- 26 Mayıs 2014
- 348
- 182
- 73
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #13.001
benimde kasılmalarım var özellikle karnımın sağ tarafında,inşallah normaldir.kontrolüme daha 2 hafta var.Had
Hadi hayırlısı benim Ocak 8 de ayrıntılı Aralık 8 de kontrol var ama bu aralar kasılmam çok fazla aslında korkuyorum bi devlete gitsemmi diye düşünüyorum adlında
Allah kem gözlerden korusun, bu insanlar iyi niyetli olsalar hamile bir insana böyle can sıkıcı şeyler değil, motive edici moral verici şeyler söylerler, bence böyle insanlar bunu bilerek bilinçli yapıyorlar, senin canın sıkıldıkça mutlu oluyordur bunlar, sen boşver böyle insanları görme duyma, bunların sözleriyle canını da sıkma, hamileyiz biz, önemli olan bebeğimiz, göbek de gider süt de olur, herşeyin zamanı var, üzerinde kötü enerji hissettiğin an dualara sığın, dua oku, Rabbim bizleri ve içimizde büyüyen minik yürekleri korusun; Amin...Valla bende anlamadım öyle facede falan paylaşım yapmıyorum ama akrabalarla foto paylaşıyorum , iş yerindekilerle soru sorduklarında cevap veriyorum ama iş yerimde bazı insanlardan hiç pozitif enerji almıyorum, yok göbeğin kocaman yok göğüslerin büyümedi yok sen niye dışarda yemek yemiyorsun çok pipiriklisin bi grup işi gücü bırakmış beni inceliyo, ben kimseye kötülük yapmam kimse kötü olsun istemem hele hele çocuklara hamilelere istemedende olsa zararrım dokunacak diye çok düşünürüm ince elerim ama bazı insanlar çok acımasız ...
Ben Figen temelli akın a gidiyorum :) 2017 fiyatları zorunlu sezeryan 3300 imiş. Diğerlerini unuttum. Epidural ve spinal için 500 tl ek. Bir de suit oda geniş oda ve normal oda var. Normal odada fark Yok diğerlerinde fark ödüyorsun. Çocuğun ilk muayenesi aşısı vs herşeyi ücretsiz. İlk doğumum da oradaydı. Ekstra ücret çıksrmamışlardı. Hastaneyi ve Doktoru yüzde yüz tavsiye ederim.Ben hala doktor belirleyemedim gittigim hastaneyi gecici olarak secmistim simdilik devam ediyorum ama, anaadolu yakasindayim. Centrale giden birkac arkadas vardi hangi doktora gidiyorsunuz. Birde dogum ucretleri ile ilgili bilgi verebilirmisiniz
Ben dün acile gittim. Açıklama pek yapmıyorlar ama doğru ilaçlar veriyorlar en azından. Kasılma içingittiğimde magnezyum vermişlerdi hemen kesmişti gerçekten. Zaten kasılmaya iyi gelip erken doğumu engelliyormuş. Bence gidebilirsin en azından için rahat eder.Had
Hadi hayırlısı benim Ocak 8 de ayrıntılı Aralık 8 de kontrol var ama bu aralar kasılmam çok fazla aslında korkuyorum bi devlete gitsemmi diye düşünüyorum adlında
Ay bitirdi beni dediğin gibi sömürme de son noktaGecmiş olsun cnm bende öyleyim bugün biraz daha iyiyim şükür ana üç gündür kolum kanadım kalkmadı bugünde benim diş agrısı basladı dediğin gibi benimkide sömürmeye basladı sanırım
Sağol canım magnezyum eksikliğinde kramplar tutulmalar oluyormuş. Çocuk kendisine aldığı için bizim kemik yapısı mı bozuluyor nedir anlamadım :)) kalsiyum magnezyum d vitamini tüketmek gerekiyormuş. Yoksa erken Doğuma neden oluyormuş eksikliğiCanım geçmiş olsun magnezyum nasıl etkisi var anşamadım.inşallah tez atlatırsınız
Benimde carsamba randevum cnm sorucam bende doktora d vitamini filan şimdi kullandıgımız vitaminlerde yok mu acaba magnezyum filanAy bitirdi beni dediğin gibi sömürme de son noktamahvoldum işe gidemedim bugün. Osteocare diye bir ilaç aldım kalsiyum çinko magnezyum hepsi varmış bir günde rahatladım çok şükür.
Ay evet Bursa nın saglık sistemi feci yaaa...Allah düşürmesin devlet hastanesine...oğlumun ögretmeninin kolu kırılmıştı geçen sene bir pazar günü, doktor yokmuş kız ertesi sabah 10a kadar inim inim inleyerek doktor bekledi kolunun kemiği ortadaBen devlete bir kez gittim ve inan birdaha asla gitmemçok çok kötü eğer 15 gün geçmediyse ücretsiz kendi dr una gidebiliyorsun bence dr unu ara kendi doktoruna git. Devlet hastanesinde doğru düzgün neden olduğunu bile söylemiyor. Bursadaki hastane sistemlerini ben hiç beğenmiyorum :/
Biz şubatta Kilis ten Bursa ya geldik orada su şebekesi yoktu depo suyu kullanılıyordu mecbur damacana falan alıyorduk ama ben artık o damacanadan nefret ettim buraya geldigimizden beri çeşme suyu içiyoruz hastalık falan yapmadı çok şükür ama tadı da çok süper değil...evim olunca inşallah ilk iş arıtma istiyorum ben deArkadaşlar sizin başka konuda fikrinizi almak istiyorum ben 1 yıl kadar önce göğüsten kitle aldırdım ve doktor bana pet şişede güneşte bekleyen sulardan kesinlikle uzak dur dedi Ankara’da oturuyorum ve çoğu kişi suları içilmez diyor mecbur hazır alıyoruz ve malum bu dönemde bol su tüketmemiz lazım evlere takılan arıtıcılar gerçektende arıtım yapıyor mu sizce ? Özellikle büyük şehirlerde olan arkadaşlar içme suyunu nasıl temin ediyorsunuz?
