2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım geçmiş olsun benle aynı ağrıyı tarif etmişsin. Magnorm diye eritmeli magnezyum vermişti. Hiç işe yaramadı. Şimdi osteocare diye bir magnezyum ilacı alıyorum isyanın eşiğinden döndüm resmen. Hemen rahatladım bir araştır canım.

Günaydın hanımlar ben bebişimin hareketlerini dün gece ve bugün baya hissediyorum çok şükür esmerhatun66 inşallah güzel haberler alırsın cinsiyetlerinide öğrenirsin
Allah razi olsun kuzum cok sukur hepside iyi boylari haftalri cok guzel ikizler erkek ddi emin kinustu tek olanada erkege benziyo ama bisey demek istemiyorum ddi bakalim :)

Saol canm hersey yolunda gidiyo bakalim simdilik magnezyumum dusuktu biraz demir haplari falan bi cok ilacla donduk bi sknti yoktu cok sukur :)

Insallah canm.valla ben son haftalara kadar hazirlik yapmama taraftariyim kiyafet falan olurda oda besik falan hic dusunmuyorum suan cunku korkuyorum zaten riskliyim nolur nolmaz

Günaydın inşallah sağlıklı bebişlerini görür cinsiyetlerini öğrenirsin.
Ogrendim canm 2 izlerim erkek de dierinden pek emin olamdi.hatta ik basta tek olana erkek ddi dier ikizlere kiz ddi.sonra biraz kipirdayinca ikizler erkek gördum pipisini dedi :) biz hep iki kiz bi oglan dusunmustuk.yanildik galiba 3 ude oglan sanirim :) saglikli olsunlarda valla hic onemli degil hayirlisini versin rabbim :)

Boyle dogal varken haplar niye hemde bencede oyle kizimdaykende icemedim. doktor artik igne baslicaz dedi. uzum pekmezleri felan aliyolardi bana. bide bana sor cok igrencdi ama hurma keci boynuzu ozbek uzumu felan yerim yani

kızlar ben hamileliği 13.6 ile başladım gerçi kan değerlerim hep yüksekti. Şimdi biraz düştü ama hala başlamadık. Bizde dut kurusu ve pekmezi çok tüketilir.dut kutusunu kesinlikle tavsiye ederim.hem doğal antibiyotik ve bağırsaklarda çok güzel çalıştırıyor

Bugun itibariyle 61 kiloyu gördüm hayatımda ilk kez 61 gördüm bennn.... Hep verirdim gebelikte budefa popo falan aldı başını gidiyor... Sanırım 70 Olurum bunları bide vermek var olsun kuzucuk iyi olsun inşallah

Insallah bakalim rabbim tamamina erdirir insallah cümlemizi valla kalbim hep bi kiz telsasindaydi ama bakalim hayirlisi :)
Sağlıklı sıhhatli olsunda canım olsun inş cici gelinlerin olur.... Bende 2 oğlan annesiyken 3. Oğlan duyunca üzülürüm sanmıştım ama öyle olmuyo inanki okadar tatlı evlat 1000 oğlum olsa 1000 kızım olsa hiç problem değil evlat can kızda bir oğlumda hem biraz büyürler bitane de kızın olur inşallah canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…