2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Sadece dut kurusumu bu kadar yukseltiyor benide 10 gun once baslatti kan ilacida ben bu gun ilk defa ictim ilaca karsi birseyim car midem kabul etmiyor kusuyorum ben ilaci

Tabiki ole eskiden aci hatiralar yasayan insanlar icin sadece saglikla kucagima gelsin yeter diyosun.rabbim bagislasinda yeter hepsi bir.kiz dur bunlari bi doguruyumda dierlerinide dusunuruz insallah :)

Buraya yazdıktan sonra gördüm ki bir çoğumuzda benzer sıkıntılar var Can'ım. Rahim büyüyor ve kasıklara mı baskı yapıyor anlamadım ki bu hafta aile hekimi çağırmıştı. Ona gidince söylerim belki değiştirir ilacı. Çok sağol Can'ım. Umarım geçer yakın zamanda hepimizin.

Sadece dut kurusumu bu kadar yukseltiyor benide 10 gun once baslatti kan ilacida ben bu gun ilk defa ictim ilaca karsi birseyim car midem kabul etmiyor kusuyorum ben ilaci

hamilelikte önce özel olarak yiyeyim yapmıyordum araştırmalık olarak tüketiyordum.şimdi kuru kara üzümle beraber kan için yiyorum.bu arada üzümün çekirdekleriyle yiyeceksin diyorlar.dene istersen. Bide yemeklerde narenciye yada yeşillik yemeye çalışıyorum.onlarda yemeklerdeki demir emilimini artırıyormuş

Tabiki ole eskiden aci hatiralar yasayan insanlar icin sadece saglikla kucagima gelsin yeter diyosun.rabbim bagislasinda yeter hepsi bir.kiz dur bunlari bi doguruyumda dierlerinide dusunuruz insallah :)
Aynen canın acılar insanı olgunlaştıran şey... Düşünürsün düşünürsün... Bende kaynana gibi oldum

İkinci gebeliğime 15 haftalık hamileyim 2 gün önce kahvaltıdan sonra ve gün içinde bebeğimin hareketlerini hissettim o gündem beri elim karnımda ama bir daha hissetmedim normal mi arkadaşlar ikinci ama unutmuşum zaman geçtikçe aklıma takılıyo bu kadar zaman bir daha hissetmemem normal mi

Hayirlisi olsun. Ya zaten evlat sahibi olmak bir mucize boyle ucuz falan olunca mucize sanki 3e katlanmis gibi hissediyorum ben. Dogal yolla ucuz mu oldu sizin
Tabiki hemde nasil bi mucize rabbimin hikmeti iste .. ilk defa klomen kullandm oda 3 uz oldu.daha dogrusu daha once 3 melek kaybettim rabbim bi anda 3 tane daha emanet etti :)

Bugun bi doktor bebeginizin hareketini hissetmemeniz hareket etmedigi anlamına gelmez dedi. Sadece her hareketi hissedemezsiniz dedi. Zaten cok kucuk demekki o an kuvvetliydi ve hissettin sonrakilerde hissettirmeyecek bicimde herhalde benim ilk gebeligim hic hissetmedim nasi bir duygu cok merak ediyorum. Tez vakitte yasarim insallah

Kizlar bir de hepinize sunu soyliyim annem ameliyat oldugunda kesinlikle enfeksiyon kapmamasi gerekiyodu. Ameliyat basa donucekti yoksa. Ilac kullandi 15 gun. O surecte doktora biz napabiliriz dedik. Sizin yapicak hicbiseyiniz yok 3 4 lt su iciceksin sadece dedi. Yani dicegim o ki suan bol su icmemiz lazim bunu sakon ihmal etmeyelim kanamam olunca korktum basladim icmeye 2 lt icebiliyorum maksimum. 10 bardak 2 lt oluyo saat basi 1 bardak icicem diye sartladim kendimi. Lutfen sizde yapin. Hem sivi icin hem enfeksiyon icin cok cok onemli belki yedigimiz yemeklerden daha onemli

Mısır için genetigi ile oynanmış diye hamileler yemesin deniliyor yurtdışından geliyomus sanirim

Doktor bana kanamam olduğu için ve plasenta rahim ağzına yapışık olduğu için kahve. Nescafe kesinlikle yasak dedi bu durumda olan arkadaşlar dikkatli olun öncesinde bende haftada bir iciyodum

Amin canım inşallah söylediğin gibi olur , hem de hiç kolay değil benim ilkinde 22 haftada kalbi durdu pihtilasmadanmis kaybettim bunda öyle korktum ki kanama olunca. İnşallah sağlıkla kavusuruz yavrularimiza hepimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…