2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Medine hurması dan mi bahsediyorsunuz yoksa su pazarda satılan tirabzon hurmasımi

Ben de ilk doğumda yedim ve kolay doğumun oldu. Acve hurması ya apeygamber hurması yersen kolay doğum yaparsın derler denedim oldu. Ben 6 aydan sonra yemeğe başladım. Fiyat olarak biraz tuzlu o yuzden gec yemeye basladim. Zaten bayağı iri bir hurma 1 den fazla yiyemiyordum zorla belki 2. Ama dediğin gibi son ayında 6 tane yemeye calisicagim

Hurma rahmin kasılmasına sebep oluyormuş buda doğumu kolaylastiriyormus. Ama erken doğum için bir günde bayağı yemek lazım sanırım. Tabii düşük tehlikesi olanlar istisna.
weryew cim sende bundan dolayı dikkat et istersen. Birde doktora hurma kolay doğum yaptırır mi diye bi sor bakalım. Benim bir doktorum sanırım yarıyor. Çünkü her kolay doğum yapan yediğini söylüyor demişti.

weryew Bende çok kanlı canlı sayılmam ilk gençliğindeki doktorum kan için özbek üzümü ye ac karnına demişti.
Bende sabahları kahvaltıyı hazırlamadan bir miktar özbek üzümü atarım ağzıma. Ilk hamileliğim de kan ilacı kullanmadım. Verdiler içemedim doktor değerlere bakınca içmeden de olur dedi. Şimdi de mutlaka her sabah yiyorum biraz fazla tatlı geliyor midemi bayiyor ama olsun ilaçtan iyi bir dene istersen

Canim benim durum fena 61 ile hamile kaldim suan 67yim. Boy da yok bende dikkat edicem diyorum ama acikinca....
Normalde kılonuz iyise verirsiniz bence tekrar ben ilk bebegımde 50yle hamıle klıp 80le doğum yaptım bır yaş doğuö gnunde 46 kıloyduö ve doyt yapmadm sımdıde 48le kaldım 15 haftalık 54 kıloyum verırız uzulmeyın

Canım benim o senin bünyenden kaynaklanıyor bence arkadaşımda senin gibi hatta 6 aya kalmadan kilosunu verdi. Bana da emziriyordum verirsin rahat ol dedi. Bende fazlasıyla rahatladım 55 'le hamile kaldım 70 'le doğuma girdim. 63 e zor indim. Benim bünyem ciddi anlamda zor kilo veriyor abartmazsam zor kilo aliyor da diyebiliriz
Kısaca aldım mi vermiyor

Bende bir aldım pir aldım bir türlü zayiflayamadin 48 kilo evlendim 52 gebe kaldım 72 doğuma gittim 1 ay sonra 62 İdim sonra saldım heralde biraz.kendimi emziremedimde buna 63-64 le.gebe kaldım bakalım sonumuz ne olacak :)

kızlar nar konusu epeydiir konuşuluyor,birçok fikir yazılmış yeme ve yememe konusunda. evet nar'ı gebelikte dikkaatli tüketmek gerekir sebebi de şu; nar meyve içeriği olarak antiagregandır yani türkçe meali kan sulandırıcı. narın fazla ve düzenli tüketilmesi damar içi kan yogunlugunu incelterek kanamalara sebep olabilir. şimdiii hiçbir kanama pproblemi oolmayan,hali hazırda kan sulandırıcı ilaç kullanmayan sorunsuz gebelik geçiren arkadaşlar haftada 2taneyi geçmemek koşuluyla orta boy nar tüketevbilirler hatta günlük tam 1 adet değil de ,yarım olarak tüketmeleri tavsiye edilir. gebelik boyunca bir şekilde kanaması olmuş devam eden ya da etmeyen; kan sulandırıcı ilaç tedavisi alan arkadaşlara da tavsiyem nar yemeyin arkadaşlar nolur nolmaz. yani öyle çokçok canınız istedi gördünz byerde bi yemek kaşığı dolusundan fazla tüketmeyin.bebişler kıymetli malum

Kizceler yaa evi süpürsem silsem iki gün bel.agrisindan zor yatıp kalkıyorum varmı sizdede böyle durumlar

Soya ve mısır ülkemizde yerli tohum değil sanırım yani onlar gdo'lu diye okudum hamileler neden yemesin açıklamasında. Bunun dışında patlamış mısır bende severim ama tuz ve yağ bileşimi masum değil canının çektiği kadar ye, her akşam bol bol yeme bence.

Benimki de hoca karnıma ultrason aleti ile bi tak tak yapınca oynuyor. Öyle durduğu yerde sadece kolları bacakları oynuyor ama sürekli değil bir hareket yapıp duruyor bence herkesin öyledir takma kafana

Kizceler yaa evi süpürsem silsem iki gün bel.agrisindan zor yatıp kalkıyorum varmı sizdede böyle durumlar
Silme süpürme hiç yapmıyorum. Eğer aynı gün hem çamaşır asıp hem bulaşık makinesi boşalttıysam, mahvoluyo belim kopuyor. Ben de dile getircektim bunu, yalnız değilmişim

herkes bir olur mu onlarda farklı senin bebiş sakin olacak sanırım. bizim bebiş bazen kıpır kıpır bazen hiç kımıldamıyor bile. onun da hareketleri uyku saatleri var. anne çok yoruluyorsa bebiş de uyurmuş. anne dinlencek tok olacak o zaman enerji geliyor çocuğa ona da dikkat et bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…