- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #13.061
D vitaminini bilmiyorum bana kadındoğumcu ayrıca vermişti. Hem de 20 damla. Magnezyum varsa da yeterli gelmedi sanırım onu da ayrı verdiler. Tonla ilaç içiyorum ama haklılar yetmiyor benim vücut. İki büklüm halsiz hastayım resmen.Benimde carsamba randevum cnm sorucam bende doktora d vitamini filan şimdi kullandıgımız vitaminlerde yok mu acaba magnezyum filan
Canım çok hastaydım yazamamıştım. Çok çok geçmiş olsun. Büyük felaketler gerçekten. Allah korumuş. Evini sirkeli suyla silmeni tavsiye ederim. Evdeki köyü enerjiyi Yok ediyor. Bir de bakara suresi açarsan evinde belaları uzak tutar inşallah. Böyle şeylerde aklıma hep nazar geliyor benim.Çok sağol canım sizlerle konuşmak dertleşmek iyi geliyo, şükürler olsun ucuz atlattık
O ağrı bebeğin hareketi miBende var canım sanki kasılıyo gibi bebeği hissediyorum orda o sırada top gibi
Hemen hemen aynıyız da birşey soracağım oğlun biliyor mu hamile olduğunu?Kızlar oğlum herşeye ağlıyor sakin bir hamilelik geçiremiyorumtam 3 yaşında ve hiçbir şeyden memnun olmuyor. Okuduğum kitaplar bile devreye giremiyor bu durumda. Çocuk sakin kalıpta beni dinlemiyor ki.. En basitinden su istiyor babası verince başlıyor ağlamaya bana sen ver diyor. Kardeşi olunca nasil yetişicem Her şeyi benden bekliyor. tlf vermiyorum ağlayarak tlfda çizgi film izlemek istiyor kendini yerlere atıyor bitmiş durumdayım
Valla bilmiyorum ama o an bebek orda oluyo onu anlıyorum sertlik oluyoO ağrı bebeğin hareketi mi
Aaa inanmıyorum ya ne kötü doktorlar var. Hemen şikayet et bence. Saçmalamış moralini de bozma. Allah ol der ve olur. Sağlıkla alırsın kucağına senin bir sorunun bile Yok maşallah kasılma olabiliyor bu haftalarda.Gittim canım dengesiz doktor canını sıkıp eve ağlaya ağlaya geldim inan kasılmaysa bile söylemeyi unuttum resmen bu çocukta ölür gibi konuştu dengesiz diğer ölen bebekle kıyaslandı canını sıktı oysa her gebelik farklıdır offfffffff canım çok sıkkın Rabbim sabır versin canım zaten en ufacık şey beni ve benim gibi evlat kaybedeni alt üst ediyor insan azıcık anlayışlı olur
Seni çok iyi anlıyorum ağladığında asla sarılmam teselli etmem sakinleştirmem ama annem anında kucaklıyor. Nekadar anlatırsam anlatayım kızıyorum da ama kadın böyle alışmış. Ve kızım da bunu kullanıyorÇok teşekkürler kızlar. Kesinlikle sizlerle aynı fikirdeyim. Sıkıntı ne biliyomusunuz sizin düzeltmeye çalıştığınız çocuğunuza dede vs. büyüklerin müdahale etmesi ve ağlamasına dayanamıyorum,torununuz olunca anlarsınız, benim yanımda ağlatmayın demeleriÇocuğun her istediğini yapmaları. Bu yüzden saygımı bozmam hiçbir büyüğe karşı ama biraz sert tepki veririm. sonuç malesef alınmaları üzülmeleri oluyor. Bu çocuk büyüdükçe istekleri de büyüyecek. Doyumsuz bir birey olmasını istemiyorum. Bunların bilincindeyim kendim de eğitimciyim zaten. Fakat sıkıntı aile büyükleri
Sorma canım çook sıkın sancım çoğalınca gittim öğlen devlete adam beni canlı bomba gibi gördü senin bursa ne işin var araştırmaya git dedi. Dedim doktor bey diğeri uzak bana sürekli gidemem zaten şuan herşey yolunda dedim bana demezmi diğerinde de yolundaymış bak ölmüş bebeğin sen bu iğneleri boşuna vurulma ne gerek var eziyet bunlar baba gelsen ben hunları hemen keserim... Ağlaya ağlaya eve geldim kabuk tutan yaramı kanattı resmen zaten neresine baksam diğer gebelik geliyor aklıma delirdim adeta
