- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #13.601
Ilk defa boyle kustum ama kan ilacinida ilk defa ictim yani kivrandim kusmamak icin ama dayanamadim artk. Ama normal bi rahatsizlimda yok yani yengemde kan ilaci suya koy dedi bakalim nasil olur dedi. Doktorum sali gunu
gebeliğimin ilk döneminde bulantılarım çoktu. Bayağı nar yedim:)))) yabancı sitelerden baktı eşim nar yiyebilirsiniz yazıyor. Faydalıda. Ciğer konusu şöyle leke olayını bilmiyorum ama ciğer tüketildiğinde vücutta a vitamini yüklemesi oluyormuş ve bu vücut bu a vitaminini atamıyormuş, o yüzden gebelikte ciğer tüketimi tavsiye edilmiyormuş.Bende kizimdaki lekeden sonra sadece asure ustune koyyalarya o sekil yedim ama baya asurede yedim yani inanmak istemessm dogrulugu cikti kizimda
Ayy maşallah yaa. İnş hep böyle devam eder. Merhamet insanlığın özü.
Ay canım çok üzüldüm yaBulantıların için doktorun birşey demiyormu benim çok şükür 12. 13. haftada geçti bulantılarım kusmalarım o zamanlar bende yiyemiyordum. Ama şimdi dikkat ediyorum. İnşallah tez zamanda düzelirsin ve beslenmene devam edersin
Nar bebekde dogum lekesi yapiyor ben esime kizimda cok yapiyorudum. Ben boyle seylere inanmiyordum ama inanmicaksin ama kizimin tam kafasi ortasi ve ensesinde leke var Allahdan oralarinda sac kapiyor hatta burnun altida cok kirmiziydi Allahdan orasi cok cok silik oldu zamanla. Nar anladimda mısır senden duydum ben misir yiyorum o ne yapiyor bilmiyorum.
Gunaydin annislernasilsiniz.benim bugun kntrolum var insallah meleklerim iyidirler cinsiyet ogrenmek istiyorum cok ama daha onemlisi sagliklari bi kac gundur hic bulantim yok denecek kadar az.evden disari hic cikmadigim icin sanirim bole kesilince insann aklina kotu seyler geliyo ama bugun gorcem insallah iyilerdir..
Ebrar ismi hoşuma gidiyor bu aralarBizede hep erkek isimleri kolay geliyor kızımda çok zorlanmıştık bu bebişte büyük ihtimal kız olacak şimdiden düşünemeye başladık Zeynep benim Elif kızımın adı kız isminde fikri olan arkadaşlar paylaşsın lütfen
Nardan olduguna eminmisin belki baska bi sebebi vardir. Ben gecen gun nar suyu sıkıyordum yüzüme sıçradı bu durumda çocuğumdada leke olması gerekir. Ben pek inanmıyorum. Eğer öyleyse insanların yarısının lekeli olması gerekirdi diye düşünüyorum. Bilmeden bi çok sey yiyip içebiliriz.Bende kizimdaki lekeden sonra sadece asure ustune koyyalarya o sekil yedim ama baya asurede yedim yani inanmak istemessm dogrulugu cikti kizimda
İlacın ne renk renk atmış olabilir mi? Birde ilaçlar biranda öyle kanama yapmaz tahminimce.
maşallah oğluşuna ve sana sağlık dolu günler diliyorum canım allah analı babalı büyütsünAmin canım hepimize. Evet şükür bugün gittim en son yaşadığım araba olayımdan beridir bebeğimi görememiştim, biraz tedirgindim açıkcası. Bebek gayet iyiydi Allah a şükür. Oğlumuz olucak Allah’ın iZniyle
gebeliğimin ilk döneminde bulantılarım çoktu. Bayağı nar yedim:)))) yabancı sitelerden baktı eşim nar yiyebilirsiniz yazıyor. Faydalıda. Ciğer konusu şöyle leke olayını bilmiyorum ama ciğer tüketildiğinde vücutta a vitamini yüklemesi oluyormuş ve bu vücut bu a vitaminini atamıyormuş, o yüzden gebelikte ciğer tüketimi tavsiye edilmiyormuş.
Ilacin disi.kirmizi plastik ici tarcin gibi rengi cok acik toz kustumda su gibi kustum
Acik kirmizi kan gibi ama minik minik bi suru koyu pihti vardi. Ilacdan buyuk ihtimal zaten ilk defa boyle oldu bende bardaha koydum icin actim felan hala suda bekletiyorum.
Verdi hap ama ise yaramıyor oğlumda da doğuma kadar her gece çıkardım. Ama yiyebiliyorum. Bu hamileliğim de düşünmem bile midemin bulunmasına yetiyor. Bende zorlamiyorum kendimi cunki oglum da ıspanak yemek için zorlamıştım. Çok severim ve faydalı diye. Doğum yaptım 2 sene geçti hala ıspanak yiyemiyorum
Bide ilk hamileliğimde her öğlen türk kahvesi içerdim. Bi zararı olmadi 1 fincandan birşey olmaz diye düşünüyorum.
Mısır ve narı burada bir arkadaş yazmıştı. Bende size sorduktan sonra biraz araştırdım. Mısır için pek bulamadım birşey ama sanırım oda leke yapıyormuş nar gibi. Narin da fazlası kasılmalara neden oluyormuş. Oğluma çok nar soydum ve yedimde mısır keza aynı
Bu leke olayını ben farklı bilirim. Habersizce yada izin almadan bir yerden birşey yiyip elini bir yere surersen orada yedigin sey gibi leke olur derler. Mesela geçerken birisinin bahçesinden meyva koparıp yemek gibi yada misafirliğe gittiğin evden evin sahibinin haberi olmadan mutfaktan birşey yemek gibi.
Nardan olduguna eminmisin belki baska bi sebebi vardir. Ben gecen gun nar suyu sıkıyordum yüzüme sıçradı bu durumda çocuğumdada leke olması gerekir. Ben pek inanmıyorum. Eğer öyleyse insanların yarısının lekeli olması gerekirdi diye düşünüyorum. Bilmeden bi çok sey yiyip içebiliriz.
ilaçtan canım o zaman, bazen mide kaldırmıyor bu vitaminleri kan haplarını işte sıkıntı yaratıyor. eğer cok bulantı yaparsa dr una söyle değiştirsin ilacını tiksinerek içmek daha kötü :/
mantıklı bir düşünce ama hamileliğin son bir ayında günde altı hurma ile deney yapılıyor kadınlara doğumları kolay oluyor yani son aylara gelmeden çok tüketememeli günde 2 falan o da kan için yeterli gelmez. kuru üzüm pekmez ile takviye gerekebilir.Kizlar ben karar verdim hurma cok faydali kanda yapiyor doktoruma sorup kan ilaci yerine hurma yiyecegim. hem internette bazi sitelerde doktorlarin bebek ve anne acisindan cok faydali olduguda yaziyor. Eger doktorumda bi sakinca gormezse saglikli beslenmeden yana takilacagim ilaclar yerinne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?