- 17 Mart 2016
- 2.173
- 2.206
- 133
- 33
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #13.581
Geçmiş olsun . Eğer kustuğunuz şey kan ise doktora danışın , tahriş olmuş olabilir yemek borunuz mide kapağınız . Bende mide rahatsızlıkları fazlasıyla var geçtiğimiz haftalarda artık ilaçlarımı içemiyorum diye midem iflas etti resmen kusuyordum üstüne kan gelmeye başladı. Doktorum iZin vermemesine rağmen Zofran bulantı hapı yazmıştı en azından kusmam Dursun da midem biraz düzelsin diyeKizlar hepden kanli su kustum. Kan hapi aldim ondanmidir agzim kan tadi var.
Günaydın inşallah sağlıklı bebişlerini görür cinsiyetlerini öğrenirsin.Gunaydin annislernasilsiniz.benim bugun kntrolum var insallah meleklerim iyidirler cinsiyet ogrenmek istiyorum cok ama daha onemlisi sagliklari bi kac gundur hic bulantim yok denecek kadar az.evden disari hic cikmadigim icin sanirim bole kesilince insann aklina kotu seyler geliyo ama bugun gorcem insallah iyilerdir..
Ya bende inanmıyorum bu leke olayına hatta ciğerde leke yaparmış falan diye duydum. Birde başkasının evinde zeytin yersen oda leke yaparmış. Normal hayatta bile batıl inancım hiç yoktur asla inanmam. Halen bile inanmak gelmiyor içimden daha nar yemedim ama denicem ya ben bakalım olcakmı.
Amin insallh kuzum icerisi kalablik olunca biraz zor gibi geliyo cinsiyet ama baklm saglikli olsunlarda herseye raziyimGünaydın inşallah sağlıklı bebişlerini görür cinsiyetlerini öğrenirsin.
Narın leke yaptığı batıl inanç gibi dursada büyükler tecrübe etmiş tıpkı ciğer lekesi gibi ben leke anlamında değil ama narı fazla tüketirsek zararlı Oyüzden dikkat ediyorum zaten şu sıralar midede çok bar istemiyor... Peygamber efendimiz nesli çok çirkin olan bir kavme nar ve ayca iyin bebekleriniz güzel olsun buyurmuş....
Maşallah onlaraAmin insallh kuzum icerisi kalablik olunca biraz zor gibi geliyo cinsiyet ama baklm saglikli olsunlarda herseye raziyim
Gunaydib canmGünaydın hanımlar, nasılsınız ?
Canım kan hapı kanlı kusturmaz. Bence doktora gitmelisin. Mide kanaması olabilir yemek borun tahriş olmuş olabilir Allah korusun.
Aynı yaaGunaydib canmyatak icinde bogusmalar iste :) sen nasilsin
Sanirim yapmadigim tek sey stres cok dusunuyorum bazen midem bulabmiyo artik yemke kokmuyo bole kasigim agrimiyo sonra diyorum sakin ol hersey yolundadir allah buyuktur bi bildigi vardir bi tv izliyorum dunyayi unutuyorum :) yoksa gecmicek cok dusunuyorum rabbim cumlemize hayirlisini nasip etsin insallahMaşallah onlaraherşey yolunda gidecek stres yapma
Valla ben esim gittikten sonra baya bi yatiyorum istahim cok kapali suan o zamana kadar aciliyo.ya evunde degilmisin bide hamile halinle.ay com zor insan yatagini ozluyo herseyini ozluyo ..ben annemler gittigimde bile esim aksam gec gelsin nerde kaldin eve gitmek istiyorum diye atisiyorum cok zor neyse az kalmis insallah bi an once kavusursun yuvanaAynı yaaDemir hapı içiyorum en az iki saat sonra birşeyler ye iç demişti doktorum . Sabah 7 gibi uyanıp içiyorum sonra yatak keyfi , birazdan kahvaltı hazorlıycam. Gün sayıyorum bende eşim çalışıyor yanına geldim bi süredir bende dışardan çalışıyorum onlara. İşlerimiz bitmek üzere evimize döncez inşallah . Evimi özledim
