2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Can'ım benim tüp bebek doktorum kesinlikle normal Doğum yapabilirsin. Doğal yolla hamile kalan gebelerden bir farkınız Yok. Sadece gebeliğe başlangıç farklı dedi.
Şimdiki doktorum da yapabileceğimizi söyledi son haftalara kadar her şey normal giderse. 4 tane tüp bebeği normal Doğum yaptırdık burda dedi (bulunduğu yer küçük bir merkez)

Kesinlikle katılıyorum sana her çocuk bir değil. Ben oğlumun zor bir çocuk olduğunu düşünüyorum. Çünkü bebekliğinden beri uyku, yemek konusunda da çok zorladı beni. Bazı şeyler değişmiyor, değiştirilmiyor sadece biraz daha hasarsız atlatmaya çalışıyorum. Onu üzmeden bağırmadan hallolsun istiyorum ama bazen patlama noktasına geliyorum. Benim annem bursada ben antalyadayım. kayinvalidem 2 sene önce vefat etti. Yardımcım yok malesef. Suçu oğlumda aramıyorum aslında. Biz annelerin sorumluluğu yükü çok fazla. Tek uğraşımız çocuklarımız olmadığı için yorgun uykusuz oluyoruz. Buda tahammül gücümüzü azaltıyor malesef..Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

çorlu vatan hastanesinde misiniz?

Inşallah her şey güzel gider ve bebeklerimizi normal yoldan sağlıkla kucağımıza aliriz
Bu sabah bir tanıdık normal doğum yaptı, öğleden sonra hastaneye gitmişken onları da ziyaret ettik. Anne hemen ayaklanmıştı bebek de iyiydi şükür. En güzeli normal doğum inşallah bize de nasip olur.

Kizlar birsey sorcam ozellikle kanamasi olanlarada gitsin bu soru. Benim vajinada igne batmasi oluyo yasayan var mi. 7. 8. Haftada da oluyodu. Ama.ne biliyim smdi 16 oldum. Bir dr kanamanin uzerine kendimi mi cok dinliyorum acaba. Yasayan varsa yazabilr mi

Canım sen bebek aşağıya inemezken normal doğum mu yaptın??? Benim inmiyordu bebek inemedi bir türlü çatı dardı sezaryen oldum da...sancı da çekmeme rağmen mümkün değil doğum kanalına girmiyordu

Zeynosrkn84

Canim benim her doktorun tavri ve yaklasimi farkli.

Hic aglama bosuna. Bu bebegin saglikli olacak.
Seni her ne kadar uzmusse de Ben onun dedigini su sekilde yorumladim. Benim elimdeki imkanlar sinirli bir de diger hastanede ki uzman doktora gorun. Bence bir firsatini bulup en azindan bir kere diger hastaneye git. Sonra yine yakindaki hastaneye gidip huysuz doktora digerinin takiplerini gosterirsin. Bir sikinti yoksa pasa pasa gorusmeni yaparsin.

Karin
agrilarin oldugunu soylemissin. Eger bicakla sezeryan kesigi atmislar gibiyse agri, Onlar sanirim yuvarlak karin kasi agrisi diye geciyor. Benin doktorum bunlar hamilelik gobegi buyumesi agrisi dedi. Endise edecek bir sey ve Benim yapabilecegim birsey yok dedi

Bu arada rahatla diye soyluyorum; benim doktorum da daha bir kere ultrasonda bakmis degil. Bir sikinti olmazsa bakmayacakmis. Iki defa ultrason hakkim varmis birini 8. haftada hemsire hamileligi dogrulamak icin kullandi. Ikincisi 21. Haftada periontologla. Adama Spor yapabilir miyim diyorum, halter kaldir istersen bir sey olmaz diyor. Esimle gozlerimiz portluyor. Kalakaliyoruz. Sonra baska bir sey soramiyoruz zaten saskinliktan. Doktorlarin hepsi tip tip yani. Aglamana uzulmene degmez.

