2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Gunaydin annisler nasilsiniz.benim bugun kntrolum var insallah meleklerim iyidirler cinsiyet ogrenmek istiyorum cok ama daha onemlisi sagliklari bi kac gundur hic bulantim yok denecek kadar az.evden disari hic cikmadigim icin sanirim bole kesilince insann aklina kotu seyler geliyo ama bugun gorcem insallah iyilerdir..

Kizlar hepden kanli su kustum. Kan hapi aldim ondanmidir agzim kan tadi var.
Geçmiş olsun . Eğer kustuğunuz şey kan ise doktora danışın , tahriş olmuş olabilir yemek borunuz mide kapağınız . Bende mide rahatsızlıkları fazlasıyla var geçtiğimiz haftalarda artık ilaçlarımı içemiyorum diye midem iflas etti resmen kusuyordum üstüne kan gelmeye başladı. Doktorum iZin vermemesine rağmen Zofran bulantı hapı yazmıştı en azından kusmam Dursun da midem biraz düzelsin diye

Günaydın inşallah sağlıklı bebişlerini görür cinsiyetlerini öğrenirsin.

Inan bende inanmiyorum inanmak istemiyorum faydali seyler bi anda bunlar ama kizimda olunca sok oldum etkilenmedim degil. Ama bu da az yedim baya az yani bunlari nasil bulup boyle yapar dediler ben onu anlamiyorum. Sonucda bebek anne karninda gozukmuyor

Bende kizimdaki lekeden sonra sadece asure ustune koyyalarya o sekil yedim ama baya asurede yedim yani inanmak istemessm dogrulugu cikti kizimda

Canım kan hapı kanlı kusturmaz. Bence doktora gitmelisin. Mide kanaması olabilir yemek borun tahriş olmuş olabilir Allah korusun.

Ilk defa boyle kustum ama kan ilacinida ilk defa ictim yani kivrandim kusmamak icin ama dayanamadim artk. Ama normal bi rahatsizlimda yok yani yengemde kan ilaci suya koy dedi bakalim nasil olur dedi. Doktorum sali gunu

Gunaydib canm yatak icinde bogusmalar iste :) sen nasilsin
Aynı yaa Demir hapı içiyorum en az iki saat sonra birşeyler ye iç demişti doktorum . Sabah 7 gibi uyanıp içiyorum sonra yatak keyfi , birazdan kahvaltı hazorlıycam. Gün sayıyorum bende eşim çalışıyor yanına geldim bi süredir bende dışardan çalışıyorum onlara. İşlerimiz bitmek üzere evimize döncez inşallah . Evimi özledim

Maşallah onlara herşey yolunda gidecek stres yapma
Sanirim yapmadigim tek sey stres cok dusunuyorum bazen midem bulabmiyo artik yemke kokmuyo bole kasigim agrimiyo sonra diyorum sakin ol hersey yolundadir allah buyuktur bi bildigi vardir bi tv izliyorum dunyayi unutuyorum :) yoksa gecmicek cok dusunuyorum rabbim cumlemize hayirlisini nasip etsin insallah

Valla ben esim gittikten sonra baya bi yatiyorum istahim cok kapali suan o zamana kadar aciliyo.ya evunde degilmisin bide hamile halinle.ay com zor insan yatagini ozluyo herseyini ozluyo ..ben annemler gittigimde bile esim aksam gec gelsin nerde kaldin eve gitmek istiyorum diye atisiyorum cok zor neyse az kalmis insallah bi an once kavusursun yuvana

Amin canım sakin olmak çok önemli . Bende yaşadığım tuhaf olaylarda önce bi salıyorum kendimi ana sonra allahtan gözlü toparlıyorum . Stresin bebenpimize bize hiç bir yararı Yok. Ve ben birşeyleri taktığımda o gün karnımın kasıldığını, ağrım olduğunu hissediyorum resmen bebeğim de üzülüyor bence

Kizlar ben kan ilaci kizimdada cok kotu etmisti gozlerim karariyordu ayakda zor duruyordum midemde sanki tas vardi ama hic bu sekil kusmadim. Bu sabaha kadar bu gebelimde kan ilaci icemedim bu sabahda bebegim oynamiyor gibi geldi bana icim dedim kansizlik olur dusundum. artik duzenli baslama karari aldim. korkularima ragmen yarim saatten fazla kusmucam bu ilaci sadece beyin oyunu bu dedim ama artik dayanilcak gibi degildi. Bana doktorum kan ilacini 10 gun once baslatti. Ama 10 gundur ben baslayamiyordum. Bunu doktoruma soylicem. Daha icmicem doktor randevusune kadar eger tekrar oyle kusarsam acile giderim bende

Tüp bebeğe başlamadan önce 3 ay be şimdiye kadar hep dışardayım evime 7 aydır 2 kere gittim o da eşya alıp çıktım 2 gece kaldım . Valla çok özledim evimin rahatını. Bi kaç güne dönersem dünyalar benimdir . Artık yavaştan hazırlık da yapmak istiyorum. Nasip olursa.

Seni çok iyi anlıyorum . İhmal etme sağlığını tekrar geçmiş olsun

Be

Ben varım canım kanamam olunca öğrendim bende plasenta previa tanısı koydu. Yatıyorum pztesiden beri. Inş yukarı çıkar da normale döner
İnşallah yukarı çıkar canım. Bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. Pozitif düşüneceğiz ki pozitif olsun. 21. Haftaya randevu verdi doktorum. İnşallah güzel haberleri beraber alırız. Dualarım hepimiz için. Bir bebeğe sahip olmanın hiçte kolay olmadığını tüp bebek tedavisi gördüğüm için biliyorum. Rabbim hepimize sağlık versin

İçer içmez yani 10 30 dk arası kustuysan ilaçtır canım o

Yarim saatten fazla bekledim sabah esim ise gittinden oturu erken kalkiyorum. Ac karna ictim hala yemedim birsey artik canimda birsey istemiyor. Zaten kusmim diye baya direndim bebege faydasi olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…