- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #13.621
Medine hurması dan mi bahsediyorsunuz yoksa su pazarda satılan tirabzon hurmasımimantıklı bir düşünce ama hamileliğin son bir ayında günde altı hurma ile deney yapılıyor kadınlara doğumları kolay oluyor yani son aylara gelmeden çok tüketememeli günde 2 falan o da kan için yeterli gelmez. kuru üzüm pekmez ile takviye gerekebilir.
mantıklı bir düşünce ama hamileliğin son bir ayında günde altı hurma ile deney yapılıyor kadınlara doğumları kolay oluyor yani son aylara gelmeden çok tüketememeli günde 2 falan o da kan için yeterli gelmez. kuru üzüm pekmez ile takviye gerekebilir.
canım o hapı aksam yatarken içsen daha rahat edersin hata üzerine bir mandalina portakal emilimi de hızlı olurKizlar hepden kanli su kustum. Kan hapi aldim ondanmidir agzim kan tadi var.
Normalde kılonuz iyise verirsiniz bence tekrar ben ilk bebegımde 50yle hamıle klıp 80le doğum yaptım bır yaş doğuö gnunde 46 kıloyduö ve doyt yapmadm sımdıde 48le kaldım 15 haftalık 54 kıloyum verırız uzulmeyınCanim benim durum fena 61 ile hamile kaldim suan 67yim. Boy da yok bendedikkat edicem diyorum ama acikinca....
Normalde kılonuz iyise verirsiniz bence tekrar ben ilk bebegımde 50yle hamıle klıp 80le doğum yaptım bır yaş doğuö gnunde 46 kıloyduö ve doyt yapmadm sımdıde 48le kaldım 15 haftalık 54 kıloyum verırız uzulmeyın
Bende bir aldım pir aldım bir türlü zayiflayamadin 48 kilo evlendim 52 gebe kaldım 72 doğuma gittim 1 ay sonra 62 İdim sonra saldım heralde biraz.kendimi emziremedimde buna 63-64 le.gebe kaldım bakalım sonumuz ne olacak :)Canım benim o senin bünyenden kaynaklanıyor bence arkadaşımda senin gibi hatta 6 aya kalmadan kilosunu verdi. Bana da emziriyordum verirsin rahat ol dedi. Bende fazlasıyla rahatladım 55 'le hamile kaldım 70 'le doğuma girdim. 63 e zor indim. Benim bünyem ciddi anlamda zor kilo veriyor abartmazsam zor kilo aliyor da diyebiliriz
Kısaca aldım mi vermiyor
ben 35 haftaya kadar kullanacağım progestan ve düşük önleyici iğneyiBenim tüp bebek olduğu için zaten 12.haftaya kadar düşük önleyici kullandım. Kanama olmadıkça sıkıntı yok.
Medine hurması, cennet hurması senin dediğin onu yiyorum ben hatfada 3-5 çok severim sağlıklı diye yazıyor.Medine hurması dan mi bahsediyorsunuz yoksa su pazarda satılan tirabzon hurmasımi
Bende onu hiç yiyemiyorum on yargılıyim o meyveye karşı içim istemiyor :)Medine hurması, cennet hurması senin dediğin onu yiyorum ben hatfada 3-5 çok severim sağlıklı diye yazıyor.
Soya ve mısır ülkemizde yerli tohum değil sanırım yani onlar gdo'lu diye okudum hamileler neden yemesin açıklamasında. Bunun dışında patlamış mısır bende severim ama tuz ve yağ bileşimi masum değil canının çektiği kadar ye, her akşam bol bol yeme bence.sofiarya arada ses ver özleniyorsun
Kızlar mısırdan kastınız hangisi? ben nerdeyse her akşam patlamış mısır tüketiyorum. Çok ta severek yiyorum. Patlamış mısırın ne zararı olabilir ki bilemedim. hazır paket cips tüketmekten iyidir.
sevmiyorsan yeme cnm şart değil :) onun sert olanları var elma gibi belki istersen ama başka meyveler yersin.Bende onu hiç yiyemiyorum on yargılıyim o meyveye karşı içim istemiyor :)
Benimki de hoca karnıma ultrason aleti ile bi tak tak yapınca oynuyor. Öyle durduğu yerde sadece kolları bacakları oynuyor ama sürekli değil bir hareket yapıp duruyor bence herkesin öyledir takma kafanaKizlar ya lutfenn cevap yazin genelde yazilmiyo yazdiklarima da cevap. Hepiniz ultrasonda bebeginizi oynarken mi goruyosunuz. Biz gidince genelde hareketsiz arada ayagini cekiyo kolunu cekiyo oyle cok bi kipir kıpır degil. Herkes ayni sekilde kipir kıpır mi ya. Ya da ben cok gergin oluyorum bebege mi yansiyo
ben de dayanamıyorum özellikle popomun üst kısmı acıyor en güzeli süpürme ver eşine o süpürsün :)Kizceler yaa evi süpürsem silsem iki gün bel.agrisindan zor yatıp kalkıyorum varmı sizdede böyle durumlar
Silme süpürme hiç yapmıyorum. Eğer aynı gün hem çamaşır asıp hem bulaşık makinesi boşalttıysam, mahvoluyo belim kopuyor. Ben de dile getircektim bunu, yalnız değilmişimKizceler yaa evi süpürsem silsem iki gün bel.agrisindan zor yatıp kalkıyorum varmı sizdede böyle durumlar
herkes bir olur mu onlarda farklı senin bebiş sakin olacak sanırım. bizim bebiş bazen kıpır kıpır bazen hiç kımıldamıyor bile. onun da hareketleri uyku saatleri var. anne çok yoruluyorsa bebiş de uyurmuş. anne dinlencek tok olacak o zaman enerji geliyor çocuğa ona da dikkat et bakalım.Kizlar ya lutfenn cevap yazin genelde yazilmiyo yazdiklarima da cevap. Hepiniz ultrasonda bebeginizi oynarken mi goruyosunuz. Biz gidince genelde hareketsiz arada ayagini cekiyo kolunu cekiyo oyle cok bi kipir kıpır degil. Herkes ayni sekilde kipir kıpır mi ya. Ya da ben cok gergin oluyorum bebege mi yansiyo
Yine muza dadandim cnm.ben oğlumdada muz yerdim hepsevmiyorsan yeme cnm şart değil :) onun sert olanları var elma gibi belki istersen ama başka meyveler yersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?