Ay senin doktor kim beni güldürdün sabah sabah... Benim canımı sıkan bi sıkıntı yokken baba bunu demesi.. Riskli olduğunu zaten biliyorum beni strese sokması saçma araştırma baba napabilir li canım onuda düşündüm diğer bebekte hep oradaydım aynı ultrasyon baktı gönderdi ayrıntılı yaptı ve sıkıntı çıkınca yakın takip başlattı sonuna beni sağlık ocağı ebesi farketti kalp durmasını ve araştırmaya gittim acil sezeryan oldum... Ve 4 aylık bu araştırma hastanesinde bana 1 tane vitamin ekstra bile verilmedi bebek kilo almıyordu.. Demem oki ben orayı da gördüm Oyüzden daha gitmem en güzel doktor özeldeki devlete selam verdim borçlu çıktım.... Özeldeki doktorda biliyo sıkıntıyı ama adam stres yerine bana dediği biz seninle yağmurlu bi yolculuktayız ve ıslanmamak için elimizden gelen bütün tedbiri alıcaz... Şemsiye bot yağmurluk hatta bi küçük yedek şemsiyede cebe alıcaz dedi ve bu bebeği kucağımıza alıcaz bundan güzel morel olurmu canım yaa doktor var doktor varr

Karın ağrım yan kısımlarda daha çok oluyor altta değil yani İnş rahim büyümesidir ve benim dikişlerim yeni Oyüzden sanırım bukadar ağrı duyuyorum dikişlerimin yeri iyice sertleşmiş mesela yunuşamıştı baya Rabbim büyük bütün yavrularımızı korusun İnş ve onları kucağımıza almayı nasip etsin

Canım sen bebek aşağıya inemezken normal doğum mu yaptın??? Benim inmiyordu bebek inemedi bir türlü çatı dardı sezaryen oldum da...sancı da çekmeme rağmen mümkün değil doğum kanalına girmiyordu
Hiç sezeryana teşvik etmedi ama bebek inmedi aşağıya yazdım canım atladın orayı sanırım. Bebek aşağı inmeden normal Doğum yapamam tabiki :)) sezeryan oldu zorunlu ama doktorumun tavrının güvenilirliği beni çok etkilemişti. Herkes okadar uğraşmaz. Kanalda değil diye direk sezeryana alındı arkadaşım. Sancıyla inebilir deneyelim dedi. Suyum gelince 7 cm e kadar açılmam oldu ama daha fazla inemedi bebiş

Teşekkürler malesef daha kötü oldum doktor atlatamicaksin ilacsiz dedi antibiyotik kullanma başladım

Geçmiş olsun Allah sanada hepimize de bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımiza almak nasip etsin

Özellikle ve ısrarla sordum çünkü benim doktorum 35 yıllık bir doktordu ve ben ona güvendim, bilmediği şey yoktu, harika bir doktordu, ama bana çatın dar bebek inmiyor diyerek 41.hafta bitiminde pzt gününe sezaryen randevusu verdi yine de deneriz demişti randevu günü gelmeden ben evde 1 gece sancı cektim ertesi gün cmt 4 gibi çok şiddetli sancıyla gittim 3cm açılma var ama inmiyor 20 saat de çeksen olmaz belki vakumla almam gerekecek bebek en az 4 kilo bu catıdan bu bebek geçmez dedi, ve sezaryen oldum bebek de 4 kiloydu, ama aklimın bir köşesinde de kaldı acaba olur muydu özellikle mi beni sezaryene aldı falan diye ama ben zaten randevu günü gelmeden acil gitmiştim...3cm açılma varken belki doğurabilirdim diye içimde kaldı ve bebeğimi doğuramadım diye de epey üzülmüştüm...üzerimizde çok ağır baskı var bence bilen bilmeyen konuşuyor ve can yakıyor

düşük riskinden dolayi yürüyüş falan yasak bana simdilik. Spora baslamistim birakmak zorunda kaldim nasi dogurcam bilmiyorum :) herseyin hayırlısı bakalim zaman ne gosterir. Cok teşekkür ederim yorumlarin icin sanirim bende centrale gideceğim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…