- 23 Ekim 2015
- 970
- 1.479
- 113
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #13.041
İkili iyiyse üçlüye gerek yok demişti benim oğlumda hamileyken doktorum...bunda da yaptırmayı düşünmüyorum yani bana bırakırsa...mutlaka yapılması mı gerekiyormuş? Güvenilirliği de daha düşük diye biliyorum
Sıkma canını bebeğinidr üzme gayet iyi Allah ın izniyle var maalesef öyle patavatsız doktorlarHa
hayır değilim merkezdeyim ana han i dedim bi devlette de girişim olsun sonra bakmıyorlar sezeryan olduğum için takibini yapana git diyolar bende o niyetle gittim gitmez olaydım içim yandı sanki bidaha
Evet bencede sanıyorum Fonetik arkadaşımada böylesi denk geldi biz riskli gebe olduğumuzu biliyoruz zaten aslında ama bize bunu hatırlatmak bize iyi gelmiyor daha kötü oluyor çünkü stres bizi mahveden şey korku kurt gibi bişey oda bizde zaten mevcut Rabbime emanet yavrularımızSıkma canını bebeğinidr üzme gayet iyi Allah ın izniyle var maalesef öyle patavatsız doktorlar
Sorma canım çook sıkın sancım çoğalınca gittim öğlen devlete adam beni canlı bomba gibi gördü senin bursa ne işin var araştırmaya git dedi. Dedim doktor bey diğeri uzak bana sürekli gidemem zaten şuan herşey yolunda dedim bana demezmi diğerinde de yolundaymış bak ölmüş bebeğin sen bu iğneleri boşuna vurulma ne gerek var eziyet bunlar baba gelsen ben hunları hemen keserim... Ağlaya ağlaya eve geldim kabuk tutan yaramı kanattı resmen zaten neresine baksam diğer gebelik geliyor aklıma delirdim adeta
Ben söylüyordum kırmadan...aptal görümcem 40 yaşına geldi, öğretmen, çocuğa abur cubur alır gelirdi tamam 1 çikolata yedi bi daha istiyor yesin yazık, ben de derdim ki yemesin esas yerse yazık biz cahil miyiz ki çocuk ağladı diye zehiri verelim gitsin...kayınpederi yazdan yaza görüyorduk başka kadınla evli alanya da, bi gün sabah ben uyanmadan çocuğu almıs gitmiş dükkana götürmüş 3buçuk yaşında çocuk serseri gibi dükkan köşelerindeÇok teşekkürler kızlar. Kesinlikle sizlerle aynı fikirdeyim. Sıkıntı ne biliyomusunuz sizin düzeltmeye çalıştığınız çocuğunuza dede vs. büyüklerin müdahale etmesi ve ağlamasına dayanamıyorum,torununuz olunca anlarsınız, benim yanımda ağlatmayın demeleriÇocuğun her istediğini yapmaları. Bu yüzden saygımı bozmam hiçbir büyüğe karşı ama biraz sert tepki veririm. sonuç malesef alınmaları üzülmeleri oluyor. Bu çocuk büyüdükçe istekleri de büyüyecek. Doyumsuz bir birey olmasını istemiyorum. Bunların bilincindeyim kendim de eğitimciyim zaten. Fakat sıkıntı aile büyükleri
Ayyy sinir oluyor sole herseyi.olumsuz konusan doktorlara benim doktorumda bazen ole yapiyo masaya hatim ederek cikiyorum resmen :) ama o anlatiyo sole bole falan ben karsidan meleklerimi izliyorum bak hareket ediyo falan diye zaten onlari gorunce hic bisey duyasim gelmiyo odadan cikiyorum esim mutsuz riskli gidiyo hep napcaz falan benim ddigim tek sey allah bilir rabbimden baska kimse bilemezEvet bencede sanıyorum Fonetik arkadaşımada böylesi denk geldi biz riskli gebe olduğumuzu biliyoruz zaten aslında ama bize bunu hatırlatmak bize iyi gelmiyor daha kötü oluyor çünkü stres bizi mahveden şey korku kurt gibi bişey oda bizde zaten mevcut Rabbime emanet yavrularımız
