- 23 Ocak 2017
- 1.622
- 2.585
- 53
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #13.661
Tertemiiiiiizzz hiçbir sıkıntı Yok4 lü tarama sonucum çıktı anlayanlar bakabilir miEki Görüntüle 2073973
Rabbim yar ve yardımcımız olsun . Hayırlısıyla sağlıklı birşekilde elimze alsaydıkRabbim sağlık versin canım. Benim 12.haftaya kadar yüksek doz iğneyi her gün kullandım. Daha önce düşük hikayelerim olduğu için. Progestan bende bulantı da yapıyordu. Herşey meleklerimizi sağlıkla kucağımıza almak için.
Kolay kolay süper elde örülüyo cok zevkli maviler cok var diye dedim krem olsunÇok güzel gorunuyo ellerine sağlık kolay oluyomus örmek bende yelek falan öğreyim.diyorum ama biraz daha bekliyorum ya değişirse diye
Dur bakalım cinsiyet pazartesi devlette randevum var ordaki doktorda kız derse ufaktan başlarım oğlumun kuculenlerini saklamistim onlarında vericem ihtiyacı olan birine inşallahKolay kolay süper elde örülüyo cok zevkli maviler cok var diye dedim krem olsun
Kızlar battaniye böyle oluyo ben hasır model ördüm ama cok değişik seyleri var bitince atarım yine
Selam kızlar bugün kontrolümüz vardıçok şükür bi sıkıntımız yok. 3kez erkek dedi bu saatten sonrada değişmez diye düşünüyorum. Önceden tam vücut olarak görebiliyordum ama bu sefer kafayı dayamış karnıma şöyle bi net göremedim. Artık bidahaki kontrolü bekliycez birde artık gramda olsa ağırlığımız ölçebiliyor
Kızlar battaniye böyle oluyo ben hasır model ördüm ama cok değişik seyleri var bitince atarım yine
güle güle kullansın bebişKızlar battaniye böyle oluyo ben hasır model ördüm ama cok değişik seyleri var bitince atarım yine
Evet canım obu ilmekli ip değil mi şişe gerek kalmadan örülüyor
Güzel günlerde kullan canım ben de örmek istiyorum. Bitince de at fikir olsun bize de.Kızlar battaniye böyle oluyo ben hasır model ördüm ama cok değişik seyleri var bitince atarım yine
mantıklı bir düşünce ama hamileliğin son bir ayında günde altı hurma ile deney yapılıyor kadınlara doğumları kolay oluyor yani son aylara gelmeden çok tüketememeli günde 2 falan o da kan için yeterli gelmez. kuru üzüm pekmez ile takviye gerekebilir.
Bende burada yazılanlarla lokman hekime girdim hindistancevizi yağını cok tavsiye etti çatlak için.kokusu da tatlı pisirilmis gibi hindistancevizi.baska yağlarda aldım 3 çesit daha burada yazılanlardan.bende tavsiye ediyorum.Hindistan cevizi yagini deneyebilirsiniz. Hem miss gibi kokuyor. Hem de cok guzel nemlendiriyor. Ben suruyorum. Bakalim insallah catlamam. Zaten ergenlikten kalma hakihazirda catlak dolu vucudum. Daha fazla olaun istemiyorum.
Yanıweryew cim hic haram gibi düşünmedim acikcasi cunki bizim bahçede ağaçlar var her mevya sezonu yoldan geçenler göz hakkı alırlar. Hiç bir hamileye de haram etmeyiz. Ama izinle alırlarsa daha çok seviniyoruz. Ve izin alarak yerlerse izi çıkmaz derler
Pazarda gezerken genelde izin isteyip yerim helal etmezse yemem zaten. Oglum da pazara gittiğimde diyip geliyordum. :) pazarcilarda çözmüşler bi yaşına bak helal olsun diyorlardı bende yiyip hadi alalım diyordum
Mesela akrabanda gittin mutfakta bisi gördün izin almadan yedin yani Sonuç ta teyzen halan veya amcanın evi izin almadan da yiyebilirsin ama işte hurafe ve elini yıkamadan vücudunda bir yere sürdün orada yediğin şeyin izi çıkar derler dut ve çilek en çok izi çıkan mevyalardir narı ilk defa duymuştum.
Sonuçta gerçekliği varmıdır bilmem hurafe sonucta ilk çocuğunda olmadi. Yanı poposunda doğum lekesi var diyorlar birşey yediğim için mi bilmem.
canım o hapı aksam yatarken içsen daha rahat edersin hata üzerine bir mandalina portakal emilimi de hızlı olur
weryew Bende çok kanlı canlı sayılmam ilk gençliğindeki doktorum kan için özbek üzümü ye ac karnına demişti.
Bende sabahları kahvaltıyı hazırlamadan bir miktar özbek üzümü atarım ağzıma. Ilk hamileliğim de kan ilacı kullanmadım. Verdiler içemedim doktor değerlere bakınca içmeden de olur dedi. Şimdi de mutlaka her sabah yiyorum biraz fazla tatlı geliyor midemi bayiyor ama olsun ilaçtan iyi bir dene istersen
Atlatirsin canim. Sıkma canini sakin.Bende pek gezmeyi sevmem ama artjk hersey ayni gibi nere baksam hersey ayni yaptiklarim ayni biraz bazen ustune sıkınti sitres geliyor. Guzel hic birsey yok gibi sevdim seyleri bile yapamaz oldum. Heryer dag orman birsey yok yani kizim hasta olmasin diye bende pek cikmiyorum. Insallah habu surec bi atlatirim birann once
Gece yatarken ic canim. Ben hep yatarken iciyorum hicbir problem yasamadim.Kizlar kan ilacini icip midesi asiri bulanan varmi beni maf ediyor ya suan kusmamak icin zor tutuyorum kendimi ne olacak boyle amlamiyorum.
