- 27 Nisan 2016
- 386
- 529
- 53
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #13.261
hayırlı olsun canım,sağlıkla al kucağına inşallahKızlar hastaneden geliyorum cinsiyetini ögrendikk Oğlum olacak bütün tahminler tutmadı Çin ve rus takvimleri nub hepsi kız diyodu
Hepinizin kandili mübarek olsun dualarınız kabul olsun bu mübarek günde güzel haberler alın insallahbenimde kontrolüm vardı bir oğlum daha oluyo hayırlısıyla bende katıldım evde 3 erkekliler kervanına
acıkma işine müdahale etmek çok zor gerçekten, bende o an önümdeki herseyi bitirebilirim yani o kadar doyma hissim gidiyorCanim benim durum fena 61 ile hamile kaldim suan 67yim. Boy da yok bendedikkat edicem diyorum ama acikinca....
tebrk ederim sizi gerçekten, zaten alınan kilolar bence hamur işi ve tatlı yüzünden oluyor ki bende 52 ile hamile kaldm suan 57yim. bu aydan sonra alırsınız siz muhtemelen. bir arkdasımda 4 aya kadar almadı 4. ayında 2 kg aldı ve hamileliğinde toplamda 9-10 kg ile tamamladı. kilo olayına sağlık açısından dikkat etmemiz gerek, çok kilonun ne bebege ne de bize yararı varKızlar bir iki göz gezdirdim de kilo muhabbeti dönmüş. Genelde alınan kilolardan yakınmışsınız. Bende tam tersi 50 kilo ile hamile kaldım şuan 51'im. Bende bunu takıyorum kafaya :/ ben kendimden ziyade bebeği besleyecek besinler tüketiyorum, zaten normalde de çok iştahlı biri değilimdir. Yine de 1 kilo almış olmak az değil mi ya ://
Bu arada hepimizin kandili mübarek olsun, dualarımdasınız
Bu karışımı her gün mü süreceğiz ve günde 1 kez akşamları yeterli olur mu ? Cocuklu arkadaşım hakiki zeytinyağı banyodan sonra pamukla dedi de senin karışımın da sadece banyodan sonra mı onu merak ettim.buna kantoron eklesek mi ? Geçenlerde konusulmustuAynı durumu yaşamışız. Ben de 2 tur kordondan dolayı 40 hafta bitti bebek kanala giremeyince bir de üstüne çatı dar olunca sezeryan olmak zorunda kaldim ve sezeryanim berbattı. anlatıp kimseyi korkutmak istemem. Bünye meselesi bence. Ben aşırı hassas birisiyim. çok açık tenliyim güneşe bile alerjim var. şimdi 2. doğuma dair korkularım varinşallah korktuğum gibi olmaz. hepimiz hayırla sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alalım inşallah
Çatlak oluşmaması için ilk gebeligimde dr önerisiyle kullandığım kürü paylaşayım:
Badem yağı
Kakao yağı
Susam yağı
Kayısı yağı
Bunları aktardan alıp bir sprey şişesine bosalttim. her sabah ve akşam 5. aydan itibaren göbeğime ve göğüslerime sürdüm. Çok şükür sürdüğüm yerlerde çatlak oluşmadı hiç ama kasıklarım çatladı malesef. oraya sürmek hiç aklıma gelmedi. Bu yağ karışımının tek kötü yanı kakao renk veriyor atlete falan. o yüzden ben sürdükten sonra 2 tane atleti dönüşümlü giyiyordum. sonra attim o atletleri
Bu arada mevlid kandilimiz mübarek olsun kızlar. Hayırlara vesile olsun insallah
Aynen 3 oğlumda da 12 haftada bıcır bıcır oynadı bu hiç ses çıkarmıyor hadi yavrum diye diye bittimBenim kız çok sakin hala hissettirmiyor kendisini ama azıcık yaramaz olsa da hissetsem :) sözde 2.erken hissedilirmis ben oğlumu bile daha erken hissettik 13-14 haftalarda fln
Ahh ah bilmemmi ama napalım yavrunun imzası olarak düğün ilerde okadar çirkin durmayacak şeffaf olucak korkma malesef benimde öyle krem falan boşş ciltte alakalı bu doktorum demiştiki bana çaresini bilsem karıma uyguladım...Ama kırmızı kırmızı belki on tane çizgiyi sabah görünce ne kadar korktuğumu bir bilsen kedi tırmalamış gibi sen de ağlardın((
Çok geç değil mi seninki bana da 28 aralık la 4 ocak arası demişti2 kilo almısım 62.5 cıktım tartıda bebişte 13 cnm 135 gr mış doktor kafasına beynine kalbine filan baktı hersey yolunda dedi cok şükür vinalac kullanıyodum o bitince gynoferrosanol verdi doguma kadar bunu kullancaz dedi balık yagıda hf iki kere balık ye dedi yemezsen kullan dedi ayrıntılıda 4 ocak almıstım aslında randevu ama doktorum biraz daha kaydıralım 23 haftalıkken yaptıralım dedi ocak sonu gibi olcak heralde
