- 22 Nisan 2013
- 82
- 199
- 93
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #13.121
Detayli ultrasona daha var henuz kimse yaptirmamistir diye dusunuyorum. 20. Hafadan sonra yapiliyo diye biliyorum.Selam kızlar. Ben ikili test yaptırmadım. Doktorum detaylı ultrason istedi. Yaptıran var mı aranızda?
Selam kızlar. Ben ikili test yaptırmadım. Doktorum detaylı ultrason istedi. Yaptıran var mı aranızda?
Çatın darsa zaten mümkün değil haklıdır illaki doktorun. Benim çatım baya müsaitmiş :) ama kısmet baya uğraşmış istemiştim. Dediğin gibi insanın içinde ukte kalıyor. Ssvd ye kayıyor gönlüm ama cesaret edebilir miyim bilmiyorum. Tek tur kordonla doğuran çok insan varmış ama benimki iki tur olunca mümkün olmadı sanırım.Özellikle ve ısrarla sordum çünkü benim doktorum 35 yıllık bir doktordu ve ben ona güvendim, bilmediği şey yoktu, harika bir doktordu, ama bana çatın dar bebek inmiyor diyerek 41.hafta bitiminde pzt gününe sezaryen randevusu verdi yine de deneriz demişti randevu günü gelmeden ben evde 1 gece sancı cektim ertesi gün cmt 4 gibi çok şiddetli sancıyla gittim 3cm açılma var ama inmiyor 20 saat de çeksen olmaz belki vakumla almam gerekecek bebek en az 4 kilo bu catıdan bu bebek geçmez dedi, ve sezaryen oldum bebek de 4 kiloydu, ama aklimın bir köşesinde de kaldı acaba olur muydu özellikle mi beni sezaryene aldı falan diye ama ben zaten randevu günü gelmeden acil gitmiştim...3cm açılma varken belki doğurabilirdim diye içimde kaldı ve bebeğimi doğuramadım diye de epey üzülmüştüm...üzerimizde çok ağır baskı var bence bilen bilmeyen konuşuyor ve can yakıyor
Benimde kordon var diye kısıtlıydı hareketlerim hayırlısı olsun hakkında inşallah :)düşük riskinden dolayi yürüyüş falan yasak bana simdilik. Spora baslamistim birakmak zorunda kaldim nasi dogurcam bilmiyorum :) herseyin hayırlısı bakalim zaman ne gosterir. Cok teşekkür ederim yorumlarin icinsanirim bende centrale gideceğim artik
Eşim bile güya şakasına "işte sen doğurmaya korktun doktor sezaryen deyince hemen kabul ettin" falan diyor ve bu beni çok rahatsız ediyor, doktorum da iyiydi suçlamak istemiyorum tecrübeliydi öngörülüydü, ve verdiği randevudan önce benim sancım doğumum başlamıştı cumartesi akşamı gelip ameliyat yapmaya çok mu meraklıydı sanki kadın olacak olsa bırakırdı heralde ebelere çek sancıyı sabaha doğar derdi...ben evet korktum ama bebeği çekiştiriyorlar omzu çıkabiliyor saatlerce orda sıkışıp oksijensiz kalıyor daha fazla zorlamaya cesaretim yoktu...normal doğum dendikçe benim içim sızlıyor çok şükür yavrum çok sağlıklıydı normal doğum yapamasam da inşallah bi da öyle olurÇatın darsa zaten mümkün değil haklıdır illaki doktorun. Benim çatım baya müsaitmiş :) ama kısmet baya uğraşmış istemiştim. Dediğin gibi insanın içinde ukte kalıyor. Ssvd ye kayıyor gönlüm ama cesaret edebilir miyim bilmiyorum. Tek tur kordonla doğuran çok insan varmış ama benimki iki tur olunca mümkün olmadı sanırım.
Benimde kordon var diye kısıtlıydı hareketlerim hayırlısı olsun hakkında inşallah :)
Hoşgeldin canım Rabbim yavrularımızı bağışlasın İnş hepimiz kucağımıza alalım ilk kayıplar kaç haftalık... Yat canım napalım yeterki kuzularımız iyi olsun şurda ne kaldı yavrulara İnşallahMerhaba arkadaşlar:)
Aranıza yeni katıldım. 2erken doğum kaybım oldu. Serklajlıyım yatarak geçiriyorum gebeliğimi. İnşallah mayıs annesi olurum bende bebeğim acele etmezde. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Kolay hamilelik geçiren olmuyor artık, sağlıkla vaktinde kucağımıza alalım inşallah
Selam kızlar. Ben ikili test yaptırmadım. Doktorum detaylı ultrason istedi. Yaptıran var mı aranızda?