Ay evet Bursa nın saglık sistemi feci yaaa...Allah düşürmesin devlet hastanesine...oğlumun ögretmeninin kolu kırılmıştı geçen sene bir pazar günü, doktor yokmuş kız ertesi sabah 10a kadar inim inim inleyerek doktor bekledi kolunun kemiği ortadaben Allah korusun acil bi durumda nereye giderim bilmiyorum bile
En azından markasını öğrenebilirsen çok memnun olurumMerhaba, bir arkadaşım evine kurdurdu arıtım, mutfak lavabosunun altına. Her şeyi o suyla yapıyor şu an, meyve senze yıkama, su içme vs çok memnun olduğunu söyledi. Test ölçümü de yaptırmış, arıtılan sudaki değerler iyi çıkmış. Ben düşünmediğim için çok kurcalamadım istersen daha çok bilgi alabilirim?
Ayrıca sadece senin değil hepimizin dikkat etmesi lazım güneş altında bekleyen pet şişeleri tüketmemeyeçok tehlikeli olduğunu duymuştum, demek doğruymuş.
Canım Ankara’da eşim birkaç yerden duymuş yemeklerde bile kullanmayın demişler baya rahatsızlanan oluyor cam damacana düşündüm ama onun da kaynağında cama koyup getirmiyorlar mecburen şimdilik plastik şişede alıyoruz işte arıtıcılar ne kadar temizliyor acabaZ Zynp0606 cim pet şişe çok zararlı güneşte durmamış olsa bile yinede zararlı. Ben onlardan su içince plastik kokusu ve tadı alıyorum sanki Annemlerde arıtma var ve çok memnunuz belirli periyotlarda filtre değişimleri oluyor tadı da guzel. Pet şişeden su içmektense çeşmeden içerim o daha kokusuz ama arıtmaya alışınca çeşme suyunu da içmek zor oluyor.
Allah kem gözlerden korusun, bu insanlar iyi niyetli olsalar hamile bir insana böyle can sıkıcı şeyler değil, motive edici moral verici şeyler söylerler, bence böyle insanlar bunu bilerek bilinçli yapıyorlar, senin canın sıkıldıkça mutlu oluyordur bunlar, sen boşver böyle insanları görme duyma, bunların sözleriyle canını da sıkma, hamileyiz biz, önemli olan bebeğimiz, göbek de gider süt de olur, herşeyin zamanı var, üzerinde kötü enerji hissettiğin an dualara sığın, dua oku, Rabbim bizleri ve içimizde büyüyen minik yürekleri korusun; Amin...
İçim bir garip oldu ya, Allah korumuş sizi, neler olabilirdi düşüncesi bile çok çok kötü, verilmiş sadakanız varmış, bol bol şükür duası et, birşeyler dağıt, bizim buralarda böyle durumlarda tuz dağıtıyorlar, gerçekten çok çok çok geçmiş olsun, çok şükür iyisiniz
Kilis teyken Gaziantep e gidiyorduk orası da burdan iyiydi Kayseri zaten süper sağlık konusunda tek geçerim özel hastane çok fazla ve uygun devlet de öyle aşırı kalabalik değil ve gayet sistemli düzenli...eşim kaza geçirmişti gece bizi kayseri eğitim araştırmaya sevk ettiler gece 12buçukta beyin cerrahı muayene ve taburcu etti ve çocukların koluna bacağına o saatte alçı yapıyorlardıBen aslen Ankaralıyım evlenip geldim buraya eşime hep derim eğer bişi olursa yolda olsun ama Ankaraya götür kesinlikle çok kötü. İnsan zaten burdaki doktorun keyfini beklerken ya ölür ya iyileşir. Acilleri berbat sistemleri berbat. Belki istisnai olan yerler vardır ama cidden çok kötü :/ Allah düşürmesin devlet hastanesine.
Allah yardımcın olsun canım, dualarım seninle, inşallah birşey olmaz sağlıkla alırsın kucağınaKızlar çok kötüyüm kanamam oldu baya doktora gittik progestn iğne yaptı hapını verdi ultrasonda bebeğin kalbini duydum ama bebeğin eşi rahim duvarına yapışmış sıkıntı dedi birden fazla kanama alanı var dedi kendi doktoruna görün dedi bu nöbetçi doktordu. Adam gibi bi açıklama yapmadı çok korkuyorum ilk bebegimi de 22 haftada kaybetmiştim dua edin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?