2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Rabbim yar ve yardımcımız olsun . Hayırlısıyla sağlıklı birşekilde elimze alsaydık

Ben misirimi köyden getiriyorum halamlar ekiyolar tarlalarına hatta o yüzden gönül rahatlığıyla yiyebiliyorum :)

Kolay kolay süper elde örülüyo cok zevkli maviler cok var diye dedim krem olsun
Dur bakalım cinsiyet pazartesi devlette randevum var ordaki doktorda kız derse ufaktan başlarım oğlumun kuculenlerini saklamistim onlarında vericem ihtiyacı olan birine inşallah

Gözün aydın canım. Değişmez inşallah 3 olmuş baksana

Kızlar battaniye böyle oluyo ben hasır model ördüm ama cok değişik seyleri var bitince atarım yine

Çok güzel gözüküyor eline sağlık bende istiyorum örmek ama evde ki 2 yaşındaki canavar izin vermiyor

Yani 2 uc yesem birazda kuru uzum yerim son aylarda bende yedim acaba ilk hamilelikde o yuzdenmi sancim olmadi hic ama kizimda kanala girmedi acilmamda olmadi yani

Hindistan cevizi yagini deneyebilirsiniz. Hem miss gibi kokuyor. Hem de cok guzel nemlendiriyor. Ben suruyorum. Bakalim insallah catlamam. Zaten ergenlikten kalma hakihazirda catlak dolu vucudum. Daha fazla olaun istemiyorum.
Bende burada yazılanlarla lokman hekime girdim hindistancevizi yağını cok tavsiye etti çatlak için.kokusu da tatlı pisirilmis gibi hindistancevizi.baska yağlarda aldım 3 çesit daha burada yazılanlardan.bende tavsiye ediyorum.
Erkek bebegime Barbaros ismini buldum esimde olabilir dedi.barbaros hayrettin paşa dan geliyor biliyorsunuz.

Bilemeedim ben oyle bi yere pek gitmem kimseyede ama cilek kardesim cok guzel tarif yapiyor bayila bayila yiyordum aklima geldide yapsada yesem yapmazki ya ozamanlar kiraz cok yiyordum yani birseyin etkisi ama nedir bilmiyorum artik. Pazardakiler abla ne olacak diyor banada ama yok yani cok onemli bi konu

Gercekden oylese denerim uzum bi kac hurma kusmakdan iyidir bu sekikde cokda bebege etkisi olcani dusunmuyorum hele icinden cikan o acik tarcin gibi sey ne hc anlamadin yani

weryew Canım eğer kan ilacı içmeyeceksen keçiboynuzu içmeni öneririm. Benim eşim talesemi ve sürekli kan değerleri düşük hep keçiboynuzu pekmeziyle dengeliyor başkada ilaç kullanmıyor. Hatta kan hapları bile çıkaramadı eşimin kan değerlerini. Keçiboynuzunu sabahları aç karnına bir kaşık yiyeceksin. Bende bazen sabahları kaşıklarım güzel tadıda. Kesinlikle çok faydalı. Dene istersen

Atlatirsin canim. Sıkma canini sakin.
Kizlar kan ilacini icip midesi asiri bulanan varmi beni maf ediyor ya suan kusmamak icin zor tutuyorum kendimi ne olacak boyle amlamiyorum.
Gece yatarken ic canim. Ben hep yatarken iciyorum hicbir problem yasamadim.
Tesaduftur tamamen o yaa. Yani zaten lekeli dogacaktir, nar yemeniz tamamen tesaduf olmustur.
Cinsiyeti ogrendin mi canim.
Oncesinde zayif olanlar cok cabuk veriyor cok sanslisiniz. Benim gibi sisko baslayinca insan tedirgin oluyor. Ama beni tedirgin eden tek sey alacagim fazla kilolarin normal dogumu zorlastirmasi. Henuz kilo almadım ama bakalim insallah son aylarda asiri almam.
Nar yememek hakkindaki en guzel yorum :) ben baslarda nerdeyse gunde iki nar yiyordum ama simdi hic yemiyorum heralde fazla yemisim
Kizceler yaa evi süpürsem silsem iki gün bel.agrisindan zor yatıp kalkıyorum varmı sizdede böyle durumlar
Ben bugun hem evi supurup sildim, hem makina hosalttim, hem camasir astim, hem gorumceme gittim. Hem de aksama esimin siparisi Zor bir yemek var. Suan sirt agrimi tahmin edemezsin heralde bugun erkenden sizarim.
M moonish

4 lü tarama sonucum çıktı anlayanlar bakabilir miEki Görüntüle 2073973
Canim gecmis olsun. Zaten testte risk olmadigi yazitor :)
Ben misirimi köyden getiriyorum halamlar ekiyolar tarlalarına hatta o yüzden gönül rahatlığıyla yiyebiliyorum :)
Aynen. Misir candir :)
İsmiyle yasatsin allahim cok guzel :)
Keciboynuzu gercekten dogal muciZe.

Kizceler yaa evi süpürsem silsem iki gün bel.agrisindan zor yatıp kalkıyorum varmı sizdede böyle durumlar
Ben de kendimi tek sanıyorum kimse yazmayınca. Bel ağrısından gece sağa sola dönemiyorum. 1-2 dk kalıyorum öyle yavaş yavaş dönüyorum. kilolu biride değilim çok erken başladı bel ağrısı. Gün içinde yorgunluk bir de oğlumu arada taşıdığım oluyor. Hepsi birleşince bel ağrıları erken başladı malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…