Hadi hayırlısı ben zaten 3 erkekliyim çok eğlenceli olucakkkk merak etme ses deneme 1 2 yap bol bolHepinizin kandili mübarek olsun dualarınız kabul olsun bu mübarek günde güzel haberler alın insallahbenimde kontrolüm vardı bir oğlum daha oluyo hayırlısıyla bende katıldım evde 3 erkekliler kervanına
Sorma ya durtup duruyorum pitirti yok halaAynen 3 oğlumda da 12 haftada bıcır bıcır oynadı bu hiç ses çıkarmıyor hadi yavrum diye diye bittim
Minik minik başlar hatta 2 gündür bi tıklama var sankimSorma ya durtup duruyorum pitirti yok hala
Sanki biseyler oluyo ama elimi koyuyorum.ses seda kalmıyor amaaaaan sonuçta sağlıklı ultrasonda fıtır fitir geziyordu saolsunMinik minik başlar hatta 2 gündür bi tıklama var sankim
Bende 4 ocakta tam 21+3 oluyorum cnm o zamana almıstım doktor 23-24 haftalıkken yapalım dedi bende tekrar hastaneyi aradım tamda 5 ocakta ayrıntılı ultrason doktoru izne cıkıyomus sansıma döndüğündede 24+3 oluyorum tekrar konustum doktorumla kalsın 4 ocaktaki dedi o zaman gidicem yaniÇok geç değil mi seninki bana da 28 aralık la 4 ocak arası demişti
Doktora dedim oynamıyor bu diye bak gayet güzel oynuyor dedi sizin 15 16 haftadan önce duymanız mümkün değil dedi... Okadar küçükki görseniz sizde bunu hissetmek mümkün değil dersiniz dedi... Ama ben hissettim oğlanları dedim bağırsak hareketi onlar siz öyle sanıyorsunuz dedi.. Doktorlar bu konuda hemfikir ama ben biliyorum oğlan çocuğu erken oynuyor bukadar basitttSanki biseyler oluyo ama elimi koyuyorum.ses seda kalmıyor amaaaaan sonuçta sağlıklı ultrasonda fıtır fitir geziyordu saolsun
Bebeğinin kilosu normalse kafana takma canım. Ben 57kg ile hamile kaldım şu an 53 kiloyum. En son gittiğimde normal demişti doktor bebeğin boyutlarının. Herşey kişiden kişiye değişiyor. Herkes kendine has. Takma kafanaKızlar bir iki göz gezdirdim de kilo muhabbeti dönmüş. Genelde alınan kilolardan yakınmışsınız. Bende tam tersi 50 kilo ile hamile kaldım şuan 51'im. Bende bunu takıyorum kafaya :/ ben kendimden ziyade bebeği besleyecek besinler tüketiyorum, zaten normalde de çok iştahlı biri değilimdir. Yine de 1 kilo almış olmak az değil mi ya ://
Canım lotuswater mış markası.
Ben pek güvenemiyorum, o nedenle hiç düşünmedim kurdurmayı ama sen bilirsin.
Ben 2li yaptırdım de 3lü için gün verdik yaptırmak istemiyorum açıkcası kontrole gittiğimde tekrar söyleyecemAynen. Benim doktorum da öyle söyledi. 3lü vr 4lüye gerek yok dedi, zaten tarihe karıştı artık yapılmıyor bile dedi. Bilmiyorum diğer doktorlarda durum nedir ama ben 2li ile yetineceğim. Kafama takmıyorum artık.
48 hamile kaldım 2-3 kilo verdim ve hala hiç almadım Dr bebek iyi diyor sende almaya başlarsın yavaş yavaş dediKızlar bir iki göz gezdirdim de kilo muhabbeti dönmüş. Genelde alınan kilolardan yakınmışsınız. Bende tam tersi 50 kilo ile hamile kaldım şuan 51'im. Bende bunu takıyorum kafaya :/ ben kendimden ziyade bebeği besleyecek besinler tüketiyorum, zaten normalde de çok iştahlı biri değilimdir. Yine de 1 kilo almış olmak az değil mi ya ://
Ben de az önce 26 aralık a aldım ultrason randevusunu renkli fotograf falan vermiyoruz dedi ters bi kadınBende 4 ocakta tam 21+3 oluyorum cnm o zamana almıstım doktor 23-24 haftalıkken yapalım dedi bende tekrar hastaneyi aradım tamda 5 ocakta ayrıntılı ultrason doktoru izne cıkıyomus sansıma döndüğündede 24+3 oluyorum tekrar konustum doktorumla kalsın 4 ocaktaki dedi o zaman gidicem yani
Ben sürekli hissediyorum ve eminim o olduğuna, yemekten sonra, uzun zaman ayakta kalıp oturunca, uzanınca 2-3 defa şiddetli hapşırınca...yani bağırsak mıymış hapşırınca o basıncı hissedip kımıldayanB
Doktora dedim oynamıyor bu diye bak gayet güzel oynuyor dedi sizin 15 16 haftadan önce duymanız mümkün değil dedi... Okadar küçükki görseniz sizde bunu hissetmek mümkün değil dersiniz dedi... Ama ben hissettim oğlanları dedim bağırsak hareketi onlar siz öyle sanıyorsunuz dedi.. Doktorlar bu konuda hemfikir ama ben biliyorum oğlan çocuğu erken oynuyor bukadar basittt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?