Can'ım hiç sıkma canını. Rabbim ömür verdiyse gerisi boş. Kaybının sana kalan tek şey acısı. Onun dışında o gebelik çok başka şimdiki çok başka.Sorma canım çook sıkın sancım çoğalınca gittim öğlen devlete adam beni canlı bomba gibi gördü senin bursa ne işin var araştırmaya git dedi. Dedim doktor bey diğeri uzak bana sürekli gidemem zaten şuan herşey yolunda dedim bana demezmi diğerinde de yolundaymış bak ölmüş bebeğin sen bu iğneleri boşuna vurulma ne gerek var eziyet bunlar baba gelsen ben hunları hemen keserim... Ağlaya ağlaya eve geldim kabuk tutan yaramı kanattı resmen zaten neresine baksam diğer gebelik geliyor aklıma delirdim adeta
Sabah internette bir video izledim. izlemenizi tavsiye ederim. Ataşla mutlu olan çocuk yazarsanız videoya ulaşabilirsiniz. Yabancı kadının çocuğuna aldığı ataşa olan tepkisi. Dedemize izleticem o videoyuBir de kendi anne babamıza çok rahat söylediğimiz şeyleri eşimizin ailesine malesef söyleyemiyoruz. Çünkü alınganlık hat safhada
Oyyy masallaj subhanallahBen söylüyordum kırmadan...aptal görümcem 40 yaşına geldi, öğretmen, çocuğa abur cubur alır gelirdi tamam 1 çikolata yedi bi daha istiyor yesin yazık, ben de derdim ki yemesin esas yerse yazık biz cahil miyiz ki çocuk ağladı diye zehiri verelim gitsin...kayınpederi yazdan yaza görüyorduk başka kadınla evli alanya da, bi gün sabah ben uyanmadan çocuğu almıs gitmiş dükkana götürmüş 3buçuk yaşında çocuk serseri gibi dükkan köşelerinde1 saat oldu olmadı geri getirdi...almış aç sefil bakkala götürmüş çocuğu dengesiz ne istersen al demiş o da bi tane sakız mı ne almış o da demiş ki al ne istersen daha çok al oğluşum demiş ki annem 1 tane al der her zaman sonra dükkanda bunlar bişeyler yiyormuş garibim yememiş bakmış kenardan alıp getirmiş geri...oglum niye yemedin bu saate kadar aç durulur mu dedim diyor ki annecim ama orası dükkan...ben evimizde yerim diye düşünmüştüm
Yaaaa yerimmm ben onu yaaa. Maşallah ona da. Sana da annesi :)Ben söylüyordum kırmadan...aptal görümcem 40 yaşına geldi, öğretmen, çocuğa abur cubur alır gelirdi tamam 1 çikolata yedi bi daha istiyor yesin yazık, ben de derdim ki yemesin esas yerse yazık biz cahil miyiz ki çocuk ağladı diye zehiri verelim gitsin...kayınpederi yazdan yaza görüyorduk başka kadınla evli alanya da, bi gün sabah ben uyanmadan çocuğu almıs gitmiş dükkana götürmüş 3buçuk yaşında çocuk serseri gibi dükkan köşelerinde1 saat oldu olmadı geri getirdi...almış aç sefil bakkala götürmüş çocuğu dengesiz ne istersen al demiş o da bi tane sakız mı ne almış o da demiş ki al ne istersen daha çok al oğluşum demiş ki annem 1 tane al der her zaman sonra dükkanda bunlar bişeyler yiyormuş garibim yememiş bakmış kenardan alıp getirmiş geri...oglum niye yemedin bu saate kadar aç durulur mu dedim diyor ki annecim ama orası dükkan...ben evimizde yerim diye düşünmüştüm
Kusma, tıkanma bunlarda cocuğun yanlışlıkla keşfettiği sonra ebeveynlerin panik olduğunu ve pes ettiğini farkedince devam ettirdikleri şeyler.. benim yeğenim de ağlar ağlar kustururdu kendini sonra da bak ağlatma beni kusarım görürsün derdi.. yani herşeyi bilinçli yapıyolar.. şu var derdini anlatamadığı zamanlar yani ifade edemediğinde bişey diyemem ama konuşmaya başlayıp herşeyi söylediğinde taviz verilmemeli çünkü tavi tavizi doğuruyor sonra...