Of ya üslup denen birşey var karşında bir evladını kaybetmiş insan var biraz hassas olsa ölür sanki sinirler tepeme çıkıyor böyle olayları duyuncaİnş onun yüzünden bebeğimi üzmücem İnş tabiki kafamı karıştırdı doktor... Şimdi sanki hep bişey olacakmış gibi geliyor yine zaten şu 26 hafta ödümü koparıyor sağolsun doktorda benzin döktü... Allah bilir nasibi varsa yaşar yoksa naparsak yapalım olmaz... Bunu gördüm ben aylarca hastane hastane gezdim olsaydı çaresi bulurdum demekki nasip yok.. Rabbim bu yavrumu bağışlasın İnşallah ve hepimizin yavrusunu İnşallah
Geçmiş olsun aynı sıkıntıyı yaşayan birkaç kişi var burada biride benim ilk defa sana bu kadar detaylı anlatmışlar benim Dr bekleyip göreceğiz bu süreçte kanama olabilir dinlen falan dedi sonrasını ilerleyen haftalarda konuşuruz dedi ama bende eve gelince araştırıp sana söylenen şeyleri okudum büyük bir kısım yukarı çıkıyormuş ilerleyen haftalarda inşallah bizde de öyle olur dua etmekten başka yapacak birşey Yok Allah hepimize şifa versinKızlar toplu alintilamayi bilmiyorum çok teşekkür ederim hepinize , bugün öğlen doktora gittim kötü bişey demedi yada korkutmak istemedi bilmiyorum ultrasona bakar bakmaz bebeğin plasentasi rahim ağzına yapışmış doğum yolunu kapatmış dedi kanamaya bu sebep olmuş kanamam kahverengi ve az şekilde devam ediyor. Bebek büyüdükçe ınş plasentayi yukarı çeker dedi kesin bişey demedi ayağa kalkmak, cinsellik, kahve kesinlikle yasak dedi on gün rapor verdi yatıyorum. Bunun kademeleri varmış çok sıkı yapisanlar sezeryanla bile ayrilmiyomus bazen rahimi aliyolarmis plasentayi alamadıkları için. Allah yüzümüze baksın ınş kendiginden yukarı çıkar. Allahım hepimize sağlıkla yavrularimiza kavuştursun ınş. Hepinizden Allah razı olsun, gece uyuyamadim korkudan hastaneden gelince uyumusum o yuzden şimdi yazıyorum
D vitaminini bilmiyorum bana kadındoğumcu ayrıca vermişti. Hem de 20 damla. Magnezyum varsa da yeterli gelmedi sanırım onu da ayrı verdiler. Tonla ilaç içiyorum ama haklılar yetmiyor benim vücut. İki büklüm halsiz hastayım resmen.
Canım çok hastaydım yazamamıştım. Çok çok geçmiş olsun. Büyük felaketler gerçekten. Allah korumuş. Evini sirkeli suyla silmeni tavsiye ederim. Evdeki köyü enerjiyi Yok ediyor. Bir de bakara suresi açarsan evinde belaları uzak tutar inşallah. Böyle şeylerde aklıma hep nazar geliyor benim.
Allah'ın izniyle iyiye gidecek inşallah, sen dikkat et kendine, Allah yavrularımızı korusun, Amin...Kızlar toplu alintilamayi bilmiyorum çok teşekkür ederim hepinize , bugün öğlen doktora gittim kötü bişey demedi yada korkutmak istemedi bilmiyorum ultrasona bakar bakmaz bebeğin plasentasi rahim ağzına yapışmış doğum yolunu kapatmış dedi kanamaya bu sebep olmuş kanamam kahverengi ve az şekilde devam ediyor. Bebek büyüdükçe ınş plasentayi yukarı çeker dedi kesin bişey demedi ayağa kalkmak, cinsellik, kahve kesinlikle yasak dedi on gün rapor verdi yatıyorum. Bunun kademeleri varmış çok sıkı yapisanlar sezeryanla bile ayrilmiyomus bazen rahimi aliyolarmis plasentayi alamadıkları için. Allah yüzümüze baksın ınş kendiginden yukarı çıkar. Allahım hepimize sağlıkla yavrularimiza kavuştursun ınş. Hepinizden Allah razı olsun, gece uyuyamadim korkudan hastaneden gelince uyumusum o yuzden şimdi yazıyorum
benim koşturmakta geçiyor bu aralar haftasonuna kadar işlerimi bitirmeye çalışcam. Evden çalışıyorum son dönemde. Onun dışında bıgün randevum ardı bebişi görecektik gidemedim maalesef mesai bitimine kadar çalıştım yarına kaldısağol canım iyiyim çok şükür bugünler mide yanması var o bıraz rahatsız edıyo onun dışında hersey güzel yavrumu beklıyorum bende hareketlerıni senın gibisenın nasıl gidiyor?
