstersen aile hekimliğine git bi konuş
çok geçmiş olsun canım inşallah geceyi rahat geçirmişsindir dualarım seninle . Allah’ın izniyle herşey yolundadır iyi düşün geçmiş tecrübelerini bu bebeğine yansıtma . Sağlıklı olduğuna İnan herşey iyi olacak. Sabah ilk işin doktoruna görünmek olsun ama .

Günaydın canlar nasılsınız?

Ultrasona ayda bir mi giriyorsunuz? Ben hem devlete hem de özele gitmek istiyorum hala doktoruma tam karar veremedim. 2 haftada bir zararlı mı olur ayrıca bebegimi çok özlüyorum hep görmek istiyorum.

kardelen384 canım eğer senin için zor olmayacaksa çoğu arkadaş cinsiyetini öğrendi bebeğinin ilk sayfaya kaydetsek diye düşündüm tabi ben hala öğrenemedim ne yazık ki.

Fonetik geçmiş olsun, güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Ben de kendimi çok kötü hissediyorum. Birkaç gündür alt tarafımda çok ağrı oluyor. Hatta cuma günü bi ara çok sancı girdi. Hafta sonu da yoruldum. Bu sabah kalktığımda karnımda hiç gerginlik hissetmedim, sanki karnım küçülmüş gibiydi çok korkuyorum sanki karnımda bebek yokmuş gibi hissediyorum
Bugün doktora gitmeye çalışacağım, inşallah ayarlayabilirim.

Canım ben de bekleyemeyenlerdenim:) 2 hafta olmadan nerdeyse doktora gidiyorum:) Evet cinsiyetleri yazsak ne güzel olur. Benim kızım olucak inş 14. haftada söyledi doktor.Hediyeler gelmeye başladı bile pembiş pembiş:) ablam inşallah cinsiyeti değişmez diyor:)

As canım iğne oldun gece yattım sabah biraz kanama vardı kahverengiydi ama doktorm perşembeye kadar izinliymis bi doç buldum bugün 12 de ona gidicem ınş iyi şeyler soyler
Canm cok gecmis olsun rabbim yardimcin olsun insallah kotu dusunme rabbime sigin gerisini bosver allahin izni ile bisey olmicak

Ne güzel sen öğrenmişsin canım maşallah küçük prensese inşallah değişmez cinsiyeti. Bana da 2 li taramada erkege benziyor dedi ama kedin bişey söylemedi içimden hep kız geçiyor nedense haftaya gittigimde net olarak ogrenirim herhalde. Aramızda bir gün var genelde mayıs ortasından sonrası kız. Ben bu duruma uyacak mıyım bakalım.

Fonetik gecmis olsun arkadasim.kahverengiye donmesi aktif kanamanin olmadigi anlamina gelir.biseycikler olmayacak insallah.digeriyle kiyaslama.Bende ayni seyleri yasadim seninle o kadar iyi anliyorumki ama dedigim gibi kahveye donduyse durmustur kanama.hemen igneye cevap vermissin ne guzelki.ayrica her kanama kotu sonuc olur diye bisey yok.ne yasanmisliklar var dokuz ay kanama yasayip saglikli doguran anneler var.suan yaptigin stres bebege daha zararli.lutfen biraz kendini serbest birak.bundan sonra daha dinlenerek bir hamilelik geciririsin 've inaniyorum sonundada bebegini kucaklayacaksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…