Tesaduftur tamamen o yaa. Yani zaten lekeli dogacaktir, nar yemeniz tamamen tesaduf olmustur.Nar bebekde dogum lekesi yapiyor ben esime kizimda cok yapiyorudum. Ben boyle seylere inanmiyordum ama inanmicaksin ama kizimin tam kafasi ortasi ve ensesinde leke var Allahdan oralarinda sac kapiyor hatta burnun altida cok kirmiziydi Allahdan orasi cok cok silik oldu zamanla. Nar anladimda mısır senden duydum ben misir yiyorum o ne yapiyor bilmiyorum.
Cinsiyeti ogrendin mi canim.Gunaydin annislernasilsiniz.benim bugun kntrolum var insallah meleklerim iyidirler cinsiyet ogrenmek istiyorum cok ama daha onemlisi sagliklari bi kac gundur hic bulantim yok denecek kadar az.evden disari hic cikmadigim icin sanirim bole kesilince insann aklina kotu seyler geliyo ama bugun gorcem insallah iyilerdir..
Oncesinde zayif olanlar cok cabuk veriyor cok sanslisiniz. Benim gibi sisko baslayinca insan tedirgin oluyor. Ama beni tedirgin eden tek sey alacagim fazla kilolarin normal dogumu zorlastirmasi. Henuz kilo almadım ama bakalim insallah son aylarda asiri almam.Normalde kılonuz iyise verirsiniz bence tekrar ben ilk bebegımde 50yle hamıle klıp 80le doğum yaptım bır yaş doğuö gnunde 46 kıloyduö ve doyt yapmadm sımdıde 48le kaldım 15 haftalık 54 kıloyum verırız uzulmeyın
Nar yememek hakkindaki en guzel yorum :) ben baslarda nerdeyse gunde iki nar yiyordum ama simdi hic yemiyorum heralde fazla yemisimkızlar nar konusu epeydiir konuşuluyor,birçok fikir yazılmış yeme ve yememe konusunda. evet nar'ı gebelikte dikkaatli tüketmek gerekir sebebi de şu; nar meyve içeriği olarak antiagregandır yani türkçe meali kan sulandırıcı. narın fazla ve düzenli tüketilmesi damar içi kan yogunlugunu incelterek kanamalara sebep olabilir. şimdiii hiçbir kanama pproblemi oolmayan,hali hazırda kan sulandırıcı ilaç kullanmayan sorunsuz gebelik geçiren arkadaşlar haftada 2taneyi geçmemek koşuluyla orta boy nar tüketevbilirler hatta günlük tam 1 adet değil de ,yarım olarak tüketmeleri tavsiye edilir. gebelik boyunca bir şekilde kanaması olmuş devam eden ya da etmeyen; kan sulandırıcı ilaç tedavisi alan arkadaşlara da tavsiyem nar yemeyin arkadaşlar nolur nolmaz. yani öyle çokçok canınız istedi gördünz byerde bi yemek kaşığı dolusundan fazla tüketmeyin.bebişler kıymetli malum
Ben bugun hem evi supurup sildim, hem makina hosalttim, hem camasir astim, hem gorumceme gittim. Hem de aksama esimin siparisi Zor bir yemek var. Suan sirt agrimi tahmin edemezsinKizceler yaa evi süpürsem silsem iki gün bel.agrisindan zor yatıp kalkıyorum varmı sizdede böyle durumlar
Canim gecmis olsun. Zaten testte risk olmadigi yazitor :)4 lü tarama sonucum çıktı anlayanlar bakabilir miEki Görüntüle 2073973
Aynen. Misir candir :)Ben misirimi köyden getiriyorum halamlar ekiyolar tarlalarına hatta o yüzden gönül rahatlığıyla yiyebiliyorum :)
İsmiyle yasatsin allahim cok guzel :)Bende burada yazılanlarla lokman hekime girdim hindistancevizi yağını cok tavsiye etti çatlak için.kokusu da tatlı pisirilmis gibi hindistancevizi.baska yağlarda aldım 3 çesit daha burada yazılanlardan.bende tavsiye ediyorum.
Erkek bebegime Barbaros ismini buldum esimde olabilir dedi.barbaros hayrettin paşa dan geliyor biliyorsunuz.
Keciboynuzu gercekten dogal muciZe.weryew Canım eğer kan ilacı içmeyeceksen keçiboynuzu içmeni öneririm. Benim eşim talesemi ve sürekli kan değerleri düşük hep keçiboynuzu pekmeziyle dengeliyor başkada ilaç kullanmıyor. Hatta kan hapları bile çıkaramadı eşimin kan değerlerini. Keçiboynuzunu sabahları aç karnına bir kaşık yiyeceksin. Bende bazen sabahları kaşıklarım güzel tadıda. Kesinlikle çok faydalı. Dene istersen
Ben de kendimi tek sanıyorum kimse yazmayınca. Bel ağrısından gece sağa sola dönemiyorum. 1-2 dk kalıyorum öyle yavaş yavaş dönüyorum. kilolu biride değilim çok erken başladı bel ağrısı. Gün içinde yorgunluk bir de oğlumu arada taşıdığım oluyor. Hepsi birleşince bel ağrıları erken başladı malesefKizceler yaa evi süpürsem silsem iki gün bel.agrisindan zor yatıp kalkıyorum varmı sizdede böyle durumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?