Valla ben de arkadaşlarıma aynı seyleri söylüyorum ama maalesef uygulamada zorlaşıyor bazı seyler. Anne olunca anlarsın diyorlar
Tıkanıyor fenalaşıyor diyorlar. Tamam çocuk öğrenmiş bunu diyorum ama yok
Anne olmadığım için de ısrar edemiyorum tabi ki. Ama yeğenim elimde büyüdü sayılır. Annem ve ablam ciddi tavizler verirdi. Uslu bir çocuktu ama ders konusunda tembeldi. Okuldan gelirken annemden benim evde olduğumu duyunca ağlamaya başlıyordu
Çünkü dersleri bilgisayar telefon noktasında çizgilerimi geçemiyordu. Kaçışı yoktu biliyordu bunu. Ne kadar ağlasa da paşa paşa derslerini yapıyorduk. Şimdi 14 yaşında hala benden çekinirçok seviyorum Çan'ımdan çok. O da beni sever. Hatta ona zorla ödev yaptırırken çaktırmadan ağladığımı bilirim onun ağlamalarına. Ama biraz taviz verince ucu kaçıyor maalesef.
Sanırım anne olunca daha iyi anlayacağız.
Cocukların suçu yok zaten onlar masum senin zayıf noktanı gördü mü ordan kullanıyo ama iş büyüklerde alınan alınsın gücenen gücensin doyumsuz her istediğini ağlayarak yaptıran bi cocukla siz uğraşıyosunuz ciddi ciddi uyarın derim büyükleri tepkinizi koyunÇok teşekkürler kızlar. Kesinlikle sizlerle aynı fikirdeyim. Sıkıntı ne biliyomusunuz sizin düzeltmeye çalıştığınız çocuğunuza dede vs. büyüklerin müdahale etmesi ve ağlamasına dayanamıyorum,torununuz olunca anlarsınız, benim yanımda ağlatmayın demeleriÇocuğun her istediğini yapmaları. Bu yüzden saygımı bozmam hiçbir büyüğe karşı ama biraz sert tepki veririm. sonuç malesef alınmaları üzülmeleri oluyor. Bu çocuk büyüdükçe istekleri de büyüyecek. Doyumsuz bir birey olmasını istemiyorum. Bunların bilincindeyim kendim de eğitimciyim zaten. Fakat sıkıntı aile büyükleri
Zübeydeye gittim gitmez olaydım araştırma dediği Şevket Yılmaz veya ünv ... Ya benim eşim ünv personeli oraya elini veren kolunu kaptırır hayatımda 1 kere gitti 15 yıldır personel orda oda pıhtılaşma testi için bana oraya git diyo Sanki ben orayı bilmiyorumZeynosrkn84 canım sen hangi hastaneye gitmiştin Allah korusun acil bir durum olursa gitmeyelim bari...ve araştırma dediği yer neresi oluyor...
Ahh ahh o dertten bendede var eşimin tarafı marifet gibi acıktınmı oğlum al para git cips al derler çok şükür kavga eden ede azalttım ohuylarını yıllardır mücadele ettim şimdi kaynımın çocuklarıyla benimkini kıyaslıyorlar resmen canavar onlar çocuk denmez saldırgan saygısız para değeri bilmez şimdi i anlıyorlar benim çocuklarım neden böyle ahlaklı saygılı düzenli bakkal alışkanlığından nefret ederimBu aradaloveren o akılsız görümcemin kızı bir hasta oldu yataklardan kalkamıyor doktorlar şok çocuk surekli kusuyor bursa acıbadem e falan geldi artık onkolojiye falan gidiliyor yani...nesi varmış...beslenme bozukluğu demir eksikliği o kadar da zenginler ki inanamazsınız...zavallı çocuk gıdasız kalmış Afrikalı çocuklar gibi annesinin gevşek ve uursamaz halleri yüzünden
sağol canım iyiyim çok şükür bugünler mide yanması var o bıraz rahatsız edıyo onun dışında hersey güzel yavrumu beklıyorum bende hareketlerıni senın gibiAmin canım. Senin nasıl gidiyor gebeliğin?
Bende var canım sanki kasılıyo gibi bebeği hissediyorum orda o sırada top gibiMerhaba arkadaşlar göbeğinde hizasında ama sağa doğru arada ağrım oluyor. Böyle olan var mi
Paketli gıda kullanımının sonu malesef.. Annelik doğurmakla olmuyor asıl sonrası önemli. Bir insan yetiştirmek hiçte kolay değil.Bu aradaloveren o akılsız görümcemin kızı bir hasta oldu yataklardan kalkamıyor doktorlar şok çocuk surekli kusuyor bursa acıbadem e falan geldi artık onkolojiye falan gidiliyor yani...nesi varmış...beslenme bozukluğu demir eksikliği o kadar da zenginler ki inanamazsınız...zavallı çocuk gıdasız kalmış Afrikalı çocuklar gibi annesinin gevşek ve uursamaz halleri yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?