2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizceler yaa evi süpürsem silsem iki gün bel.agrisindan zor yatıp kalkıyorum varmı sizdede böyle durumlar
Ev süpürüp silmeyi bırak Can'ım azcık yürüsem bir kahvaltı hazırlasam yerimden kalkamıyorum resmen süpürüp silsem iyice perişan olurum. Dinlenerek yap bence. Bir anda bitirmek için uğraşma.
Ahh canım bilmemmi bu bilinç altını ama geçmişim beni etliyor sanırım Rabbim birdaha sınamasın
Can'ım Allah bir daha yaşatmasın. Ben de 8 haftalık düşük yaptım. Ona rağmen hep tedirginim. Seninki çok daha zor. Çok normal bu rüyalar endişeler.
Kızlar battaniye böyle oluyo ben hasır model ördüm ama cok değişik seyleri var bitince atarım yine
Yaa çok güzel. Sen burdan yazınca merak edip baktım ama tam anlayamadım. Hiç örgü bilmiyorum ondan olsa gerek. Kafam karıştı izlerken. Belki elimde ip olsa daha iyi olurdu ama yapamazsam boşa almış olmayayım ipi.
Yapılışı kolay mı sen örgü biliyor musun normalde.

Nardan dolayı olduğunu nerden biliyorsunuz?merak ettiğim için soruyorum

Valla kızlar doğu-güneydoğu da ciğer yemeyen insan yoktur nerdeyse haritanın doğusunun lekeli olması lazım nar yemeyen mısır yemeyen yoktur.doğum lekesi farklı bişeye bağlı bence ben nar çok severim ölçülü yiyorum
Rengine bakarsak kırmızı pancar saatlerce parmaklarımda kırmızısı kalıyor bilmiyorum ozaman lekesiz çocuk kalmazdı diye düşünüyorum

Boyle dogal varken haplar niye hemde bencede oyle kizimdaykende icemedim. doktor artik igne baslicaz dedi. uzum pekmezleri felan aliyolardi bana. bide bana sor cok igrencdi ama hurma keci boynuzu ozbek uzumu felan yerim yani

Boyle dogal varken haplar niye hemde bencede oyle kizimdaykende icemedim. doktor artik igne baslicaz dedi. uzum pekmezleri felan aliyolardi bana. bide bana sor cok igrencdi ama hurma keci boynuzu ozbek uzumu felan yerim yani

Dene canım kesinlikle faydasını görürsen doktorunada böyle devam edeceğini söylersin.

Nardan dolayı olduğunu nerden biliyorsunuz?merak ettiğim için soruyorum

Ben diyorum ya ben boyle seylere inanmiyorum hatta sac kesitmek bile omur kisaltir okudum bebek icin ama hemen gidip saclarimi kestirdim. cok uzundu ve bebegime gitsn vitaminler istedim. bak bende diyorum inanmiyorum hatta gunde her gun 2 nar yaptim yedim. Ama kizimda basinda ensesinde felan gordum herkez nar dedi. ben hayretlere dustum tabi. Yani goremiyoruz anne karninda ne oldugunu neyin ne etki ettigini nasil olur diye yani etkilendim icin dedim hala tam nar diyemem zaten. Belkide anlamadimiz bilmedimz birseyden kaynaklaniyordur. Mesela hurma icinde erken dogum derler ama ben kan yapsin diye yemeyi dusunuyorum doktorumada soracagim.

Güzel günlerde kullan canım ben de örmek istiyorum. Bitince de at fikir olsun bize de.
Atarım tabi cnm

Canım çok güzelmiş bu nasıl yapılıyor bu varmı açıklayan bir resim

Canım youtube alize puffy yaz bu hasır modeli ama cok ceşitleri var elde örüyosun şiş tığ filan yok

Cnm bende cok örgü bilmem ters düz işte ama bunun icin örgü bilmeye gerek yok videoları izle bi kac kere cok basit ip zaten kendinden ilmekli ipten gelenleride icinden geciriyosun bi top al begendiğin bi renk baktın oluyo devamını alırsın

ismi beğenmene sevindim tesekkur ederim.

Batıl inanç bence o leke yapıyor bu leke yapıyor...benim de varmış doğduğumda alnımda kırmızılıklar oğlumun da vardı sonra geçti...bacağında küçük kahverengi benek var doğum lekesi onu da neden oldu bilmiyorum ama çok seviyorum...Onun dışında bence en kötüsü paketli gıdalar mevsimi olmayan sebze ve meyveler...ben kusmaktan bircok seyi yiyemez oldum hele tatlı şekerli yiyecekler muz da dahil...elma portakal hoşuma gidiyor...çok da evhamlı olmamak lazım...mesela ciğer her gün yenecek bir şey değil canın isterse yenir yani o kadardan bişey olmaz

kizlar gogus hassasiyetniz ne durumda benim baya sizliyor.. bu arada bel agrisi bendede var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…