- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #13.681
Ev süpürüp silmeyi bırak Can'ım azcık yürüsem bir kahvaltı hazırlasam yerimden kalkamıyorum resmenKizceler yaa evi süpürsem silsem iki gün bel.agrisindan zor yatıp kalkıyorum varmı sizdede böyle durumlar
Can'ım Allah bir daha yaşatmasın. Ben de 8 haftalık düşük yaptım. Ona rağmen hep tedirginim. Seninki çok daha zor. Çok normal bu rüyalar endişeler.Ahh canım bilmemmi bu bilinç altını ama geçmişim beni etliyor sanırım Rabbim birdaha sınamasın
Yaa çok güzel. Sen burdan yazınca merak edip baktım ama tam anlayamadım. Hiç örgü bilmiyorum ondan olsa gerek. Kafam karıştı izlerken. Belki elimde ip olsa daha iyi olurdu ama yapamazsam boşa almış olmayayım ipi.Kızlar battaniye böyle oluyo ben hasır model ördüm ama cok değişik seyleri var bitince atarım yine
Nardan dolayı olduğunu nerden biliyorsunuz?merak ettiğim için soruyorumNar bebekde dogum lekesi yapiyor ben esime kizimda cok yapiyorudum. Ben boyle seylere inanmiyordum ama inanmicaksin ama kizimin tam kafasi ortasi ve ensesinde leke var Allahdan oralarinda sac kapiyor hatta burnun altida cok kirmiziydi Allahdan orasi cok cok silik oldu zamanla. Nar anladimda mısır senden duydum ben misir yiyorum o ne yapiyor bilmiyorum.
weryew Canım eğer kan ilacı içmeyeceksen keçiboynuzu içmeni öneririm. Benim eşim talesemi ve sürekli kan değerleri düşük hep keçiboynuzu pekmeziyle dengeliyor başkada ilaç kullanmıyor. Hatta kan hapları bile çıkaramadı eşimin kan değerlerini. Keçiboynuzunu sabahları aç karnına bir kaşık yiyeceksin. Bende bazen sabahları kaşıklarım güzel tadıda. Kesinlikle çok faydalı. Dene istersen
Boyle dogal varken haplar niye hemde bencede oyle kizimdaykende icemedim. doktor artik igne baslicaz dedi. uzum pekmezleri felan aliyolardi bana. bide bana sor cok igrencdi ama hurma keci boynuzu ozbek uzumu felan yerim yani
Nardan dolayı olduğunu nerden biliyorsunuz?merak ettiğim için soruyorum
Dene canım kesinlikle faydasını görürsen doktorunada böyle devam edeceğini söylersin.
Atarım tabi cnmGüzel günlerde kullan canım ben de örmek istiyorum. Bitince de at fikir olsun bize de.
Canım çok güzelmiş bu nasıl yapılıyor bu varmı açıklayan bir resim
Ev süpürüp silmeyi bırak Can'ım azcık yürüsem bir kahvaltı hazırlasam yerimden kalkamıyorum resmensüpürüp silsem iyice perişan olurum. Dinlenerek yap bence. Bir anda bitirmek için uğraşma.
Can'ım Allah bir daha yaşatmasın. Ben de 8 haftalık düşük yaptım. Ona rağmen hep tedirginim. Seninki çok daha zor. Çok normal bu rüyalar endişeler.
Yaa çok güzel. Sen burdan yazınca merak edip baktım ama tam anlayamadım. Hiç örgü bilmiyorum ondan olsa gerek. Kafam karıştı izlerken. Belki elimde ip olsa daha iyi olurdu ama yapamazsam boşa almış olmayayım ipi.
Yapılışı kolay mı sen örgü biliyor musun normalde.
Atlatirsin canim. Sıkma canini sakin.
Gece yatarken ic canim. Ben hep yatarken iciyorum hicbir problem yasamadim.
Tesaduftur tamamen o yaa. Yani zaten lekeli dogacaktir, nar yemeniz tamamen tesaduf olmustur.
Cinsiyeti ogrendin mi canim.
Oncesinde zayif olanlar cok cabuk veriyor cok sanslisiniz. Benim gibi sisko baslayinca insan tedirgin oluyor. Ama beni tedirgin eden tek sey alacagim fazla kilolarin normal dogumu zorlastirmasi. Henuz kilo almadım ama bakalim insallah son aylarda asiri almam.
Nar yememek hakkindaki en guzel yorum :) ben baslarda nerdeyse gunde iki nar yiyordum ama simdi hic yemiyorum heralde fazla yemisim
Ben bugun hem evi supurup sildim, hem makina hosalttim, hem camasir astim, hem gorumceme gittim. Hem de aksama esimin siparisi Zor bir yemek var. Suan sirt agrimi tahmin edemezsinheralde bugun erkenden sizarim.
@moonish
Canim gecmis olsun. Zaten testte risk olmadigi yazitor :)
Aynen. Misir candir :)
İsmiyle yasatsin allahim cok guzel :)
Keciboynuzu gercekten dogal muciZe.
Göğüs uclarim dokunulmaz.durumda hala çok hassaskizlar gogus hassasiyetniz ne durumda benim baya sizliyor.. bu arada bel agrisi bendede var
bende ayni durumdayim ilk hamileligimde hic bole olmamisti merak ettm acikcasiGöğüs uclarim dokunulmaz.durumda hala çok hassas
Aynen benim de oyle..hatta kasiniyor dokununcaGöğüs uclarim dokunulmaz.durumda hala çok hassas
Aynen benim de...ilk hamileliğimde 20-25 kilo almama ragmen 9 ay aynı sütyeni giymiştim şimdi çoktaan bedeni büyütmek zorunda kaldım ve ne acı vardı ne hassasiyet...çok sızlıyor dokunulmuyor halabende ayni durumdayim ilk hamileligimde hic bole olmamisti merak ettm acikcasi
Canım bildiğin içeriden bişey baya baya vuruyor iki gündür böyle hissediyorum ikinci hamileliğim bu çok erken hissetmedim bennasıl bi his tarif eder misin ?
kizlar gogus hassasiyetniz ne durumda benim baya sizliyor.. bu arada bel agrisi bendede var
seninde mi kiz bebis benimde kiz belkide alakasi vardirCinsiyetle alakalı mi acaba bu durum oğlumda benimde yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?