Canım inşallah iyi şeyler gelecek karşına. dua etmemiz gerekiyor bol bol sanırım. Dua herşeye iyi geliyor için ferahlayacaktır. Hiçbirşeyi yokken bile olumsuz sonuçlanan doğumlar var. Kalbini ferah tut birçok hastanın çıkmış yukarı. Neden onlardan olmayasın. Ayrıntılı muayenede bir bakmışsın çıkmış bile.Kızlar toplu alintilamayi bilmiyorum çok teşekkür ederim hepinize , bugün öğlen doktora gittim kötü bişey demedi yada korkutmak istemedi bilmiyorum ultrasona bakar bakmaz bebeğin plasentasi rahim ağzına yapışmış doğum yolunu kapatmış dedi kanamaya bu sebep olmuş kanamam kahverengi ve az şekilde devam ediyor. Bebek büyüdükçe ınş plasentayi yukarı çeker dedi kesin bişey demedi ayağa kalkmak, cinsellik, kahve kesinlikle yasak dedi on gün rapor verdi yatıyorum. Bunun kademeleri varmış çok sıkı yapisanlar sezeryanla bile ayrilmiyomus bazen rahimi aliyolarmis plasentayi alamadıkları için. Allah yüzümüze baksın ınş kendiginden yukarı çıkar. Allahım hepimize sağlıkla yavrularimiza kavuştursun ınş. Hepinizden Allah razı olsun, gece uyuyamadim korkudan hastaneden gelince uyumusum o yuzden şimdi yazıyorum
Ay evet Bursa nın saglık sistemi feci yaaa...Allah düşürmesin devlet hastanesine...oğlumun ögretmeninin kolu kırılmıştı geçen sene bir pazar günü, doktor yokmuş kız ertesi sabah 10a kadar inim inim inleyerek doktor bekledi kolunun kemiği ortadaben Allah korusun acil bi durumda nereye giderim bilmiyorum bile
1-2 defa söyledik istemediğini söyledi kızarak. o günden sonra hiç bahsetmedik. Karnım büyüdükçe son zamanlara doğru yavaş yavaş anlatayım diyorum. Şuan da bilmesinin çokta bir anlamı yok aslında. Bir de bu yaşta abi abla olacaksın gibi yaklaşımların çok dogru olmadigini okudum. Sonuçta onlarda küçük, abilik ablalık bir sorumluluk gibi gelmemeliymiş onlara. Senin kızın biliyor mu?Hemen hemen aynıyız da birşey soracağım oğlun biliyor mu hamile olduğunu?
Ben olsam direk sikayet ederdim. Bu ne terbiyesizlik adam gibi dinleyip muayene etmek zorunda. Bashekim ya da hastane mudurunu bulmaniz ve anlatmaniz yeterli. Dikkate aliyorlar. Ozellikle zubeydenin hastane mudurune biri sikayete geldi yanimda yasandi olay. Gayet guzel dinledi adami da sakinlestirdi. Gerekli uyariyi yapmistir diye dusunuyorum. En onemlisi uzme kendini gidebilecegin baska bi hastaneye git. Ne tarafta oturuyodun senSorma canım çook sıkın sancım çoğalınca gittim öğlen devlete adam beni canlı bomba gibi gördü senin bursa ne işin var araştırmaya git dedi. Dedim doktor bey diğeri uzak bana sürekli gidemem zaten şuan herşey yolunda dedim bana demezmi diğerinde de yolundaymış bak ölmüş bebeğin sen bu iğneleri boşuna vurulma ne gerek var eziyet bunlar baba gelsen ben hunları hemen keserim... Ağlaya ağlaya eve geldim kabuk tutan yaramı kanattı resmen zaten neresine baksam diğer gebelik geliyor aklıma delirdim adeta
Gittim canım dengesiz doktor canını sıkıp eve ağlaya ağlaya geldim inan kasılmaysa bile söylemeyi unuttum resmen bu çocukta ölür gibi konuştu dengesiz diğer ölen bebekle kıyaslandı canını sıktı oysa her gebelik farklıdır offfffffff canım çok sıkkın Rabbim sabır versin canım zaten en ufacık şey beni ve benim gibi evlat kaybedeni alt üst ediyor insan azıcık anlayışlı olur
Tek sıkıntı pıhtılaşma varmış onu bebeği kaybettikten sonra öğrendim şimdi iğne kullanıyorum nasibi yoksa herşey bahaneAaa inanmıyorum ya ne kötü doktorlar var. Hemen şikayet et bence. Saçmalamış moralini de bozma. Allah ol der ve olur. Sağlıkla alırsın kucağına senin bir sorunun bile Yok maşallah kasılma olabiliyor bu haftalarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?