2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ilk defa boyle kustum ama kan ilacinida ilk defa ictim yani kivrandim kusmamak icin ama dayanamadim artk. Ama normal bi rahatsizlimda yok yani yengemde kan ilaci suya koy dedi bakalim nasil olur dedi. Doktorum sali gunu

İlacın ne renk renk atmış olabilir mi? Birde ilaçlar biranda öyle kanama yapmaz tahminimce.

Bende kizimdaki lekeden sonra sadece asure ustune koyyalarya o sekil yedim ama baya asurede yedim yani inanmak istemessm dogrulugu cikti kizimda
gebeliğimin ilk döneminde bulantılarım çoktu. Bayağı nar yedim:)))) yabancı sitelerden baktı eşim nar yiyebilirsiniz yazıyor. Faydalıda. Ciğer konusu şöyle leke olayını bilmiyorum ama ciğer tüketildiğinde vücutta a vitamini yüklemesi oluyormuş ve bu vücut bu a vitaminini atamıyormuş, o yüzden gebelikte ciğer tüketimi tavsiye edilmiyormuş.

Günaydın kızlar hayırlı cumalar esmerhatun66 canım hersey yolundadır Allahın izniyle cinsiyetleride öğrenirsin insallah isim konusulmus benim oğlumun adı da Ömer inatcı biraz ama cok merhametli adaletlidir bi oğlum daha oluyo sanırım o da Emir olucak adı suan karar o gibi kız olsaydı da meryem koyucaktım bide asel cok güzel kız ismi ben tek isimcilerdenim

Verdi hap ama ise yaramıyor oğlumda da doğuma kadar her gece çıkardım. Ama yiyebiliyorum. Bu hamileliğim de düşünmem bile midemin bulunmasına yetiyor. Bende zorlamiyorum kendimi cunki oglum da ıspanak yemek için zorlamıştım. Çok severim ve faydalı diye. Doğum yaptım 2 sene geçti hala ıspanak yiyemiyorum

Bide ilk hamileliğimde her öğlen türk kahvesi içerdim. Bi zararı olmadi 1 fincandan birşey olmaz diye düşünüyorum.

Mısır ve narı burada bir arkadaş yazmıştı. Bende size sorduktan sonra biraz araştırdım. Mısır için pek bulamadım birşey ama sanırım oda leke yapıyormuş nar gibi. Narin da fazlası kasılmalara neden oluyormuş. Oğluma çok nar soydum ve yedimde mısır keza aynı
Bu leke olayını ben farklı bilirim. Habersizce yada izin almadan bir yerden birşey yiyip elini bir yere surersen orada yedigin sey gibi leke olur derler. Mesela geçerken birisinin bahçesinden meyva koparıp yemek gibi yada misafirliğe gittiğin evden evin sahibinin haberi olmadan mutfaktan birşey yemek gibi.

Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz bebislerinin. Inşallah cinsiyetlerini öğrenebilirsin.

Ebrar ismi hoşuma gidiyor bu aralar

Bende kizimdaki lekeden sonra sadece asure ustune koyyalarya o sekil yedim ama baya asurede yedim yani inanmak istemessm dogrulugu cikti kizimda
Nardan olduguna eminmisin belki baska bi sebebi vardir. Ben gecen gun nar suyu sıkıyordum yüzüme sıçradı bu durumda çocuğumdada leke olması gerekir. Ben pek inanmıyorum. Eğer öyleyse insanların yarısının lekeli olması gerekirdi diye düşünüyorum. Bilmeden bi çok sey yiyip içebiliriz.

İlacın ne renk renk atmış olabilir mi? Birde ilaçlar biranda öyle kanama yapmaz tahminimce.

