2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Bente yaptirma taraftari degilim canim benim aslinda ama doktordan doktora degisiyor demekki gel diyor gidiyorum acikcasi.

Fonetik nasıl oldun canım biyandan da sana dua ediyorum Rabbim yavrularımızı bağışlasın İnş biz yavrularımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alıcaz inş bak görcez dualarımız kabul olucak İnş

Ha
hayır değilim merkezdeyim ana han i dedim bi devlette de girişim olsun sonra bakmıyorlar sezeryan olduğum için takibini yapana git diyolar bende o niyetle gittim gitmez olaydım içim yandı sanki bidaha
Sıkma canını bebeğinidr üzme gayet iyi Allah ın izniyle var maalesef öyle patavatsız doktorlar

Sıkma canını bebeğinidr üzme gayet iyi Allah ın izniyle var maalesef öyle patavatsız doktorlar
Evet bencede sanıyorum Fonetik arkadaşımada böylesi denk geldi biz riskli gebe olduğumuzu biliyoruz zaten aslında ama bize bunu hatırlatmak bize iyi gelmiyor daha kötü oluyor çünkü stres bizi mahveden şey korku kurt gibi bişey oda bizde zaten mevcut Rabbime emanet yavrularımız

Ben sana demiştim canım sen sakın moralini bozma salak adamlar yüzünden. Gerçekten o kadar kötü ki ordakiler gittiğine böyle pişman ediyorlar adamı. Onlar için konuşmak çok basit geliyor. Sen üzülme kendini iyi hissediyorsan sakın o doktorun dediğine takılma. Herşeyin en iyisini Allah bilir. Düzgün biri olsa işinde iyi biri olsa zaten böyle salak salak konuşmaz. Hergün ve hergün bir daha söylüyorum bu Bursada devlet hastaneleri gerçekten çok ama çok kötü malesef. İnsan değilmişcesine davranıyorlar.

Ben söylüyordum kırmadan...aptal görümcem 40 yaşına geldi, öğretmen, çocuğa abur cubur alır gelirdi tamam 1 çikolata yedi bi daha istiyor yesin yazık, ben de derdim ki yemesin esas yerse yazık biz cahil miyiz ki çocuk ağladı diye zehiri verelim gitsin...kayınpederi yazdan yaza görüyorduk başka kadınla evli alanya da, bi gün sabah ben uyanmadan çocuğu almıs gitmiş dükkana götürmüş 3buçuk yaşında çocuk serseri gibi dükkan köşelerinde 1 saat oldu olmadı geri getirdi...almış aç sefil bakkala götürmüş çocuğu dengesiz ne istersen al demiş o da bi tane sakız mı ne almış o da demiş ki al ne istersen daha çok al oğluşum demiş ki annem 1 tane al der her zaman sonra dükkanda bunlar bişeyler yiyormuş garibim yememiş bakmış kenardan alıp getirmiş geri...oglum niye yemedin bu saate kadar aç durulur mu dedim diyor ki annecim ama orası dükkan...ben evimizde yerim diye düşünmüştüm

Ayyy sinir oluyor sole herseyi.olumsuz konusan doktorlara benim doktorumda bazen ole yapiyo masaya hatim ederek cikiyorum resmen :) ama o anlatiyo sole bole falan ben karsidan meleklerimi izliyorum bak hareket ediyo falan diye zaten onlari gorunce hic bisey duyasim gelmiyo odadan cikiyorum esim mutsuz riskli gidiyo hep napcaz falan benim ddigim tek sey allah bilir rabbimden baska kimse bilemez

Can'ım hiç sıkma canını. Rabbim ömür verdiyse gerisi boş. Kaybının sana kalan tek şey acısı. Onun dışında o gebelik çok başka şimdiki çok başka.
Hadsizce konuşmuş doktor. Duyguları alınmış gibiler resmen.
O yüzden üzme kendini lütfen. Bebişini de strese sokma annesi.

Ben izledim o videoyu. Bir de bunun Türk versiyonu var. İzlemediysen izlemeni tavsiye ederim. Eğitim çok hassas bir nokta. Gerek aileler gerek ülke politikası açısından Maalesef Türk halkı olarak çok zayıfız noktada.

Oyyy masallaj subhanallah

Zeynosrkn84 canım sen hangi hastaneye gitmiştin Allah korusun acil bir durum olursa gitmeyelim bari...ve araştırma dediği yer neresi oluyor...

Yaaaa yerimmm ben onu yaaa. Maşallah ona da. Sana da annesi :)

Bu arada loveren o akılsız görümcemin kızı bir hasta oldu yataklardan kalkamıyor doktorlar şok çocuk surekli kusuyor bursa acıbadem e falan geldi artık onkolojiye falan gidiliyor yani...nesi varmış...beslenme bozukluğu demir eksikliği o kadar da zenginler ki inanamazsınız...zavallı çocuk gıdasız kalmış Afrikalı çocuklar gibi annesinin gevşek ve uursamaz halleri yüzünden

Kusma, tıkanma bunlarda cocuğun yanlışlıkla keşfettiği sonra ebeveynlerin panik olduğunu ve pes ettiğini farkedince devam ettirdikleri şeyler.. benim yeğenim de ağlar ağlar kustururdu kendini sonra da bak ağlatma beni kusarım görürsün derdi.. yani herşeyi bilinçli yapıyolar.. şu var derdini anlatamadığı zamanlar yani ifade edemediğinde bişey diyemem ama konuşmaya başlayıp herşeyi söylediğinde taviz verilmemeli çünkü tavi tavizi doğuruyor sonra...

Cocukların suçu yok zaten onlar masum senin zayıf noktanı gördü mü ordan kullanıyo ama iş büyüklerde alınan alınsın gücenen gücensin doyumsuz her istediğini ağlayarak yaptıran bi cocukla siz uğraşıyosunuz ciddi ciddi uyarın derim büyükleri tepkinizi koyun

Zeynosrkn84 canım sen hangi hastaneye gitmiştin Allah korusun acil bir durum olursa gitmeyelim bari...ve araştırma dediği yer neresi oluyor...
Zübeydeye gittim gitmez olaydım araştırma dediği Şevket Yılmaz veya ünv ... Ya benim eşim ünv personeli oraya elini veren kolunu kaptırır hayatımda 1 kere gitti 15 yıldır personel orda oda pıhtılaşma testi için bana oraya git diyo Sanki ben orayı bilmiyorum

A
Ahh ahh o dertten bendede var eşimin tarafı marifet gibi acıktınmı oğlum al para git cips al derler çok şükür kavga eden ede azalttım ohuylarını yıllardır mücadele ettim şimdi kaynımın çocuklarıyla benimkini kıyaslıyorlar resmen canavar onlar çocuk denmez saldırgan saygısız para değeri bilmez şimdi i anlıyorlar benim çocuklarım neden böyle ahlaklı saygılı düzenli bakkal alışkanlığından nefret ederim

Paketli gıda kullanımının sonu malesef.. Annelik doğurmakla olmuyor asıl sonrası önemli. Bir insan yetiştirmek hiçte kolay değil.
Bu arada kızlar ınstagramdan gıda dedektifini takip edin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…