2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Amin canım güzel, günler göreceğiz inşallah

Allah büyük canım dua edicez bol bol yok başka bişey ha birde kendimize iyi bakıcaz İnşallah

Temiz çıkan bişey için neden test yapıcaksın canım onu anlamadım risk yok zaten nifty neden ne gerek varmış

Hamitler tarafındanyım yok daha gitmem kendi doktorum bambaşka gerçekten.... 10 gün sonra kontrole gidicem ozamana kadar İnş sıkıntı olmaz Rabbim büyük

Insallah plasenta yukari cikar arkadasim. Allah buyuk bebeklerinizde tam guclendigi zamanlara geliyoruz oynuyacagi insallah yukari cekecek moralini hep yuksek tut insallah hersey iyi olacak

Ben de senin gibi düşünüyorum bir iki söyledik sonra akrabalar söyledi ama bence unutmadı onu. Herzaman konuşarak çözerdik sorunları. Demem o ki sorun senden benden değil. Ya dönemsel ya da kardeşleri olacak diye bu tavırları. İçten içe büyüttüğünü düşünüyorum ben kızımın. Geçen hafta ben de çaresiz hissetmiştim. Sorun yapılacak olan herşeyi bildiğim halde kendimi yorgun ve mutsuz hissetmekti. Bazen üst üste geliyor herşey bir de her çocuk bir olsaydı aynı annenin bütün çocukları aynı karakterde olurdu. Evet eğitim yaklaşım vs önemli ama fıtrat diye birşey de var. Bence seninki de haftalık bişey. Düzelecek belki birgün belki bir hafta bir ay sonra.

ikili test sonuçları kesin olmuyor ya nifty test %99 gibi bir kesinliğe sahip, o sebeple maddi durumu olanlara öneriyorum ben dedi
Canım ben de benzer durumları yaşadım biliyorsun. Testin sonucu iyi çıkmış, ne güzel. Eğer bu test sonucu seni rahatlattıysa diğerine hiç gerek yok. Benim sonucum kötü çıkmıştı ve kaybolan ikiz belirtilmemişti mecbur yaptırdım.
Ama kafam rahat etmeyecek içimde hep bir şüphe olacak diyorsan nifty yaptır. Dörtlüye zaten gerek yok. Doktorum ikili iyi çıkarsa diğerlerine gerek yok, güvenilirliği daha düşük demişti. Karar senin

Açıkçası rahatlattı canım, doktor çünkü sıkıntı görseydi mutlaka yaptır derdi, risk çıkmamış yaptırmak zorunlu değil dedi
4lü de afp mom diye bişeye bakılıyormuş o önemli dedi doktor
Nifty yaptırırsan 4lüye gerek kalmaz sadece o afp mom a bakarız dedi ama sanırım nifty yaptırmayıp 21 aralıktaki kontrolümde dörtlü yaptırıcam

Benim doktorum bu testten bahsetmedi ama arkadaşıma Vega daki bi doktor o testi yaptırmış. Her doktor yapmıyor sanırım.
Senin sonucun iyi çıkmış madem doktorun istedi onu yaptır dediğin gibi.
Bu arada Kemal bey tüp bebek işlemlerini nerde yapıyor merak ettim?

Takipleri kendi muayenehanesinde yapıyo
Tahlilleri vegada yaptırıyoz
Yumurta toplama ve transfer için de beylikdüzü medicana international ile anlaşması var orda oldu

Takipleri kendi muayenehanesinde yapıyo
Tahlilleri vegada yaptırıyoz
Yumurta toplama ve transfer için de beylikdüzü medicana international ile anlaşması var orda oldu
Vega daki bir dr bana işlemleri burda yapacak demişti de şaşırmıştım. Şartlar uygun değil diye.