Ilacin disi.kirmizi plastik ici tarcin gibi rengi cok acik toz kustumda su gibi kustum
Acik kirmizi kan gibi ama minik minik bi suru koyu pihti vardi. Ilacdan buyuk ihtimal zaten ilk defa boyle oldu bende bardaha koydum icin actim felan hala suda bekletiyorum.

maşallah oğluşuna ve sana sağlık dolu günler diliyorum canım allah analı babalı büyütsün

Ciger bende hic yemiyorumda ama kurbanda mecbur eve bi dogranmak icin giriyor. nar cok faydali asiri faydali bende asureden yedim bu cocukda ama kizimda iki tabak yapiyorduk. Her gun bende inanmiyordum boyle seylere hala tam olarak inanmiyorum dedin gibi kizim etkiledi boyle basin ortasi ensesi boyle lekeli lekeli pembe noktalar boyle alerji gibi leke hala daha duruyor bazilari sari saclarindan fark edip noldu bu cocuga diyor biraz saclari seyrek ve ince telli bence hurma kan yapiyormus ve cok faydali boyle ilac yerine tuketsek daha iyi ama erken dogum yapar diyolar.

ilaçtan canım o zaman, bazen mide kaldırmıyor bu vitaminleri kan haplarını işte sıkıntı yaratıyor. eğer cok bulantı yaparsa dr una söyle değiştirsin ilacını tiksinerek içmek daha kötü :/

Allah bizi haramdan korusun cocuklarimiza tek lokma haram nasip olmasin bende boyle seylere asiri dikkatlim acimdan gebersem yemem. Pazarlarda birsey satmak icin tadina baktiriyorlar parasini vermeden yemem. ben o sekilde leke yaptini bilmiyordum ama benim cocum ilerde iyi biri olsun eli harama gitmesin mayasina girmesin diye cok dikkat ediyorum. Sonucda ölum var bu cocuklar icin bir suru hesap vericez bende nardan zannediyordum acikcasi

Oyle benimde yuzume cok atladi kizimin zaten ilginc olani bas ortum var yani nasil bas ortasi ve ensesinde bu leke dedim gibi bende cok inanmiyorum belkide bilmedigimiz birseydendir kesin diyemem sonucda anne karninda tam olarak neysen oluyor goremiyoruz.

ilaçtan canım o zaman, bazen mide kaldırmıyor bu vitaminleri kan haplarını işte sıkıntı yaratıyor. eğer cok bulantı yaparsa dr una söyle değiştirsin ilacını tiksinerek içmek daha kötü :/

Yani tiksinerekde icmiyorum ama beni rahatsiz ediyor hala daha yemek yiyemedim ilacda hep boyle oluyor. Bebeklerimiz yeterki saglikli olsunda gerisi birsey degil

Kizlar ben karar verdim hurma cok faydali kanda yapiyor doktoruma sorup kan ilaci yerine hurma yiyecegim. hem internette bazi sitelerde doktorlarin bebek ve anne acisindan cok faydali olduguda yaziyor. Eger doktorumda bi sakinca gormezse saglikli beslenmeden yana takilacagim ilaclar yerinne

mantıklı bir düşünce ama hamileliğin son bir ayında günde altı hurma ile deney yapılıyor kadınlara doğumları kolay oluyor yani son aylara gelmeden çok tüketememeli günde 2 falan o da kan için yeterli gelmez. kuru üzüm pekmez ile takviye gerekebilir.

Yanı weryew cim hic haram gibi düşünmedim acikcasi cunki bizim bahçede ağaçlar var her mevya sezonu yoldan geçenler göz hakkı alırlar. Hiç bir hamileye de haram etmeyiz. Ama izinle alırlarsa daha çok seviniyoruz. Ve izin alarak yerlerse izi çıkmaz derler
Pazarda gezerken genelde izin isteyip yerim helal etmezse yemem zaten. Oglum da pazara gittiğimde diyip geliyordum. :) pazarcilarda çözmüşler bi yaşına bak helal olsun diyorlardı bende yiyip hadi alalım diyordum
Mesela akrabanda gittin mutfakta bisi gördün izin almadan yedin yani Sonuç ta teyzen halan veya amcanın evi izin almadan da yiyebilirsin ama işte hurafe ve elini yıkamadan vücudunda bir yere sürdün orada yediğin şeyin izi çıkar derler dut ve çilek en çok izi çıkan mevyalardir narı ilk defa duymuştum.

Sonuçta gerçekliği varmıdır bilmem hurafe sonucta ilk çocuğunda olmadi. Yanı poposunda doğum lekesi var diyorlar birşey yediğim için mi bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…