- 6 Haziran 2017
- 3.972
- 4.395
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #13.641
ay biz ne yapcaz böyle yaaa baya hantalmışız daha bu aylarda her yerimiz ağrıyor.Silme süpürme hiç yapmıyorum. Eğer aynı gün hem çamaşır asıp hem bulaşık makinesi boşalttıysam, mahvoluyo belim kopuyor. Ben de dile getircektim bunu, yalnız değilmişim
Rabbim sağlık versin canım. Benim 12.haftaya kadar yüksek doz iğneyi her gün kullandım. Daha önce düşük hikayelerim olduğu için. Progestan bende bulantı da yapıyordu. Herşey meleklerimizi sağlıkla kucağımıza almak için.ben 35 haftaya kadar kullanacağım progestan ve düşük önleyici iğneyi
Canım adamcağız geç geliyor zaten nasıl diyip şupur diye :) aynı gün içinde silmeye karar verdim.bigun siler diğer gün ssüpürürum artıkben de dayanamıyorum özellikle popomun üst kısmı acıyor en güzeli süpürme ver eşine o süpürsün :)
ben de dayanamıyorum özellikle popomun üst kısmı acıyor en güzeli süpürme ver eşine o süpürsün :)
kabızlık çektiğim için baya uzun süre muz yiyemedim ama arada yiyorum şimdi çok sevmiyorum sanırım haftada bir iki işte, her meyveden ye cnm sadece muz olmasın günde 2-3 porsiyon yenmeli zaten ara öğünlerde yiyorum ben bol bol :)Yine muza dadandim cnm.ben oğlumdada muz yerdim hep
Al benden de o kadarSilme süpürme hiç yapmıyorum. Eğer aynı gün hem çamaşır asıp hem bulaşık makinesi boşalttıysam, mahvoluyo belim kopuyor. Ben de dile getircektim bunu, yalnız değilmişim
Aynen cnm dün pazarim vardı bol bol meyve aldım atıyorum.aralarda ağzımakabızlık çektiğim için baya uzun süre muz yiyemedim ama arada yiyorum şimdi çok sevmiyorum sanırım haftada bir iki işte, her meyveden ye cnm sadece muz olmasın günde 2-3 porsiyon yenmeli zaten ara öğünlerde yiyorum ben bol bol :)
Kizlar normal sakin bir is gunu çıkışı evde gelip yemek fln yaptim hic oturmadan agir bir iki esya kaldirdm yerden yaklasik 2 3 kg. Sonra belim cokkkkk agridi gittim uzandim kalktigimda kanamam olmustu. Bisey olmaz demeyin. Tehlike gecti demeyin agir is yapmayin. Bel agrisi kasik agrisi onemli (ymis)Silme süpürme hiç yapmıyorum. Eğer aynı gün hem çamaşır asıp hem bulaşık makinesi boşalttıysam, mahvoluyo belim kopuyor. Ben de dile getircektim bunu, yalnız değilmişim
Amin canım Rabbim hepimizin evlatlarını saklasınmaşallah oğluşuna ve sana sağlık dolu günler diliyorum canım allah analı babalı büyütsün
Geçmiş olsun.canim dikkatli ol benimde dün akşamdan beri karnımın sol tarafına ağrı girip çıkıyor kaşığının biraz üst tarafında yatıyorum bugün bendeKizlar normal sakin bir is gunu çıkışı evde gelip yemek fln yaptim hic oturmadan agir bir iki esya kaldirdm yerden yaklasik 2 3 kg. Sonra belim cokkkkk agridi gittim uzandim kalktigimda kanamam olmustu. Bisey olmaz demeyin. Tehlike gecti demeyin agir is yapmayin. Bel agrisi kasik agrisi onemli (ymis)
Cnm bu haftalarda böyle rüyalar artıyor bilinç altimizin bize oyunu bunlar korkularimizi rüyalarda yaşıyoruz bir nevi Allah bağışlasın evlatlarımızı kötü düşünmeKızlar geçen rüya konusu olmuştu bugun de ben çok kötüyüm biliyorum bu psikolojik ama çok etkilendim bise yorumlara bakınca felaket resmen.... Off canım çok sıkkın rüya tabiri doğru çıkmasın İnş Rabbim bütün yavrularımızı bağışlasın tabirle göre bu işin sonu hayır değil umutsuz ve üzgün istediği hedefe varamamak.. Tekrar kaybedicem diye ödüm kopuyor.. Biliyorum korkunun ecele faydası yok... Rüyamda arkadaşımın ölen bebeğini gördüm benim telefonuma resmini atmış ona bakarken kendimi yoğun bakım ortamında buldum.. Okadar sıkılmışımki anlatamam... Uyandım nefes nefese... Oan kuzucuğun tekmeler attı ilk kez bukadar hızlı oynadı sanırım oda gerildi
O zaman sıkıntı yok. Kahve şöyle böyle diye diye içerken resmen vicdan azabı çekiyordum. Zaten onuda arada içiyorum
Ahh canım bilmemmi bu bilinç altını ama geçmişim beni etliyor sanırım Rabbim birdaha sınamasınCnm bu haftalarda böyle rüyalar artıyor bilinç altimizin bize oyunu bunlar korkularimizi rüyalarda yaşıyoruz bir nevi Allah bağışlasın evlatlarımızı kötü düşünme
nasıl bi his tarif eder misin ?Günaydın hanımlar ben bebişimin hareketlerini dün gece ve bugün baya hissediyorum çok şükür @esmerhatun66 inşallah güzel haberler alırsın cinsiyetlerinide öğrenirsin
Gözün aydın.canim benim ki en son 90 gramdiSelam kızlar bugün kontrolümüz vardıçok şükür bi sıkıntımız yok. 3kez erkek dedi bu saatten sonrada değişmez diye düşünüyorum. Önceden tam vücut olarak görebiliyordum ama bu sefer kafayı dayamış karnıma şöyle bi net göremedim. Artık bidahaki kontrolü bekliycez birde artık gramda olsa ağırlığımız ölçebiliyor
Çok güzel gorunuyo ellerine sağlık kolay oluyomus örmek bende yelek falan öğreyim.diyorum ama biraz daha bekliyorum ya değişirse diyeKızlar battaniye böyle oluyo ben hasır model ördüm ama cok değişik seyleri var bitince atarım yine
Buralardayım kızlar takipteyimmm yazmaya pek fırsatım olmuyor sadecesofiarya arada ses ver özleniyorsun
Kızlar mısırdan kastınız hangisi? ben nerdeyse her akşam patlamış mısır tüketiyorum. Çok ta severek yiyorum. Patlamış mısırın ne zararı olabilir ki bilemedim. hazır paket cips tüketmekten iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?