2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
kilo konusunda bende almadim cok sukur hala eksi 8 deyim cok sukur bebegimde 3 gun onde gidiyor doguma kadar bole gitse super olcak

Canım büyüdükçe zaten oradan oraya gecmiyo karnında kıpır kıpır dediğimiz kolunu bacağını oynatıyor işte :)

Kızlar dün gittik kontrole her şey iyi güzel çok şükür, ama bacaklar kapalı...doktor bastırdı falan elini başına koydu yine bacaklar kapalı...bu zamana kadar da zaten tahmindr bulunmamıştı...geldik yine cevapsız...oğlum erkek istiyor eşim kız istiyor illa ikisinden biri üzülecek yani...benim içinse gerçekten hiiç fark etmiyor ama herkes sorup duruyor öğrensek iyi olurdu

Ben yakinlarimda takla atiyo diyenini duydum :) . Kipir kipir diyince aklima taklalar saltolar geliyo hahahha
Allah benimki hiç takla.amadi ama yüz üstü yatarken tersdonmusluhu
Ben yakinlarimda takla atiyo diyenini duydum :) . Kipir kipir diyince aklima taklalar saltolar geliyo hahahha
Benimki hiç takla atmadi kuzum ya oynatıyor işte biyerlerini :)

Bu haftalarda boyleler sanirim en son gittimde daha kesinlesir diye umut ettim ama benimki yok yani haftaya randevun var bol bol tatli yiyip gitmeyi dusunuyorum insallah sende bidahikine ogrenirsin

Oğluma hamileyken bir defa ultrasonda zıplarken görmüştük çok komikti...ve oğlum 5buçuk yaşında, hala zıplıyor

benim ilk hareketli olduğunu gördüğümde hic durmuyordu.dönüp dönüp duruyordu ama 2 test isin gittiğimde hic hareket etmemişti.doktor herse yine çok net bakmıştı hatta bize ayak parmaklarını bile göstermişti.bidahaki kontrolünde önce bi çukulata ye ve biraz su iç bak nasıl hareketleniyor

2li de bizde de öyleydi sonrakinde güzel bir yemek yedim üstüne çikolata su derken Ultrasonda hiç yerinde durmuyordu sende dene bakalım

Yok canım benimkide öyle kıpır kıpır görünmüyor pek dea sordum drda sen daha çok görüntüyü dondurduğum zaman görüyorsun dedi ölçümlerini yapabilmem için görüntü donduruyorum dedi

doktorumun bana dediği ilk 4 ay kilo almaman daha ii çünkü ilk 4 ay cocuk senin yediğinle beslenmez senin daha önceki depondan beslenir dedi o nedenle takma kafaya seninki en doğru olanı

Canım bende hiç oynadığını görmüyorum

Benimki sen öyle çok hareketli filan değil, sadece el kol oynuyor arada. Çok sıkıntı etmeyin bence, bişey olsa doktor söyler zaten.

Kızlar doktordan geldim . Ultrason herşey süper ama garanti olsun diye amniyo yaptıracağım karar verdim haftaya cumartesi . İnşallah kızımdan sonra bir oğlum olacak:)
Gözünüz aydın, inşallah amniyosentezde de sağlıklı sonuçlar alırsınız içiniz ferahlar. Sizin adınıza çok sevindim

Canim benimki de oyle merak etme. Erkeklerin daha hareketli oldugu soylenir ama benim oglum olacak Allah'in izniyle ve ne zaman ultrasona girsem (12, 15 ve 17'de gittim) hep yatiyor oyle eli kolu oynuyor yavastan sadece. Bu arada bebekleri ultrasonda cok hareketli olan arkadaslarimin da hep kizi oldu. Dedigim gibi cinsiyetle iliskilendirilir genellikle hareket. Bilmiyorum dogru mu yanlis mi.
Ama cok hareketli olmamasi sorun degil cunku doktora sormustum 15. Haftada gayet normal dedi. Hatta cikolata bile yedim bir sefer gitmeden ama yok. Hep sabahlari oldu randevum bilmiyorum ki uyuyor muydu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…