Amin insallah Allahim hepimizin yuzunu guldursun saglikla evletlarimiza kavusalim. Sen yatiyor musun surekli ve kanaman var mi , benim oncesinde siddetli bel kalca agrim oldu bel fitigim oldugu icin ondan zannettim meger sanciymisGeçmiş olsun aynı sıkıntıyı yaşayan birkaç kişi var burada biride benim ilk defa sana bu kadar detaylı anlatmışlar benim Dr bekleyip göreceğiz bu süreçte kanama olabilir dinlen falan dedi sonrasını ilerleyen haftalarda konuşuruz dedi ama bende eve gelince araştırıp sana söylenen şeyleri okudum büyük bir kısım yukarı çıkıyormuş ilerleyen haftalarda inşallah bizde de öyle olur dua etmekten başka yapacak birşey Yok Allah hepimize şifa versin
Sagolasin canim amin insallah Allahim hepimize ve yavrularimiza saglik uzun omur versin insAllah'ın izniyle iyiye gidecek inşallah, sen dikkat et kendine, Allah yavrularımızı korusun, Amin...
Agzindan bal damliyor, insallah canim benim her sey yoluna girer. Ama sucluluk hissediyorum okulda cok yordum kendimi dersler, nobet ,tubitak projesi .kendinize dikkat edin valla sakaya gelmiyormus turp gibiyim saniyodum bu ay ama 3 gunde yataga dustuk. Buna sukur tabi.Canım inşallah iyi şeyler gelecek karşına. dua etmemiz gerekiyor bol bol sanırım. Dua herşeye iyi geliyor için ferahlayacaktır. Hiçbirşeyi yokken bile olumsuz sonuçlanan doğumlar var. Kalbini ferah tut birçok hastanın çıkmış yukarı. Neden onlardan olmayasın. Ayrıntılı muayenede bir bakmışsın çıkmış bile.
Çatın darsa zaten mümkün değil haklıdır illaki doktorun. Benim çatım baya müsaitmiş :) ama kısmet baya uğraşmış istemiştim. Dediğin gibi insanın içinde ukte kalıyor. Ssvd ye kayıyor gönlüm ama cesaret edebilir miyim bilmiyorum. Tek tur kordonla doğuran çok insan varmış ama benimki iki tur olunca mümkün olmadı sanırım.
Benimde kordon var diye kısıtlıydı hareketlerim hayırlısı olsun hakkında inşallah :)
Haklisin canim Allah yardimcimiz olsunAllah büyük canım dua edicez bol bol yok başka bişey ha birde kendimize iyi bakıcaz İnşallah
Insallah canim, saglikla yavrularimiza kavusuruz insallah ama kendimize iyi bakmaliyiz bunun onemini anladimInsallah plasenta yukari cikar arkadasim. Allah buyuk bebeklerinizde tam guclendigi zamanlara geliyoruz oynuyacagi insallah yukari cekecek moralini hep yuksek tut insallah hersey iyi olacak
Merhaba arkadaşlar:)
Aranıza yeni katıldım. 2erken doğum kaybım oldu. Serklajlıyım yatarak geçiriyorum gebeliğimi. İnşallah mayıs annesi olurum bende bebeğim acele etmezde. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Kolay hamilelik geçiren olmuyor artık, sağlıkla vaktinde kucağımıza alalım inşallah
Amin insallah Allahim hepimizin yuzunu guldursun saglikla evletlarimiza kavusalim. Sen yatiyor musun surekli ve kanaman var mi , benim oncesinde siddetli bel kalca agrim oldu bel fitigim oldugu icin ondan zannettim meger sanciymis
gecmis olsun benim kan birikintisinden dolayi gitti oda cok dr gezdim her biri bisey dedi kimi dr gez o kan ciksin kimisi de uzan diyordu ama en don gittigim kesin uzanma o pis kani. Akmasi gerek dedi 15 miydi 16 miydi o haftalarda kaybettik enfeksyon kaptik ikinizde sık sık endeksyon için tahlil yap canı. Benm kana karıştı ben bile gidiyordum seni korkutmak istemiyorm önlem için diyor böyle doğran çok kadın var hiç korkma gittiğim dr br kaç kişinin ultrason u gösterdi daha kötüydü ama sağlıkla doğurmuslardı enfeksoyndan gitti bizim sen ihmal etme rabbim kucağına versin inşHoş geldin inşallah vaktinde sağlıkla kucağına alırsın aynen 2 hamileliğim başka başka sorunlardan hep yatarak geçiriyorum Zor bir süreç Alalh yardımcımız olsun
Canım benim Rahim içinde kanama alanları vardı ondan kanamam oluyordu Dr yatmak istemiyorum dedim içinde bir saatli bomba var gibi düşün heran herşey olabilir o zaman dedi bir kızım var mümkün olduğunca yatmaya çalışıyorum bol bol biran önce geçmesi yönünde dua ediyorum hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?