Peki randevu almak istesem cok yogunluk oluyormu biray oncedenmi almaliyim, birde ilk dogumun normalmiydi nasil gecti, ben epidural normal istiyorum ama cesarette edemiyorum, sezeryan sonrasi cok agri olurmu bu durum doktora mi bagli kisiyemi bagli, cok soru sordum galiba ilk bebek olunc insan cok cahil oluyor

Sen çorluda mısın şuan?
Sen nerde yaptırdın bebişi
Evet, benim doktorum İstanbul da muayenehanesi var. O da islemleri Şişli Kolan da yaptı. Detaylı ultrason a da Istanbul a doktoruma gidip sonra Çorlu da devam etmeyi düşünüyorum. Burda karar vermedim daha. Sedat beye gittim, bugün de Semra hanıma gittim. Ama Sedat bey le devam ederim herhalde net olmamakla birlikte.

Sedat beyi çok öneriyorlar
Benim kardeşimin eşi doğum yapmak üzere o da orhan beye gidiyo çok memnun
Ben de aslında ona gitmeyi düşünmüştüm ama kemal bey en başından beri her şeyime hakim diye değiştirmek istemedim
Ara ara aklım kurcalanıyor çünkü tüp bebek eşittir sezaryen düşüncesinde kemal bey
Ama kendisini seviyorum çok şey borçluyum vazgeçemiyorum

Orhan beye geçen sene muayene olmuştum o da iyi ama çok yoğun ve sanki sorun olduğunda pek ilgilenmiyormuş gibi duydum. Orhan beyden memnun olan da ama çok beğenmeyen de var. Ve çok yoğun 1 ay sonraya gün veriyorlardı geçen sene. Arkadaşımın tavsiyesiyle Sedat beye gittim. Biraz daha soğuk, mesafeli ama başarılı bir dr olduğunu duydum. Ben de eğer olursa normal doğum istiyorum bakalım. Sedat beyle gittiğimde bu konuyu hiç konuşmadım erken diye. Görüşü nasıl bilmiyorum. Ama çoğu dr tüp bebek olunca sezeryan düşünüyor direkt. Aslında hamile kaldıktan sonra normal gebelikten ne farkımız var ki biz de normal doğum yapabiliriz diye düşünüyorum. Hayırlısı bakalım, o günlere gelelim de

Randevuyu kendi veriyor canım şu tarihte gel diyor randevu almıyorsun. İlk randevuyu kendin alıyorsun hastane biraz ileriye verebilir işte. Benim bebişte kordon vardı herkes sezeryan derken Figen hanım normal olabilir sıkıntı Yok dedi. Suyum azdı tansiyonum çok yüksekti. Bunlara rağmen Sancımı bekledim 40.+1 de hastaneye çağırdı suni bile aldım ama bebiş inmedi aşağıya. Hiç müdahale etmedi bebeğin kalp atışları iyi sıkıntı YOk sesi. Meğer 2 tur kordon varmış. Hiç sezeryana teşvik etmedi. Normal doğurmak istemiyorum diyen kuzenimi bile normal doğurttu. Dikişleri harika çok iyi bir doktor. Muhakkak memnun olmayan çıkar ben hiç rastlamadım ama. Çok tatlı dilli pozitif kibar bir bayan. Benden sonra 4 kişi gitti ve hepsi memnun ayrıldı. Mail yoluyla her sorumu cevaplıyor. Ay bilmiyorum ben çok seviyorum doktorumu ya.

Sonrasında biraz ağrın oluyor canım ama bir gün sonra abartmıyorum iyiydim. Oturup kalkarken ağrım oluyordu tabi. Biraz da tabi cilt yapına bağlı. Ama yengemin dikişleri çok kötüydü devlet hastanesinde yapıldı. Ben o yüzden doktora çok önem veriyorum.
Normal istiyorsan sık sık yürüyüş yapmalısın. İlişkiye de devam eder ve sağlıklı beslenip çok kilo almazsan. Çatın da müsaitse neden yapamayasın. En sağlıklısı o zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…