Amin canım sakin olmak çok önemli . Bende yaşadığım tuhaf olaylarda önce bi salıyorum kendimi ana sonra allahtan gözlü toparlıyorum . Stresin bebenpimize bize hiç bir yararı Yok. Ve ben birşeyleri taktığımda o gün karnımın kasıldığını, ağrım olduğunu hissediyorum resmen bebeğim de üzülüyor benceSanirim yapmadigim tek sey stres cok dusunuyorum bazen midem bulabmiyo artik yemke kokmuyo bole kasigim agrimiyo sonra diyorum sakin ol hersey yolundadir allah buyuktur bi bildigi vardir bi tv izliyorum dunyayi unutuyorum :) yoksa gecmicek cok dusunuyorum rabbim cumlemize hayirlisini nasip etsin insallah
Geçmiş olsun . Eğer kustuğunuz şey kan ise doktora danışın , tahriş olmuş olabilir yemek borunuz mide kapağınız . Bende mide rahatsızlıkları fazlasıyla var geçtiğimiz haftalarda artık ilaçlarımı içemiyorum diye midem iflas etti resmen kusuyordum üstüne kan gelmeye başladı. Doktorum iZin vermemesine rağmen Zofran bulantı hapı yazmıştı en azından kusmam Dursun da midem biraz düzelsin diye
Tüp bebeğe başlamadan önce 3 ay be şimdiye kadar hep dışardayım evime 7 aydır 2 kere gittim o da eşya alıp çıktım 2 gece kaldım . Valla çok özledim evimin rahatını. Bi kaç güne dönersem dünyalar benimdir . Artık yavaştan hazırlık da yapmak istiyorum. Nasip olursa.Valla ben esim gittikten sonra baya bi yatiyorum istahim cok kapali suan o zamana kadar aciliyo.ya evunde degilmisin bide hamile halinle.ay com zor insan yatagini ozluyo herseyini ozluyo ..ben annemler gittigimde bile esim aksam gec gelsin nerde kaldin eve gitmek istiyorum diye atisiyorum cok zor neyse az kalmis insallah bi an once kavusursun yuvana
Seni çok iyi anlıyorum . İhmal etme sağlığını tekrar geçmiş olsunKizlar ben kan ilaci kizimdada cok kotu etmisti gozlerim karariyordu ayakda zor duruyordum midemde sanki tas vardi ama hic bu sekil kusmadim. Bu sabaha kadar bu gebelimde kan ilaci icemedim bu sabahda bebegim oynamiyor gibi geldi bana icim dedim kansizlik olur dusundum. artik duzenli baslama karari aldim. korkularima ragmen yarim saatten fazla kusmucam bu ilaci sadece beyin oyunu bu dedim ama artik dayanilcak gibi degildi. Bana doktorum kan ilacini 10 gun once baslatti. Ama 10 gundur ben baslayamiyordum. Bunu doktoruma soylicem. Daha icmicem doktor randevusune kadar eger tekrar oyle kusarsam acile giderim bende
İnşallah yukarı çıkar canım. Bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. Pozitif düşüneceğiz ki pozitif olsun. 21. Haftaya randevu verdi doktorum. İnşallah güzel haberleri beraber alırız. Dualarım hepimiz için. Bir bebeğe sahip olmanın hiçte kolay olmadığını tüp bebek tedavisi gördüğüm için biliyorum. Rabbim hepimize sağlık versinBe
Ben varım canım kanamam olunca öğrendim bende plasenta previa tanısı koydu. Yatıyorum pztesiden beri. Inş yukarı çıkar da normale döner
İçer içmez yani 10 30 dk arası kustuysan ilaçtır canım oKizlar hepden kanli su kustum. Kan hapi aldim ondanmidir agzim kan tadi var.
İçer içmez yani 10 30 dk arası kustuysan ilaçtır canım o
hayırlı uğurlu olsun canım, sağlıkla al kucağına inşallahMerhaba kızlar bugün öğrendim benim de oğlum olcak sonunda belirsizlik kalktı ortadan çok mutluyum Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?