- 30 Ocak 2015
- 812
- 1.052
- 63
- 36
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #13.701
bendede var kasintiAynen benim de oyle..hatta kasiniyor dokununca
Evet canım kiz eger bir sürpriz olurda değişmezse :)seninde mi kiz bebis benimde kiz belkide alakasi vardir
Canım geçmiş olsun benle aynı ağrıyı tarif etmişsin. Magnorm diye eritmeli magnezyum vermişti. Hiç işe yaramadı. Şimdi osteocare diye bir magnezyum ilacı alıyorum isyanın eşiğinden döndüm resmen. Hemen rahatladım bir araştır canım.Kızlar takipteyim bikaç gündür. Annemleregeldim. Azıcık yol yürüsem o gün sağa sola bile dönemiyorum yatarken. Kalkmak zaten ölüm gibi oluyor. Magnezyum bi işe yaramadı. Neden böyleyim anlamıyorum gerçekten. Bildiğiniz kasıktaki kemikli yerler ağrıyor tutuluyor sanki. Hayat kalitem çok düşük.
Kanaması Olan arkadaşlara da çok geçmiş olsun. Okudukça insan panikliyor iyice. Üstüne bir de ağrılar olunca.
İsim konusunda eşim yıllardır Baran istiyor. Ben de rüyamda yağız ismini görmüştüm. İki isim de güzel ama ağır geliyor bana.
Eşim yağız Baran diyor artık.
İsmi böyle kalacak sanırım
Ben de Mahir, Yunus Emre ve tahir isimlerini çok seviyorum. Hoş Mahir ve tahir de çok ağır ama ne bileyim karizmatik geliyor.
Kızım olsaydı Zühre yada Feride olsun istiyordum. Kız bebişlere fikir olsun.
Teşekkürler canımTertemiiiiiizzz hiçbir sıkıntı Yok
Ayy hele biraz üşüyünce resmen sızlamaktan yanıyor. Inanılmaz birşey ne olacak bilmiyorumkizlar gogus hassasiyetniz ne durumda benim baya sizliyor.. bu arada bel agrisi bendede var
Yok kızlar cinsiyetle alakası benimki oğlan ama göğüs acım özellikle üşüyünce dayanılmaz oluyorseninde mi kiz bebis benimde kiz belkide alakasi vardir
Vurdugunda hafif sizi aci tatli bi aci hissediyomusunuzCanım bildiğin içeriden bişey baya baya vuruyor iki gündür böyle hissediyorum ikinci hamileliğim bu çok erken hissetmedim ben
bende ayni durumdayim insallah degismez yaaa ::)))Evet canım kiz eger bir sürpriz olurda değişmezse :)
bende kasinti oluyor hareket edinceVurdugunda hafif sizi aci tatli bi aci hissediyomusunuz
Canm ikizlere erkek dedi yuzde 90 tek kesede olanada erkege benziyo ama emin knusmcam haftaya bakalim ddi bekliyoruz bakalim:)cinsiyeti ogrendin mi canim
Allah razi olsun kuzum cok sukur hepside iyi boylari haftalri cok guzel ikizler erkek ddi emin kinustu tek olanada erkege benziyo ama bisey demek istemiyorum ddi bakalim :)Günaydın hanımlar ben bebişimin hareketlerini dün gece ve bugün baya hissediyorum çok şüküresmerhatun66 inşallah güzel haberler alırsın cinsiyetlerinide öğrenirsin
Saol canm benim allah razi olsun cokiyiler masallah kipir kipirlar ikizler erkekmis tek olanda erkek gibide emin degilim haftaya bakalim ddi bakalim kizi gorebilcekmiyiz :)Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz bebislerinin. Inşallah cinsiyetlerini öğrenebilirsin.
Saol canm hersey yolunda gidiyo bakalim simdilik magnezyumum dusuktu biraz demir haplari falan bi cok ilacla donduk bi sknti yoktu cok sukur :)Günaydın kızlar hayırlı cumalaresmerhatun66 canım hersey yolundadır Allahın izniyle cinsiyetleride öğrenirsin insallah isim konusulmus benim oğlumun adı da Ömer inatcı biraz ama cok merhametli adaletlidir bi oğlum daha oluyo sanırım o da Emir olucak adı suan karar o gibi kız olsaydı da meryem koyucaktım bide asel cok güzel kız ismi ben tek isimcilerdenim
Insallah canm.valla ben son haftalara kadar hazirlik yapmama taraftariyim kiyafet falan olurda oda besik falan hic dusunmuyorum suan cunku korkuyorum zaten riskliyim nolur nolmazTüp bebeğe başlamadan önce 3 ay be şimdiye kadar hep dışardayım evime 7 aydır 2 kere gittim o da eşya alıp çıktım 2 gece kaldım . Valla çok özledim evimin rahatını. Bi kaç güne dönersem dünyalar benimdir . Artık yavaştan hazırlık da yapmak istiyorum. Nasip olursa.
Ogrendim canm 2 izlerim erkek de dierinden pek emin olamdi.hatta ik basta tek olana erkek ddi dier ikizlere kiz ddi.sonra biraz kipirdayinca ikizler erkek gördum pipisini dedi :) biz hep iki kiz bi oglan dusunmustuk.yanildik galiba 3 ude oglan sanirim :) saglikli olsunlarda valla hic onemli degil hayirlisini versin rabbim :)Günaydın inşallah sağlıklı bebişlerini görür cinsiyetlerini öğrenirsin.
Ayy 3 oğlan anası birden olucan canım maşallah size Rabbim yavrularımızı bağışlasınCanm ikizlere erkek dedi yuzde 90 tek kesede olanada erkege benziyo ama emin knusmcam haftaya bakalim ddi bekliyoruz bakalim:)
Boyle dogal varken haplar niye hemde bencede oyle kizimdaykende icemedim. doktor artik igne baslicaz dedi. uzum pekmezleri felan aliyolardi bana. bide bana sor cok igrencdi ama hurma keci boynuzu ozbek uzumu felan yerim yani
Insallah bakalim rabbim tamamina erdirir insallah cümlemizi valla kalbim hep bi kiz telsasindaydi ama bakalim hayirlisi :)Ayy 3 oğlan anası birden olucan canım maşallah size Rabbim yavrularımızı bağışlasın
Sağlıklı sıhhatli olsunda canım olsun inş cici gelinlerin olur.... Bende 2 oğlan annesiyken 3. Oğlan duyunca üzülürüm sanmıştım ama öyle olmuyo inanki okadar tatlı evlat 1000 oğlum olsa 1000 kızım olsa hiç problem değil evlat can kızda bir oğlumda hem biraz büyürler bitane de kızın olur inşallah canım benimInsallah bakalim rabbim tamamina erdirir insallah cümlemizi valla kalbim hep bi kiz telsasindaydi ama bakalim hayirlisi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?