2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Had

Hadi hayırlısı benim Ocak 8 de ayrıntılı Aralık 8 de kontrol var ama bu aralar kasılmam çok fazla aslında korkuyorum bi devlete gitsemmi diye düşünüyorum adlında
benimde kasılmalarım var özellikle karnımın sağ tarafında,inşallah normaldir.kontrolüme daha 2 hafta var.

Allah kem gözlerden korusun, bu insanlar iyi niyetli olsalar hamile bir insana böyle can sıkıcı şeyler değil, motive edici moral verici şeyler söylerler, bence böyle insanlar bunu bilerek bilinçli yapıyorlar, senin canın sıkıldıkça mutlu oluyordur bunlar, sen boşver böyle insanları görme duyma, bunların sözleriyle canını da sıkma, hamileyiz biz, önemli olan bebeğimiz, göbek de gider süt de olur, herşeyin zamanı var, üzerinde kötü enerji hissettiğin an dualara sığın, dua oku, Rabbim bizleri ve içimizde büyüyen minik yürekleri korusun; Amin...

Ben hala doktor belirleyemedim gittigim hastaneyi gecici olarak secmistim simdilik devam ediyorum ama, anaadolu yakasindayim. Centrale giden birkac arkadas vardi hangi doktora gidiyorsunuz. Birde dogum ucretleri ile ilgili bilgi verebilirmisiniz
Ben Figen temelli akın a gidiyorum :) 2017 fiyatları zorunlu sezeryan 3300 imiş. Diğerlerini unuttum. Epidural ve spinal için 500 tl ek. Bir de suit oda geniş oda ve normal oda var. Normal odada fark Yok diğerlerinde fark ödüyorsun. Çocuğun ilk muayenesi aşısı vs herşeyi ücretsiz. İlk doğumum da oradaydı. Ekstra ücret çıksrmamışlardı. Hastaneyi ve Doktoru yüzde yüz tavsiye ederim.

Had

Hadi hayırlısı benim Ocak 8 de ayrıntılı Aralık 8 de kontrol var ama bu aralar kasılmam çok fazla aslında korkuyorum bi devlete gitsemmi diye düşünüyorum adlında
Ben dün acile gittim. Açıklama pek yapmıyorlar ama doğru ilaçlar veriyorlar en azından. Kasılma içingittiğimde magnezyum vermişlerdi hemen kesmişti gerçekten. Zaten kasılmaya iyi gelip erken doğumu engelliyormuş. Bence gidebilirsin en azından için rahat eder.

Gecmiş olsun cnm bende öyleyim bugün biraz daha iyiyim şükür ana üç gündür kolum kanadım kalkmadı bugünde benim diş agrısı basladı dediğin gibi benimkide sömürmeye basladı sanırım
Ay bitirdi beni dediğin gibi sömürme de son nokta mahvoldum işe gidemedim bugün. Osteocare diye bir ilaç aldım kalsiyum çinko magnezyum hepsi varmış bir günde rahatladım çok şükür.

Canım geçmiş olsun magnezyum nasıl etkisi var anşamadım.inşallah tez atlatırsınız
Sağol canım magnezyum eksikliğinde kramplar tutulmalar oluyormuş. Çocuk kendisine aldığı için bizim kemik yapısı mı bozuluyor nedir anlamadım :)) kalsiyum magnezyum d vitamini tüketmek gerekiyormuş. Yoksa erken Doğuma neden oluyormuş eksikliği

Z Zynp0606 cim pet şişe çok zararlı güneşte durmamış olsa bile yinede zararlı. Ben onlardan su içince plastik kokusu ve tadı alıyorum sanki Annemlerde arıtma var ve çok memnunuz belirli periyotlarda filtre değişimleri oluyor tadı da guzel. Pet şişeden su içmektense çeşmeden içerim o daha kokusuz ama arıtmaya alışınca çeşme suyunu da içmek zor oluyor.

Ay bitirdi beni dediğin gibi sömürme de son nokta mahvoldum işe gidemedim bugün. Osteocare diye bir ilaç aldım kalsiyum çinko magnezyum hepsi varmış bir günde rahatladım çok şükür.
Benimde carsamba randevum cnm sorucam bende doktora d vitamini filan şimdi kullandıgımız vitaminlerde yok mu acaba magnezyum filan

Ay evet Bursa nın saglık sistemi feci yaaa...Allah düşürmesin devlet hastanesine...oğlumun ögretmeninin kolu kırılmıştı geçen sene bir pazar günü, doktor yokmuş kız ertesi sabah 10a kadar inim inim inleyerek doktor bekledi kolunun kemiği ortada ben Allah korusun acil bi durumda nereye giderim bilmiyorum bile

Biz şubatta Kilis ten Bursa ya geldik orada su şebekesi yoktu depo suyu kullanılıyordu mecbur damacana falan alıyorduk ama ben artık o damacanadan nefret ettim buraya geldigimizden beri çeşme suyu içiyoruz hastalık falan yapmadı çok şükür ama tadı da çok süper değil...evim olunca inşallah ilk iş arıtma istiyorum ben de

Ben aslen Ankaralıyım evlenip geldim buraya eşime hep derim eğer bişi olursa yolda olsun ama Ankaraya götür kesinlikle çok kötü. İnsan zaten burdaki doktorun keyfini beklerken ya ölür ya iyileşir. Acilleri berbat sistemleri berbat. Belki istisnai olan yerler vardır ama cidden çok kötü :/ Allah düşürmesin devlet hastanesine.

En azından markasını öğrenebilirsen çok memnun olurum

Canım Ankara’da eşim birkaç yerden duymuş yemeklerde bile kullanmayın demişler baya rahatsızlanan oluyor cam damacana düşündüm ama onun da kaynağında cama koyup getirmiyorlar mecburen şimdilik plastik şişede alıyoruz işte arıtıcılar ne kadar temizliyor acaba

Amin canım Rabbim hepimizi korusun, sağsalim bebişlerimizi büyütelim inşallah

Çok sağol canım sizlerle konuşmak dertleşmek iyi geliyo, şükürler olsun ucuz atlattık

Kilis teyken Gaziantep e gidiyorduk orası da burdan iyiydi Kayseri zaten süper sağlık konusunda tek geçerim özel hastane çok fazla ve uygun devlet de öyle aşırı kalabalik değil ve gayet sistemli düzenli...eşim kaza geçirmişti gece bizi kayseri eğitim araştırmaya sevk ettiler gece 12buçukta beyin cerrahı muayene ve taburcu etti ve çocukların koluna bacağına o saatte alçı yapıyorlardı

Allah yardımcın olsun canım, dualarım seninle, inşallah birşey olmaz sağlıkla alırsın kucağına

Kızlar oğlum herşeye ağlıyor sakin bir hamilelik geçiremiyorum tam 3 yaşında ve hiçbir şeyden memnun olmuyor. Okuduğum kitaplar bile devreye giremiyor bu durumda. Çocuk sakin kalıpta beni dinlemiyor ki.. En basitinden su istiyor babası verince başlıyor ağlamaya bana sen ver diyor. Kardeşi olunca nasil yetişicem Her şeyi benden bekliyor. tlf vermiyorum ağlayarak tlfda çizgi film izlemek istiyor kendini yerlere atıyor bitmiş durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…