2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benim kız çok sakin hala hissettirmiyor kendisini ama azıcık yaramaz olsa da hissetsem :) sözde 2.erken hissedilirmis ben oğlumu bile daha erken hissettik 13-14 haftalarda fln

Ama kırmızı kırmızı belki on tane çizgiyi sabah görünce ne kadar korktuğumu bir bilsen kedi tırmalamış gibi sen de ağlardın ((

Aaa çok teşk ederim bende alıp karıştıtayım ozaman çok sağolasın

Canim benim durum fena 61 ile hamile kaldim suan 67yim. Boy da yok bende dikkat edicem diyorum ama acikinca....

Canlar kandiliniz mübarek olsun. Bu mübarek günde tüm dualarımız kabul olsun. Rabbim güzel haberlerle ve sorunsuz bi hamilelik geçirmeyi nasip etsin vakti geldiğinde sağlıklı sıhhatli bebislerimizi kucagimiza almayi göstersin.
Bu gün ve gecede dualarimdasiniz kızlar. Allah ım ona acılan ellerimizi geri çevrilemesin.

Erkekmiymis caniim hadi hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah rabbim uzun ömürler versin

H Hafsa canım biraz cilt yapısıyla da alakası var çatlakların. Ben oğlum da badem yağı sürdüm çatlak olmadi ama nur topu gibi göbek ormanım oldu :) yani kılları guclendirdi. 7 veya 8 ci ayda bebe yağı ile nemlendirdim. Çatlağım doğumdan sonra göğüslerim de oldu 1 2 çizgi onada bebe yağı sürdüm.

loveren Bu yağ karışımı kullandığında kılların güçlendi mi içinde badem yağı varya o yüzden sordum. Bende sade badem yagi kullandım ve göbeğim fena killandi.

2 kilo almısım 62.5 cıktım tartıda bebişte 13 cnm 135 gr mış doktor kafasına beynine kalbine filan baktı hersey yolunda dedi cok şükür vinalac kullanıyodum o bitince gynoferrosanol verdi doguma kadar bunu kullancaz dedi balık yagıda hf iki kere balık ye dedi yemezsen kullan dedi ayrıntılıda 4 ocak almıstım aslında randevu ama doktorum biraz daha kaydıralım 23 haftalıkken yaptıralım dedi ocak sonu gibi olcak heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…