- 23 Mayıs 2013
- 3.258
- 2.661
- 248
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #13.721
kızlar ben hamileliği 13.6 ile başladım gerçi kan değerlerim hep yüksekti. Şimdi biraz düştü ama hala başlamadık. Bizde dut kurusu ve pekmezi çok tüketilir.dut kutusunu kesinlikle tavsiye ederim.hem doğal antibiyotik ve bağırsaklarda çok güzel çalıştırıyor
Tabiki ole eskiden aci hatiralar yasayan insanlar icin sadece saglikla kucagima gelsin yeter diyosun.rabbim bagislasinda yeter hepsi bir.kiz dur bunlari bi doguruyumda dierlerinide dusunuruz insallah :)Sağlıklı sıhhatli olsunda canım olsun inş cici gelinlerin olur.... Bende 2 oğlan annesiyken 3. Oğlan duyunca üzülürüm sanmıştım ama öyle olmuyo inanki okadar tatlı evlat 1000 oğlum olsa 1000 kızım olsa hiç problem değil evlat can kızda bir oğlumda hem biraz büyürler bitane de kızın olur inşallah canım benim
Buraya yazdıktan sonra gördüm ki bir çoğumuzda benzer sıkıntılar var Can'ım. Rahim büyüyor ve kasıklara mı baskı yapıyor anlamadım kiCanım geçmiş olsun benle aynı ağrıyı tarif etmişsin. Magnorm diye eritmeli magnezyum vermişti. Hiç işe yaramadı. Şimdi osteocare diye bir magnezyum ilacı alıyorum isyanın eşiğinden döndüm resmen. Hemen rahatladım bir araştır canım.
Sadece dut kurusumu bu kadar yukseltiyor benide 10 gun once baslatti kan ilacida ben bu gun ilk defa ictim ilaca karsi birseyim car midem kabul etmiyor kusuyorum ben ilaci
Oo eger oyleyse 3 erkek yani :)Canm ikizlere erkek dedi yuzde 90 tek kesede olanada erkege benziyo ama emin knusmcam haftaya bakalim ddi bekliyoruz bakalim:)
Aynen canın acılar insanı olgunlaştıran şey... Düşünürsün düşünürsün... Bende kaynana gibi oldumTabiki ole eskiden aci hatiralar yasayan insanlar icin sadece saglikla kucagima gelsin yeter diyosun.rabbim bagislasinda yeter hepsi bir.kiz dur bunlari bi doguruyumda dierlerinide dusunuruz insallah :)
Sanirim ole ama bakalim nasipte ne varsa o haftasi daha kucuk emin konusmayalim ddi beklicez :)Oo eger oyleyse 3 erkek yani :)
Hayirlisi olsun. Ya zaten evlat sahibi olmak bir mucize boyle ucuz falan olunca mucize sanki 3e katlanmis gibi hissediyorum ben. Dogal yolla ucuz mu oldu sizinSanirim ole ama bakalim nasipte ne varsa o haftasi daha kucuk emin konusmayalim ddi beklicez :)
Aynen canın acılar insanı olgunlaştıran şey... Düşünürsün düşünürsün... Bende kaynana gibi oldum
Tabiki hemde nasil bi mucize rabbimin hikmeti iste .. ilk defa klomen kullandm oda 3 uz oldu.daha dogrusu daha once 3 melek kaybettim rabbim bi anda 3 tane daha emanet etti :)Hayirlisi olsun. Ya zaten evlat sahibi olmak bir mucize boyle ucuz falan olunca mucize sanki 3e katlanmis gibi hissediyorum ben. Dogal yolla ucuz mu oldu sizin
Bugun bi doktor bebeginizin hareketini hissetmemeniz hareket etmedigi anlamına gelmez dedi. Sadece her hareketi hissedemezsiniz dedi. Zaten cok kucuk demekki o an kuvvetliydi ve hissettin sonrakilerde hissettirmeyecek bicimde herhalde benim ilk gebeligim hic hissetmedim nasi bir duygu cok merak ediyorum. Tez vakitte yasarim insallahİkinci gebeliğime 15 haftalık hamileyim 2 gün önce kahvaltıdan sonra ve gün içinde bebeğimin hareketlerini hissettim o gündem beri elim karnımda ama bir daha hissetmedim normal mi arkadaşlar ikinci ama unutmuşum zaman geçtikçe aklıma takılıyo bu kadar zaman bir daha hissetmemem normal mi
Allah bu sefer kucaginiza almayi nasip etsin. Hepimizinkini insallah tabi. Allah olmayan herkese nasip etsin.Tabiki hemde nasil bi mucize rabbimin hikmeti iste .. ilk defa klomen kullandm oda 3 uz oldu.daha dogrusu daha once 3 melek kaybettim rabbim bi anda 3 tane daha emanet etti :)
Amin amin cümlemizi insallh :)Allah bu sefer kucaginiza almayi nasip etsin. Hepimizinkini insallah tabi. Allah olmayan herkese nasip etsin.
Mısır için genetigi ile oynanmış diye hamileler yemesin deniliyor yurtdışından geliyomus sanirimNar bebekde dogum lekesi yapiyor ben esime kizimda cok yapiyorudum. Ben boyle seylere inanmiyordum ama inanmicaksin ama kizimin tam kafasi ortasi ve ensesinde leke var Allahdan oralarinda sac kapiyor hatta burnun altida cok kirmiziydi Allahdan orasi cok cok silik oldu zamanla. Nar anladimda mısır senden duydum ben misir yiyorum o ne yapiyor bilmiyorum.
Doktor bana kanamam olduğu için ve plasenta rahim ağzına yapışık olduğu için kahve. Nescafe kesinlikle yasak dedi bu durumda olan arkadaşlar dikkatli olun öncesinde bende haftada bir iciyodumCanım bende tek tük içiyordum önceden 2 türk kahvesi 5 6 bardakta sadece nescafe içerdim tabi midemi mahvettim ama kahve bende 10 yıldır falan bağımlılık oldu. Şimdi çok az içiyorum tek tük. Türk kahvesiyle ilgili bir yazı okumuştum ben günde 1 bardak çok iyi gelirmiş insan vücudunda. Tabi herşeyin fazlası zarar yinede dikkatli içmek lazım ama. O kadar çok şeyler söylüyorlarki insan şaşırıyor napcağını.
Amin canım inşallah söylediğin gibi olur , hem de hiç kolay değil benim ilkinde 22 haftada kalbi durdu pihtilasmadanmis kaybettim bunda öyle korktum ki kanama olunca. İnşallah sağlıkla kavusuruz yavrularimiza hepimiz.İnşallah yukarı çıkar canım. Bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. Pozitif düşüneceğiz ki pozitif olsun. 21. Haftaya randevu verdi doktorum. İnşallah güzel haberleri beraber alırız. Dualarım hepimiz için. Bir bebeğe sahip olmanın hiçte kolay olmadığını tüp bebek tedavisi gördüğüm için biliyorum. Rabbim hepimize sağlık versin
Hayirlisi canim :) allah sag salim kucagina almayi nasip etsin.Canm ikizlere erkek dedi yuzde 90 tek kesede olanada erkege benziyo ama emin knusmcam haftaya bakalim ddi bekliyoruz bakalim:)
4 lü tarama sonucum çıktı anlayanlar bakabilir miEki Görüntüle 2073973
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?